Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jadro
veterán
Xtracks sínbővítmény csomag fel van telepítve? Emlékeim szerint ez abban van. Nézd meg a global/shapes mappában a képen látható fájlt, hogy megvan-e. Ha nicns, akkor ez a baj, ha megvan akkor meg valamiért nem tudja betölteni. Pl mert elég zsúfolt a pálya ezen környéke és kevés a memória ami rendelkezésre áll.
-
rail
csendes tag
Megoldodott: a kijelző fájl volt rossz!
-
rail
csendes tag
De megvan a kijelző fájl!!!
-
rail
csendes tag
Sziasztok!
Az Alföld pályán szeretnék menni két Flirt-el, (004, 025) de betöltésnél ezt a hibát dobja ki:
Nem tudom betölteni a textúra fájlt:
Trains/Trainset/H-Start_5341_Flirt/025KIJELZO.aceA félreértések elkerülése végett Én nem így, és nem nagybetűvel írtam a kijelző fájlt!
Tudnátok segíteni?
Előre is köszönöm!
-
Találtam megoldást arra a problémára, hogyha windows 7 vagy 8 esetleg 8.1 esetén lefagy, kilép, el sem indul a Microsoft Train Simulator. Töltsétek le az Open Rails, mellé az xna framework-öt, aztán annak a segítségével indítható a játék hiba nélkül.
-
totoka23
csendes tag
win 8-on hogy tudom beindítani a játékot? már mindent kipróbáltam:S 1 éve időnként körbenézek hogy hátha de ezért win7-et nem húznék a gépre
-
Atka01
csendes tag
https://www.facebook.com/groups/500806763337984/
-
Atka01
csendes tag
http://szatka.hupont.hu/
-
v433159
újonc
Üdv!
Nem tudjátok most honnan lehet letölteni a ddu2 pályát? Jadro.yofej.hu oldal bezárt! valaki esetleg ?
Köszönöm! -
sgyula60
újonc
Hali!
Valaki le tudná írni,hogyan telepítsem az MSTS-t Alföld 6.4 -gyel?
Ez csak látszólag egyszerü,de én-bár hitem szerint nem vagyok kezdő-eddig képtelen voltam megoldani.
A neten található leírások szerint NEM sikerült,úgy hogy vmi más kéne! -
M62 szergej
újonc
-
Villeneuve
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy ugye felraktam az első hsz szerint a dolgokat, Minden jó volt.
Utána feltelepítettem a magyar mozdonyokat, még akkor is jó volt, de mikor felraktam a játékhoz az Alföld 6-os csomagot, akkor jön hogy error reading train database, és ilyen .wag fájlok jönnek fel hibaként.
Van erre valamilyen megoldás? Mit kéne csinálnom? -
donmackó
addikt
Sziasztok!
Tudtok megoldást arra hogy Conbuilder működjön win7-en is? -
Atka01
csendes tag
Buke!
Szia!
Neked megy a marci fórum???
-
istvan34
csendes tag
sziasztok nalam valami 71-31 szamu red vagont keres mit csinaljak
-
buke
tag
válasz
sgyula60 #2074 üzenetére
sgyula60: Szia! Ezek nem tűnnek ismeretlen hibának
1.hiba: Szerintem a globál mappából hiányzik pár dolog, ami lehet,hogy a pálya mappában ott van.Biztonsági mentés után próbáld átmásolni ezeket a megfelelő azonos mappából. Persze egyszerűbb,ha letöltöd végig az alföldet 6.4 -gyel + javítás alatta bezárólag. Ákos adott ki hiánypótlást globál mappába,tehát lehet,h.ez a gond.
2.Nem acthus jármű mappáját kéri,ilyen elvileg nem lehet benne.Szerintem töltsd le a járművet az mstshungary.hu oldalon, mert több helyről jöhet a hivatkozás, erre már nem emlékszem,hogy lehet kideríteni.pld:lehet con fájl, lehet AE-ból valamelyik actnál otthagyott kocsi.álló kocsi stb.
üdv.buke.
-
sgyula60
újonc
Sziasztok!
Telepítettem (sokadszor,de eddig eredménytelenül) az MSTS-t.
Magyar pályákat szeretnék,főleg az alföld 6.4 et.
A toolsupdate és trainsupdate után futtatam az xtacks,és newroadsprogramokat, és a pach-et ahogy az több
helyen is le van irva.Eddig jó! Sőt az acthu-k után is:a választható járművek között megjelennek az új gépek.
Viszont ha telepítem az alföld6-ot (próbához ez is elég) az "no extended shape data for A1t15_2mStrt.s"jellegű üzeneteket ir ki,afájlnevet időnként variálva,néha hivatkozik a Global\Shapes directori
hibás filejaira.(több tucatnyi hiba jön,és ha folytatom,a kép hibás:pl:nincs sin)Ha kilépek a TRAINSET ből hiányol egy H-Start_Bombardier_pack nevü mappát a fájljaival együtt,és nem tud kilépni.
