Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Fujifilm X
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- 3D nyomtatás
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
Aktív témák
-
Cxgrav
aktív tag
Sziasztok!
Az új msnen ami a frissítéssel jött, azt csinálja, hogy bejelentkezik, de egyik partnert sem mutatja elérhetőnek, illetve az ellen oldali partner sem lát engem elérhetőnek. Hiába írnak rám vagy én írok bárkinek egyikünk sem kapja meg az üzenetet.
Próbáltam magyar és angol verzióval is.
Frissítés előtt minden oké volt.Rendszer: Win7 32bit
Ötletek?
Köszönöm
-
Cxgrav
aktív tag
válasz
kovsol #10845 üzenetére
Gmer a rootkitek ellen - nod32-ot dobj fel még mellé (persze avast stb delete, mert fölös)
Windows/temp valamint a User/Appdata/Temp könyvtárakból törlés mindentkudu90
Próbáld meg az MSN2010-et vagy az msn más alternatíváját, pl: aMSN stb.
Már panaszkodtak rá, hogy új msnel egyszerűen nem lehet felvenni valakit ismerősnek és nem is volt rá eddig még megoldás... esetleg próbáld még meg eBuddy-n és más gépen ahol van már msn régebb óta -
Cxgrav
aktív tag
Hali!
Olyan problémám lenne, hogy MSN Live 2010 van fenn és nem enged bejelentkezni. Egy ideig működött, azóta bármit próbálok semmi.
Hibakód: 80048820
Hibajavításnál: IE settings és Vezeték nélküli kapcsolatnál nincs pipa.Router: 150M Wireless Lite N Router Model No. TL-WR741N / TL-WR741ND
Nincs letiltva a port, meg semmi.Volt fenn MSN 2011 is, ugyan ezt csinálta. 2 napig jó volt, utána nem engedett bejelentkezni, bármit csináltam: újratelepítés, másik msn stb...
Valakinek valamilyen ötlet?
Köszömöm
-
Cxgrav
aktív tag
Hali!
Elég hülye kérésem lesz, de hátha valakinek megvan:
Egy olyan simley-t keresek, amikor a kis arc elővesz egy pisztolyt, kibiztosítja, beveszi a szájába és szétlövi magát. Google-t már végig nyálaztam, de semmi, pont ez nincs meg kb az 1000 smiley-t tartalmazó oldalakon.
Ha valakinek meglenne, akkor kérem jelezze.
Köszönöm
-
Cxgrav
aktív tag
-
Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik
- Felfüggesztették a nemzetbiztonsági tanácsadó által választott üzenetküldőt
- Fujifilm X
- Xbox Series X|S
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest