- Google Chromecast topic
- TV antenna és jelerősítés
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen házat vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
ripjaw88 #1263 üzenetére
Örülök, hogy sikerült megoldani a dolgot. A gyökér a rendszer struktúra csúcsát jelenti mindig. Vagyis az adattároló mappákon kívüli tartományát.
A géppel kapcsolatban még a végén igazad lesz... Nem adtam fel a dolgot, csak kicsit elkeseredtem.Jelenleg a MyAudio 10.26-os ROM van fent, most tettem fel. A görgetés és az ablakváltás is sima, mintaszerű.
Bekapcsoltam a Wi-fi-t és beállítottam. Beléptem a Google Play-re és letöltöttem a Skype-ot. Ezen kívül még csak a nyelvet sem állítottam át. Semmihez nem nyúltam. A Wi-fi nem szakad meg és a Skype üzenetet előbb jelzi mint az SGSII telefonom! Kipróbáltam a Skype videóhívást, háromszor cseng ki, mielőtt leválna a router-ről.
A Play Store szeretné automatikusan frissíteni a Gmail, Maps és Street View on Google Maps valamint manuálisan a TalkBack és YouTube alkalmazásokat.
Most egyenként fogom őket ebben a sorrendben frissíteni. Minden frissítés után legalább 15 percig ellenőrzöm a kapcsolatot. Előbb-utóbb csak megtalálom a Wi-fi gyilkost!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest