Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Hamarosan érkezhet a Western Digital kis híján 15 GB/s-os SSD-je
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- OLED monitor topic
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
fradi81 #11687 üzenetére
Mivel szerverlekapcsolásokat (is) emlegettek, ki tudja (kivéve Kína). Nem hiszem hogy a MS fog más programok készítőitől függeni, asszem inkább fordítva szokott lenni.
De így van, hamarosan kiderül. Mondjuk én már eléggé kíváncsi vagyok hogy tényleg hogy s mint lesz...
-
törölt tag
-
Astroman
csendes tag
válasz
fradi81 #11661 üzenetére
Délelőtt a malóhelyi gépen szarakodtam vele, majd itthon szintén frissítette, a Skype-ot, ami így is néz ki. Viszont amikor a microsoft-fiókra kattintok, onnantól kezdve semmi. Se jobbra, se balra, se kép se hang.
Leszedem az egészet, aztán vissza a Skype-ot, aztán meglátjuk. -
Sno0py
csendes tag
válasz
fradi81 #11634 üzenetére
Hogy érted, hogy biztonságos helyre? El vannak mentve cd-re is html formátumban. Ha megnyitok egy naplófájlt (nem az msn programonban), akkor elindítja az internetböngészőt, és abban nyitja meg, internet oldalként. Az a kérdésem, hogy ez akkor is ugyanúgy fog működni, ha megszűnik a program, vagy mentsem a naplófájlokat inkább word dokumentumokként?
-
cocka
veterán
válasz
fradi81 #11629 üzenetére
Tudod az elmúlt 4-5 évben kezdett elég stabillá válni ahhoz az msn, hogy szívesebben chateljen az ember ott, mint skype-on.
Mondok egy-két érdekességet a skype-ról. Volt hogy a küldött üzenet vhol megállt az éterben és aminek legfeljebb egy perc múlva meg kellett volna érkeznie az kb. 5 órát parkolt ki tudja hol..ezenkívül milliószor van olyan, hogy nem küldi el az üzenetet vagy csak később vagy a partner már rég kilépett, de még mindig online-nak mutatja, aztán csak forog az a szar jobb oldalt, te meg nem érted miért nem kapja már meg végre. A másik mostanában elkezdett jópofaságuk, hogy úgy mutatja, mintha írna a partnered, de legalább fél órán keresztül, azt kiderül, hogy dehogy ír, csak beírt vmit a szövegmezőbe, de mittomén félbehagyta, mert kiment a budira vagy telefon vagy tudom is én... a skype szerint viszont ír rendületlenül.
Szóval a skype chat szolgáltatása jóval alulmúlja az msn chat szolgáltatását!
-
-
válasz
fradi81 #11514 üzenetére
"Ez nem bug, hanem feature"
Előre tudja, hogy össze fogsz veszni az illetővel, így nem enged vele dumálni
Az tény, hogy másik program használatával is megoldhatóak a hibák
Megjegyzem: én amíg aktívan használtam a beszélgetés ezen formáját nem találkoztam hibával a WLM-ben. -
mdk01
addikt
válasz
fradi81 #11507 üzenetére
Az axelero-ból lett ha jól emlékszem a T-online, mintha felvásárolta volna.
Én igazából azt akkor használtam mikor netünk lett 2003-ban aztán azon regeltem az MSN-re és utána áttértem a walla.com-ra amiből a gmail lett, szóval lényeg ami a lényeg 2004 óta közöm nincs az axelero.hu-hoz.Még nagyjából emlékszem is mi lehet a jelszó, de most még azon gondolkodom hogy lehetséges e az hogy megszüntetnek egy fiókot ha x év után nem lépnek be. Ezt sem ártana tudni mert akkor feleslegesen nem probálkoznék a jelszóval. Tehát írná ki hogy ilyen fiók nincs és kész.
Van még olyan lehetőség hogy kedvenc film válasz de az sem jó pedig tudom hogy 10éve nem adok mást erre a kérdésre. Viszont ha ilyet kérdez akkor ebből arra következtetek hogy a fiókot felismeri....vagy csak simán xopat.
Meg van az a variáció mikor jelszót küldenek az email címemre de oda meg ugye nemtudok belépni meg hát őszintén hol van már az axelero nem hogy az én email címem.
Köszi
-
törölt tag
válasz
fradi81 #11178 üzenetére
Ja, végül is ez lett, utána meg pár perccel a felvételt követően beállítottam, hogy a személyes adataimat csak én láthassam - alapból a barátok láthatták és jól is volt ez így, mert megválogatom kiket veszek fel rá - de hát erre nem számíthattam, hogy majd eljön az az idő, amikor kénytelen leszek az ilyeneket felvenni, hogy két lépésben blokkolhassam
Köszi még egyszer
Szerk: Gabesz87 akit az immént blokkoltam ,ugyanezt produkálta!
-
MCs88
aktív tag
válasz
fradi81 #11158 üzenetére
Ez igaz, viszont a többi népszerűbb 3rd-party cuccal is voltak/vannak gondok. Egyikkel nem megy a webcam-om, másikkal vállalhatatlanul lassú a file átvitel a harmadik meg csak símán kifagy nálam néha.
Ezekhez képst most nekem vállalhatóbb az, hogy ráklikkelek még1X a bejelentkezés gombra. Csak gondoltam hátha van rá valami instant fix.
-
-
-
Bencom ™
őstag
válasz
fradi81 #4704 üzenetére
A franc esne a rendszerbe... leírtam egy hosszú hsz-t, és kiírta hogy oldaltöltési hiba, úgyhogy most megpróbálom még egyszer, röviden...
Szóval egyetlen szóval sem mondtam az ellenkezőjét annak, amit írsz, az msn arra lett kitalálva, hogy emberek irkáljanak egymásnak, a skype meg hogy videó-beszélgessenek egymással, tehát evidens, hogy a skype sokkalta jobban kezeli a webcamot, a hanggal néha vannak problémák, de még mindig sokkal jobb az is, mint az msn-é. A skype szöveg-küldözgetős része viszont kiforratlan, nekem legalábbis nagyon nem tetszik, szóval valamit valamiért.
-
Bencom ™
őstag
válasz
fradi81 #4701 üzenetére
A sebesség azért mégiscsak a sávszéltől függ ( ki és bejövőtől egyaránt, illetve mindkét féltől). Egyébként azt hiszem skype-ban be lehet valahol lőni, hogy mennyi sávszélt használjon fel az egészből (pl fileküldésnél alapértelmezettként úgy van beállítva, hogy csak akkor küldje, ha nem töltesz semmi mást, isten őrizz, hogy lassítsa neked a többi dolgot... csak így sosem jönne le...)
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Xbox Series X|S
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest