Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen széket vegyek?
Aktív témák
-
ALI_G
veterán
válasz
localhost #8981 üzenetére
aha, ilyesmire gyanakodtam. Köszi!
így találtam is egyet XP-re, hivatalos windows live messenger XP-re
-
ALI_G
veterán
A mostani letölthető magyar verziót próbálta már valaki XP SP3-ra telepíteni?
két gépen próbáltam, egyiken semmilyen ablak se jön be az online telepítő futtatásakor, a másikon meg egy hibaüzenet (nem jegyeztem meg, de kb. semmit mondó). -
ALI_G
veterán
válasz
Winner_hun #6334 üzenetére
Ezer kösz és bocs, hogy nem olvastam el az első hsz-t (nem vettem észre, hogy van).
-
ALI_G
veterán
Hali!
Hogy lehet uninstallálni az új MSN-t windows XP-ből? Nincs benne a telepítéseknél, a programokban nincs uninstall és a windows össszetevőknél sincs.
-
ALI_G
veterán
amikor egy pillanatra felbukkant az ablak amin csak OK gomb volt, akkor így utólag SP2-es tűzfal proginak nézet ki, vagy legalább is vmi windowsos baszás volt, de zsigerből OK-t nyomtam, így nem olvastam el, pedig ez már nem az első ilyen. Ja, és a wines tűzfal off-on van. Viszont most nézem,hogy maga a biztonsági központ nincs.
-
ALI_G
veterán
ha kapok egy mp3-at, akkor azt miért tiltja le, hogy lejátszam a linkre kattintva és miért nem jelenik meg a letöltési mappában se?
nagyon idegesít.
Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xbox tulajok OFF topicja
- Facebook és Messenger
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Opel topik
- Óra topik
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Kèszen állsz a játèkra? 0% THM rèszletre is!
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest