Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
- Projektor topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Aktív témák
-
Nunder
őstag
Üdv!
A mai napomból eddig 2 órát töltöttem el a WLM-el. És mivel már minden hajam szála az égnek áll, ezért úgy döntöttem írok ide is. Az egész azzal kezdődött, hogy amikor bejelentkeztem, egy idő után nem válaszol címén kilépett a program és nem tudtam online lenni. Ismerősök szóltak, hogy nem kapom meg amit írnak, holott látszólag be voltam jelentkezve. Ekkor döntöttem úgy hogy újrarakom. Fél óra keresgélés után meg is lett a biztos módszer Revo Uninstaller, és Zap Messenger formájában. Utána fel az MSN, a Live, és a Live Plus, bejelentkezés előtt még a jelszavamat is megváltoztattam, a biztonság kedvéért. Sajnos a Bejelentkezés ikonra kattintva a "nem sikerült bejelentkeznie a WLM-be" üzenet fogadott, hibakód:80040154. Ekkor support oldal, instrukciók követése mellett .dll frissítés, XML frissítés, semmi. Rendszeridő szinkron, semmi. Ide feljöttem, láttam a további .dll parancsokat amiket Ndruu írt, de azok közül 3-at nem is talált a gépen. A meebo.com-on be tudok jelentkezni, tehát nem a profillal van a gond. Újratettem már 5-ször, de nem akarja az igazságot. Segítsetek mert már komolyan gondolkozok az alkoholizmuson, mint új pályán.
-
breed30
tag
Hello.
1. Indítsd el az internet explorert, kattints az eszközökre, az internetbeállításokra. Az ablakban válaszd a kapcsolatok fület, katt a helyi hálózati beállításokra a proxykiszolgáló használata a helyi hálózaton, melletti kocka ne legyen bepipálva. A beállítások automatikus észlelése legyen bepipálva.
2. Lépj ki az MSN-ből, majd a start menü futtatás ablakába írd be a következőt: regsvr32 softpub.dll . Indítsd újra az MSN-t.
3. Győződj meg róla, hogy a rendszeridő pontosan van beállítva ez is lehet a gond.
4. Nézd meg a tűzfalad beállítást, győződj meg róla, hogy a tűzfalad engedélyezi az MSN futását, próbáld meg kikapcsolt tűzfallal bejelentkezni.
5. Ja meg használsz valami routert vagy wifi-t ?
6. A bővített hibakódot nem adott? Pl: Bővített: 80048412
A dátum időt elellenőrizd legelőször.
Talán tudtam segiteni. -
Prof01
veterán
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy most raktam újra a win-t, friss msn, msn plus. Be akarok jelentkezni és a kapcsolódási hibaelhárítóban "Az IE offline beállításai..." pontnál nincs ott a kis zöld pipa. A többinél ott van. Mi lehet a gond?
Hibakód: 80048820Köszönöm előre is a segítséget!
-
Diego!
senior tag
válasz
TrollBalint #5795 üzenetére
Igen úgyis próbáltam, csak a kedvencek nincs benne az áthelyezési listába, csak azok a kategóriák amit én hozok létre.
-
Diego!
senior tag
Valamit nem értek:
Van a "kedvencek" meg a "további ismerősök" kategória...pár embert átraktam a további ismerősökből a kedvencekbe, most mindekettő kategóriába szerepelnek..miért? hogyan tudnám letörölni a további ismikből?
-
attiati
veterán
válasz
TrollBalint #5790 üzenetére
tökéletesen erre gondoltam, csak az kell nekem, hogy maradjon is kicsi!
valahányszor belépsz újra beszélgetésbe, ismét nagyobb méretű a kép
-
Nordik
őstag
Köszöntem!
Csak mert a Plus-ból most van új verzió, gondoltam a WLM-ből is.
-
Nordik
őstag
Jött már ki valami frissítés a 2009-es messengerből, mint a 14.0.8064.206-os verzió?
-
JetiRulez
őstag
válasz
Psychonaut #5779 üzenetére
Teljesen máshol volt, de kösszépen megjavult.
-
breed30
tag
válasz
ferike825 #5775 üzenetére
Hello megkaptam csak nemrég vettem észre.
Valami törlődött és nem tudja sehogy az uninstalt megcsinálni, egy rendszer visszaállítással még próbálkozz meg hogy úgy nem e tudja a 2x kattal ha nem megy akkor ezt, de a regedit-hez ne nyúlj. Windows Instaler Cleanup Utility a Windows Live Messengert töröld le vele.
Ha végez indítsd újra a gépet és próbáld újra telepíteni netröl.
64 bit W 7-en is működnie kell.
Talán így jó lesz. Ha működik írd ide, hogy ha valakinek ilyen gondja lesz megtalálja.
Köszi. -
attiati
veterán
WLM-ben be lehet állítani, hogy a bal oldalon levő képek alapértelmezettként kicsi méretben legyenek? (nálam közepesen van
)
-
JetiRulez
őstag
Hali gondban vagyok. Mióta új címem van, azóta nem írja ki senkinek a nevét az MSN a partnerlistában. A régi címemen ez automatikus volt.
-
Fboy
aktív tag
Helló,
Az mitől lehet, hogy ha a laptopomon lépek be, akkor csak pár partner szerepel a partnerlistában?
Az asztali gépemen mind látszik. -
Chieftec
őstag
Csaoo
Segitesetek legyszi, mert kezdek megorulni..
Elinditom az msnt es kb. 1 perc utan ezt a hibauzenetet kapom:
Windows Live Messenger hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségért.....
AppName: msnmsgr.exe
AppVer: 14.0.8064.206
AppStamp: 498cf586
ModName: ws2_32.dll
ModVer: 5.1.2600.5512
ModStamp: 4803801b
fDebug: 0
Offset: 00004c2dUjratelepites megvolt mar 8x kb.
Kosz elore is!
-
attiati
veterán
A legújabb 2009-es Live Messenger (14.0.8064.206) mellé felraktam a legújabb Live plus-t, de mintha tudomást se vennének egymásról. Mihez való a live plus?
Vagy egy ideje az újabb verziókkal már nem jó a live plus?
PazsitZ: köszi szépen
-
ngdr88
tag
valaki erre is pls..
egy nagyon fontos kérdésem lenne.
2 msn címem van, egy publikus és egy baráti.
Néhéány nappal ez előtt az történt, hogy a személyes cimemen beszéltem egy partnerrel, a másikon pedig nem elérhető volt. És nemis törölt meg nemis tiltott azonsem... mikor ráirtam nem kapta meg nemlátta..
nektek is volt már iylen? mit lehet tenni ienkor?:S
más partnernél régebben másfél hónapig ez volt... utána egyszercsak megjavult:S:S:S
üdv! -
Agrox
tag
Sziasztok! egyik-napról a másikra az msn-em( win live 2009) kb két perc benntlét után "hibát észlel ezért leáll"...javítottam, újratelepítettem, semmi...újratelepítettem a windows-t mert már amúgyis ráfért volna...és ugyanaz a hiba...előre is köszi a segítséget
-
Austin F.
tag
A Pidgint kezdtem használni nemrég, azonban a korábban MSN-ben letiltott partnereim a Pidgin alatt sajna látnak, és írogatnak is nekem bőszen.
Mi a bánatért van ez, és mi a megoldás erre? A korábban letiltott partnereim hogyan lehetnek Pidgin alatt is tiltva, anélkül, hogy egyenként újra letiltogatnám őket? -
Genius007
őstag
Nektek működik az msn?
kb. 3-4órája ujra indítottam a gépet, és egyszer csak nem akar bejelentkezni.
Elkezdett szórakozni a Win7 is, azt hittem az miatt, felraktam a Vista-t, és most sem jó.
Nettel minden rendben van, portok is szabadok, elvileg msn repair szerint minden jó, de mégsem akar bejelentkezni, más accountal sem jó, és próbáltam másik netet is kötni a gépre, akkor sem.Csak nálam van ilyen jellegű probléma?
Msn error code: 80048820
Extended Error Code: 80048412 -
attiati
veterán
Msn fiókot csak msn live messengerrel lehet elérni? Gondolom nem
Melyik ilyen "kommunikációs" programot tartjátok a legbiztonságosabbnak? (ami esetleg még skype-ot is tud)
-
Mauzes
addikt
Sziasztok!
A tököm már tele van az MSN-nel, tesómnál mindig elromlik valamiért (persze valószínűleg a tesóm a hibás nagyrészt).
Szóval most is, Windows Live Messenger ikonjára rákattintok, nem történik semmi. Megnézem a futó folyamatokat, ott van az msnmsgr.exe, még sincs az ikon a jobb alsó sarokban, nem tudok sehogy belépni. Folyamatot leállítom, új próba, de semmi. Akkor YourUninstaller-rel eltávolít, registry és felesleges fájlok között is rendet tesz elvileg, újraindít, és újratelepít. Természetesen semmi eredmény, ugyanaz történik, mint fent írtam.
Windows Messenger működik...Esetleg valami ötlet? Biztos volt már ilyen kérdés, de nem tudtam rákeresni rendesen.
Előre is köszi!
-
Jarod1
veterán
miért van az hogy egszer csak kilép a live msn, pedig van netkapcsolat,,,????
-
ngdr88
tag
sziasztok!
egy nagyon fontos kérdésem lenne.
2 msn címem van, egy publikus és egy baráti.
Néhéány nappal ez előtt az történt, hogy a személyes cimemen beszéltem egy partnerrel, a másikon pedig nem elérhető volt. És nemis törölt meg nemis tiltott azonsem... mikor ráirtam nem kapta meg nemlátta..
nektek is volt már iylen? mit lehet tenni ienkor?:S
más partnernél régebben másfél hónapig ez volt... utána egyszercsak megjavult:S:S:Südv!
-
Hujikolp
őstag
Nem tudja valaki, hogy hogy van a régi név színezés? Konkrétan a hátteret szeretném megadni, de nem jut szembe a kódja. ·$30 ez csak a nevet színezi...
-
Tom5
addikt
Olyan gondom lenne, hogy hugom gépén beszart az MSN. Elvileg Ő uninstallálta (nincs a programok telepítése törlése menűben a live) és telepíteni szeretném újra de nemengedi mivel mártelepített programnak mutatja.
Program filesban nincs Live mappa, regeditből kiszedtem minden live cuccost és mégse megy. Letöltöttem vmi nem online telepítőt az meg hibával kilép (vmi kritikus hibával) ötlet, hogy mit tehetnék?!
-
attiati
veterán
Hogy lehet letiltani ezt az újabban belépéskor felugró hirdetési ablakot, és a hirdetési sávot bal oldalról?
Live plus-om van.
-
Zolee11
senior tag
Sziasztok.
A következő probléma merült fel: ha más jelentkezik be az msn-en akkor nekik nem működik a beszélgető ablak, azaz olyan mintha nem is jönne létre az adott ablak, csak a tálcán látszik h valahol létezik az ablak, de nem lehet rá átváltani. Az enyém tökéletesen működik, de én jelentkeztem be először rajta, viszont aki utánam, annak ne működik rendesen.
Az oprendszer: win 7 build 7201, msn: build 14.0.8064.206. Próbáltam hasonló hibát találni de nem találtam, már próbáltam a kompatibilitási módokat is, nem segít.
Ha egyszerre bejelentkezünk (multiple user) akkor nálam működik rendesen, azaz nálam látszik minden esetben a beszélgető ablak, míg a másik felhasználónál jelzi a program h üzenet érkezett, de az ablakra átváltani nem lehet... -
No-kia
addikt
nah a 4. újratelepítés meghozta a gyümölcsét, már jó,
-
No-kia
addikt
mi lehet a probléma? most raktam föl az msn-t de nem enged belépni, amint rámek hogy sign in, egyből kiírja
-
breed30
tag
válasz
MarioAna #5737 üzenetére
Hello írd le milyen verziót használsz.
szabina92: PC Inspector: File Recovery v4.5 innen letöltheted. ingyenes.
Vagy én ezt ezt használom Recuva File Recovery 1.27 (magyar) innen letöltheted. ez is ingyenes rámész az egyébre, meg a meghajtóra, ha nem írta felül még semmi akkor meg lesz.bambapanda : Milyen Windows Xp-t használsz Sp1-2-3 az nem mindegy
pl a Sp2-öhöz kell egy frissítés : WindowsXP-KB942288-v3-x86-hu, csak evvel tudom a Sp2-re a Windows Live Messenger 2009 (Build: 14.0.8064.206) telepíteni próbáld meg ezt a verziót.
És ehhez a Messenger Plus 4.81-et.
A régi verziók közül már nekem se megy egy sem, próbáld ki a 2009-et.Remélem tudtam segiteni.
-
bambapanda
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám van,hogy az MSN nem működik a gépemen (kismillió verziót probáltam,de egyik sem jó),Windows Xp-t használok.
Ehelyett rákényszerültem olyan programokra, mint a Pidgin,az aMSN vagy az emesene, ezeken elérem a fiókomat és tudok is csevegni,de a partnereim,akik normális MSN-t használnak engem offline módban látnak,hiába állaítom be az adott programon belül az online módot.
Ez miért van,hogy lehetne kiküszöbölni?Jó lenne,ha tudnák mikor vagyok elérhető,és tudnának nekem írni...
Előre is köszi -
szabina92
csendes tag
Hello! Nekem az a problémám, hogy ki vannak törölve a beszélgetések, lomtárba sincs.. sehol! Hallottam hogy létezik olyan program, ami vissza tudja a kitörölt beszélgetéseket hozni! Napok óta keresek és semmi! Valaki tudna segíteni? Örök hálám üldözné....
Mail:love.mucus@citromail.hu -
MarioAna
senior tag
Üdv!
Az miért van, hogy ha videóhívást akarok indítani, csak annak küldi a képet a webcam, akinek van kamerája...tehát ha a partnernek nincs cam, akkor az enyém sem küld képet csak a webcam icon áthúzva van a kép helyén. (Symbianos teló+Mobiola a webcamera egyébként)
Szóval erre létezik valamiféle megoldás? -
VIBO
őstag
sziasztok
tudtok segiiteni abban hogy telefonrool nyomom most a netet de az msn bejelentkezk majd egyből ki is lép
miért van ez?
és mit tegyek hogy ne legyen ez -
XSiGma
aktív tag
üdvözletem valaki segítsen a legújabb msn-t töröltem és helyette a 7.5-öt akarom feltenni,de belépésnél azt írja hogy csak akkor enged be ha frissítem megint a legújabbra,ami nekem egyátalán nem kell.na ilyenkor mi a következő lépés?
valahogy ezt a frissítést kéne megkerülni...
-
vante
aktív tag
Szerettem volna felvenni egy barátom msn-re, viszont többszörösen értelmezte szegény, ezért most 3x van fent a listámon, tiltásnál mind a 3-at letiltja. Mit lehet ilyenkor tenni? Töröljem, és újra vegyem fel?
-
juhi07
senior tag
Üdv!
Nekem szükségem lenne egy olyan működő programra vagy megoldásra amivel ki tudom deríteni, ha valaki rejtett módban csatlakozik fel a partnereim között msn-re, és épp online van-e. Tehát hogy rejtett módban van-e csatlakozva, vagy valóban offline módban van.
Van ilyen?
a másik kérdésem az lene hogy honan tudom msn hogy le vagyok tiltva ?
Válaszokat elöre is köszönöm
-
csabinka
tag
Köszönöm aki segített tíltás-t azt lehet tudni egyszerű plusszal is!Mellesleg a WMP-be gyárilag van Now playing plugin!Üdv!
-
mate0217
aktív tag
Lenne egy kis gondom!!!!
Van úgy néha hogy a partnereket teljesen fehér lesz nem mutat senkit csak az én nevemet amúgy Windows Live Messenger 2009-em van Mit csináljak???
-
Dyka
csendes tag
Sziasztok!
Kérlek segítsetek,tehetetlen vagyok...
A problémám:Tegnap előtt bekapcsoltam a gépet,indítanám az msn-t és egy hibaüzenet:"A(z) Windows Live Messenger hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségért elnézését kérjük."
Uninstalláltam az msnt,még azt a 100 éves alap verziót is,majd újta telepítettem,illetve próbáltam mert az alapon kívül semmi más nem hajlandó elindulni,rögtön megjelenik ez a hibaüzenet...Kb 2 hete lett újrakva az xp-m.Előre is köszönöm a segítséget!
-
Badb0y
addikt
Kérdésem lenne, vista managerrel optimalizáltam gépem.
Tapasztalt már vagy találkozott már valaki olyan problémával, hogy egy erősebb optimalizálás után, a messenger folyamatosan újraindul, vagyis inkább állandóan megáll, és be kell zárni. Sokszor olyankor, amikor állapotot váltok, sokszor amikor akarok irni valakinek, és nem tudom, hogy wtf, de iszonyat idegel. Újraraktam már mar sokszor, de semmi
-
Dale
aktív tag
aMSN letöltése innen: www.amsn-project.net
Hogy tudja-e még a rejtőzködők felderítését azt majd kideríti akinek kell ez. -
Dale
aktív tag
válasz
csabinka #5703 üzenetére
Jobb ha belátod hogy ki nem állhatja a fejedet.
Amúgy az aMSN nevű program, meg egyéb nem-Microsoft készítésű MSN kliensek tudják/tudhatják ezt, láttam működni szóval ilyesmit keresgélj, aztán néha nézd meg vele, van-e különbség az aktuális kontaktlistádhoz képest. Mondjuk nem csodálkoznék ha a protokoll újabb verziói ezt lehetetlenné tették volna időközben.
-
válasz
Vasinger! #5697 üzenetére
Ha fel van telepítve a WLM mellé a Plusz, akkor ezt úgy hívják, hogy lezárás. Ctrl+Space kombóval lehet lezárni. Oldani pedig csak úgy lehet, ha duplán rányomsz az ikonjára.
Elrejtés, azért lett kitalálva, hogy ha nem vagy gépnél és valaki odaül a helyedre, akkor ne tűnjön fel neki, hogy fut a WLM.
Nálam akkor zárja le, ha fut a WLM, közben elindítok valami jó kis FPS játékot, ugrálok meg guggolok egyszerre, közben meg lezár a Messenger.Aztán mikor kilépek a játéból, csak keresem hogy hol is van a csevegő program...?
-
Des1gnR
őstag
válasz
csabinka #5703 üzenetére
Nincs ilyen program!
Lehet találni ilyen weblapokat vagy progikat amik azt ígérik, hogy megmutatják ki van rejtve vagy, hogy ki tiltott le, de ezek általában jelszólopó programok szóval ajánlatos őket elkerülni!Mint látod ez egy visszatérő kérdés és mindenki azt tudja csak mondani, hogy nincs ilyen program!
-
csabinka
tag
Sziasztok!Olyan progit szeretnék a live 2009hez ami kiírja ha egy partnerem rejtve kapcsolódik msnre!Valki ha tudnak segíteni ebben azt nagyon megköszönném!!!Üdv!
-
Des1gnR
őstag
Pórbáld meg újratelepíteni a plugint és utána nyomj egy resit az msn-nek és a winamp-nak is!
http://www.winamp.com/plugins/download/151526
Aktív témák
Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Le Mans Ultimate
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest