Hirdetés
- Apple asztali gépek
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen széket vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Aktív témák
-
RootRulez
félisten
válasz
---Lasali--- #11045 üzenetére
Nekem is CamGirl lett az egyik és mindenki linkeskedik itt is.
-
RootRulez
félisten
Eddig egy emberke írkált rám angolul, a vicc, hogy Ő most épp Angliában dolgozik és azt hittem egy unatkozó kollégája írkál rám... Na de most másik két partnerem is hülyeségeket írkl, hogy ki avgyok, lány vagyok-e meg stb blablabla... Szal ezeknek a partnereknek feltörték az MSN fiókját vagy mi?
-
RootRulez
félisten
Használjatok 2009-et.
Ez az "ossz meg mindent", csilli-villi húdeszupi nekem se jön be, azért használom a régit...
Mondhatjátok, hogy így nem biztonságos, úgy nem biztonságos... Ha a 11-es használnám se lenne, mert lehet tetleg kiütném a gépet
-
RootRulez
félisten
Pár napja nem tudok belépni MSN-re ugyanezen a gépen barátnőm sem, mindketten egy 80048820-as hibát kapunk... Olvastam, hogy talán sávszél hiba és próbálkozzak, 2-3. próbálkozásra sikerül, na nekem nem sikerül 10. próbára sem.
A kulcsfontosságú portok-nál talál hibát a hibaelhárítás. A "Javítás"-sal se oldódik meg.
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Történt, hogy a Live messenger Plus beállítás ablak megjelenése után a Messenger működése leáll és ezt a hibaüzit dobja:
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: BEX
Alkalmazásnév: msnmsgr.exe
Alkalmazásverzió: 14.0.8117.416
Alkalmazás időbélyegzője: 4bc935af
Hiba – modul neve: StackHash_4c0d
Hiba – modul verziója: 0.0.0.0
Hiba – modul időbélyegzője: 00000000
Kivétel – eltolás: 00000000
Kivételkód: c0000005
Kivételadatok: 00000008
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.768.3
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: 4c0d
További információk 2: 4c0d4d78887f76d971d5d00f1f20a433
További információk 3: 4c0d
További információk 4: 4c0d4d78887f76d971d5d00f1f20a433Mondom oké, adok neki egy újraindítást. Na azóta a Messenger se indul el, nemhogy a plusz beállítások ablaka.
Mi lehet a gáz?
...
Frankó, mondom letörlöm és újrarakom, na erre a Windows Installer is behal ugyanezzel a BEX hibaizével... Lehet ez a probléma már kinőtte az MSN Messengert?
-
RootRulez
félisten
Az első hozzászólásban levő MSN-be "Winamp épp játszott szám" kiíró plugin linkje nem jó, ezt használjátok.
-
RootRulez
félisten
sziasztok! kéne nekem az a hang (mp3 vagy wav) amít az msn "mond", amikor üzenetet kapok. nincs PC a közelembe... elküldi nekem valaki? köszi: RR
-
RootRulez
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #10458 üzenetére
MSN 2009, nem? 14.akárhanyas verzió.
-
RootRulez
félisten
válasz
dellfanboy #10444 üzenetére
Letörlődött valamiért, de visszatettem.(megint letörölte) Leszedheted a teljeset is, amit Fire/SOUL/CD linkelt, mert mégse törlődött le, csak benéztem éjjel. -
RootRulez
félisten
válasz
dellfanboy #10436 üzenetére
No várjál, feltöltöm vhova az enyém, ami tuti müxik.
-
RootRulez
félisten
Szia!
Töltsd le ezt és próbáld meg feltenni.
2009-es és működni fog (reményeim szerint).
...
Ha ez mégse jó, akkor feltöltöm valahova a "sajátom"...
-
RootRulez
félisten
válasz
D.Orion #10358 üzenetére
Amikor letörölsz valakit a listádról, az MSN felkínálja, hogy egyúttal tiltsa is le az embert, hogy ne láthasson? Ha le is tílt akkor nem írhatsz neki, ha nem csak letöröl, akkor te látod őt, de ő téged nem, mert ugye nem vagy fent a listáján... Valahogy így van ez talán...
-
RootRulez
félisten
Sziasztok! 80048821 hibakódra mi a gyógyír? Egy véletlen újraindulás után nem enged csatlakozni.
-
RootRulez
félisten
válasz
csaresz002 #10082 üzenetére
XP - C:\Documents and Settings\[NEVED]\Local Settings\Application Data\Microsoft
VISTA - C:\Users\[NEVED]\AppData\Local\Microsoft
Win7 - C:\Users\[NEVED]\AppData\Local\MicrosoftItt van egy messenger mappa, azon belül pedig a gépen bejelentkezett emberkék mappái
-
RootRulez
félisten
válasz
markoka001 #9979 üzenetére
Mi öten vagyunk, te meg csak egyen k***ög.
-
RootRulez
félisten
És akkor meg lehet oldani ezt a flash player problémát? Hisz fel van telepítve...
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Nekem ma reggel óta olyat csinál minden bejelentkezésnél, hogy azt mondja telepítsem fel a legújabb Flash Playert. A telepítés gombra kattintva rossz oldal jön be. Egyébként külön feltettem a legújabb flash playert és ugyanúgy sír, hogy telepítsem.
-
RootRulez
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD #9641 üzenetére
Na ezt felteszem köszi! Egyébként nálam nem volt még régi verzió a Windowsom is pár hetes.
-
RootRulez
félisten
Most meg nem tudok bejelentkezni MSN2009-el. Azt írja a folytatáshoz le kell töltenem a legújabb verziót.
-
RootRulez
félisten
Tegnap este menta link küldés.
Ma még nem próbáltam, hogy megy-e még.
-
RootRulez
félisten
Sziasztok! Olyan gondom lenne (még mindig), hogy ha belépek MSN-be (msn 2009), akkor olyan, mintha egy partnerem se lenne még felvéve, pedig vannak páran, és ők rám is tudnak írni... Letöröltem simán, utána zapmessengerrel is, de csak ugyanaz a hiba jelenség áll fent.
-
RootRulez
félisten
válasz
Rebirth II. #9101 üzenetére
Ha letilt akkor általában jön vissza egy üzenet, hogy a kézbesítés sikertelen volt, ha rejtett,akkor nem jön vissza ez az auto üzenet, mert emberünk megkapja az üzenetet... Ez persze korántsem biztos,de esetenként így van...
-
RootRulez
félisten
Haverom azt mondta, hogy az msn címét zárolta a microsoft (vagy nem tudom mi, de olyasmi) mert túl sok msn vírust (ilyen linkes szart) továbbított az accountja... Létezik ilyen?
Más: Nekem is le szokta tiltogatni az új partnereket, miután felvettem őket. Nem tudim mire fel, hogy előbb leellenőrízhessem vagy nem tudom...
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Windows újratelepítés volt MSN 2009 feltéve. Viszont ha bejelentkezek nincs senki a partnerlistámon... De készségesen felajánlja, hogy vehetek fel. Nos én nem szeretnék, mert már van jó pár.
Sima messenger, (ami van xp-n alapból) azzal bejelentkezek, megvannak a partnereim, de az msn 2009-el nem. Mi lehet a gáz?Köszi: RR
-
RootRulez
félisten
válasz
Dictator^ #8875 üzenetére
Hát nem tom, itt van egy piszok nagy ablak. Amiből engem csak a partnerlista érdekel.
Lehet én vagyok antiszociális, de nem akarom a partnerek féaszbúk frissítésit figyelemmel kísérni. Akkor belépek facebookra, ha érdekel valami-valaki, eddig ennyi, megpróbálom eltüntetni a sok sallangot...
-
RootRulez
félisten
Virtuális gépre felteszem a 2011-es msnt és jól kipróbálom, had lássam miért átkozzák és dicsérik annyian...
mod:
Bár én csak a messengel telepítem fel belőle, a mail meg bing, meg egyébb ficsőröket nem pipálom be. -
RootRulez
félisten
válasz
RootRulez #8869 üzenetére
megoldottam.
Dictator^ Kipróbáltam itt milyen térerővel van 3G iylen mobil modem usb-s kütyüvel és utána mikor kihúztam és nyomtam a rendes nettel szerintem azt vette volna alapértelmezettnek, a weboldalak bejöttek (firefoxxal), csak épp az msn nem látta a kapcsolatot. Akkor ugrott be, mikor láttam, az időjárás gadget se frissíti magát, gondoltam, az lesz a ludas.
-
RootRulez
félisten
válasz
westcoastog #8663 üzenetére
Az egy Ossian CD borító, de nem ugrik be melyiké, talán emberi dolgok...
mod: Nem, utolsó lázadó.
-
RootRulez
félisten
próbáltam már gifekkel is, sima egy képkockással, meg szerkesztettem egyet, amiben ugyanaz volt a két képkocka, hátha a "mozgó" gifet nem alakítja át, de tévedtem...
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Újabban az MSNem olyat csinál, hogy a "szmájlinak" szánt képeket lekicsinyíti, de nagyon ám. Tehát én betennék egy 32x32-es képet és csinál belőle egy jóval kisebbet, (16x16 vagy 18x18 nem tom) Sajna emiatt sok esetben a kép nem kivehető. Eddig ilyen nem volt, most miért csinálj ezt?
-
RootRulez
félisten
válasz
dangerzone #7852 üzenetére
Nekem is szokta csinálni, nincs vész, de tényleg tud zavarni...
-
RootRulez
félisten
De te csak azért hallgatsz media playerrel zenét, hogy kiírja a számot? Mert akkor itt ez a winamp plugin, amit korábban linkeltem, akkor kiírja az msn, mit hallgatsz a winamppal
-
RootRulez
félisten
válasz
Black-core #7809 üzenetére
Amikor valakit letörlök, megkérdezi az msn, hogy egyúttal le is tiltom-e az illetőt. Ha le is tiltod akkor megszakad köztetek a kapcsolat, max te még rajta leszel a listáján, de sose jelentkezel fel neki (legalábbis neki így tűnik). Ha nem tiltod le csak törlöd, akkor a te listádon nem lesz, de ő bármikor rád írhat, mert nincs letiltva és látja, hogy te vagy, attól függetlenül, hogy te nem látod...
Ennél értelmesebben nem tudtam megfogalmazni...
-
RootRulez
félisten
válasz
Black-core #7806 üzenetére
Az MSN plus tud olyat, hogy megmondja, fent vagy-e egy adott partnerednek a listáján, de az nem egyenlő azzal, hogy le is tiltott...
-
RootRulez
félisten
Milyen Windowsra telepítenéd a programot?
-
RootRulez
félisten
Sziasztok, nekem olyan problémám lenne, hogy az msn belép, majd miután bejelentkeztem (vagy már azelőtt), pár pillanat múlva a következő ablak jön be, nem kifagy a program, mert utána csak a azonosító/jelszó megadásig léptet vissza, tehát ahányszor bejelentkezek, mindig visszadob... Ez miért van, volt már pár MSN újrarakás...
Tehát nem a program áll le, hanem valami szolgáltatás talán vagy nem tudom. Mivel oldhatnám ezt meg?
-
RootRulez
félisten
Szarozott haver gépén msn, mikor letöltötte új msn-t köztelető jelleggel...
Na erre varrjatok gombot, nagy nehezen belépek haver msnjébe az ő gépén (nagynehezen alatt azt értem, hogy hibakódról hibakódra csináltam meg azt a FOST. Erre mikor beenged, meg nincs neki partnere. És hiába venne fel nem tud, a vicc az egészben, hogy én itthon fellépek az ő accountjával, nekem elsőre belép és látom a kapcsolatait, akkor most mi van?
Lenry Nem akar menni a 8.1-es téma -
RootRulez
félisten
válasz
RootRulez #6188 üzenetére
Sziasztok!
Cimborámnál vagyok akinek kötelező jelleggel le kellett töltenie az MSN 2009-et. Letöltötte, bejelentkezett, csakhogy az új msn olyan, mintha nem lenne még felvéve egy partnere sem... Az alap XP-s msn-t elindítva bejelentkezik és látszanaka a partnerek, visszatettem a 8.1-est, azzal nem lép be. Letöltöttem a 8.5-öst, azt meg nem engedi feltelepíteni, valami update baszást hiányol...Kérdéseim:
-Meg oldható-e hogy a partnereket elővarázsoljam a 2009-el?
-Ki lehet-e játszani és lehet-e mégis használni a 8.1-est?
-A 8.5-össel se engedne fel? Mert akkor jó lenne egy link a teljes verzió letöltéséhez, nem csak egy pár megás letöltő programhozHátha valaki azóta okosodott
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Cimborámnál vagyok akinek kötelező jelleggel le kellett töltenie az MSN 2009-et. Letöltötte, bejelentkezett, csakhogy az új msn olyan, mintha nem lenne még felvéve egy partnere sem... Az alap XP-s msn-t elindítva bejelentkezik és látszanaka a partnerek, visszatettem a 8.1-est, azzal nem lép be. Letöltöttem a 8.5-öst, azt meg nem engedi feltelepíteni, valami update baszást hiányol...Kérdéseim:
-Meg oldható-e hogy a partnereket elővarázsoljam a 2009-el?
-Ki lehet-e játszani és lehet-e mégis használni a 8.1-est?
-A 8.5-össel se engedne fel? Mert akkor jó lenne egy link a teljes verzió letöltéséhez, nem csak egy pár megás letöltő programhoz -
RootRulez
félisten
Én pl a plust csak azért használom, hogy az ismerőseim neve ne krisz-krasszok között legyen
-
RootRulez
félisten
Sziasztok, olyan problémám lenne, hogy anno feltettem az MSN Discovery nevű programot, és miután letöröltem, az msn mindig a következő üzenettel indul és le kell okézni, utána gond nélkül fut...
Azóta már töröltem és újratettem az msn-tValahogy ki tudnám ezt iktatni, próbáltam már regeditben bóklászni, de nem találtam semmit...
-
RootRulez
félisten
-
RootRulez
félisten
A napokban cimborám megszívatott msn-en, úgy hogy az én nevemben írt dolgokat nekem, mintha én írtam volna. És mivel több mindent csináltam egyszerre, elgondolkodtam, én írtam-e azokat. Amikor biztos voltam benne, hogy nem én írtam, azt hittem, hogy feltörték a gépem, de mint kiderült Ő bűvölt odaát valamivel és nem akarja elárulni, mi az...
Esetleg ti tudjátok mi ez?
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest