Hirdetés
- Fujifilm X
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- 3D nyomtatás
- Milyen monitort vegyek?
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
Aktív témák
-
cellpeti
nagyúr
Szevasztok!
Nekem még a "régi" MSN van fent a 14-es. Olyan gondom lenne, hogy nem megy benne a linkelés, tehát elküldöm a linket, de nem hivatkozásként továbbítja. Ez miért van és hogy lehet megoldani?
-
cellpeti
nagyúr
Szevasztok!
Feltettem a Win7 Professionalt(legális),de csak angol. És minden hiba nélkül felment rá a Windows Live Messenger. Míg ha ezt az OS-t "magyarosítottam", arra nem akart felmenni. Én legalábbis ezt vettem észre
-
cellpeti
nagyúr
A hiba: OnCatalogResult: 0x8028007
-
cellpeti
nagyúr
Szevasztok!
Hogyan tudom eltávolítani a Windows Live Messenger-t? És egy normálisat feltenni? Segítsen valaki pls! Fontos lenne.
-
cellpeti
nagyúr
Szevasztok!
Olyat,hogy lehet benne csinálni,hogy csak a MSN részét lássam,mert most bejön ilyen,hogy Highlights meg ilyenek. Illetve,hogy a csoportokban lévők számát mutassa?
-
cellpeti
nagyúr
Szevasztok!
Az új MSN hova teszi a naplókat?
-
cellpeti
nagyúr
Szevasztok!
Feltelepítettem a BETA WLM-et. Hogyan lehet eltüntetni bal oldalról a SOCIAL dolgokat?
-
cellpeti
nagyúr
A Yahoo messenger nem enged be Gmail-os címmel. Maradt az aMSN.
-
cellpeti
nagyúr
Szevasztok!
Nem enged be a gmail.os accommal a Yahho messenger...
Yahho ID - ide megy a gmail-os emil cím nem?
-
cellpeti
nagyúr
aMSN-be hogy lehet a beszélgetéseket 1 ablakba bepakolni?
-
cellpeti
nagyúr
ma megint letöröltem Revo-val,registryből is kitakarítottam, de semmi. Nagyon jó lenne ha tudna valaki segíteni.
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Psychonaut #8009 üzenetére
Köszi,megpróbálom
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Tegnap,vagyis ma hajnalba bezártam az MSN-t, és ma délelőtt meg akartam nyitni,de azt írta ki,hogy Windows Live Messenger.exe leáll. Majd újra telepítettem,de ugyan ez. Valakinek valami ötlet?
-
cellpeti
nagyúr
-
cellpeti
nagyúr
cs!
valamit elállítottam az MSN-be és hát a kapott linkeket se hivatkozásba jeleníti meg,meg a küldötteket se.
Valaki tud segíteni?
-
cellpeti
nagyúr
Szevasztok!
Én Aimp2 használok zene lejátszónak.
Hogy mit hallgatok azt ki tudom iratni MSN-en?
-
cellpeti
nagyúr
Kitöröltem a Registryből is,de még mindig nem tudom telepíteni. Valakinek valami más ötlet?
-
cellpeti
nagyúr
Tudna végre valaki valami programot ajánlani,amivel le tudnám szedni az MSN-t és végre újra használni?
-
cellpeti
nagyúr
-
cellpeti
nagyúr
Erre valaki?
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
W7 van fent,de valami miatt nem jó az MSN. Le akarnám törölni,de a programok eltávolításába sincs benne,meg a ccleaner-be sincs. Tudna valaki valami ötletet adni?
-
cellpeti
nagyúr
Erre esetleg valaki?
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Olyan gondom lenne,hogy azt írja ki a telepítő,hogy fent van a MSN 2009,de mégse tud bejelentkezni,mert nem jól van felrakva.
Le lehet valamivel szedni,hogy újra tudjam rakni normálisan? CCleaner nem találja... -
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!!!
MSN 2009-hez kellen nekem működő Plus
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Sikerült letörölnöm a 9.0 MSN-t
Feltelepítettem a magyart,az rak fel sima normál telepítőt és utánna letöröltem és kész is.Volna egy olyan kérdésem,hogy vhol az MSN be lehet állítani,hogy a nem elérhető partnereket rakja bele egy ilyen mappába,de én ezt meg akarom szüntetni,mert akiket beleraktam a személyes mappába és ki vannak jelentkezve,azokat is átrakja a "nem elérhető"-kk özé,és én ezt nem akarom!
-
cellpeti
nagyúr
Emberek nincs olyan MSN ami nem a C-re akar települni,hanem ahova én adom meg neki?
-
cellpeti
nagyúr
Valaki erre?
-
cellpeti
nagyúr
Másnak se jó a 9es MSN,be tud valaki jelentkezni?
-
cellpeti
nagyúr
Sikerült visszatennem a WLM 2009-et,de most meg ezt dobja ki,mi a problémája pontosan?
-
cellpeti
nagyúr
Az agyamat eldobom bajjeg!
Megpróbáltam visszatelepíteni a WLM 2009-t,mondom valami legyen most már
Elindítottam a telepítőjét,a zöld csík végig ment,azt semmi...várok...semmi...várok....Ilyenkor mi van?
-
cellpeti
nagyúr
nincs,semmi,nem találom!
-
cellpeti
nagyúr
hogy lehet letörölni?
nem találom se a VP-ba,se a CCleaner-be -
cellpeti
nagyúr
Hogy tudom kiiratni a nevemet és más nevét is az üzi elé?
Azt hol tudom beállítani? -
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Felraktam a WLM 2009-et,nem tudjátok van hozzá Plus?
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P72 - i7-8750H I 40GB I 256SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Intel Core i7-13700K Processzor
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest