Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hamarosan érkezhet a Western Digital kis híján 15 GB/s-os SSD-je
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
Aktív témák
-
válasz
localhost #11698 üzenetére
Gondolom kiszedni szmájlikat, hangokat msn-ből... Hangokat párhete én kiszedtem kész nosztalgia volt már némelyik 6-7éves
Szmájlik is megvannak, mozgókat fogom még kiszedegetni azt' várok.
1ébként nekem még műxik a 2009-es és Plus is. 1-2 naponta felhajigálja az "új verzió elérhető" típusú üzeneteket, természetesen kapja a "mégse" paramétert
-
fradi81
veterán
-
-
VGYke
addikt
válasz
localhost #10643 üzenetére
Tényleg nem értem falba fejverésed, ezért kérdeztem. Mert úgy tanul a gyerek ha kérdez, még ha kb. egy idősek is vagyunk..
Tudtommal nevemben, valaki a következő módokon tud levelet küldeni:
1. Megszerzi a digikabeles e-mail fiókom kódját. Ez esetben a Digikábel a hunyó, mert tizenvalahány összevissza karaktert csak a CIA tud kitalálni.
2. Féreg lakik a gépemben. Ezt hivatott kigyilkolni pl. az EsetSmartSecurity. Bízom benne, remélem jól végzi dolgát. Nem észlelek rendellenes anomáliákat. Ráadásul ha lenne féreg, az Outlook2010 címlistámból venné az adatokat, ott meg van vagy 5-6 név és mint írtam nem használom pl. a hotmailt, címlisták oda nincsenek feltöltve.)
3. Mivel otthon védett, de nem rejtett wifi-n csüngök és egyéb korlátozás nincs (IP, DNS korlátok), aki feltöri a kb. 30 karakteres wifi kulcsot és átjut a tűzfalakon és a win7 egyéb rejtelmein, biztos tudna betyárkodni. Viszont ezt észrevenném pl. a router log fájlaiból, de ismerve a wifi hatósugarát és a környezetem szellemi kapacitását, ez kizárt!
4. Minden egyéb, az e-mal címemet felhasználó levélküldés (pl. más gépe fertőzött és a címlistájában szereplek, stb.) csak úgy lehetséges, ha a levél fejléce hamisított. Ezt meg még én is felismerem, nehogymá' a Microsoft ne tudja kiszűrni a hamisított leveleket és nehogymá' engem büntessen ezért!
5. Valamelyik női jóakaróm, pl. akivel az asszonyt nem volt kedvem megcsalnifelnyomott, hogy spam-t küldözgetek.
Kiagytam valamit a lehetséges okok közül?
-
fatal`
titán
-
ALI_G
veterán
válasz
localhost #8981 üzenetére
aha, ilyesmire gyanakodtam. Köszi!
így találtam is egyet XP-re, hivatalos windows live messenger XP-re
-
COLORBAR
tag
válasz
localhost #8796 üzenetére
Nálam sokadszor fordul elő a következő:
újra fel akarok venni valakit,akit egyszer töröltem.
Nem tiltottam stb,csak töröltem.
Egyrészt ebben az újban nincs az adatvédelemnél a lista a partnerekről és nemlehet ide-oda helyezgetni.
Másrész ebuddyn látom pl,ráírok,visszaír.
Felül megjelenik,hogy partner felvétele az ismerősök közé.
Rákattintok,bedobb a windows live oldalra, ahol kiirja,hogy: már fel van véve a kapcsolat ezzel az emberrel.
Ennyi és nemcsinál semmit. -
Panthera
őstag
válasz
localhost #8585 üzenetére
Igaz!
Sn00k:
Legyél kitartó, nekem is volt már letiltva, bár én be tudtam lépni (nem engedett levelet küldeni). Valamilyen linket/fórumot adott meg segítségnek a hibaleírásban és miután írtam, javították a hibát.
Állítólag sok spam-et küldtem, közben meg alig használtam a fiókot. Nem értem én ezt... -
localhost
Közösségépítő
válasz
localhost #8542 üzenetére
" Hasznos információ a fenyegetésekről
Gyakran nehéz megérteni azt a nyelvezetet, amely elmagyarázza, milyen típusú fenyegetéseknek van kitéve számítógépe. Itt egy rövid lista látható a jelentéseinkben szereplő fenyegetéstípusokról. A Symantec Security Response internetes szószedete további információ tartalmaz a biztonsági kifejezésekről.
Észrevétlen letöltések
Az észrevétlen letöltés egy olyan kódrészlet, amelyik kihasználja a webböngésző hibáját, és a böngészőt a támadó által kívánt művelet végrehajtására készteti. Ez lehet kártékony kód futtatása, a böngésző lefagyasztása vagy adatok beolvasása a számítógépről. Azokat a szoftverhibákat, amelyek lehetővé teszik a böngészők ellen irányuló támadásokat, más néven sebezhetőségeknek is nevezzük.Adathalász támadások
Adathalász támadásra akkor kerül sor, amikor egy támadó egy olyan weboldalt jelenít meg, vagy olyan e-mailt küld, amelyik egy megbízható vállalat színeiben tünteti fel. Ezek az oldalak vagy e-mailek bizalmas adatokat kérnek a gyanútlan ügyfelektől. A Symantec Security Response további információval rendelkezik az adathalászatról. Ezt itt olvashatja.Kémprogramok
A kémprogram egy olyan szoftvercsomag, amelyik személyazonosításra alkalmas vagy bizalmas adatokat követ vagy küld el harmadik fél részére.Vírusok
A vírusok olyan kártékony kódrészletek, vagy kártékony programok, amelyek általában e-mailek, letöltések és nem biztonságos weboldalak útján terjednek.Heurisztikusan észlelt vírus
A heurisztikus módszerrel észlelt vírust a rendszer a vírus által tanúsított kártékony viselkedés alapján találja meg. Ilyen viselkedés lehet például az, amikor a vírus bizalmas adatokat - például jelszavakat vagy hitelkártyaszámokat - próbál eltulajdonítani.Férgek
A féreg szintén egy kártékony kódrészlet vagy kártékony program, amelynek elsődleges célja az, hogy továbbterjedjen a többi sebezhető számítógépes rendszerre. A féreg általában úgy terjed, hogy e-mail, azonnali üzenet vagy valamilyen más szolgáltatás útján továbbküldi magát más számítógépekre.Kéretlen böngészőmódosítások
A kéretlen böngészőmódosításra akkor kerül sor, amikor egy weboldal vagy program a felhasználó hozzájárulása nélkül megváltoztatja a böngésző viselkedését vagy beállításait. Ennek eredményeként megváltozhat a kezdőoldal vagy a keresőoldal, és ezek helyett gyakran olyan weboldal jelenik meg, ahol reklámok vagy a felhasználó által nem kívánt tartalmak szerepelnek.Gyanús böngészőmódosítások
A gyanús böngészőmódosításra akkor kerül sor, amikor egy weboldal megpróbálja módosítani a megbízható weboldalak listáját. Vannak olyan weboldalak, amelyek megpróbálják rávenni a böngészőt, hogy az automatikusan töltsön le és telepítsen gyanús alkalmazásokat a felhasználó hozzájárulása nélkül.Tárcsázóprogramok
A tárcsázóprogram egy olyan alkalmazás, amelyik megváltoztatja a modem konfigurációját, és emelt díjas számot tárcsáz, vagy pénz ellenében elérhető tartalmakra irányítja a számítógépet. Ennek a támadásnak az eredményeként a telefonvonal tulajdonosának olyan szolgáltatásokért is fizetnie kell, amelyeket nem is kívánt igénybe venni.Figyelőprogram
A figyelőprogram egy olyan szoftver, amelyik nyomon követi a rendszer tevékenységét, adatokat gyűjt a rendszerről, a felhasználó szokásairól, és az összegyűjtött adatokat harmadik félhez továbbítja. Az ilyen programok által összegyűjtött adatok nem alkalmasak személyazonosításra, és nem is bizalmasak.Hackerek által használt eszközök
A hackerek által használt eszközök olyan programok, amelyek számítógépe megtámadására, az azon történő jogosulatlan belépésre, továbbá azonosítás vagy ujjlenyomatozás végrehatására használhatók. A hackerek által használt eszközök némelyikét a rendszergazdák is használják jogszerűen, ezek a programok azonban olyan szolgáltatásokat is kínálnak, amelyekkel egyesek visszaélhetnek.Viccprogramok
A viccprogram egy olyan számítógépes alkalmazás, amelyik általános zavart vagy kellemetlenséget okozva módosítja vagy megszakítja a számítógép szokásos működését. A viccprogramok különböző műveleteket hajtanak végre a számítógépen, például véletlen időközönként kinyitják a CD- vagy DVD-meghajtót.Biztonsági kockázat
A biztonsági kockázat egy olyan körülmény, melynek megléte esetén a számítógép sebezhetőbb lesz. Ez a körülmény létrejöhet olyankor is, amikor egy egyébként ártalmatlan program olyan hibát tartalmaz, amelyik veszélyezteti a számítógép biztonságát. Ezek a hibák általában nem szándékos tevékenység eredményei. Az ilyen programok használata azonban növeli annak valószínűségét, hogy számítógépét támadás fogja érni.Gyanús alkalmazás
Gyanús alkalmazásról beszélünk, ha annak viselkedése kockázatot jelent a számítógépre nézve. Az ilyen programok kártékonyak lehetnek.URL-eltérítés
Az URL-eltérítés során az elkövetők olyan weboldalnevet használnak, amely megtévesztheti az embereket. Az URL-eltérítésnél megbízható márkákat használnak fel a megtévesztéshez vagy más módon zavarják össze a felhasználót. Az URL-eltérítés egyik formája a gépelési hibák kihasználása, amikor az ismert névhez hasonló neveket használnak.Nehezen eltávolítható programok
Ezeket a programokat nehéz eltávolítani. Az eltávolítást követően ezek a programok fájlokat hagynak hátra olyan rendszerleíró-kulcsokkal, amelyek még az eltávolítás után is lehetővé teszik a fájlok futtatását.Számítógép-fenyegetések
Ezek olyan elemek, mint például a vírusok és a férgek, melyek közvetlenül a számítógépet fertőzik meg, és kárt tehetnek abban.Személyes adatokat érintő fenyegetések
Ezek olyan elemek, mint például a kémprogramok vagy a billentyűzetfigyelők, melyek személyes adatokat próbálnak eltulajdonítani a számítógépről.Elektronikus kereskedést érintő fenyegetések
Gyanús e-kereskedelmi tevékenységek, mint például hamisított termékek árusítása.Zavaró tényezők
Ezek olyan elemek, amelyek nem feltétlenül tesznek kárt, mint például a viccprogramok, illetve a hamis színben feltüntetett weboldalak.Kattintásért fizető weboldal
Ez olyan webhelyet jelöl, amely márkanevet tartalmaz a webhely nevében, de nincs kapcsolatba az adott márka tulajdonosával, és leginkább csak hirdetéseket vagy hirdetéseket tartalmazó oldalakra mutató hivatkozásokat tartalmaz. " -
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz
localhost #8492 üzenetére
Hibaüzenet:
eBuddy-n: The e-mail address or password is incorrect.
Miranda: Your username or password is incorrect.A login.live-ra sikerült belépni. Azt írja, hogy "Fiókja jelenleg le van tiltva. Azonnali üzenetek küldéséhez erősítse meg fiókját. " Csak sehol sem találok ilyen opciót... A jelszót már megváltoztattam.
-
Szabesz
őstag
válasz
localhost #8410 üzenetére
Régebbi verzióban volt olyan funkció, hogy csak a webcam képét küldte, ill fogadta, hangot nem; és külön volt videóhívás, ahol van kép és hang is. Az első variáció eltűnt néhány verzióval ezelőtt, én is kerestem egy darabig, mert nem mindig akarom a mikrofont bekapcsolni.
Gondolom ő is erre gondolt. -
-
chungee
addikt
válasz
localhost #7982 üzenetére
Hát de! A log írja.
Jarod1: ha ki van lőve, akkor nem jönnek az ablakok. scan megvolt. nem talált semmit. Gondolom, mert nem a gépen van a vírus, hanem "netcsatornán" keresztül microsoft.mns.com-ról közvetlenül. Mert eddig a karanténban, ha talál vmit az C:\ stb... Itt pedig http:/microsoft stb. http-n keresztül nemtom törölni
-
Nordik
őstag
válasz
localhost #7725 üzenetére
Tudom, hogy nem arról beszélsz!
Most lehet félrebeszélünk egymás mellett...
Szóval totál ismeretlen címek felvesznek, gondolom spam címek. Ezért nincs profiljuk semmi.Namost ez ellen én mit tudok tenni? Jelszócsere megfelel? A gépemen talán 2 hetes a rendszer, nemhinném, hogy vírusos. De azért a biztonság kedvéért lefuttatok néhány ellenőrzést.
-
Nordik
őstag
válasz
localhost #7723 üzenetére
Hmmm pedig a jelszavam is olyan, hogy azt feltörni nem egyszerű. Megfelel a leírásnak. Spamekkel nem foglalkozok, meg se nyitom őket.
Akkor azthiszem első lépésként változtatok jelszót, aztán meglátjuk. Mindenesetre a jelöléseket nem fogadom el, illetve kipipálom, hogy küldje őket spam listára.
-
Slyer
senior tag
válasz
localhost #7403 üzenetére
volt olyan 7 óra körül hogy nem engedett fel, de utána nekem az megjavult hamar, utána viszont ( kb 10-fél11 fele ) már megint nem tudtam belépni, amikor már mindenki más igen. kilépni sem tudtam, mindig azt írta hogy bejelentkezés, de nem történt semmi. újraraktam, és jó lett
-
Fl4tl4nd3r
aktív tag
válasz
localhost #6649 üzenetére
Megoldás?
Szarni az msn fejére egy nagyot és ott a skype.....
Amugy én nemszidom mostmár elvagyok a 8.5-el
Biztonsági hibát okoz... ha eddig nemokozott majd pont most fog.....
Van helyette újabb és szarabb......
Ingyenes. hát aki ezért füzetne ha füzetős lenne....
Kalap sz.r az egész ahogy van -
KrAt
veterán
válasz
localhost #6646 üzenetére
jajj perszemár.. Ezek alapján vonjunk ki mindent, ami nem a legfrissebb, nem?
Amúgymeg MS bekaphatja, feltettem az első ópenszórsz klienst, amit találtam, semmi extra faszság nincs benne, nemes egyszerűséggel működik és nem csilivili picsabuzi kinézete van..
Részemről kiszálltam..
-
KrAt
veterán
válasz
localhost #6643 üzenetére
Letöltöttem a 8.5-öt, nem megy, mert elvileg szar védtelen, stbstb.. Ok, letöltöttem a 8.0-t, az se megy.. Ok, letöltöttem a 7.5-öt, érdekes módon az se megy..
Ne beszélje már be senki nekem, hogy rájöttek, hogy az összes verzió hirtelen ejjdekibaszottul veszélyes, ergo csak a 9-et lehet használni..
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
localhost #6635 üzenetére
Az nem is gond, hogy ő megmondja , hogy frissítsek mert akkor jobb lesz nekem. De mért kell egy ennyire szar buta verzióra frissítenem? Én egyszerűen képtelen vagyok megszokni és hányingerem van az egész 9es msnből! Akkor legalább csinálnának hozzá olyan feature-t hogy tökre megegyezzen a 8.5össel! Ennyit kérünk csak, nem átláthatatlan és megszokhatatlan dolgokat.
-
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
localhost #6140 üzenetére
Nah jólvan akkor mindenkinek ez a gondja, érted már mi a gáz localhost?
Nem tudod az óra mellé rakatni kisikonban, csak a tálcán lehet.
Régen ha bezártad a tálcáról, a kisikonon még futott, mostmeg kilép a píbe az egészből, alapból meg sem jelenik az óra mellet és nincs is erre beállítás ahogy néztem.
De itt engem rohadtul zavar....
Ha valakinek van megoldása ne tartsa vissza---
Mittomén melyik ez, amit mst kötelező volt frissíteni.
9.0-ás asszem ez a legújabb... -
plaschil
aktív tag
válasz
localhost #6135 üzenetére
Hát valamilyen szinten csak köteleznek, ha nem azt a verziót használhatom, amit szeretnék. SZE-RET-NÉK.
Hát had használjam már azt, amit szeretnék. Elvégre én vagyok a felhasználó, én tudom, hogy mit akarok, meg hogy mi tetszik, meg mi nem. Meg hogy mit teszek fel a gépemre. Tegyenek közzé egy javítást a régi rendszerekhez. Ezt mindig eljátszák egyes "szolgáltatók, cégek stb." hogy adott egy program, és csak úgy újításképp elcseszik az egészet (GUI, stb.)Magánvélemény, de szerintem nem csak nekem ez a véleményem.
"Az a baj, hogy a régi jó dolgokból nem marad semmi..."
-
Pubszon
veterán
válasz
localhost #5982 üzenetére
86 ismerősömből kb 60 használja.
Meg mint már írtam, aki nem szereti a Plus!-t, az pl az egyéni hangulatjeleket sem nagyon favorizálja(kivételek vannak), így mertem feltételezni, hogy használja a Plus!-t.
De látom téged tényleg az zavar, hogy segíteni próbáltam és lényegébe segítettem is, de ha ennyire zavar akkor PLS ne írj a topikba, mert az én hsz-om még mindig több információt tartalmazott mint a te hsz-od, mert mint hogy legalább annyit segítenél mint én, inkább engem oktatsz kifele. De köszi nem kérek belőle. -
Pubszon
veterán
válasz
localhost #5977 üzenetére
Téged ennyire zavar az, hogy ha véletlen használja a Plus!-t és megoldásra jut mert segítettem???
Az emberek többsége felrakja, és ha már egyéni hangulatjeleket használ, akkor gondolom hogy pl a neveket is normálisan akarja látni.Sk8erPeter: Plus!-al megoldható, hogy a sor elejére amit írni akarsz beírod, hogy /noicon.
Ne ijedj meg, hogy mikor írsz megjelenik a hangulatjel, de nem fogja elküldeni. -
válasz
localhost #5682 üzenetére
Az nem csak Win98 alatt működött? Ha jól rémlik kattintani kellett valahová, aztán közben nyomni az Esc-et és valahogy úgy megállt az óra. Ezer éves PC Guruban olvastam anno...
Közben kigugliztam (gyönyörű magyar szó) a pontos leírást.
Egyébként ezek a trökkök nem műkdönek az WLM-es Aknakeresőben (Gaming Zone).
-
Narancs
őstag
válasz
localhost #5472 üzenetére
El kéne olvasni a hsz-emet végig, nem belekötni az első szóba.(Igen, MSN-nek hívtam, mert a köznyelvben így honosult meg. Később viszont egyértelműen megjelöltem a kérdéses programot)
,,Legújabb Live van fent."
Ebből szerintem eléggé egyértelműen kiderül melyik van fent. Ha olvasni nem tudsz, legalább a képre vethettél volna egy pillantást, direkt azért vittem rá a kurzort, hogy kiírja a program nevét. Ott van feketén fehéren: Windows Live Messenger.
Szerintem ennél egyértelműbben nem tudtam lehet megadni, az általad hiányolt információ három soros hsz-emben csupán kétszer szerepel.
Beláthatod, nem véletlenül hittem azt, hogy kötözködni akartál.
De mind1, használom így kockával, nem érdekes...hagyjuk inkább...
-
ML320
senior tag
válasz
localhost #5332 üzenetére
Tanácstalan vagyok...
Szerinted akkor hol lehet a hiba? SW gondra tippelnék, mert végülis ha a gépek-webkamok összeállítást nézem, akkor 6 variációban ugyanazt játszák el. Ha még hozzáveszem, hogy milyen verziókat próbáltam ki, akkor jogos a kiakadásom
De ha szoftveres eredetű a hiba, akkor mi a kibebaku.... jó édes ..... -ban van a hiba?
Aktív témák
Hirdetés
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest