Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hamarosan érkezhet a Western Digital kis híján 15 GB/s-os SSD-je
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
Aktív témák
-
-
Balázs1621
senior tag
-
Evangeline
csendes tag
válasz
Pubszon #5974 üzenetére
A naplófájlok titkosításáig eljutottam már rég...van messenger plus-om...
Én a FÁJLMEGOSZTÁS és a BESZÉLGETÉS titkosítására gondoltam. Tehát nem akarom, hogy miközben beszélgetek egy partneremmel, közben "lehallgassanak" vagy valamilyen módon "figyeljék" a párbeszédemet és a fájlmegosztásaimat. (tudom, hogy egyeseknek ez könnyedén megy...)
Úgy hallottam, ez a "letitkosítás" megoldható. Csak sajnos nem tudom, hogy...ezért kérek segítséget. Nekem életbevágóan fontos lenne...
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Pubszon #5981 üzenetére
Igen, fent van a Plus!, közben megtaláltam, amikor említetted a perjeles dolgot, jó ötlet volt, köszi!
Amúgy csak akkor működik, ha nincs előtte sortörés
(#5980) Csabee.: "te ügyes srác vagy barakod a txt-be az 1-2kb é átküldöd neki..
" Azért ilyen "tanácsokat" ne sűrűn osztogass, ha lehet...
(#5982) localhost: most tulajdonképpen nem értem, miért kell ebből ekkora ügyet csinálni, kifelejtette a hsz.-ből azt, hogy "ha fent van a Plus!", ennyi...
bárki követhet el hibákat, úgyhogy legyen már béke...
-
localhost
Közösségépítő
válasz
Pubszon #5981 üzenetére
[NOFLAME]
Nem, engem az zavar, hogy válaszodban Te már alapból feltételezted, hogy van neki PLUS
És az, hogy emiatt még engem nézel ostobának, ahelyett, hogy visszakoznál vagy eredetileg írtál volna egy HA szót az egész elejére: Valahogy így: "ha plust használsz, akkor...""Az emberek többsége felrakja," Hehehe
Ez vélemény vagy tudományos adat? Ellenkező példát biztosan tudnék hozni - legalább annyit, mint Te magad e mellett
[/NOFLAME]
-
-
Des1gnR
őstag
válasz
Pubszon #5622 üzenetére
Van egy olyan script, hogy Screenshot Sender ezzel egyszerűen tudsz küldeni képet a képernyőről.
(van még 1 pár funkciója érdemes kipróbálni) -
Laczik
tag
válasz
Pubszon #5629 üzenetére
Igen, olvastam már erről(rákerestem) de ahogy mondtam az a baj, hogy azt a jelszót amivel az elején bejelentkeztem már megváltoztattam (bevolt pipálva, hogy tárolja a jelszavamat, én kipipáltam és átírtam)
Szóval az lenne a kérdésem, nem lehet valahogyan visszahozni a "csillagokat"?Valami rendszervisszaállitással.Ha van olyan program ami képes visszahozni a törölt fájlokat talán ezt is visszatudná hozni. -
Furky
őstag
válasz
Pubszon #5373 üzenetére
Van: A-Patch Lite
-
Depression
veterán
válasz
Pubszon #3692 üzenetére
Okok, amiért NE töltsük le:
-Valaki csak azért regisztrált egy új nick-kel, hogy ezt belinkelje nekem, mert beszóltam valakinek.
-egy olyan link, aminek a nevében sh*t szó szerepel
-egész Európában vacakol az MSN, erre ez majd az én gépemről megjavítja
-maga a programról a neten rengeteg fórum van, igaz amit meg is értettem, annak nem csinált semmit (amit észre vett volna)
Saját problémáim:
-Nehezen fogom feltelepíteni Symbian alá
Aki ennek ellenére letölti...
.
Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpársportok
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Fotók, videók mobillal
- OLED TV topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hamarosan érkezhet a Western Digital kis híján 15 GB/s-os SSD-je
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 3420 - i5-11GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest