Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topic
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztomi09
csendes tag
Sziasztok! Az miért van, hogy ha el szeretnék indulni a Nyugatiból akkor kis idő után azt írja, hogy a vasút incializácója sikertelen. Minden más tökéletesen megy és Alföld 6-ot használok.
-
Janesz_20
tag
Szép napot !
Valaki eltudja küldeni nekem emailbe a default mappát ?
TRAINSET mappába valót ... -
GubisKristóf
tag
Én egy olyan kérdéssel jöttem, hogy ha letöltök egy act-ot mondjuk egy IC act-ot akkor miért van az hogy néhány bejárati jelző vörös leállok és ahogy leáltam rá 10 másodpercre kb. átváltozik zöldre ez miért van (mit szimulál) ez a valóságban is megvan és hogyan lehet ezt megcsinálni a láthatatlan mozdonyon kívül??
-
peti9878
csendes tag
Hogy én milyen régen jártam erre... Gyerekek ti szoktatok néha napján olvasni?
Amennyi leírás létezik már mit hova kell tenni stb... Kérdezni még okés de ilyen alapvető dolgokat nem tudom ki hogy van vele de azért pár hsz-ben le lett írva hogy honnan lehet letölteni a pályákat meg az acthu-kat. Most úgy őszintén vissza olvasni nem szoktatok? Annyiszor le lett már írva mi honnan érhető el meg ugyebár itt van a google is ez is nagyon hasznos mivel 90%-ban megtalálja az ember azt amit keres. Elég rég voltam itt, de ahhoz képest no comment... -
fittipaldi19
tag
Emberek,miért nem olvassátok el az 1-es számú hozzászólást,talán tudnátok is,mit hova-hogyan kell telepíteni,meg még több hozzászólásban is vannak segítségek leírva...szóval?Nem értem néhány emberke mit csinál!
Na jó,én sem voltam elsőre profi,de hát....kicsit figyelmesebben olvasnátok ezt a fórumot,meg még a többit...tudnátok nagyjából,hogy mi az ábra! -
rapatac
csendes tag
válasz
GubisKristóf
üzenetére
ezek a consist ok hol vannak???? honnan hova tegyem??
-
Janesz_20
tag
válasz
rapatac
üzenetére
Amiket leszedtél "feladatokat" vannak benne mappák :
(Activites ; Patch ; Services és traffic)Ahova telepítetted a DDUt (Routes mappa) ott megnyitod az DDu mappát (Ha jól emlékszek így van írva) ; és van ott 4 olyan mappa mint a feladat letöltésnél ...
Activites ; Patch ; Services és trafficAmit leszedtél feladatok azokból szedd ki a fájlokat és másold át ahova illenek !
Utána már indulni kell a pályának és feladatnak -
rapatac
csendes tag
válasz
Janesz_20
üzenetére
helló most letöröltem az egészet és elkezdem újra rakni.. meg néztem azt hiszem minden megvan xtracks newroads bin tools minden meg van a pálya amivel játszani szeretnék és van itt még azthiszem feladat....egy oldalon volt annyi volt hogy volt egy kép aminek az volt a neve hogy 11.. számú vonat budapest-pécs és a képre kattintva letöltöltöttem....azt szeretném kérni hogy ha lehetséges akkor a sorrend kellene mert abból kétfélém van amit találtam és hogy mit milyen mappába kell tennem és hogy a telepités után valamit valahova kell-e másolnom és ha igen hova..és ha lehet akkor ne igy irjatok hogy ez meg ez a link mert egy csomó nem jó 404.es hiba előre is köszi és neharagudjatok hogy ilyen hülyevagyok hozzá

-
Janesz_20
tag
válasz
Juvezoli96
üzenetére
Mindent a helyére másoltál ?
-
Juvezoli96
csendes tag
Így sem jó...
-
Janesz_20
tag
válasz
Juvezoli96
üzenetére
Feladatokat is tegyél bele

Itt van egy pár -
Juvezoli96
csendes tag
igen, win7...
nem feladatokat nem, csak magát az alföld 6-t -
Janesz_20
tag
válasz
Juvezoli96
üzenetére
Feladatokat tettél bele ?
-
GubisKristóf
tag
válasz
Juvezoli96
üzenetére
Win7-ed van??? Mert ha az akkor próbáld meg rendszergazdaként indítani a játékot nekem ez bejöttt. De ha nem win 7-ed van akkor nem tudom mit csinálj.
-
Juvezoli96
csendes tag
Üdv!
Nagyon sokat bénáskodok ezzel a játékkal....:/
Beletettem az alföld6ot a játékba, de miért nem találom a pályáknál a játékban?
Valaki help pls
-
Janesz_20
tag
válasz
GubisKristóf
üzenetére
Alföld 6.03
Itt a 140es vonal lett javítva
Azt hogy lesz-e további fejlesztése nem tudom ...
Jó lenne ha lenne még benne 1-2 vonal
-
GubisKristóf
tag
Azt szeretném kérdezni hogy az alföld 6 pálya lessz feljlesztve??
-
Janesz_20
tag
válasz
GubisKristóf
üzenetére
-
GubisKristóf
tag
Az actHu csomagot honnan lehet letölteni???
-
rapatac
csendes tag
válasz
GubisKristóf
üzenetére
helló most már nagyjából megvan most amikor tölti be a pályát a felénél kb. ezt irja: failed to initializie activity manager van ötleted hogy miért??????
-
Janesz_20
tag
-
istvan34
csendes tag
nekem a global mapabol eleg sok minden hianyzik ezeket hogy tudom potolni segitsetek.
-
rapatac
csendes tag
válasz
GubisKristóf
üzenetére
hát nem nagyon sikerült

elinditom a játékot...betöltés....ezután kiirja hogy error trains/trainset/acth4 villany/acthu v43 3187 itt rámegyek hogy igen igen igen igen igen és ezután elindul kiválasztom a pályát meg minden aztán ugye betöltés...szimuláció betöltése....a tájak betöltése...és itt megakad és ezt irja ki hogy no extended shape data for A1t200mstrtos itt megint igen....igen.....igen....igen....igen és vagy kilép a játékból vagy betölti a pályát és kb.3perc után megakad és a pálya sem rendesen van... tudjátok mi lehet a baj????? nagyon játszanék már vele......... köszi... -
Janesz_20
tag
válasz
GubisKristóf
üzenetére
Nézelődők hát ha megtalálom

-
rapatac
csendes tag
válasz
GubisKristóf
üzenetére
le tudod irni hogy mi kell és hogy mi a sorrend????
-
rapatac
csendes tag
sziasztok én most kezdtem játszani s szimulátorral és az a gondom van hogy letöltöttem a déldunántúli pályát belerakta el is inditja a játékot de amikor a pályát tölti be ott hogy szimuláció betöltése után tölti hogy tájak meg nem is tudom hogy mi és ott megakad kiirja hogy error és kilép..tud valaki segiteni hogy miért lehet és hogy mit tudok csinállni... köszönöm előre is a janos.szatmari88@gmail.com ra irjatok
-
RoyalFlush
őstag
Alapelvek - amit tiltunk fórumunkban:
° minden olyan hozzászólást, amely kimeríti a "Wareztevékenység" fogalmát, vagyis a szerzői és szomszédos jogok (vagy általában a hatályos magyar jogszabályok) által védett bárminemű szoftver/adat/hanganyag/filmanyag/stb. jogosulatlan
- használatát elősegíti (információ megadásával, linkelésével, bárhogyan);
- használatára buzdít;
- illetve segítséget kér ezek beszerzésében, használatában.
- így különösen tiltott témák például: szoftver regisztrációjához, működ(tet)éséhez szükséges kód vagy azt kijátszó szoftver, egyéb eljárás; készülék (műholdvevő, telefon, stb.) szoftverének jog- vagy licencellenes megváltoztatása, kijátszása, ehhez szükséges eszközök adás-vétele, telefon vagy egyéb eszköz szoftverének megváltoztatása a szolgáltatótól való függetlenítéshez, fájlcserélő oldalak meghívóinak adás-vétele, bundle játék/szoftver értékesítése az azt tartalmazó újság nélkül;Ennek tükrében istvan34 és GubisKristóf figyelmeztetésben részesül!
-
Janesz_20
tag
válasz
GubisKristóf
üzenetére
Van link , de ott nem lehet letölteni sajnos ... !
Belföldi IC-ket szedtem le és oda kéne
Szerk : Bocsi nemzetközi ic-ket ...
és ezt dobja be -
Janesz_20
tag
válasz
GubisKristóf
üzenetére
Itt jártam már , de itt melyik lenne az

-
Janesz_20
tag
Nem tudja valaki , hogy ezt : CFRWLABmCusetaRosu hol tudnám leszedni ?
-
Janesz_20
tag
válasz
Juvezoli96
üzenetére
100as Budapest – Debrecen - Nyíregyháza (Alföld6)
(Ha esetleg nem lett volna szabad linkelni akkor elnézést kérek Jadro)
-
Janesz_20
tag
válasz
martinez111
üzenetére
-
Juvezoli96
csendes tag
Valaki tudna nekem küldeni olyan linket ahonnan le tudom tölteni a 100a vonalat? Megköszönném!

-
martinez111
csendes tag
Akkor valaki linkeljen már olyat, amikor a keletiből kell indulni. Mind1 merre csak keleti legyen vagy max déli
. köszi -
martinez111
csendes tag
azért köszönöm. Remélem kész lesz valaha. Mert ez a legjobb vonal. 140/160as pálya

-
GubisKristóf
tag
válasz
martinez111
üzenetére
Sajnos nem tudok róla.
Egy videót találtam róla amit egy éve tettek föl nem tudom, hogy hogy áll a pálya.
[link] -
martinez111
csendes tag
Esetleg Keleti- vagy déli- győr?
Vagy az a vonal? Mert arra sokat járok és kiszeretném próbálni. Köszi.Üdv
-
GubisKristóf
tag
válasz
martinez111
üzenetére
Szerintem ilyen pálya nincsen
-
martinez111
csendes tag
Sziasztok. Ha valaki tudna nekem dobini 1 Keleti-Eger vagy Keleti-Miskolc letöltési linket azt megköszönném. ÜDV
-
rush22
tag
hello.
Buék mindenkinek.
azt szeretném kérdezni hogy az arancsapat taurust az melyik mappába kell rakni,és hogy a kabin fájlt azt át kell írni esetleg?
kösz a választ.
hello. -
Jadro
veterán
válasz
GubisKristóf
üzenetére
Csak Szilárd melózik vele, én kiszálltam. MáTénak sincs sok ideje a dologra, tehát majdnem áll a projekt.
-
GubisKristóf
tag
Azt szeretném kérdezni, hogy valaki nem-e tud valamit a Dél-Dunántúl pályárol mert úgy volt hogy karácsonyra végeznek a tejes szakasszal de mégse és a DDu2 naplójukba már 201-óta egy betüt nem írtak.
-
válasz
GubisKristóf
üzenetére
Ha kell neked a FCS_Sound hangcsomag, elküldhetek mailben.
Kb. 26 mega. -
Jadro
veterán
válasz
GubisKristóf
üzenetére
Két lehetőséged van. Beszerzed a szükséges hangcsomagot és beteszed a helyére, vagy teljesen más hangokat használsz az adott járműhoz. Ilyenkor a jármű eng vagy wag fájljában kell átírni az sms fájl elérési útját egy létezőre.
-
GubisKristóf
tag
Egy olyan kérdésem lenne hogy miért jön fel ez a hibaüzenet mikor elindítom a Traxx-ot?
Nem találom az SMS fájlt.
Fájl: ..\..\FCS_Sound\146-2_185-2_Sound\146.2_Cab.smsÉs tényleg nincs ott mit tegyek?
-
Janesz_20
tag
Boldog Új Évet Kívánok az MSTS (máv) használóinak és tervezőinek

-
GubisKristóf
tag
válasz
Juvezoli96
üzenetére
Én nem vagyok Jadro, de én is el tudom mondani.
-
Janesz_20
tag
válasz
GubisKristóf
üzenetére
Nincs benne azért kérdezem

-
Janesz_20
tag
Én is kérnék egy kis segítséget

hdmsts... oldalról letöltött mozdonyok zip tartalmát milyen nevű mappába kéne tenni ?
Ezekről lenne szó :V46 ; M41 ; M43
-
badoer
csendes tag
válasz
GubisKristóf
üzenetére
köszönöm a segítségét megprobálom
win7 van fent
-
badoer
csendes tag
Sziasztok
Nálam azt csinálja a játék hogy egy idő után megáll minden és kilép a Windowsba.Van rá valami megoldás?köszönöm a válaszokat
. -
Janesz_20
tag
válasz
fittipaldi19
üzenetére
A két cfr kocsi megvan

A hangot nem tudom , hogy jó-e ahhoz -
fittipaldi19
tag
válasz
tovisviktor
üzenetére
Helló, hát még nem,de úgylátom,más is próbálkozik vele!

-
Janesz_20
tag
válasz
tovisviktor
üzenetére
-
tovisviktor
csendes tag
válasz
fittipaldi19
üzenetére
Szia. Ezzel én is küszködök. Neked sikerült már megoldani?
-
Janesz_20
tag
Sziasztok !
Olyan kérdésem lenne , hogy a Nagydácsiának és a többi mozdonynak csörgö ; púpos stb.
milyen mappát kell csinálni a Trainsetbe ?Boldog Karácsonyt Mindenkinek

-
GubisKristóf
tag
Valaki el tudná nekem magyarázni, hogy tudok menetrendet csinálni? (pll.: 16:12:00; 19:45:00)
Előre is köszönöm. 
-
Jadro
veterán
válasz
fittipaldi19
üzenetére
Köszi!
Itt leszek még persze, de mondjuk a TS már eléggé kimaradt az életemből és nem valószínű hogy ez már változni fog. Azért ha tudok, még segítek itt. 
-
GubisKristóf
tag
válasz
fittipaldi19
üzenetére
Ezekkel csak activityt lehet cserélni? nekem valami olyan program kéne amivel menetrendet tudok úgy beálítani hogy a másodpercek 0-án legyenek és én tudjam beálítani azt melyik programmal lehet?
Új hozzászólás Aktív témák

- AMD Gamer PC Ryzen 7 5800x RX 6600XT
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 93% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Amennyi leírás létezik már mit hova kell tenni stb... Kérdezni még okés de ilyen alapvető dolgokat nem tudom ki hogy van vele de azért pár hsz-ben le lett írva hogy honnan lehet letölteni a pályákat meg az acthu-kat. Most úgy őszintén vissza olvasni nem szoktatok? Annyiszor le lett már írva mi honnan érhető el meg ugyebár itt van a google is ez is nagyon hasznos mivel 90%-ban megtalálja az ember azt amit keres. Elég rég voltam itt, de ahhoz képest no comment...
Na jó,én sem voltam elsőre profi,de hát....kicsit figyelmesebben olvasnátok ezt a fórumot,meg még a többit...tudnátok nagyjából,hogy mi az ábra!

Az eredetit használom.
Kb. 26 mega.