Mit rontok el?Hogyan telepísem jól? -
Atka01
csendes tag
Meg van rá az engedély, ki is lesz adva.
-
commanDOS
senior tag
válasz
Janesz_20 #2064 üzenetére
Feltelepítettem pár magyar mozdonyt, de hibával kilép.
A két hibaüzenet a következő: failed to created cabview, illetve: failed to find SMS file (file m41eng.sms)Láttam pár sokszor felmerült, de a megoldást nem tudtam megkeresni, mert mint írtam, az oldalak többségét már rég törölték.
-
commanDOS
senior tag
Lassan újra kéne éleszteni ezt a topicot, mert hiába keresek válaszokat a problémákra, minden link halott honlapokra mutat.
-
hbari
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Egy kérdésem lenne:
Letöltöttem minden cuccot, ami a magyar pályákhoz, mozdonyokhoz, stb-hez kell, de a vonatomnak, vegyük pl. egy saját összeállítású Flirtnek nincsen hangja. Mindent oda telepítettem, ahova kell, de semmi. És más vonatnak sincs semmi hangja, csak elvétve. Hogy lehetne ezt orvosolni? :/ -
Atka01
csendes tag
Az egyéb be van.Van le írás.[link]
-
Atka01
csendes tag
consis cserélővel
-
Atka01
csendes tag
http://szatka.hupont.hu
-
Atka01
csendes tag
Nyilt egy új oldal, www.szatka.hupont.hu.
Itt olyan activity-ket találtok, amikben benne van az összes jármű ami kell hozzá. -
Janesz_20
tag
A legtöbb HDMSTS gép lehet szerintem sok olyan feladat van az alföldnél ami nincs sima acthu csomagba benne !
Ezt vagy megváltoztatod vagy megkeresed az emlitett járművet ami keres
Vagy ami van feladatok az alföld pályához azt törlöd őket így nem hiányolja azt , mármint a járműveket -
kokaix
csendes tag
válasz
Janesz_20 #2054 üzenetére
Köszönöm! Még az lenne a kérdésem, hogy amikor elindítom a játékot hibák sora következik, hogy ezek a vonatok nincsenek meg. Telepítettem az Alföld 6-ot. Pedig az itt (http://jadro.yofej.hu/index.php?option=com_docman&task=cat_view&gid=5&Itemid=3) található 5 db csomagot letöltöttem és bele is helyeztem a könyvtárába (TRAINSET). Pl. a Békéscsaba-Kötegyán vonalhoz, ami kell vonat (v43-1106) az sincs meg. Hogy tudnám ezeket letölteni, amiket hiányol? Előre is köszönöm!
-
kokaix
csendes tag
Az előző kérdésemre nem kell válaszolni megoldottam. Hanem még az lenne a kérdésem, hogy amikor megyek honnan tudjam hogy hol kell megállni? Minden kék csíknál?
-
Janesz_20
tag
válasz
Sequvencie #2050 üzenetére
Flirt :
http://flirt-msts.atw.hu/
Itt mindent megtalálsz róla !ÖBB railjet :
http://skura.msts.cz/jirka.html -
kokaix
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérni, hogy valaki letudná írni részletesen lépésről lépésre hogy hogy kell magyar pályákat és vonatokat telepíteni a játékba. Előre is köszönöm! -
Sequvencie
csendes tag
Sziasztok. Az lenne a kérésem valaki megtudná nekem írni vagy ide vagy privátba a ÖBB Railjet vonatcsomag és a Flirt vonatcsomag telepítési útmutatóját és hogy honnan miket kell hozzá leszedni a helyes működéshez ! Lenne a BPHH pályám és hozzá való activitym is de nem tudom hogyan kell vonatokat berakni hozzá ! NEM WAREZ !
-
Juvezoli96
csendes tag
Sziasztok!
Az miért van, hogy a játék nem érzékeli a billentyűzetemet? Egyedül az f1 billentyűt érzi, másra semmire, még az esc-re sem reagál. Miért van ez? -
istvan331
tag
Azt el tudná magyarázni valaki, hogy az Alföld 6.1-6.3-ig hogyan lehet betenni a játékba? Az olasz oldalról töltöttem le, de a kibontásnál mindig problémázik és üres mappát csinál. Vagy van valami másik oldal, ahonnan letölthető ez a három frissítés?
"Every exit is an entry somewhere"
-
tixem
addikt
először is train és toolsupdate majd egy bin patch (alul: Work rel.
1.8.052113)ezután xtracks 320 (jadro oldalán), és newroads 4.0. Ha ezek kész vannak, mehet az alföld fel. Ez a pálya csak olyan feladatokat tartalmaz ami kizárólag acthu járművekből "táplálkozik", szóval ha nincsenek túl nagy igényeid, ne bonyolítsd az életed túl sok kiegészítővel. Én már 3 napja csak a járműpark bővítésével szórakozok, nem egyszerű
máv hangok1.2, és a másik máv hangok innen
ha az acthu és az alföld elég, akkor kész is vagy.
-
Foose
addikt
Aham,értem. Most nézem,hogy a 29. hozzászólásban volt olyan hogy actHU járműcsomagok meg máv hangok. Ezek közül van amit célszerű felrakni? Akkor ezt az alföldet meg előkaparom,ha jól látom 6-os verziót keressek... Gondolom a járműcsomag csak a látvány...
Jah,nem vagyok nagy vonatos,mert az elmúlt pár évben nem volt rá módom. De alapvetően szeretem a vonatozást.
-
tixem
addikt
hát ez a TS világában rejtély. Ha a készítő kitartó, akkor viszonylag gyorsan kész lesz, én mentem az alfa verzióban rajta, fehérvár és kelenföld között csak a vágány volt meg, de ez már sok munkát megtakarít. Le kell objektezni az állomásokat, környezetet kiépíteni, stb, aztán a végén lejelzőzni és már kész is
én olyan 1 évet mondok.
Itt tudod követni az építkezést.
-
tixem
addikt
Alföld pálya alap az msts-be, ha más nincs is fent, ezzel a pályával vígan elleszel, főleg ha valamelyik vonal környékén élsz és szoktál is vonattal utazni
én pl szegediként imádok IC-ket vinni Pestre meg vissza.
Ha kell segítség a telepítésben, járműpark elkészítésében, írj rám.
-
Foose
addikt
Sziasztok! Kezdő vagyok a dologban,az 1. hsz-ban talált dolgokat felraktam.
Hogyan tovább? Gyenguci gépem van,ami "csak" szebb látványt nyújt és nem fontos,az nem kellene. Agyon tuningolni sem akarom a játékot.
Látom ez az Alföld 6 mindenhol ott van,ami MSTS
Ezt célszerű felrakni? Vagy egyenlőre ne tegyek fel semmit,próbáljam a játékot így?
-
rail
csendes tag
Egyébként kb. mikor lesz kész?
-
rail
csendes tag
Valaki meg tudná mondani hogy a nyugat dunántult hol lehet letölteni?
-
peti758
csendes tag
Sziasztok!
Elkészültem a 150-es vonalra egy tehervonat feladattal az Alföld 6.3.1 pályára. A küldetés a 2011/2012. évi szolg.könyv alapján teljes és valós forgalomban zajlik.
Sokszor tesztelt (a feladat jellegéből adódóan),külön Ts-en is,hibát,kilépést nem tapasztaltam,amely sikertelenné teszi a játékot. A leírást olvassátok el a helyes installálás miatt.Jelenleg acthus,de a nemzetközi vonatok és a Samu részvétele okán ezek (4 letöltés után) becserélhetők.
Jó játékot! buke
Letöltés:
[link] -
tixem
addikt
akinek esetleg szüksége lenne pár modellre, mod-ra vagy pályára, vagy akármi másra szüksége amiatt mert 1-2 oldal bezárt/megszűnt, írjon pü-t mi kell, van kb 1 dvd-nyi meg egy 14 gigás mappányi alapanyag
-
istvan331
tag
Erre mi a megoldás? Valami a menetrenddel kapcsolatos lehet, már be sem enged az act.editorba. "train exe hibát észlel..." stb A menetrend szerkesztővel kiszámoltattam, egy ideig jó volt. Tovább bővítettem az actot és feltűnt, hogy az utolsó állomás idejéhez 0:1:0 van írva, holott az előző állomásról 8:28 körül indultam. Persze az utolsó állomás előtt ki is dobott a játékból "train exe...". Próbáltam újraszámoltatni vele, de ennek is "train exe..." lett mindig a vége. Akkor megpróbáltam átírni azt az egy adatot az MSTSMSZ-el. Elvileg elmentette, de nem tudok belépni ebbe az actba a szerkesztőbe. Ráadásul, újra be akartam tölteni a menetrendet az MSTSMSZ-be erre azt írja,ennek az actnak nincs menetrendje. Hogy tudnám megoldani, hogy ne kelljen az egész actot törölni?
-
pakriksz
őstag
létezik ehhez olyan ES64U4 (1216) config amiben olyan hangja is van a gépnek mint amilyennek kéne lennie, és nem az U2-es hangját kapta?
-
Atka01
csendes tag
NEKEM VAN KETTŐ 391,393
DE NEM ADOK
-
msts fan
tag
Hali!
Tudna valaki olyan oldalakat ajánlani ahonnan be lehetne szerezni legalább egy Bzmot motorvonatot? -
Atka01
csendes tag
Sziasztok!
Mivel megszünt a HDMSTS.HUNGARY-TRAINS.HU oldal.
Nem tud valaki helyette olyan oldalt, ahonnan le lehet tölteni cuccokat.
Pl. v46-012
m41-2304
meg ilyenek.Köszike
-
LEVENTE02
csendes tag
válasz
RoyalFlush #2019 üzenetére
mert segítséget kérni most már az is bűn
de legaláb már érthető kösz
-
LEVENTE02
csendes tag
valaki megtudná mondani hogy honnan lehet letölteni a trainz simulatort 2009 hungary
mert éjjel nappal keresem de nem találom
valaki segitsen nem tudom
-
gabasz
csendes tag
Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy tudtok-e adni nekem letöltési linket acthu-s személy csomagot amibe a H-Startos kocsik benne vannak mert alföl6-3 arra hivatkozikmár a játék betöltése után. Előre is köszönöm.
-
RoyalFlush
őstag
válasz
feka007 #2009 üzenetére
Tudtommal nincs olyan. Nyíregyháza-Debrecen van. Nyíregyháza-Miskolc meg talán lesz, ha nyer a szavazásban és megcsinálják.
szerk: nyitó hozzászólás végén vannak linkek (oldalak).
-
kpal
nagyúr
Várható közeljövőben a 2. rész a játéknak?
-
bgabi1
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudná valaki megmondani, hogy honnan lehet beszerezni vasútszimulátort? Boltokban kerestem, de sehol nem árulnak. Letölteni sem lehet sehonnan működőképes verziót, de még csak próbaverziót sem.
Valaki dobjon már meg egy infóval. A fiam nagyon szeretne ilyet. Itt a neten láttam még akciósan is, de csak letöltős változatot, viszont itt semmilyen formában nem szeretnék fizetni, mert a kémprogramok lopják az infókat és a kártyaadatokat.
Várom a megoldást!
Köszönöm előre is. -
rail
csendes tag
A kiegészítőket a lemezére vagy a letelepített helyére kell-e berakni?
-
RoyalFlush
őstag
válasz
msts fan #2003 üzenetére
Remélem nem hagyják abba a srácok a fejlesztést és ezt is megvalósítják majd:
Nyíregyháza - Miskolc (80c-80-as vonal) Jelenleg ez vezet a szavazásba
Bár egy Miskolc Tiszai - Bp-Keleti még jobb lenne
-
msts fan
tag
Hali!
Úgy láttam, hogy bővíteni akarják az alföld pályát Vác-Balassagyarmat (75-vonal) felé, ami nagyszerű hír mert:1., Abban a faluban lakok amely érinti ezt a vonalat, tehát nagyszerű lenne számomra és gondolom más számára is!
2., Ezzel a játékkal nem lehet betelni! Minden vasút kedvelőnek legalább egyszer játszania kell ezzel!
-
Atesz918
csendes tag
Sziasztok!
Elkezdtem készíteni egy vezetőasztalt TS-hez, ami USB-vel csatlakozik a számítógéphez. Ezen az asztalon szeretném működésre bírni a km órát, légnyomás mérőket, sátorjelzőt, stb. Ezt úgy oldanám meg, hogy játék közben egy általam írt program ezeket az adatokat kinyerné a TS-ből és továbbítaná az asztal felé, ami feldolgozná (hogy hogyan, az itt sztem eléggé off lenne). A kérdés az lenne, hogy hogyan lehetne kinyerni ezeket az adatokat a TS-ből? Van valami SDK, vagy hozzá lehet férni valahogy a forráskódjához, vagy valami egyéb megoldás?
Előre is köszi
-
IceCollie
csendes tag
Üdv mindenkinek.
Miután pár hónappal ezelőtt ismét minden rendesen működött az MSTS-emen, a gépem meghalt, és új laptopom lett.
Az összekiegészítő, pályák, etc megvan, de maga az alap játék kellene nekem.
Budapesten lakom, ezért egy olyan kérdésem lenne hozzátok, hogy akinek megvan, és szintén Budapesti, valamikor tudna szánni rám egy órát hogy feltegyük a gépemre, és minden mást ami kell az MSTS-nek, a helyére tegyük?
Eszméletlenül hálás lennék érte.
Köszönöm előre is. ( icefoxy2@hotmail.com )
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Furcsa névvel dönt rekordokat a Snapdragon 8 Elite Gen 5
- iPhone topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Xbox Series X|S
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Apple MacBook
- Windows 11
- Elhagyja Kínát a Vivo OriginOS rendszere
- További aktív témák...
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Switch 2 2027.07.24-ig garanciás, dobozában, karcmentes állapotban eladó!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5430 14" FHD IPS Core i7 vPRO 1265U 10 Mag 32GB RAM 512GB NVME SSD Gar
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3291
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest