Aktív témák
-
xtmod
senior tag
válasz Apollyon #4898 üzenetére
a windows 7-en avg internet security 8-ast használom ideiglenesen, + a router szoftveres tűzfalát. ha mind a kettőt kikapcsolom egyszerre,akkor is ugyanaz a hiba. legalább 2 percig próbálkozik, aztán a szokásos hibaüzi. az is lehet, hogy igazából nem is az a baja. a windowsoknál előfordult már soxor, hogy hülyeségeket írtak ki. lehet, hogy valami más programmal akad össze. pl. a lányom gépén egy szótárprogi, mindíg a routerre panaszkodott. van rá lehetőség, hogy egyes problémás programoknak, külön portot, stb. lehessen beállítani. próbálkoztam is szorgalmasan, ki is kapcsoltam ott is. de semmi. bosszankodtam, mert nem volt olcsó. kiderült aztán, hogy az xp egyik biztonsági frissítését nem szerette, de a gateway-re panaszkodott!!! találtam rá javítást is, de azon a gépen nem működött. fogtam, szépen leszedtem a biztonsági frissítést, és egyből megjavult. úgyhogy, kíváncsi leszek, hogy ez esetben a messenger mit is nem szeret igazából.
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC játékok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest