Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
- Projektor topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- ASUS ROG Ally
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
hali.
bármit csinálok nem indul az msn.
2009es van fent.már leszedtem,visszaraktam...ugyan az a helyzet.
bejelentkezik,majdA(z) Windows Live Communications Platform hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük.
és kijelentkezik.de maga a program nem áll le.csak nem tudok bejelentkezni...
ötlet? -
xtmod
senior tag
válasz
Apollyon #4898 üzenetére
a windows 7-en avg internet security 8-ast használom ideiglenesen, + a router szoftveres tűzfalát. ha mind a kettőt kikapcsolom egyszerre,akkor is ugyanaz a hiba. legalább 2 percig próbálkozik, aztán a szokásos hibaüzi. az is lehet, hogy igazából nem is az a baja. a windowsoknál előfordult már soxor, hogy hülyeségeket írtak ki. lehet, hogy valami más programmal akad össze. pl. a lányom gépén egy szótárprogi, mindíg a routerre panaszkodott. van rá lehetőség, hogy egyes problémás programoknak, külön portot, stb. lehessen beállítani. próbálkoztam is szorgalmasan, ki is kapcsoltam ott is. de semmi. bosszankodtam, mert nem volt olcsó. kiderült aztán, hogy az xp egyik biztonsági frissítését nem szerette, de a gateway-re panaszkodott!!! találtam rá javítást is, de azon a gépen nem működött. fogtam, szépen leszedtem a biztonsági frissítést, és egyből megjavult. úgyhogy, kíváncsi leszek, hogy ez esetben a messenger mit is nem szeret igazából.
-
Furky
őstag
Változtattam jelszót, a hiba ugyanaz.
meebo.com-on is be tudok lépni a fiókomba
Egy másik gépen is be tudtam lépni (Windows XP), igaz ott még 8.5ös messenger van fent, vagy a 9.0 legeslegelső beta-ja talán, ami még kb. úgy nézett ki, mint a 8.5ös is.
A legújabb messenger live-ot újratelepítettem ezen a gépen, a hiba még mindig fennáll.
Mit lehet még megpróbálni vajon? Restart is volt már vagy 4-5x... -
Furky
őstag
Hi!
Ma érdekes hibába futottam bele. Nem tudok bejelentkezni, mert a szolgáltatás pillanatnyilag nem elérhető. Próbáljam meg később újra...
Error code: 8e5e05f6
Keresgéltem neten, de semmi hasznosat nem találtam eddig. Viszont ugyanezen a gépen, akár ugyanebben az időben egy másik (régi) címemmel be tudok jelentkezni minden probléma nélkül. Windows Live profilomba is be tudok lépni a használni kívánt msncímemmel. De ez a fránya messenger nem akar működni. Vista-t hazsnálok jelenleg. Ötletetek van-e? Előre is köszönöm!
-
xtmod
senior tag
használ valaki közületek windows 7-en messengert? ha igen melyiket? nekem eddig, az angol kilences, és a magyar 8.5-ös nem csatlakozik, a német 8.5-ös fel se települ. úgy néz ki, mintha feltenné a komponenseket, de a végén szépen pirossal kipipálja őket és semmi sem települ.
-
wolfman
veterán
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám az MSN messengerrel kapcsolatban.
Barátnőmnek van egy régi p2-es gépe és fel lett rá téve a Live Messenger. Mivel ez eléggé megfogja a gépet, gondoltam felteszek egy régebbi kevesebb erőforrást igénylőt, mivel az is tökéletesen megfelel erre a célra. Letöröltem a Live Messengert, majd feltettem az MSN Messenger 7.0-t. Eddig tökéletes is lenne, de utána feltelepítettem az Messenger Plus! 3.54-et, és a partnerek nevét nem formázza, ugyan az a sok kriksz-krax van, mintha nem is lenne fent Plus!.
Kérdésem az, hogy mivel lehetne működésre bírni ezt a funkciót, vagy melyik lenne az az utolsó legrégebbi Messenger/Plus! verzió ami már hibátlanul kezeli ezeket(gondolom a Messenger 8-9 megjelenésével más lett a kódolása)??? -
xtmod
senior tag
ha valakit érdekel, a your unintaller plus, csont nélkül leszedi a rakoncátlankodó live mes. 9-et win 7-ről. nekem nem akart bejelentkezni. percekig egyhelyben állt. mindíg a tűzfalra panaszkodott, ami persze hülyeség, mert ha lelőttem, plusz a routernél is kikapcsoltam a tűzfalat, akkor is ezt csinálta. vezérlőpulból "természetesen" nem lehet eltávolítani, ezért lenyomtam ezzel.
-
szöSsZI
tag
válasz
Jégkokó #4886 üzenetére
Honnét kaptad a linket? Valamelyik ismerősöd üzenete ként?
Ebben a topicban úgy olvastam, hogy ha ismerősödtől kaptad üzenetben, akkor neki kell jelszót váltania és persze a gépét vírus irtóval átvizsgálni.
Gondolom evidens, hogy a te gépedet sem árt átnézni.. Ha még nincs nálad használatban, akkor ajánlom az Anti-Malware programot.
Vagy keress vissza, talán vannak más vélemények is, mivel mostanában elég gyakori probléma.. -
petrusz82
aktív tag
Sziasztok!
Olyan elő szokott nálatok fordulni,hogy akivel beszéltek,attól nem kapjátok meg az üzenetet?Ha viszont kilépek és vissza,akkor feldobja az ablakot,hogy üzenetet kaptam,miközben nem voltam elérhető.
-
Jégkokó
veterán
Nem tudja valaki, hogy tudnám leírtani ezt az msn vírus izét?Kaptam egy linket ami elött vmi foto szó állsz és a linkbe benne volt az email címem valahogy igy nézett ki az üzenet http://www.hi5-images.com/img.php?=xxxxxxxx@fibermail.hu ,persze az x ek helyén a címem van de nem ez a lényeg.
-
samgar
őstag
Egyik megoldás után sem működött, leszedtem. Tudna valaki adni olyan linket, ahonnan a teljes messenger live 8.5 letőlthető, tehát nem csak a 2 mega körüli telepítője?
-
szöSsZI
tag
Ha nem megy a konzolos dolog, próbáld meg a 2. és a 3.-as lépést ahogy a leírás ajánlja: error: 80040154
-
benz
csendes tag
sziasztok, vki nem tudna egy olyan oldalt ahol a 2009s új messengerhez témák találhatók?
-
samgar
őstag
Sziasztok!
Letöltöttem a messenger live 2009 (14.0.8050.1202) verzióját és nem tudok bejelentkezni.
A bejelentkezés gombra nyomva kb 2 mp után jön az ablak:
We can't sign you in to Windows Live Messenger80040154-es számú hiba: Nem tud bejelentkezni a Windows Live Messenger programba
Megtettem amit a help javasol. konzolba beírtam a megfelelő parancssort, leokéztam, de ugyanaz a helyzet. Mit tudok tenni?
-
Pubszon
veterán
Hali.
8.5-öt használok a 4.7-es plusal és kérdezte hogy frissítse e a plust mert van hozzá frissítés.
Ajánlott e frissíteni, és ha igen, akkor hogy kell mert a mégse-re nyomtam és most meg nem kérdezi meg. -
scope2007
addikt
gondolom ez már elhangzott itt már párszor de azért beírom!
az alap messenger gyors eltávolítása:
1. Start > Futtatás
2. ezt másold be: rundll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%\INF\msmsgs.inf,BLC.Remove
3. Nyomj egy OK-t, és az alap messenger a múlté. -
Ice!?
őstag
Sziasztok!
Hogyan lehet a 2009-es Messenger-ben beállítani, hogy ha új ablakban megnyitom a partner-t, ne jelenítse meg a korábbi beszélgetéseket?
A 8.5-nél sikerült beállítani, de most nem találom.
További szép napot. -
pete_21
addikt
WLM 2009-ben, ha én próbálok indítani egy játékot, azt írja, hogy nem Windows Live Messengerem van, és töltsem le. Ha a partner indít, el tudom fogadni, és minden nem gond nélkül. Csak én nem tudok kezdeményezni...
Van valakinek ötlete? -
buherton
őstag
Sziasztok.
Az lenne a problémám hogy Pistán adott a 8,1 verzsön, de a 8.5-t nem hajlandó feltolni. Mikor a telepítés következne, akkor fatális hibára hivatkozva megszakítja. Próbáltam több helyről leszedni, de a méretből ítélve ugyanazokat szedtem el...
Válaszaitokat előre is köszönöm
-
Fboy
aktív tag
Sziasztok!
Most telepítettem újra a windowst(xp), felraktam a live messengert, de nem akar bejelentkezni. Webes felületen be tudok. Mi lehet a gond?
-
darál0w
Jómunkásember
hali.
WL2009.
fájlküldésnél kiírja,h a kiválasztott fájlátvitel nem biztonságos.
csak becsomagolt fájloknál figyelhető ez meg.
nem lehet ezt vhogy kikapcsolni?
kicsit idegesít. -
Jimmy8
senior tag
-
7
addikt
Regisztrálj egy Jabber accountot, amit elérhetsz ugyanúgy Pidginnel (bár én inkább a Gajim-ot javasolnám, ami nem összekeverendő a Gaim-mal). Aztán állíts be hozzá egy transportot az MSN-hez.
Jabber servernek javaslom ezt: jabber.rootbash.com - viszonylag gyors, megbízható, sok transportja van.
Lehet, hogy a Pidgin nem kezeli a transportok felvételét. Ha mégis azt akarod használni, akkor vedd fel a transportot Gajimmal. Ezt csak egyszer kell elvégezni, utána már a Pidgin is csatlakozni fog MSNre neked, ha fellépsz a Jabber accountodra.
-
gyiku
nagyúr
hi
van olyan msn megoldas, ami melohelyi tuzfalon ki tud menni? http proxy van, socks5, user pass, minden van, de hiaba allitom be pidgin-t vagy amsn-t (mind2 a portabbleappsrol, mert installalni se tudok) nem hajlando kapcsolodni. www.ebuddy.com megy, de nem webes megoldast keresek. vmi otlet?
koszi -
-Jackson-
őstag
szintén egy webcam-os kérdés, 2009-es WLM.
otthon a cam képének a méretére van kicsi és közepes opció (nagy nincs), melóhelyen meg csak kicsi. ez mind a saját, mind a partner webcamera képénél így van. igaz ki tudom rakni teljes képernyőre, de akkor meg ugye írni nem tudok.
hogyan csalogathatom elő a további méreteket, illetve mitől függhet ez? (melóba vmi 2.4-es cerka, félgiga ram, integrált vga, otthon meg c2d 4giga rammal 8800gt-vel stb. - csakmert gondoltam rá hátha valami hardverigénytől függ, na de az otthoni gépem csak elég már a nagyméretű képhez...).
8.5-nél minden rendben volt.
valami ötlet? -
Jimmy8
senior tag
Toshiba L300 1C8 notebookot vettem a páromnak. Vista Home Premium van hozzá, a gyárilag felrakott driverekkel fut. Minnden OK működik rajta, a Webkamera is a saját driverével működik. De:
Live Messengerben nem működik a kamera a videohívásnál (a kamera melletti led világít, de nincs kép). A messengeren belül a hang-video beállításoknál érzékeli a kamerát, van kép és hang is, de a videohívásnál a saját kép nem jelenik meg sem a saját gépen (a kép helyén csak a piros kereszttel áthúzott kameraikon van), sem a másik gépén... Valami ötlet?
A Messenger: 2009 build 14.0.8050.1202 -
Vincsó
aktív tag
Hali!
Hogy lehet elérni, hogy a 2009-es msn ne a tálcán csücsüljön amikor minimalizálom hanem az óra mellé kerüljön?
Mintha a 8.5 alapból így működött volna.... ja Windows 7 beta.... lehet ez a gond
-
atom87
aktív tag
Üdv!
Próbálkozott valaki mostanában telepíteni a 2009es messengert? Tegnap re-installáltam a windowst és most ezt az új messengert szeretném feltenni. A hivatalos honlapról nem érhető el az online installer, hibát dob ki. Végül is megszereztem a telepítőt, de nem csinál semmit sem, csak megy a folyamatjelző, hogy telepítő előkészítése...
Microsoft hiba van??? -
h_and
tag
Sziasztok!
A 2009-es verzióban lehet a chatablakoknak külön-külön színt adni? Mert egyelőre csak a főablak színsémáját veszi át ámblokk az összes...
És háttérképet is csak a chatblak felső részének lehet beállítani... -
g.gergo
senior tag
Üdv! Tud vki script-et a WLM-hez kiadott 4.80.356-as Plus-hoz, amivel láthatom a rejtőzkő partnereket is? Thx
-
Mindless
tag
Sziasztok! Egy samsung nc10est hasznalok irorszagbol. Ezen szeretnek a csaladdal beszelgetni mikrofonon keresztul. De iszonyatosan szaggat a hang, ok jol hallanak de en nem hallom oket. Arra mar rajottem hogyha a battery managerben a gepet max performance ra allitom akkor kevesbe szaggat mintha max battery life on lenne. Hogy lehetne ezt a problemat megkerulni? Mert sztem a processzor teljesitmenyevel lehet valami gebasz. Ja meg annyi hogy a 2009es messenger van fent es windows xp sp3 a legujabb frissitesekkel.
-
Tosee
őstag
válasz
Winner_hun #4840 üzenetére
köszi a linkeket!
-
Winner_hun
félisten
Új Plus jött ki.
Változások
Messenger Plus! Live 4.80.356 -
ticzi01
aktív tag
Sziasztok!
Elég sokat keresgéltem, de még nem találtm rá választ eddig.
MSN-t szeretnék belső hálózatban használni ingyenes szerver klienssel. Ahogy láttam a communicator server/microsoft/ elvileg tudná, de az pénzes.
Tudtok rá malami megoldást elsősorban nyiltat nehogy valami gányolás legyen.
Mindenképpen ez lenne a legelegánsabb és jobb megoldás is. Valakinek sikerült ezt megoldani?
Várom a tippeket ötleteket megoldásokat. Sokat segítenétek nagyon.
Előre is köszi! -
Integra
titán
nem tudom megoldani és nem értem miért nem enged be
-
Rage47
veterán
Hi! Eddig nem volt bajom a WLM-el, de most nagyon zavar, hogy ha egy LIVE-os játékhoz (Warhammer DaW2) új accot csinálok, akkor azt hiszi, hogy azt akarom WLM-ben is használni. Tehát akárhányszor csatlakozok a játékban, automatikusan berakja WLM-be azt az accot. Ha WLM-t indítok, mindig ki kell törölnöm a WLM-ben a játékbeli LIVE-accom. Tudom nem nagy dolog, de zavaró. Nem lehet valahogy megoldani, hogy ne rakja be automatán WLM-be a játékbeli LIVE accom?:S
-
_Berci_
aktív tag
Sziasztok!
Olyan problémával fordulok hozzátok, hogy szeretném 1 Partnerem kiteni az asztalra messenger Plus segítségével!
Viszont nem engedi mert inaktív a szöveg!
Az összes partneremnél engedi csak ennél az egynél nem
Eddig msn 8.1 volt fent most feltettem a 8.5-t és semmi változásMsn plust is újra dobtam
Amúgy amikor jobb klikkel kattintok a Partnerem nevére, hogy csináljak valamit az majdnem összes messenger plus lehetőség inaktív csak az "e-mail cím másolása" aktív! -
n0tb4d
tag
Hello!
Olyan kérdésem illetve gondom volna,hogy én két nappal ezelőtt megváltoztattam a Windows Live ID-et a saját mail címemre.Na most elvileg a megváltoztatásnál azt írja,hogy előfordulhat,hogy a partnereknél azt írja,hogy nem vagyok elérhető (max 48 óra) és ez a gond áll fenn nálam.Már a 48 óra letelt és még mindig a partnereim nem látom vagyis senki nem elérhető.Kétszer is megváltoztattam a címem és semmi változás.A vicc az,hogy a régire,ha váltok ott minden jó,de én az új címemet szeretném,ha jó lenne.
Esetleg volt valakinek hasonló gondja vagy tud valaki megoldást? -
MaciG
addikt
üdv.
Nem tudom szoktátok-e figyelni azokat a kis reklámokat a messenger alján középen, de nekem a mostani tetszik a legjobban. Beírod az életkorod, aztán kattintasz 3 pöttyre és ők meg kiküldik neked sms-ben az IQ-d ha megadod a mobilszámod.
Blizz: Ha valami mappát töröltél és abban olyan fájlok voltak ami kell az MSN-hez akkor az a legtisztább ha újra feltelepíted.
-
Blizz
őstag
Sziasztok,lenne egy kis problémám nem enged belépni. az MSN legújabb fajtáját használom,véletlen letöröltem a Messenger mappát
.
Ezt írja maikor probálok bejelentkezni:Error Code 8007007e
mit tudnátok javasolni? -
cocka
veterán
Szervusztok.
Szánjon már meg valami egy a-patch-csel. Ehhez a verzióhoz kéne: 14.0.8050.1202
Az eredeti oldal mysql-es lámerhiba miatt nem elérhető. Szóval aki már letöltötte esetleg megoszthatná rapidshare-en vagy valami fájlmegosztó szerveren.
Előre is köszi.
Bétákhoz valók nem jók.
Üdv!
-
Poctar
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #4822 üzenetére
Nem tudom pontosan, de szerintem nem itthoni idő szerint dolgozik az msn szerver.
Próbáld ki hajnalban vagy reggel a regisztrációt.. Plusz érdemes másik gépről kipróbálni. -
-
ByB
addikt
Remélem sikerül egy nehéz kérdéssel előrukkolnom: hogyan lehet beállítani, hogy a beszélgetési ablakban ne legyen ott minden megnyitáskor a saját és a másik ember sárga figyelmeztető (elfoglalt, vagy nincs a gépnél) sávja? Aki tudja a választ...
-
MomoSinX
aktív tag
Valaki nemtudja miért fagyok ki ha belekattolok MSN en egy elküldött linkbe? Az MSN omlik össze szó szerint, ez A-Patcholás után lesz, nemértem régen teljesen jó volt a patch után :S.
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!!!
MSN 2009-hez kellen nekem működő Plus
-
Draken
őstag
Hogy tudnám megcsinálni, hogy mikor újra bejelentkezek ne egy rossz minőségű kép jelenjen meg hanem az eredeti? A-patch működik rendesen?
-
ByB
addikt
Legújabb Live Messenger-nél hogyan tudom elérni, hogy ne csak a partnerlista ablaka legyen szürke, hanem akivel éppen beszélgetek, azé is? Nem jön be ez a babakék!
-
Poctar
senior tag
Jelszót, hogyan tudok módosítani msn-ben?
-
Draken
őstag
a-patch a 9.0nál müxik rendesen?
-
tag.IV
csendes tag
Hello, hogy tudom azt beállítani, hogy amit a Winapmba hallgatok, azt is megmutassa az MSN. Mert elvileg csak a WMP-al lejátszott számokat jeleníti meg.
-
ltz400
csendes tag
válasz
Winner_hun #4763 üzenetére
1000 hála neked!
Végre le tudtam szedni azt a ki..szott msn 9-et.
Köszi a linket -
MomoSinX
aktív tag
Újratettem megint A-Patcholtam de most figyeltem hogy még véletlenül se pipáljam be a kép kiszedést de akkor is kiszedte nemértem :S.
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest