Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple asztali gépek
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Autós kamerák
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AAAKEEE
tag
De most az mstsbin-nél is kiír egy hibaüzenetet.
A trainupdate-t raktam fel először utána az 1.7.0519-es patch-et
Most hogy így telepítés közbe ezt írja ki:
The file F:/Microsoft Games/Train Simulator/train.exe is not a valid previous version and could not be upgraded.na ez mit jelent?

Utána meg ezt bár ez nem hiba üzenet :The installion did not complete. Would you like to rollback the changes that were made during the partial installion?
-
Jadro
veterán
válasz
szuperbazs
üzenetére
Azért a format c: kicsit erős.
Tökmindegy a sorrend, mivel a patch a járműfájlokon nem módosít semmit. Más helyekre ír be. Egyetlen sorrend nem mindegy, mégpedig a hivatalos patch és a bin. Ebben a sorrendben kell telepíteni. Ha nincs felnyomva a hivatalos, akkor hörög a bin és nem megy fel.Az acthus- mozdonyokhoz meg kell a bin, mivel a fényeknél van olyan bejegyzés, amit bin nélkül nem tud értelmezni a játék. Ilyenkor szokott jönni ez a hibaüzenet.
-
istvan331
tag
Javíts bele a consistokba.Cseréld ki a consistban lévő mozdonyt egy másik,de ugyan olyan típusúra,amit le tudsz tölteni.A lényeg,a consist neve változatlan maradjon! Pl. keresi a V43-1125 öt, de neked az 1080-as van meg,a consistban átírod V43-1080 ra,a V43-1126 öt. Lényeg a consist neve továbbra is változatlan maradjon,mert ezt fogja keresni!
"Every exit is an entry somewhere"
-
AAAKEEE
tag
Na mára meguntam az Msts csesztetését.
Majd holnap is írok.
Az lesz a 4.-ik nap, hogy próbálok új vonatokat bele tenni.
Egyszer csak sikerülni fog!
(megpróbálom nem feladni) -
AAAKEEE
tag
válasz
szuperbazs
üzenetére
Feltelepítettem az 1.8-at is. Ugyanaz. Hibaüzenetek, sehol egy k****a magyar vonat.
-
szuperbazs
tag
Igen! az a baja! az első hozzászólásban vannak linkek a legújabb kiegészítőkhöz! telepítésnél figyelj a sorrendre is!
amúgy tényleg ilyen macerás... az egész msts egy fos... vagy csak a folyton frissülő dolgok teszik azzá az ai editort is? legalábbis számomra csak a magyar hűséges rajongók kitartó munkája teszi bele azt, amiért érdemes szenvednem 4 napot egy olyan act-al, ami ha kész is lesz egyszer akkor is csak nyökögni fog a 20km/h csúcssebességű ai-k bele-bele szaggatnak, esetleg lefagy párszor vinyószaggató újraindítások... "normális" esetben egy egész virtuális terepasztalt lehetne építeni valós menetrendel mondjuk az alföld5.1-re(zseniális munka) az abszolút nulláról kb 30 perc alatt.... és nem kéne 20szor próbálgatni játék közben, mert így már nem is izgalmas. megunom az act-ot mielőtt kész lesz
-
d3niboy
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Egy kéréssel fordulnék hozzátok, ha tudnátok segíteni, azért nagyon hálás lennék

Kér jó pár vonatot a játék, amit viszont már nem tudok a netröl letölteni, mert az oldal megszünt.
V43 1119, 1215, 2184, 2257, 2345, 3347
M41 2324Ha valakinek meglenne ezek közül bármelyik el tudná küldeni? Csak szóljon privátban.
Előre is köszi

-
Jadro
veterán
MSTS bin kell a gépekhez. Előtte hivatalos update, arra megy fel a bin. Leírás és linkek itt.
Ez egyébként egy ilyen játék. Macerás.

-
AAAKEEE
tag
válasz
szuperbazs
üzenetére
Mindent feltelepítettem, ami lehetővé teszi a működését.
Ez alapján : [link]
Így van betéve a mappába:Train Simulator/Trains/Trainset/acthu_villany
Többi üzenet :
Error reading train database file
File:
Line: 127Error reading train database file
File: Trains/Trainset/acthu_villany/acthu_1047-001.eng
Line: 127Error reading train database file
File:
Line: 96Csak ezek.... Én már teljesen elvesztettem a hitemet.
A pályákat feltudtam telepíteni, de a vonatokat egyszerűen nembírom....
-
szuperbazs
tag
rákerestél, hogy van-e ilyen file? csak az acthu_motor a bibis? ha az első hozzászólásban leírt lépéseket követted, telepítettél mindent a megfelelő sorrendben, akkor erős a gyanúm, hogy ezek a fileok még mindig a "your train simulator directory" mappában vannak vagy valahol máshol, de nem a helyükön...
-
AAAKEEE
tag
és még utána egy csomó acthu motorral kapcsolatos hiba üzenet.
-
AAAKEEE
tag
Error reading train database file
File: Trains/Trainset/acthu_motor/acthu_5342-1.eng
-
AAAKEEE
tag
válasz
szuperbazs
üzenetére
Őőő várj ahhoz újra vissza kell tegyem valahogy. Akkor visszatelepítem.
-
AAAKEEE
tag
Megcsináltam mind a két módszerrel.
Beleraktam a your train simulator directory/trains mappát a játék trains mappájába. Nem működött. Kiírt egy csomó hibaüzenetet aztán belépett a játékba, de nemtörtént semmi.
Újra is telepítettem a megadott helyre, ahova írták és ott is csomó hiba üzenet és semmit.
Mi lehet a gond? -
Jadro
veterán
A your train simulator directory-t felejtsd el! Ide be kellett volna tallóznod a Train Simulator mappádat telepítskor és akkor nem ide telepítette volna fel, hanem egyből a játékba a helyére. De nem baj, egyszerű áthelyezéssel át tudod tenni. Annyi hogy akkor az egész your train simulator directory/trains mappát mozgasd rá a játék trains mappájára. Elvileg ugye nem fog felülírni semmit, mert nincs átfedés. Így bekerül minden a helyére.
-
-
AAAKEEE
tag
válasz
szuperbazs
üzenetére
Köszönöm a válaszod szuperbazs!

De amikor másolnám be a Trains mappába, akkor kiírja, hogy lecserélje-e a file-okat.
Talán át kéne nevezni? -
szuperbazs
tag
válasz
istvan331
üzenetére
Kösz! beiktatok egy ezer másodperces várakozást! sőt! magamtól rájöttem hogy lehet ebből olyat, hogy indulás előtt is látható legyen
nézd meg ezt: http://msts.uw.hu/Az_objektum_V2.pdf a 7.10-es fejezet az aktivity-k kézi módosítása nem tudom segít-e, még nem olvastam. -
istvan331
tag
Nekem az lenne a kérdésem,hogy az act.-filet is lehet-e úgy szerkeszteni mint az eng-filet?
Csináltam egy gurításos kocsirendező feladatot a láthatatlan mozdony segítségével,de kissé pepecs munka volt összehangolni,hogy az ütközők éppen összeérjenek,ne legyen távol,de ne is tolja meg.Tehát az ilyen hangolásokat nem lehet egyszerűbben adatmódosítással megoldani?"Every exit is an entry somewhere"
-
istvan331
tag
válasz
szuperbazs
üzenetére
Az AI célpontja előtt helyezz le egy megállási pontot,ezt az adott vonat útvonalszerkesztőjében tudod megtenni.Írj be egy időadatot másodpercben,azt hiszem ezerig lehet,a vonat itt megáll és a beállított ideig nem indul tovább,tehát amíg nem éri el a célpontot addig látható marad.
-
szuperbazs
tag
nem tudjátok hogy lehet azt megcsinálni, hogy az ai ne tűnjön el miután befejezte az útját? hümm?
-
szuperbazs
tag
Azért, mert a telepítésnél van egy olyan lépés az elején amikor meg kell adni a mappát, ahova telelepítetted a szimulátort, alapesetben "c:\program files\microsoft games\train simulator" ezt kellett volna beírni a telepítésnél a "your train simulator directory" helyére! de nem kell újra telepítened ha nem akarod, elég ha bemásolod az újdonsült mappából a dolgokat a helyükre! a trainset és consists mappáknak a c:\program files\microsoft games\train simulator\trains mappában a helyük!
-
AAAKEEE
tag
Na megnéztem, de szerintem vak vagyok.
Tehát. Megvan néhány csomag.
Bár szívem szerint a motorvonatokat szeretném telepíteni (mdmot miatt). De az csak egy szimpla istall file. Feltelepítettem és lett egy ilyen mappa "Your Train Simulator directory" benne trains és consists mappákkal. Na ezeket hogyan tudom a játékban érvényesíteni? A játékban csak a "Dél-dunántúl" pálya van, amit feltettem. -
Jadro
veterán
Gondolom zippelve vannak a járművek. Beteszed a helyére őket. (lsd első hsz vége). Amennyiben megvan hozzájuk a megfelelő hang és fülkenézet akkor hibaüzenet nélkül elindul a játék. A járművek használatához kell szerelvény fájl (consist - szintén 1. hsz.).
Első körben ennyi, ha elakadsz, jöhetnek a további kérdések.
-
AAAKEEE
tag
Helló mindenki!
Most telepítettem fel ezt a játékot, és próbálom átalakítani "magyarossá".
Eddig a pálya megvan. Viszont, hogyan telepítsem fel a járműveket?
Simán be kell másolni? -
szuperbazs
tag
Common.Snd\Mew\mew_aussen.sms -ezt keresem! ha valakinek ismerős kérem jelezze
Boldog gyereknapoot
-
Skizz
addikt
Valaki szúrna nekem egy ZSSK 350 cabviewet? Hang már van, de cabviewet nem találok...
-
szocs30
csendes tag
Sziasztok!Valaki megadna egy olyan helyet ahol letudom tölteni a 120a pályát (az egészet).
-
istvan331
tag
Sziasztok! Azt hogyan lehet megoldani,hogy egy vagon egyszer szerepeljen a szerelvényszerkesztőben?Úgy értve,hogy amikor állítom össze a vonatokat,akkor ugyan az a vagon négyszer ötször vagy esetenként többször is szerepel a listán.A vagon mappájában is ugyan ennyiszer szerepel mint a listában?
-
szocs30
csendes tag
Elküldöm ami kell hozzá.
-
szocs30
csendes tag
Segítsetgek még létszi,hogy hogyan kell felrakni a 321.railjetEC szerelvényt a jászkísér nagybereg 3.0-hoz?
-
szocs30
csendes tag
Segítsetek létszi ,honnan kell letölteni az ajtók nyitását és hogy kell feltelepíteni?
-
Maateeo
aktív tag
Valaki segítsen nekem abban,hogy mi a halálért nemtudok saját pályát csinálni? Megcsinálom ugye azon a földgömbcuccon a kék kis x-eket,jobbklikkel nyomok,ott kiválasztom a legalsó dolgot. Mentem,zárom,és Route Editorban semmi. Lehet a Win7 miatt? Ha igen,valaki küldjön legyenkedves egy töküres ilyen teret!
-
Maateeo
aktív tag
válasz
remington2
üzenetére
Debreceni indulásnál nekem is volt hasonló gondom. Nyisd meg az activityt az editorban,és a save as parancssal mentsd el újra,vagy írd felül a régit. Nekem így működött anno.
-
remington2
senior tag
Részben off, de szerintetek melyik vonatszimulátor editorja a legkönnyebben kezelhető? Építenék egy kicsi pályácskát, egy három-négy vágányos állomással meg egy-két iparvágánnyal, amelyen lehetne tolatgatni, ezt miben lehet a legkönnyebben végrehajtani?
-
remington2
senior tag
Furcsa, pedig nekem is pont ez a bajom volt. A zssk 350-re próbáltam keresni a mappákon belül, de nem volt semmi, akkor gondoltam, hogy valami hiányzik valaminek. Utána leltem rá a linkre a könyvtárban lévő txt-ben. Leszedtem, és rögtöm láttam hogy abban van ez a mozdony (is).
Nekem azóta működik

Ugyanúgy csak msts, mstsbin és társai, valamint csak alföld 5 + szerelvénycsomagok feltelepítve.
szerk: viszont indítottam egy activityt, azt írja ki, hogy elavult, és mentsem el újra. Menni megy utána, bár vannak megjelenítési gondjaim, a bokrok környékén átlátszó minden. Nem tudom, hogy mi okozza. Lehet, hogy egy simább vicinálissal kellett volna kezdenem, jobban illik hozzám, csak meg akartam lesni Debrecent

-
Skizz
addikt
Na visszatértem az Alföld 4-hez, most viszont azzal a problémával küzdök, hogy bemásoltam egy zssk_350-015 modonyt a Trainsetbe, de a játékban nincs a mozdonyok között. Mé'?

-
Skizz
addikt
válasz
remington2
üzenetére
Bemásoltam mindent a rendes helyére (arra gondoltál, nem?), de maradt mindent a régiben. Illetve annyi, hogy a hibaüzenetek sorrendje felcserélődött, amit az előző hsz-ban elsőként felsoroltam, az most utolsónak jön velem szembe. De egyébként ugyanaz. Ja és ugyanúgy lefagyok az activity képernyőnél.
-
Jadro
veterán
válasz
szuperbazs
üzenetére
Nemrég jelentek meg új MVV csomagok, eléggé át lettek dolgozva. Szerintem ezért hiányzik nálad pár jármű.
-
Skizz
addikt
Megpróbáltam leírni a hibaüzeneteket, de a második oldalnál besokalltam. Azért írok egy párat (rengetegszer ismételte ugyanazon üzenetet), hátha jutunk 1-ről a 2-re:
acthu_szemely\acthu_h-start_b.wag
acthu_szemely\acthu_h-start_bpee.wag
acthu_szemely\acthu_h-start_bpic.wag
acthu_szemely\acthu_h-start_wrric.wag
acthu_szemely\acthu_h-start_bp.wag
acthu_szemely\acthu_h-start_apic.wag
acthu_szemely\acthu_h-start_apmz.wag
acthu_szemely\acthu_h-start_bpmz.wagElőször ezeket ismételte, kb. 4x ennyit dobott ki, aztán:
Trains\trainset\zssk_350\ZSSK_350-011_2009.eng
Trains\trainset\CFR_WLABmee_71-70\CFR_71-70-001.wag
H-MAVTR_V63\H-MAVTR_V63-012_2009.ENG
zssk_350\ZSSK_350-002_2008.engAztán ezek még más számokkal kombinálva kb. 30x, meg még egy csomó másféle, de ott besokalltam. Ja, és ez csak indításnál. Játékba való belépésig most el se jutottam, mert az Alföld 5.1 kiválasztásánál lefagyott az egész, feladatkezelőben meg annyit láttam, hogy Nem válaszol...

-
Skizz
addikt
Hahó
Felraktam az Alföld 3 és 4 mellé most az Alföld 5-öt az 5.1-es kieg.-el és azzal a pár megás patchel együtt és azóta indításnál már vagy 25 hibaüzenetet kapok (Train-Database olvasása sikertelen, aztán felsorol egy rakat Consistot meg vonatot talán). Aztán, ha bejutok a menübe, akkor act indításnál a mozdonynál mindig Ismeretlen van, ettől függetlenül megpróbáltam elindítani és az Alföld 5 betöltésénél is kapok egy csomó ilyen hibaüzenetet. Először megpróbáltam leszedni az összes régi modonyt és szerelvényt, de akkor már el sem indult a játék. Mi lehet a baj?

-
szuperbazs
tag
igen... az összeset
de ez nem csak most jelentkezett, azért gondoltam ez globális probléma, mert kb 5ször telepítettem újra az első két hétben az egészet és mindig is ezt csinálta... találkoztam már ugyanezzel a jelenséggel olyan aktivitiben is, ahol pont ez volt a feladat! a mozdony utáni kocsi nem kapcsolódott le, a többi akár egyesével is. -
Temerti
tag
válasz
szuperbazs
üzenetére
Behúztad a vagonok kézifékjét leválasztás előtt?
-
szuperbazs
tag
szerintetek miért nem tudom lekapcsolni a kocsikat a mozdonyról? lekapcsolás után automatikusan "visszakapcsolódnak"
amikor elindulok. ezen jót nevettem eddig, de most már inkább lekapcsolnám őket.... vagy ilyet nem lehet csak úgy egy felfedező módban vagy olyan aktivitiben, aben nem ez a feladat? -
szocs30
csendes tag
Segítenétek létszi hogy mi lehet a baja a játéknak,hogyha felraktam az alföld5 pályát az msts
mappájába és a játékban nem írja ki az alföld5 pályát.
Előre is kössz. -
szocs30
csendes tag
Num-lock-al se megy.Bocs hogy ennyi bajom van.
Pedig fent van a bin patch is. -
Jadro
veterán
válasz
szuperbazs
üzenetére
Magyar Virtuális Vasúttársaság járművei. Hasonlóképpen csomagban vannak mint az ActHU-s járművek. Innen nem tudod letölteni, csak ha tag vagy, de Marci fórumon azt hiszem linkelve voltak nem rég. Egyedi festésű cuccok, szerintem nagyon szuperek.
-
szuperbazs
tag
num lock-al próbáltál játszani?
valakinek ismerősen cseng az mvv_pack? (File: 'mvv_pack\mvv_1047_801_4.ENG'
File: 'mvv_pack\mvv_2141_801_7.ENG' File: 'mvv_pack\mvv_2141_802_5.ENG File: 'mvv_pack\MVV_Bm_gyors.WAG' File: 'mvv_pack\res_394-1836-0_brick.WAG' stb...)köszi

-
szocs30
csendes tag
Valamiért nem megy így se.Beraktam az ajtok mappáit és nem megy.
Segítsetek létszi! -
szocs30
csendes tag
Kössz szépen.
-
szocs30
csendes tag
Jó napot.Kicsit furcsát kérdezek de nem tudja valaki,hogy hogyan lehet az ajtókat kinyitni,vagy beállítani,hogy kinyíljanak.
Segítsetek létszi:Előre is kössz. -
szocs30
csendes tag
http://transfer-tracker.eu:2710/9a20d08e451e52470aff66336806f4ed/announce
Itt van egy honlap:regisztrálj(könnyű),keresd meg és töltsd le innen a játékot(MSTS),ez magyarul van,teljesen.
Jó játékot!! -
szuperbazs
tag
Jadro: AI bug!valamelyik külföldi fórumon olvastam, hogy valakinek eszébe jutott, hogy kipróbálja játék közben bekapcsolni a "robotpilótát" (én azt sem tudtam, hogy van ilyen), amit ugyanaz a logika vezérel, mint az ai trafficot! az történt, hogy az autopilot azonnal visszavette a menetszabályzót 0-1es állásba... azt fejtegetik, hogy ez a patch hibája és vissza mentek egészen 1.6.09xxxx -es patchig és azzal normál sebességgel közlekedik minden járat. ki akartam próbálni, hogy mi történne, ha csak az act szerkesztés idejére telepítenék ideiglenesen egy 1.6.09xxxx patcht, de nem találtam sehol ahonnan le lehetne húzni... nem mai darab(:
találtam olyat, hogy train store! ütős a cucc! nem kell mindegyik pályának külön msts és ha eddig sem volt, akkor nem kell 10 percet várni, amíg betölt a program! a train store segítségével csak a kiválasztott actot, a hozzá tartozó pályát ill. szerelvényeket tölti be az msts pillanatok alatt! aki nem ismeri ajánlom, aki meg ismeri az minek olvasta végig?

-
Jadro
veterán
válasz
szuperbazs
üzenetére
Ez egy bug. Ezért is olyan nehéz feladatot szerkeszteni. Nem mindig viselkedik ugyanúgy act editorban és a játékban. A sebességkorlátok okozzák a dolgot. Tudsz egy kicsit variálni azzal, hogy máshonnan indítod a vonatot
"eng fájlokra ír olvasási hibát"
Nem oldja meg az újratelepítés. Azért ír ki rá hibát mert nem találja. Ha ugyanúgy visszaraksz mindent, attól még nem szűnik meg a hiba. Egy consist (szerelvényfájl) keres egy eng fájlt egy adott helyen és nem találja, vagy akkor szokott még előjönni ha nincs fent a bin, de olyan gép van fent amihez kellene.Legközelebb pár konkrét hibaüzenetet is írj!
-
Maateeo
aktív tag
válasz
szuperbazs
üzenetére
Törlés után registry clean a CCleaner nevű segédprogrammal,minden maradék mappa tölése. Nem csak a program files-ból,hanem a következő helyről is:
C:\Users\XX\AppData\Local\VirtualStore\Program Files
-
szuperbazs
tag
atomkúl! megvan a megoldás! átneveztem a mappát

-
szuperbazs
tag
nem találom hova rágja be magát... regeditben rákerestem különböző msts-dolgokra, töröltem amit tudtam, de ugyanazokra a mávos .eng és .wag-okra ír hibákat a teljesen szűz msts(: segítsééééég

-
szuperbazs
tag
szocs mi a hiba üzenet?
-nem tudja valaki, honnan lehet leírtani teljesen az egész msts-t, mielőtt újra akarom telepíteni? ugyanis ugyanazzal a hibával jelentkezik az után is, miután uninstalláltam és/vagy letöröltem az egész mappát....(eng fájlokra ír olvasási hibát, amit nem tudom hogyan lehet kijavítani és nem írja melyik sorban mi a hiba, de nem is kellenek azok a mozdonyok... inkább kihagynám azokat az aktokat, csak eleget akarok tenni a fogadalmamnak, hogy elindítom az msts-t hibaüzenet nélkül ha addig élek is
) köszi
-
szocs30
csendes tag
Sziasztok!
Feltettem az Msts bin patchet de azzal se megy kírja az errort.
Segítsetek létszi.
Előre is kössz. -
Maateeo
aktív tag
válasz
szuperbazs
üzenetére
Activity készítésénél az AI vonat sebességét betudod állítani,amikor összerakod a szerelvényt illetve megadod az útvonalat.
-
szuperbazs
tag
Szép napot! Tudnátok választ adni arra, hogy activity szerkesztés során miért közlekednek az AI vontatok 25km/h-s vmax-al?
vagy ez mindenkinél így van? teszteltem a játékban is, ott sem gyorsabbak. Ez normális? (1.8.052113 bin) -
jákob13
tag
Halihó éppen egy pályát építek olyan mávos jellegű két vágányos villamosított pálya több mellékvonallal és szeretnék bele pár km hosszú kis vasútat de van egy kis baj amikor ki keresem a kisvasúti síneket a pálya szerkesztőbe akkor rá kattintok és hibát ír ki és nem tudom lerakni
Nem tudjáktok mit lehetne ezzel csinálni hogy működjön ????:S:S
-
railjet66
csendes tag
Hali.Honnan lehet letölteni a Budapest-Eger pályát? Nem találom sehol... de act-okat azt már igen.
-
krc33
csendes tag
sziasztok olyan problémám van hogy feltelepitetettem a mstst és be tőltéskor microsoft hibát ir ki hogyan lehet ezt javitani valami train exe hiba van
-
tamas0713
csendes tag
válasz
szuperbazs
üzenetére
Szerintem azért írja ki, mert hiányzik valami abban a pályában. Nekem például a texture mappába volt egy fájl ami hiányzott. Javaslom, hogy rakd újra azt a pályát.
-
szuperbazs
tag
tamas0713, népliget: a jó Isten áldjon meg titeket!(: nagyon szépen köszönöm a segítséget!!!!(: ma sikerült kiküszöbölni az eddigi hibákat, azokon a pályákon már tudok játszani egy-két feladattal de a többi feladat elkezdése során a szimuláció betöltése alatt a következő, eddig fel nem merült hibával találkozok: "A vasút inicializálása sikertelen." és itt nincs olyan opció, hogy "tovább".. ezt kegyetlenül a tudtomra hozza egy sima OK-val fűszerezve, hogy biztos legyen abban, hogy tudomásul vettem(: találkoztatok már ilyennel? esetleg erre is van megoldás?
-
népliget
csendes tag
válasz
szuperbazs
üzenetére
Üdv, előfordult,hogy az SD-fájlban levő shape név nem egyezik az S mappa nevével, vagy hiányzik a végén a .s -ilyenkor is shape hibát jelez.Érdemes megnyitni (jegyzettömbbel) az ENG/WAG és SD fájlokat, összevetni az S mappa nevével.
Gyorsan meg lehet találni a hibát a Conbuilder 4.0 programmal,naplózza a hibákat és helyüket is.
A sorrend a TS telepitésénél fontos! Leírása Jadrónál http://jadro.yofej.hu/readarticle.php?article_id=4 -
tamas0713
csendes tag
válasz
szuperbazs
üzenetére
Nos akkor elmondanám az én meglátásomat:
1. a train-databaset akkor is kiírja ha hiányol egy mozdonyt, vagy egy szerelvényt. Amikor nekem ezt szokta kiírni akkor megnyomom a billentyűzeten azt a gombot ami megnyitja a start menüt. Ekkor kilép a játékból de a hiba az asztalon marad, és így megnézem, hogy tényleg hiányzik ez. Néhányszor a mappa neve van rosszul írva. Például a H-Start H Start verzió. Tehát néz utána ezeknek..
2.A Shape hibát azért írja ki, mert nem jól raktad fel az xtracks vagy a newroadsot. Valószínű, hogy az xtracks-sel lesz a gond, mert nekem is okozott néhány problémát. Bár hozzá kell tennem, hogy először én nem a telepítő csomaggal raktam a játékba hanem csak egy sima másolással, de miután a telepítővel megcsináltam azóta nincs baja. Szerintem rakjad újra az xtracksot.Remélem sikerül megoldani a problémát.
-
szuperbazs
tag
Sziasztok! újonc vagyok és már az elején hibákba ütközök.. elmondom mi történt, megköszönném ha valai tudna segíteni: 1. feltelepítettem a szimulátort 2. officielemstspatch 3.magyarosítás 4. kezdőképek mávosítása -
5. toolsupdate 6. trainupdate 7. az 1.8.052113 binpecs 8. acthu csomik 9. xtracks 320 10. newroads v40 msts1. ekkor elindítottam és hibátlanul működött egy alap mozdonnyal egy alap feladaton. azután letöltöttem a mura2 pályát, illetve próbáltam már alföld5-el is, addig semmi gond amég nem akarok elkezdeni egy feladatot. nem akarom bemásolni, mert kb 80-90 egymás utáni hibaüzenetet kakpok, többnyire shape és a train-database beolvasására vonatkozólag... várjatok, ez még nem minden, mert miután kilépek és újraindítom a játékot, már a főképernyő megjelenése előtt újra jelentkeznek a hibák. rákerestem böbb helyen is, elég gyakori hiba jórészt a binpecs hiánya miatt... de uninstalláltam és újratelepítettem először csak a pecst utána az egész játékot és ugyanez... egyébként láttam képeket és videókat a pályáról, ezúton is szeretnék köszönetet mondani és gratulálni a készítőknek, lenyűgöző munka!! a válaszokat előre is köszönöm! -
Anulu79
addikt
Sziasztok!
Régóta szeretnék már játszani hazai útvonalakon meg itthon futó szerelvényekkel. Tudtok esetleg valami tippet adni a játékhoz? Mindjárt neki állok átolvasni a topicot, de minden új infónak örülök és köszönök.

-
népliget
csendes tag
Üdv Mindenkinek, évek óta állandóan a TrainSimulátoron lógok, ilyet soha nem csinált:
Újratelepítve (eredeti CD) és az alap program egyszerűen nem indul, kéri a cd-t.
Próbáltam teljesen letakarítani a gépről registry clean, reinstall, utána ugyanaz.
A parancsikon jó helyre mutat de -bár a program ott van a C:-n mégis a cd-meghajtón keresi.
Mit lehet ilyenkor tenni, hátha vkinek van ötlete?
Köszönöm... -
Jadro
veterán
Kiadtuk: DDu2
-
Maateeo
aktív tag
válasz
juvenileboy
üzenetére
Ez ActHu-s? Vagy mi ez tulajdonképpen?
-
juvenileboy
csendes tag
Sziasztok!
Az MSTS-em hibaüzenetet ír ki!
ezt a mappát/vagont keresi:
H-Start_21-55_halberstadti
ezen belül mav_50_55_21-55_516-7.wag és mav_50_55_21-55_522-5.wag
Ha valakinek esetleg megvan egy linket tudna adni honnan lehet letölteni vagy adok egy email címet.
Előre is köszönöm. -
Temerti
tag
válasz
juvenileboy
üzenetére
Két hozzászólással a tiéd előtt a kolléga linkelt egy Ausztriai gyűjteményt is.
-
juvenileboy
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok adni olyan linket amin Osztrák pályákat lehet letölteni?
Vagy Svájc,ahol szép hegyek vannak.
Előre is köszönöm. -
railjet66
csendes tag
Helló! Tudna valaki nekem Railjet taurust és kocsikat,esetleg vezérlőt?Ha valakinek megvan átküldené nekem? Címem: csomos_erik@freemail.hu
-
Maateeo
aktív tag
Újabb linkgyűjtemény (némelyikhez kell regisztráció):
Olaszország
Oroszország
Lengyelország
Szlovákia
Franciaország
Ausztria - reg.
Anglia - reg.
Kelet-NémetországJó szórakozást hozzá,remélem mindenki talál kedvérevalót.

Új hozzászólás Aktív témák

- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Tökmindegy a sorrend, mivel a patch a járműfájlokon nem módosít semmit. Más helyekre ír be. Egyetlen sorrend nem mindegy, mégpedig a hivatalos patch és a bin. Ebben a sorrendben kell telepíteni. Ha nincs felnyomva a hivatalos, akkor hörög a bin és nem megy fel.