Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
cocka
veterán
válasz
HiFiHobbi #11820 üzenetére
Imapon levelező kliensben sokkal jobb, mert ott ugye nem tudja egybezsúfolni beszélgetésként az azonos felek között zajló email váltásokat.
+ kérhetsz visszaigazolást is. Mióta új az írási felület, azóta én is inkább klienst használok. Ja és persze a feladóhoz azt írsz, amit akarsz lényegében.
A másik: az egy hülyeség, hogy nem küldhetsz zip meg rar fájlt. Már miért ne küldhetnél? 25 megáig magára a szerverre is feltöltheted, ha pedig ennél nagyobb, akkor célszerű a rapidshare-t és társait igénybe venni. Persze azt hazudják, hogy 90 nap múltán törlik a cuccaidat, de ez rohadtul nem így van, mert van olyan fájlom, ami már november óta ott van. Az meg nem három hónapja volt már.
-
-
cocka
veterán
válasz
Misi 007 #11757 üzenetére
Nem mostanában született. Ez még a 8.5 idejében, amikor elkezdték összevonni a Live Essentials ostobaságaival. A 8.5 maradt az egyetlen, ami még kellően jól idomítható ezzel:
A későbbi verziókat ugye olyan szintén átalakítgatták, hogy az apatchcsal a felesleges szarok felét sem tudod már kigyomlálni, max. eltakarítja a reklámot és már annak is örülhetsz.
-
cocka
veterán
Akkor az update-elő szubrutinnak mostantól STAFU!
-
cocka
veterán
Lehet gyártani portable WLM-et. Én csináltam magamnak. Tovább adnám, de a saját loginomat írtam be, szóval...így inkább csak azt tudom javasolni, hogy csináljatok sajátot.
VMWare Thinappel.
-
cocka
veterán
válasz
fradi81 #11629 üzenetére
Tudod az elmúlt 4-5 évben kezdett elég stabillá válni ahhoz az msn, hogy szívesebben chateljen az ember ott, mint skype-on.
Mondok egy-két érdekességet a skype-ról. Volt hogy a küldött üzenet vhol megállt az éterben és aminek legfeljebb egy perc múlva meg kellett volna érkeznie az kb. 5 órát parkolt ki tudja hol..ezenkívül milliószor van olyan, hogy nem küldi el az üzenetet vagy csak később vagy a partner már rég kilépett, de még mindig online-nak mutatja, aztán csak forog az a szar jobb oldalt, te meg nem érted miért nem kapja már meg végre. A másik mostanában elkezdett jópofaságuk, hogy úgy mutatja, mintha írna a partnered, de legalább fél órán keresztül, azt kiderül, hogy dehogy ír, csak beírt vmit a szövegmezőbe, de mittomén félbehagyta, mert kiment a budira vagy telefon vagy tudom is én... a skype szerint viszont ír rendületlenül.
Szóval a skype chat szolgáltatása jóval alulmúlja az msn chat szolgáltatását!
-
cocka
veterán
válasz
Jégkokó #11585 üzenetére
minden a neten fellelhető számot telefonszámnak néz,
Skype Click to Call -> Ezt a bővítményt, plugint, addont vagy hívd aminek akarod töröld le a gépről.
a letiltott régiek is használhatóak ugyanúgy.
Én is egy letiltott régit használok.
nekem a 81000306 hibakódot dobja ki a bejelentkezésnél
Nekem is ugyanezt, felváltva a 80048439 + 80048820-as hibával. A hiba nem az Ön készülékében van, hanem a hálózat szaraxik.
Tulajdonképpen tegnap csupán csak 4-szer dobott le és vagy 10 percig szenvedtetett a visszalépéssel. Sőt olyankor is, amikor éppen választ írtam. -
cocka
veterán
-
cocka
veterán
Szervusztok.
Szánjon már meg valami egy a-patch-csel. Ehhez a verzióhoz kéne: 14.0.8050.1202
Az eredeti oldal mysql-es lámerhiba miatt nem elérhető. Szóval aki már letöltötte esetleg megoszthatná rapidshare-en vagy valami fájlmegosztó szerveren.
Előre is köszi.
Bétákhoz valók nem jók.
Üdv!
-
cocka
veterán
Az a kerdes hogy ezeket nem e lehetne vegleg kitorolni az msn menujeben levo Privacy fulbol?Koszike eloreis...
No igen, ez engem is érdekelne. Mert a jobb klikknél 3 menüpont jön elő:
Felvétel a partnerek közé, áthelyezés tiltólistára vagy törlés.
Na most ha olyan címen kattintasz, aki rajta van a listádon, beszéltek is meg stb.. Akkor őt csak tiltólistára teheted és nem törölheted ki.
Nekem is van olyan, hogy már száz éve kitöröltem a partnerek közül és ott figyel hogy felvétel, áthelyezés tiltólistára de a törlés inaktív. MIÉRT?
Mondjuk van egy tippem. Ha ő a saját listájáról nem törölt ki, akkor addig nem aktív a törlés?
Hát igen, ennek utána kéne járni, de hogy hol azt passzolom.
(a neten valahol)
-
cocka
veterán
Sallangmentesítés 3.
Ezt a neten találtam, de nagyon hasznos, mert ellentétben a patcherekkel ez garantáltan nem tartalmaz vírust vagy trójait.
A téma: Hogyan távolítsuk el az alsó hirdetési sávot? (a művelet végrehajtása előtt ki kell lépni a Live Messengerből!)
[link]
1. Töltsük le innen a Resource Hacker nevezetű progit. Ezzel a már kész futtatható exéket, dlleket és egyebeket lehet izlésünknek megfelelően módosítani.2. Kicsomagolás után indítsuk el a programot, majd a File Opennél nyissuk meg az msgsres.dll-t mely általában a C:\Program Files\Windows Live\Messenger mappában foglal helyet.
3. A megnyitást követően kattintsunk a View menü Find Text menüpontjára.
4. A megjelenő mezőbe gépeljük be ezt: <Constrainer layoutpos=top ID=Atom(SSConstrainer) Layout=FillLayout()
5. Csak egyetlen egy helyen fogunk erre rábukkanni, ha megvan írjuk át a layoutpos= utáni topot none-ra. Minden mást hagyjunk változatlanul.
6. Felül nyomjuk meg a Compile Script gombot, majd File -> Save és kész is vagyunk.
-
cocka
veterán
válasz
NoOne1976 #2100 üzenetére
Hát erre az a válasz, hogy kerítened kell egy BartPE live cdt. Ez a windóz XP PE egy nem hivatalos átdolgozása, aminek az a lényege, hogy CD-ről bebootolsz egy alapwindózt, ami ugyebár a vinyódról semmit nem tölt be, így ami fájlok a saját windózodban hozzáférhetetlenek, itt felszabadulnak. Pl. így írhatod felül a regisztrációs adatbázis fájljait (<wines partíció>:\Windows\system32\config), vagy akár windózon kívülről is szerkesztheted a bejegyzéseket. Az NTFS sajátossága ugye az is, hogy hajlamos a jogokat önkényesen értelmezni, lásd: System Volume Information mappa. Ha esetleg valami gáz lenne, a BartPE úgy van összeállítva, hogy Total commander is van benne, annak segítségével saját tulajdonba vehető az ominózus letörölhetetlen fájl, és ezután letörölheted. Előfordulhat az is, amikor valami miatt továbbra is ott marad krixkrax karakterekkel a fájl vagy mappa, ezt egy scandisk javítással meg lehet oldani, utána töredezettségmentesíted valami erre alkalmas progival, ha ezek sem használnak, akkor sajnos, csak a formázás segít az eltűntetésben.
-
cocka
veterán
válasz
sziada5925 #2099 üzenetére
Kipróbáltam, számolja.
Na viszont amit most írok az nem kifejezetten neked válasz, hanem úgy mindenkinek szól.
Aki nem akarja, hogy ez a fantasztikus Live Messenger automatikusan teleszemetelje a gépet különböző hátterekkel, animációkkal, dinamikus hátterekkel és egyedi smileykkal, annak a következő a teendője:
1. Kilépsz a Live Messengerből. Ha esetleg a futó folyamatokba is belekerül, kinyírod task managerrel.
2. Megkeresed az alábbi elérési útvonalat:
<windózos partíció>:\Documents & Settings\<a userneved>\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger\<az msnes mail címed>\ObjectStore\A Backgrounds, CustomEmoticons, DynamicBackgrounds és Winks3 mappa teljes tartalmát kitörlöd. Ha avatarokat sem szeretnél beállítani, akkor a UserTile mappa tartalmát is.
3. Miután kitörölted a tartalmukat (remélve hogy NTFS fájlrendszert használsz) beállítod a fenti 4 mappa megfelelő jogait
, vagyis jobb klikk a mappán, tulajdonságok, Biztonság fül (ha nincs ilyen, akkor vedd ki a pipát az "egyszerű fájlmegosztás használata" elől a mappa beállításoknál), ott Speciális gomb, majd a Mindenki csoportra kattintva szerkesztés. Fájlok létrehozása, adatok írása illetve a Mappák létrehozása, adatok hozzáfűzése opcióknál a megtagadáshoz pipa. Utána leokzod, a megjelenő kérdésre igen, majd amikor ismét a biztonság fülön vagy, még a biztonság kedvéért mindhárom csoporttól megtagadod az írást. (Mindenki, SYSTEM, Rendszergazdák)
4. Ha ez megvan, akkor visszalépsz a messengerbe és sajna nem fogja tudni letölteni azt a sok sallangot.
-
cocka
veterán
Sziasztok!
A következő kérdésem lenne. Mondjuk úgy, hogy alapvető elvárásom lenne a programmal szemben, hogy alul, oldalt vagy a beszélgetési ablakban legyen egy számláló, ami számolja, hogy hány karaktert írtál be eddig. Ez ugye alapból még a 8.5-ösbe se került bele.
Nézegettem pár dolgot, hogy na mégis milyen alternatív msn kliensek vannak, amiket a jó nép használ is.
Trillian, Pidgin és Miranda.
A Trillian egy hányadék, nekem nem tetszik, borzasztó gusztustalan, idegzetem se volt végignézni.
A Pidgin elég keveset tud, na jó, van hozzá ilyen karakterszámláló plugin.
A Miranda jött be a legjobban, mert elég jól configolható, de ezek egyike sem képes fogadni az messengeres offline üzeneteket. Pedig azért párszor szoktam kapni offline üzeneteket és hát kár lenne róluk lemaradni.
Na mondom akkor tegyük vissza régi jól bevált live messengerünket a plusszal, hátha van benne valami hasznos cucc. Szkriptek. Rákeresek a weboldalon, rábukkanok: letter counter. Mondom hurrá ez kell nekem. Olvasom tovább: Megszámolja melyik karakter hányszor fordult elő a chat szövegében és kilistázza melyikből mennyit használtál.
Na mondom ez qrva jó, erre semmi szükség, de egy karakterszámláló szkriptet, ami alapvető lenne sehol nem lehet letölteni. Legalább is én nem találtam.
Szóval remélem tudtok segíteni, hátha mégis létezik ilyen szkript. Ha viszont nincs, akkor tudnátok egy olyan alternatív msn klienst ajánlani, ami oda-vissza kezeli az offline üzeneteket és van benne karakterszámláló vagy lehet hozzá telepíteni olyan extensiont?
Egyébként a karakterszámláló azért kell, hogy tudjam éppen mennyi szöveget írhatok, mert elég gyakran lépem túl a 400-at és rohadtul idegesít, hogy feszt tagolni kell a szöveget, vagy ha valamit copy paste-elni akarok az is elég kellemetlen, ha darabolni kell.
Aktív témák
Hirdetés
- Energiaital topic
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Google ad-tech: a bíró szerint illegális monopólium, az USA feldarabolná
- Elite: Dangerous
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest