Új hozzászólás Aktív témák

• Maateeo

aktív tag

Sziasztok!

Nekem sok problémám van,megosztom veletek,hátha tudtok nekem segíteni!

#1: Ugye zsoltee honlapjáról le lehet tölteni a Railjet illetve a Haydn mozdonyokat,melyekhez kell az ÖBB 18 in 1 Lok pack,illetve egy binpatch. Ezek mind-mind megvannak,a vonatot is látom rendesen az Editorban. Berakom egy consistba,és utána kiírja,hogy pl. ebben az esetbe a OBB_1116_215-3_Railjet.eng-el vmi nem stimmel,valamilyen error. Ugyanez tapasztalható a Haydn mozdonyoknál,és nem értem,hogy miért.

#2: Activityket szerkesztgetek (mert ugye időm akad rá időnként),és épp a forgalmat próbálom megcsinálni. Ugye consist,majd útvonal. Ezekkel nincs is gond. Ezután,ugye hozzá kell adni,indulási idővel. Beírom,hogy mikor induljon,és ugye akkor ki kell számolni a menetrendet. Rámegyek a calculate-re,és akkor elkezd nagyon gondolkozni,de nem számolja ki. Várok,szerencsésebb esetben első állomáshoz beír valami 4:20-as időt,a többi meg már nemtudom milyen,de semmiféleképp sem jó.Rosszabb esetben kifagy az egész.

#3: Alföld 4-hez szeretnék activityt csinálni,mert ugye a szabad barangolás,vagy az előre megírt activity nem mindig olyan izgi,mint amilyenre igényt tartok. Ugye először a player service-t kell beállítani,meg is teszem,és menetrendet kéne számolni. Ekkor előjön a #2-es pontban említett probléma. Traffic-nél,és Player Service-nél is.

#4: "Failed to create cab" - vagy valami hasonló. Ezután rendre kifagy a játék.

#5: 1116.sms hanggal van valami gondja,és ezután a #4-es pont következik.

Válaszokat PM-ben vagy emilben,ha lehet (maateeo2 (kukac) hotmail (pont) com )[ez az msn-em is]

Előre is köszönöm,minden tanácsot szívesen meghallgatok!

Üdv: M

[ Szerkesztve ]

Xperia XA1 || Xlive: Stratus LX || Steam: Sir Mate LX || YT: maateeoc || Keress telefonon ha kellek!

Új hozzászólás Aktív témák