Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ripjaw88
csendes tag
Megoldódott a problémám a ROM frissítéssel, azt rontottam el hogy mappába raktam a fájlokat és nem csak simán mindet rá az SD-re és ezért nem rögtön a frissítést kezdte meg hanem behozta a Recovery-t aztán én szerencsétlenkedtem el ott a telepítéssel. Most már jól működik és megvan a google play is
Egyébként azt megjegyezném hogy a legtöbb ilyen probléma a géppel kapcsolatban (wifi, wifivel lassulás, stb...) akkor is megszűnik ha csak az eredeti ROM-ot telepítjük újra.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- Tesla topik
- Gumi és felni topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Peugeot, Citroën topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Filmvilág
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest