- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen monitort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple MacBook
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
istvan331
tag
válasz
mstslevi
üzenetére
Próbálj olyan actokat letölteni, ami csak az acthu csomagokat kéri, vagy másik oldalakról tölts le feladatokat.Az utolsó hibaüzenet pedig szerintem abból adódik,hogy régebbi az act. és a frissítések után már nem passzol a pályához.(Változik a peron helye stb.) A Zsk-s mozdonyokkal én sem jutottam sokra.Én úgy szoktam csinálni,ha egy új actot akarok rátölteni,előtte törlöm az összes fent lévőt és egyesével feltöltve próbálom ki.Ha valamelyiknél hibát ír ki és nem tudom egyszerűen megoldani,akkor már megy is a kukába. Azért csak egyesével töltöm fel és próbálom ki,mert így egyértelmű,hogy melyikkel van baj. Ha járműveket követel és szerinted te azt rátöltötted,akkor nézd meg a pontos fájlneveket, hogy betűről betűre passzolnak e.Ha 2009-es szilit kér,de csak 2008-as van,akkor a consistban nevezd át a 2008-ast 2009-esre.
"Every exit is an entry somewhere"
Új hozzászólás Aktív témák

- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Tesla topik
- Milyen monitort vegyek?
- Parfüm topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I CAM I W11 I Gar!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A04s / 3/32GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest