Hirdetés
- Fujifilm X
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- 3D nyomtatás
- Milyen monitort vegyek?
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
Aktív témák
-
MaciG
addikt
Lehet kérdezték már (sőt szinte biztos
) de ,hogy lehet messengerben megcsinálni azt, hogy a partnerünk mondjuk csupa animációval ír, mert minden xart felvett, de te azokat nem szeretnéd látni csak a szöveget. Tehát az animációt nem látod, hanem helyette a szöveget látod
-
MaciG
addikt
üdv.
Nem tudom szoktátok-e figyelni azokat a kis reklámokat a messenger alján középen, de nekem a mostani tetszik a legjobban. Beírod az életkorod, aztán kattintasz 3 pöttyre és ők meg kiküldik neked sms-ben az IQ-d ha megadod a mobilszámod.
Blizz: Ha valami mappát töröltél és abban olyan fájlok voltak ami kell az MSN-hez akkor az a legtisztább ha újra feltelepíted.
-
MaciG
addikt
üdv.
Böngésztem a netet és rábukkantam egy leírásra ahol elmagyarázzák, hogy is működik az úgynevezett "msn vírus" (gondolom sokan ismerik, ez az mikor a messenger életre kél és küldi a linkeket a pertnereinknek). Itt az is le van írva ,hogy lehet ellene védekezni, ill. hogy lehet eltávolítani.
Lehet valaki már linkelte , de sajnos az ismerőseim között újra előjött ez a dolog és rendkívül idegesítő tud lenni.
-
MaciG
addikt
válasz
For357y #3907 üzenetére
Elkezdem telepíten és megint sír a szája
" A telepítés folytatásához telepítenie kell a Windows Update 5.8.02469-es vagy újabb verzióját..." Ekkor rányomok az OK-ra és elírányít egy olyan oldalra ahol azt írja hogy a megtekintéshez IE 5-ös nél újabb verzió kell. DE könyörgöm az van .
-
-
MaciG
addikt
Engem egyszer ez a messenger fog a sírba vinni.
Csináltam egy új fiókot ,de most meg mikor bejelentkeznék ezt a hibakódot adja ki. Error code: 81000451 Bezzeg a webmessenger.com-on meg bejelentkezik, de az meg lxart se ér :s
Eddig a régi címnél volt ez, most itt is, de a régivel meg most beenged. Valakinek valami ötlet?(#3887) Cxgrav : köszi, megvan
-
MaciG
addikt
üdv.
Ha én szeretnék egy új messenger címet, akkor van rá mód, hogy valami progi segítségével átimportáljam a partnereket?
-
MaciG
addikt
üdv.
Van egy olyan kérdésem, hogy lehet azzal valamit csinálni, hogy az msn ne rontsa le a kép minőségét amit beteszek megjelenített képnek. Most mikor beállítom akkor teljesen jó, de holnapra meg romlik a minősége. Ez ellen lehet valamit tenni?
-
MaciG
addikt
Lehet a géppel volt valami, nem tudom. A spybot lefutott és a talált "férgeket" kiírtottam, de ha hazaérek akkor majd lefuttatok egy counterspy-t is. Bár szerintem MSN-t már nem nagyon fogok használni, mert találtam egy Trillian nevű progit ami szinte u.a; és most azt használom, azt majd ha rájövök, hogy nem jó (valami nagyon hiányzik belőle ami MSN-be van) akkor újra nekilátok MSN-nek.
Jah és köszönöm a segítséget.
-
MaciG
addikt
A pár hasznos vírusírtóból a másodikat lefutattam és a"hibát kijavítottam" ,de a Kaspersky-t a világ minden pézért se tenném fel még1x . Legutóbb mikor valami vírus volt öcsém gépén ,feltettem és hazavágta az egéssz rendszert úgy ahogy van. (Kb 2 óráig updatelt és 2%-ig jutott el, kilőni meg nem lehetett ,mert annyira le volt hallva a rendszer, hogy semmit se érzékelt, aztán reset és már el se indult. DE végül is leírtotta a vírust, mert a win reinstalnál a formázásnál eltünt.
)
-
MaciG
addikt
Sziasztok
Akadt egy kis problémám az MSN-el. Ha bejelentkezek akkor kb 1-2 percenként véletlenszerűen választ magának valakit az MSN, a partnerlistáról és elküldi neki ezt a linket: http://tinyurl.com/6eqkhd (hogy ez mi azt nem próbáltam, mert tuti valami vírus),de az illető nem kapja meg. Pontosabban így néz ki, és mikor pl. elmék kajálni és visszajövök, akkor azt látom ,hogy legalább 10 embernek küldené (minden 2. perc után választ mást). Ez mitől lehet? Valaki találkozott már ilyen problémával? Mit lehet ellene tenni?
-
MaciG
addikt
Sziasztok
Lehet valki már megkérdezte és találkozott ilyen problémával, de azért én is megkérdezem
Az a gondom, hogy felrakom az MSN-t meg a plus-ot ,de hiába teszem fel a plust nem jelzi hogy fenn van (nem az zavar ,hogy nem lehet hangokat küldeni,stb. hanem hogy szinte lehetetlen azok nevét kiolvasni akik színezik). Nem tudja valaki ez mért van???
Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Diablo 3 Collector's Edition
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest