Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hamarosan érkezhet a Western Digital kis híján 15 GB/s-os SSD-je
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
Fl4tl4nd3r #10824 üzenetére
Elég lett volna másolni.
Ezek is rendes gif fájlok (pontosabban az egyik a gif/jpg fájl a másik meg az adatait tartalmazza, pl. a billkombinációt) csak más a kiterjesztése.
-
Fl4tl4nd3r
aktív tag
válasz
Fl4tl4nd3r #10824 üzenetére
sikerült egy progival
-
fatal`
titán
válasz
Fl4tl4nd3r #10822 üzenetére
Nem kell program, ki tudod menteni egy sima másolással.
XP:
C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger\emailcím\ObjectStore\CustomEmoticonsVista/W7:
C:\Users\felhasználónév\AppData\Local\Microsoft\Messenger\emailcím\ObjectStore\CustomEmoticons -
Fl4tl4nd3r
aktív tag
válasz
Fl4tl4nd3r #10821 üzenetére
nemtudja valaki véletlen mi annak a proginak a neve amivel letudom menteni a smile-kat msnből?
-
fatal`
titán
válasz
Fl4tl4nd3r #10819 üzenetére
Nincs, nem támogatott verzió már így nem figyelnek a kompatibilitásra protokoll szinten sem.
-
erikke17
őstag
válasz
Fl4tl4nd3r #9687 üzenetére
Azért kérdezem hogy mit rak fel mert XP-m van azon meg 2011 nem megy, hogy kell át irni a bulidot??
-
TRob1
veterán
válasz
Fl4tl4nd3r #9687 üzenetére
De XP-je van. Arra hogy rakja a 2011-et?
-
erikke17
őstag
válasz
Fl4tl4nd3r #9684 üzenetére
Ha most frissitem akkor egy 2009 Msn-t rak fel?? Mert eléggé értelmetlen most is 2009 van fent Build: 14.0.8089.726
-
erikke17
őstag
válasz
Fl4tl4nd3r #9680 üzenetére
Épp az a baj hogy át tessékelt azt hiszem a 8.5-ről régebben ott kellet neki a 2009 most meg a 2011 kell neki, nekem az is jó ami most van csak a frissítéssel nem hagy békén, egyszerűen nem tudom használni tőle..... még a 8.5 is jó lenne csak minden áron frissiteni akarta magát. De azt nem értem hogy ha XP-n nem megy akkor minek akarja feltetetni a 2011 Msn-t?
-
Fl4tl4nd3r
aktív tag
válasz
Fl4tl4nd3r #9654 üzenetére
Sikerült megcsinálni újra megy tökéletesen a régi msn
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Fl4tl4nd3r #9654 üzenetére
Szia!!
Ha rájöttél a megoldásra pls, illess meg egy pü-vel! Köszi! -
gono.movies
csendes tag
válasz
Fl4tl4nd3r #6946 üzenetére
sajnos így sem megy, nem tudnád megadni annak a msn-nek és plus! -nak a verziószámát amivel neked müködik ? vagy linket, stb. elöre is köszi
-
gono.movies
csendes tag
válasz
Fl4tl4nd3r #6946 üzenetére
megnézem most hátha így müködni fog, elöbb ugy probáltam hogy msn, reshack és aztán plus, majd kiderül ,köszi
-
Klizen
csendes tag
válasz
Fl4tl4nd3r #6938 üzenetére
lehet az a baj, hogy nem csak a product versiont hanem még valamit átírtam valami product number, vagy nem tudom, a lényeg, hogy ugyanaz a szám volt, én meg szisztematikusan átírtam mindent 14-esre ami 8-assal kezdődött
na majd ha lesz időm, gyalulok, hátha
-
Klizen
csendes tag
válasz
Fl4tl4nd3r #6936 üzenetére
a verziószám egyezik, felraktam a pluszt, de nem hatotta meg :S
-
Klizen
csendes tag
válasz
Fl4tl4nd3r #6933 üzenetére
reshackerrel átirogattam én mindent, nem kompatibilitásban használom, mégsem működik
nagyon megköszönném, ha abszolút részletességgel le tudnád írni, hogy mit csináljak, most hogy felcsillantottad a reményemet hogy mégiscsak elehetne pluszom xp mellett 8.5-el
-
Klizen
csendes tag
válasz
Fl4tl4nd3r #6927 üzenetére
azóta megint nincs ez a probléma, az a gond, hogy már nagyon hiányzik az msn plusz, mert a legjobb barátaimat mindig keresnem kell a sok szögletes zárójelű nevek között, már azon is elgondolkodtam, hogy felteszem a windows 7-et, de azért annyira nem vagyko elvetemült
szóval kéne az a plusz
-
Pubszon
veterán
válasz
Fl4tl4nd3r #6818 üzenetére
Nem tudom hogy kell ilyet írni, az egyik ismerősömtől másoltam ki, nekem működik még akkor is ha innen másolom ki.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Fl4tl4nd3r #6838 üzenetére
Nem vagyok nod32 rajongó de nem rossz szerintem, Symantec Antivirust használok
Windowsal ezekszerint mákod volt, nagyon sokaknál fagy és hal meg az os amit szidnak majd kiderül buherált, nálam az xp elszokott kocogni simán 2-3 évet, vista is ment már 1,5-2 évet egyhuzamban, most a win7 még csak pár hónapos. Sokat már nem szoktam szórakozni az osekkel, személyre szabás minimális, ha játszok, vagy megy egy böngésző desktop nem látszik, tök mind1 milyen. programokat azt szeretem hazsnálni ami nekem kell, nem azt amit más belerak a telepítőbe. Meg vannak a sok éve megszokott virus irtoim, spy trojai vadászok,cd/dvd iro preogik, folyamatosan frissitem az újabbakra és nálam igy működik minden jól.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Fl4tl4nd3r #6835 üzenetére
Gyári xp az stabil, a buheráltak nagyrésze nem az. Egyébként pedig miért jo az hoyg olyan buheráltat teszel fel amit más magának testre szab? Kiveszi a neki nem kellő dolgokat ami neked kéne, vagy valami progihoz ami neked kell , szidod a windowst me ga progit ha nem megy fel, nem műűködik rendesen közbe az a baj ki van herélve a windowsod, az hoyg teszel rá egy vista skint a saját magánügyed. Attól még nem kell szétcseszni egy stabil os-t. Teszel rá skint meg át szerkeszted mailyenre akarod, felteszed a számodra fontos progik legujabb verzioját és kés za saját osed, esetleg csinálsz magadnak telepítőt amiben ezek benne vannak, de egy más által szét buheráltat hazsnálni, sose értettem, utána megy a sirás szar a win mer fagy, nem kezeli a háló kártyámat meg semmit, ja mert kiszedte belőel a készitő a neki nem kellő cuccokat. Ez szerinted hiba ? :"pl a windózos hibajelentés küldése" AZ egy direkt funkcioó, az hoyg téged idegesít és ne mtudod kikapcsolni egy dolog, de ne hogymár az a funkció ami neked nem tetszik hiba legyen és az az isten aki kikapcsolta a herélt xpbe? LOL amugy nálam nem szokott ilyet dobni nem igen szokott hibát csinálni az xp. normálisan kell telepíteni meg használni.
A NOD32 vel nincs semmi baj egyébként frissitse fel szkenneljen vele. Utána egy Spyware terminatort kéen futtatni pl, vagy spyware doctort. Aztán meg valami trójai keresőt pl trojan hunter.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Fl4tl4nd3r #6826 üzenetére
Mondom vírust keress, amugy miért szar az eredeti XP ? Jobbak a buheráltak amikbe bele van rakva sok kacat?
-
Fl4tl4nd3r
aktív tag
válasz
Fl4tl4nd3r #6825 üzenetére
Amugy ez a hibakód : 80048820
Valaki valami megoldást? Én már mindent próbáltam még a 8.5ös msnnél is ezt írja ki.......
Amugy tűzfal nemhiszem hogy blokkolja mert beselehet kapcsolni a tűzfalat,és előtte meg ugyanúgy ment az msn aztán egyiknap meghalt...Sz@r dolog ez a távsegítség...... -
sfdrakex
nagyúr
válasz
Fl4tl4nd3r #6822 üzenetére
Tüzfalat ha nem engedi bekapcsolni talán nem ártana egy virus/trojai/spy keresgélés mindet több programmal illik keresni. Bár az se kizárt hoyg a sok turkálás miatt win reinstall lesz ebből, ha a tulaj belepiszkál mindenbe, de nem igen ért hozzá.
-
Greenebola
senior tag
válasz
Fl4tl4nd3r #6815 üzenetére
Jújjjjjjjjj Tényleg
Meg oldódott a Probléma Felraktam egy régebbit és Jó lett!!
""""ahogy az 1Hsz írja"""" -
dragonfx
veterán
válasz
Fl4tl4nd3r #6784 üzenetére
akkor ahogy látom tömeges a lehalás havernak se megy...
legyalultam felraktama 8.1et azt csumi.
majd ha lesz emgoldás visszarakom mert azért az a 2009es zebb meg tetszik enmr akja oda egymás utáni írásnál mindig a nevem. -
Fl4tl4nd3r
aktív tag
válasz
Fl4tl4nd3r #6784 üzenetére
Mekkora szemét az msn..... exem letörülte majd zapmessenger és nemengedi felrakni a 8.5-öt ha felrakja a 9et akkormeg hibajelentés...... pedig haver lazán felrakta a 8.5-öt átküldtem neki az átírt exe-t és megy..... Sz@r az egész ahogy van
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Fl4tl4nd3r #6755 üzenetére
Teljesen nem lesz olyan és igen a képek másik oldalon vannak, de azért annyira nem vészes, meg lehet szokni. Ha minden újítást elutasitanánk akkor számítógép se lenne meg auto se, mehetnél gyalog a földre kézzel ásni a gödröt amibe dobod a magokat. Vagy leragadhattunk volna a c64 eseknél basiccel mert elég az, akkor nem lenne internetes gondod
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Fl4tl4nd3r #6753 üzenetére
Akkor irkálj, nem tudom milyen sürün kell de 2-3 perc alatt megcsináltam hoyg ugy néz ki mint a régi, ha 10 szer kell átirnod már több időt vacakoltál vele
Én lusta vagyok, egyszer beállítok valamit, hogy utána ne kelljen piszkálni.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Fl4tl4nd3r #6730 üzenetére
Végülis az se rossz hetente 2 szer baszakodni jobb mint egyszer 5 perc alatt beállitani
Visziont akkor fikázást tessék mellőzni, nem rossz az uj csak lusta vagy testre szabni.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Fl4tl4nd3r #6700 üzenetére
[link] nálam igy néz ki az uj msn direkt egy linkelt régi mellé tettem a képeket, szeirntem minimálisa különbség, csak jól kell állitgatni ésolyan lesz mint a régi.
-
válasz
Fl4tl4nd3r #6700 üzenetére
hiába... folyamatos a fejlődés. furcsa, hogy ezt pont egy IT fórumon kell elmagyaráznom
pár fontos, az utóbbi időben gyakran elhangzó kérdést betetettem a topik első hozzászólásának végére.
aki ezen túl az ott feltett kérdéseket kérdezi, azokat nyugodtan le lehet ugatni, és az #1. hsz-hez küldeni -
Adonimus
senior tag
válasz
Fl4tl4nd3r #6660 üzenetére
-.- azért néha meglepődöm magamon. Köszi.
-
Adonimus
senior tag
válasz
Fl4tl4nd3r #6657 üzenetére
" Cannot rename original file. Saving cancelled. " Ezt írja ki a program amivel át lehet írni a verziót miután el akarom meniteni. Kilépek, az msn ugyanúgy nem megy. Mikor visszalépek a progiba megint a régi verziószám van.
-
localhost
Közösségépítő
válasz
Fl4tl4nd3r #6657 üzenetére
Én ehhez már csak gratulálni tudok !
-
localhost
Közösségépítő
válasz
Fl4tl4nd3r #6651 üzenetére
"Biztonsági hibát okoz... ha eddig nemokozott majd pont most fog....."
csak azért nem kérem, hogy erre hozz példát, mert azt hinnéd, kötekszem. Pedig nem! Sajnos a világ nem a te hited által van vezérelve. -
chungee
addikt
válasz
Fl4tl4nd3r #6600 üzenetére
Az bonyolult, nekem ez segített
-
válasz
Fl4tl4nd3r #6590 üzenetére
Nalam 1 perc alatt lefutott kb, es lett close gomb.
Amugy product code-t legfrissebbet google-bol tudod kivenni.
Beirod googleba, hogy "messenger live 2009 build download" es altalaba a softpedia.com-os talalatnal talalod a legfrissebb build kodot. -
válasz
Fl4tl4nd3r #6584 üzenetére
Hm, gonoszak. ITT a forras.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Fl4tl4nd3r #6582 üzenetére
Értem, bár nálam ugy néz ki ahoyg én beállitom, és az elrendezést meg mindent beállitottam ugy mint a régiben volt, furcsa volt először, de ennyi erővel még dos-t használnék norton commenderrel mert azt szoktam meg sok éven át, vagy C64 et basiccel kazettás lejátszóval
-
válasz
Fl4tl4nd3r #6581 üzenetére
Azzal a modszerrel amit en irtam barmeddig, mert mindig at fogod tudni irni a product code-t a legfrissebb bulid code-jara.
-
válasz
Fl4tl4nd3r #6576 üzenetére
1, Letoltod Zapmessenger-t es lefuttatod
2, Felrakod a 8.5.1302.1018-s MSN-t
3, Letoltod Resource Hacker-t
4, Elinditod Resource Hacker-t, File -> Open
5, Betallozod -> C:\Program Files\Window Live\Messenger\msnmsgr.exe
6, Version Info -> 1 -> 1033
7, [A “ProductVersion” erteket atirod 14.0.8089.726 -ra]
8, "Compile Script" gomb-ot megnyomod, File -> Mente'sEnnyi, be tudsz jelentkezni vele.
(Ez mukodik regebbi msn-ekkel is, csak lehet mashol van a msnmsgr.exe)[ Módosította: Thrawn ]
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Fl4tl4nd3r #6574 üzenetére
Mi a rossz a 9esben? Sokan szidják de csak azt irják rossz, mi benne a rossz?
-
kisboxi
tag
válasz
Olvass egy kicsit vissza : [link]
-
Apollyon
Korrektor
válasz
A 7.5-öt még esetleg tudnád használni, de az általad említetteket már biztos nem. Javaslom a Miranda nevű klienst, bár itt le kell mondani a webkameráról és full fapad, csak text, de mégis funkcionálisabb mint WLM.
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" A1709 64GB
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest