- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Csak az F1 25-re koncentrál az új AMD Software
- TCL LCD és LED TV-k
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségessége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
xtmod
senior tag
válasz
Apollyon #4898 üzenetére
a windows 7-en avg internet security 8-ast használom ideiglenesen, + a router szoftveres tűzfalát. ha mind a kettőt kikapcsolom egyszerre,akkor is ugyanaz a hiba. legalább 2 percig próbálkozik, aztán a szokásos hibaüzi. az is lehet, hogy igazából nem is az a baja. a windowsoknál előfordult már soxor, hogy hülyeségeket írtak ki. lehet, hogy valami más programmal akad össze. pl. a lányom gépén egy szótárprogi, mindíg a routerre panaszkodott. van rá lehetőség, hogy egyes problémás programoknak, külön portot, stb. lehessen beállítani. próbálkoztam is szorgalmasan, ki is kapcsoltam ott is. de semmi. bosszankodtam, mert nem volt olcsó. kiderült aztán, hogy az xp egyik biztonsági frissítését nem szerette, de a gateway-re panaszkodott!!! találtam rá javítást is, de azon a gépen nem működött. fogtam, szépen leszedtem a biztonsági frissítést, és egyből megjavult. úgyhogy, kíváncsi leszek, hogy ez esetben a messenger mit is nem szeret igazából.
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Android játékok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest