Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
- Projektor topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- ASUS ROG Ally
- OLED TV topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
Pubszon
veterán
Az miért van, hogy az egyik partneremnél a betűtípusát amivel ír csak sima alapnak látom, pedig színes és a betűtípus se alap?
A napló meg jól menti el, azaz színesen. -
Oracle
senior tag
Érdekes hibám van, offline-nak látszom pedig nálam azt jelzi hogy elérhető vagyok és sok üzenetet nem is kapok meg, az itthoni és munkahelyi gépen is ugyan ezt csinálja. Mi lehet a gond
-
Szerk2, kicsúsztam: eBuddy-ban mindenki megvan szépen, csak WLM alatt nincs..
-
Üdv... 7.5-ös Messengerről frissítettem a legújabbra. Nagyon szép, de eltűnt a kontaktlistám, ahogy van. A profilképeket meghagyta az előző verzióból, de egy darab offline kontaktot sem látok, és a napszaknak megfelelően online még nincs.. Be van állítva, hogy jelenítse meg az offline embereket is.
"Ismerőseinek listáján még senki nem szerepel." - Most akkor kezdhetem elölről felvenni az embereket, vagy töröljem ezt a hulladékot, és tegyem vissza a jól bevált régit?
Szerk.: mindent kipróbáltam, az ideiglenes mappáit kinyírtam, a temp fileokat is, restart is volt.. több ötletem nincs.
-
Pubszon
veterán
Hali.
8.5-ös MSN-em van a 4.8-as PLUS-al.
Az lenne a kérdésem, hogy hová menti a gépen az összes beállítást? -
bëlga
csendes tag
Hello!
Két problémám is van az MSNnel kapcsolatban, amikre már lassan egy éve keresem a gyógyírt, mindhiába.
Az egyik a magas CPU-használat, aktív (látható) MSN ablaknál 25-95%osra rúg ez a szám (partnerlistánál néha felugrik 60-ra, de inkább 10-20on stagnál, chat-ablakban viszont a hangulatjelek használatától függően akár 99 is lehet). Ha minden MSN alkalmatosság tálcán van, a CPU használat 0-val egyenlő.
A másik a partnerlista megnyitásánál állandóan előugró Internet Explorer parancsfájlhiba (Csak akkor jelentkezik, ha nem a tálcán van a partnerlista, csak a rendszeróra melletti ikonsorból hozom elő). A hibáról képet töltök föl. Az ablak megjelenésével egyidőben a partnerlista alján lévő kis reklámkép fehérré válik, miután a hibát kinyomtam (mindegy mit választok, fut tovább az MSN), rendesen működik tovább, ha tálcára teszem és utána visszahozom fehér marad a kép, csak akkor jön elő újra a hiba, ha bezárom és újra előhozom a partnerlistát. Elég idegesítő, mert ez az partnerlista megnyitását követő 1 percen belül véletlenszerűen jelenhet meg, szabályszerűséget nem vettem észre benne.Aki tud segítsen kérem, mert ez megkeseríti a PCs életem. Előre is kössz.
UI: Verziószám: 2008 Build 8.5.1302.1018 -
Vazallus
tag
Az ebuddy jelez ha valaki bejelentkezik?
-
Furky
őstag
válasz
Panthera #5089 üzenetére
Nem tudom, hogy olyan oldal-e, de igencsak gyanús, hogy regisztrációhoz kéri az MSN címedhez a jelszót is.
Ez a messenger cím letiltódott dolog érdekes. Kb. 3 hete én is belefutottam hasonlóba, legalábbis az error code-ra rákeresve itt-ott azt irogatták, hogy letiltották a címem. De baromság volt, és erre az error code-ra akkor senkinek semmi értelmes válasza nem volt, vagy ötlete, keresgéltem eleget külföldi oldalalkon is, de semmi értelmes.
A jelenség a következő volt: egyszer csak nem tudtam bejelentkezni ezen a gépen az adott címembe, mert a szolgáltatás pillanatnyilag nem elérhető, próbáljam később. Az error code alapján írták, hogy letiltották, csináljak úgy címet, mint ahogy ezt már fentebb írtam. Szóval ennek ellenére Live ID fiókomba be tudtam lépni, másik gépen szintén be tudtam lépni MSN-be, ezen a gépen egy másik címmel be tudtam lépni. Ergo elvileg minden adott volt, hogy menjen, de valamiért mégsem ment. Mivel aznap álltam át Vista-ra, ezt erre fogtam, hogy valami itt kavarhatott be. Pár óra alatt újratettem mindent, és a probléma is eltünt. Azóta nem kerestem rá az error code-ra, lehet találtak már rá megoldást... -
shteer
titán
válasz
Panthera #5089 üzenetére
ismerős is megpróbálta, neki nem sikerült viszont be tudott lépni a live-ID szolgáltatásba ahol látta az összes partnerét és le tudta menteni a kapcsolatait - csinált egy másikat
viszont most be tudtam lépni az acc-jával
meg fog őrülni
amit te írsz sztem arra sincs magyarázat
-
shteer
titán
hibaüzenet miatt írok, szintén 81000306 hiba... ismerős nem tud belépni az egyik acc-jával, a másikal viszont igen
én sem tudok belépni azzal az acc-al nálam...
az update, spyware, dll köröket már lefutottam
-
moonman
titán
http://www.google.com/search?q=webcam+recorder vagy bármilyen screen capture program.
-
€uro
őstag
Üdv!
MSN videó beszélgetéseket szeretnék rögzíteni. Aki használ ilyet, ajánljon légyszíves egy megbízható programot e célra. Olyannak örülnék, ami automatikusan elindítja a felvételeket telefonbeszélgetés, vagy videó-hívás esetén.
Köszi.
-
Pá
addikt
Hol kell beállítani, hogy a partnerlisán a kis msn ikonok helyett a partnereim képei legyenek. Ráadásul nagyobba?
Régebb úgy volt, most újratelepítettem és sehol nem találom. -
whitezo88
nagyúr
ty, akkor csak jól tudtam hogy nála van a hiba mindenképp.
-
7
addikt
válasz
whitezo88 #5077 üzenetére
A hiba nála van, rákattintott egy hasonló linkre, megadta a loginját és jelszavát, az pedig bekerült egy spambot adatbázisába, hogy aztán időről időre körbeküldje ezt az üzenetet minden contactnak. A többi partnere vélhetően azért nem panaszkodott még neki, mert nem igazán értették és egyszerűen ignorálták, tudják, hogy mi ez, de tesznek rá, esetleg egyszerűen lusták.
-
whitezo88
nagyúr
az mitől lehet, hogy egy partneremtől időnknt jön vírusgyanús üzenet hogy "Check this out! (link)" meg "See my new photos (link)"
többször írtam ezt neki, de azt mondja csak nálam jelentkezik más nem panaszkodott még. -
badrun
csendes tag
üdv. pár napja irtam egyet , az volt a gondom, hogy fut az msn az alkalmazásokban de nem lehet látni! Namost arra rájöttem, hogy ha elinditom az utorrentet akkor megjelenik az msn-is.
1.8.2-t használok valakinek valami tipp, mit tudnék csinálni? -
Vazallus
tag
Sziasztok,
Nem tudja valaki,hogy az Ebuddy készít-e előzményeket a beszélgetésekről amit visszalehet olvasni? -
Furky
őstag
Van Windows Live Messenger 9-ből is portable, de a kérdés most az, hogy olyan van-e, amiben van Plus! is integrálva.
mod: ja de ahogy látom a hozzászólásokat, portugál nyelvű...
mod2: a link, amire mutat, az portugál nyelvű, vagy spanyol, de ott azt írják, hogy a program angol.Mármint gondolom, hogy azt írják:
* IDIOMA: Inglés
* TAMAÑO: 16.760 KB
De ez még mindig csak sima messenger... -
Furky
őstag
válasz
Sas madár #5066 üzenetére
Épp tegnap gondoltam rá, hogy milyen jó lenne, ha lenne windows live messenger+plus+apatch-elt portable messenger. De eddig még csak messengert sem láttam sehol, ahol szoftvereket szoktak feltölteni. Mondjuk keresni direkt még nem kerestem... De engem is érdekel a téma. Sajnálom, hogy ezzel segíteni nem tudtam, de gondoltam leírom, hogy lásd foglalkozunk ezzel a kérdéssel is
-
Furky
őstag
válasz
Panthera #5064 üzenetére
Igen. Vagy vírust szedtek be, ami jellemző ebben az esetben, vagy regisztráltak olyan hülye oldalakra, mint például az msnclub, vagy hasonló oldalak, ahol elkérik az msn címüket, és a jelszavukat is, majd ennek tudatában néha belépnek a nevükben(valószínűsítem, hogy rejtett állapotba), és küldözgetik a hülye linkjüket... Ilyenkor azt szoktam javasolni, hogy vírustalanítsák magukat, és ha regisztráltak ilyen oldalakon, akkor változtassák meg a jelszavukat. Tégy te is így, vagy tiltsd le a partnert, ha úgysem fontos számodra.
Csak nehogy rákattints egyik linkre, vagy legalábbis ne tölts le semmit se.
-
Panthera
őstag
Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi, hogy miért kapok sok ismerősömtől furcsa linkeket mikor offline állapotban vannak? Sehol nem találtam, még róla infót. Vírust szedtek be?
-
Sas madár
őstag
Sziasztok.
Tud valaki olyan portable MSN-t amiben a plus!live is integrálva van?
-
Pá
addikt
Hogy kell megcsinálni, hogy a taskbarra letett kis msn ikonra duplán kattintva hozza be a az msnt?
Régen így volt nekem, de most újratettem a gépet és sehol nem találom ezt a beállítást, pedig már nagyon megszoktam. Most is állandóan kattintgatok rá és csak a béna menüt hozza fel. -
pete_21
addikt
Ha a 2009-es Messengerben megszakad a kapcsolat (pl. én közben kapcsolatot bontok), akkor kb. fél perc után érzékeli, és visszaszámlál, de magátol nem tud újracsatlakozni, csak ha én kattintok, hogy kapcsolódás most. Ez nálatok is így van?
-
Ace Ventura
addikt
válasz
Winner_hun #5048 üzenetére
Köszönöm.
Nem bonyolult progi, de müködik -
Barohawk
aktív tag
Miért van az hogy az WLM webcam forditva adja a képet?
Segitsetek
THX -
[MGC]Rico
csendes tag
Sziasztok!
MSN Live 2009-es probléma a webkamerával. Amióta felraktam az új 2009-es MSN-t nem működik rendesen a webkamerázás. Elindítom a videóhívást, írja hogy töltődik, meg az én kamerám élőképe is megjelenik alul, de a másik fél kameraképe nem jelenik meg hanem egyszerüen egy idő után leáll. Az előző MSN-nél ilyen bajom nem volt. Mi a franc ez a jelenség? Csak nálam van ilyen probléma vagy másnál is megjelent már???? Segítsetek!!!
Köszi! -
badrun
csendes tag
válasz
Winner_hun #5050 üzenetére
használok utorrentet, de nem fut mikor az msn-t indítanám, ami elindul de nem látom.
-
Tomate
veterán
Létezik olyan cucc amivel meg tudom nézni ki az aki fentven msnen de rejtőzködik??
-
badrun
csendes tag
üdv!
nekem az lenne a problémám, hogy a windows live messenger-t nem látom.
kissé furán hangzik, tudom folyamatokban fut , ahányszor elindítom annyiszor de egyszerűen nem fut. volt már winresi is akkor kb 1 hétig jó volt utána megint nemláttam! -
Winner_hun
félisten
válasz
Ace Ventura #5047 üzenetére
-
Ace Ventura
addikt
Egy olyan kérdésem lenne, hogy tudom e rögziteni az msn-en folytatott webkamerás képet, videót valahogy?Természetesen nem az én képemre vagyok kiváncsi
-
epidemic
tag
Na, nekem az lenne a kérdésem, hogy ismerősök mindig "küldenek" angol nyelven ajánlatokat meg meztelen képeket tömörített formában...stb. Gondolom mindenkinek ismerős a dolog. Na most az érdekelne engem hogy ilyenkor az én gépem a vírusos vagy az ismerősömé?
Mert van aki azt mondja enyém a fertőzött, közben Nod32+ZoneAlarm Firewall van fenn max biztonsági szinten és ha lefuttatom a Spyware Doctor-t az sem talál semmit. Max 1-2 cookie-t.
Ezek után akkor kinél van a probléma? -
epidemic
tag
Hali!
Amit Te keresel az az MSN Discovery programmal oldható meg. Amikor beszélgetsz valakivel az üzenetedet egy kóddal kezded (!Imitate) és akkor elvileg ugy jeleníti meg mintha ő irta volna. Csajjal nagyon jó, szerelmet vallani a nevében ilyesmi...tökre kiakadnak aztán meg jön a magyarázkodás!
Jó szórakozást hozzá! -
cochy
tag
Sziasztok!
az miért van, hogy:
Be vagyok jelentkezve msn-be (v8.5), dolgozok keményen. Egyszercsak rámír valaki és ekkor nem a tálcán jelenik meg a villogó elem, hanem bedobja az egész ablakot elém, hogy mit ír a másik. Lerakom tálcára. Ezután ha rámír, megint bedobja magától az egész ablakot. Kicsit idegesítő. volna valakinek megoldása erre?
Előre is köszönöm.. -
Loretto
veterán
válasz
amilia127 #5041 üzenetére
Hogy érted, hogy elmented őket? Csak mert akkor már használhatónak kéne lennie.
Ahol az emokat tárolja:
Vista: C:\Users\Felhazsnálói név\AppData\Local\Microsoft\Messenger\msn cimed\ObjectStore\
XP: C:\Documents and Settings\"user_name"\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger\"user_mail_address"\ObjectStore\CustomEmoticons\Erre az írsz és semmit látsz dologra nem tudok mit mondani, mert eléggé zavarosan fogalmaztál.
-
14adam
addikt
Hello,egy olyan kérdésem van,hogy hogyan tudnám letörölni az msn 9.5-öt
-
amilia127
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem...Hogy lehet msn-re a smilekat betenni...elmentem őket de nem tudom h hogy kell őket bemásolni...ha vki tudja az írjon...
a másik h nem tudok kiírni semmit és nem is látom h mások mit írnak ki..de még a helyét se találom...
Köszí -
Nemesys
tag
válasz
donsergiooo #5035 üzenetére
hééé hol kell vista kompatibilissá tenni???
engem is itt szivat
-
GodHeart
senior tag
haj
hogy lehet, valakit kitörölni a windows live profilból? ha a "network"-ök között van. Sehogy nem bírok rájönni.
thx
-
Apollyon
Korrektor
válasz
donsergiooo #5033 üzenetére
Ez csak akkor van, ha nincs bezárva X-szel a messenger ablak. Ha bezárod, nem az óra mellé, hanem oda a tálcára rakja a progik közé, sajna ez így van. Sztem annyira nem gáz, és nem lehet megváltoztatni.
Amúgy meg ha Vista kompatibiltási módban nyomod akkor lehet az óra mellé küldeni asszem.
-
donsergiooo
senior tag
Hali!
Windows Messenger Live 9-esben Win7 alatt miért van 2 db ablak megnyitva?
Nem lehet megoldani, hogy csak egy legyen? csevegő ablak nincs megnyitva!
-
pete_21
addikt
Igen, régen műdöktek is, de most már nem nagyon. Úgy működik a rendszer, hogy aki a partnerlistádban nem szerepel a partnereid között, az le van tiltva. /persze aki szerepel, de letiltottad, az is le van/
Ezek az oldalak a saját msn címedet használva nem tudják megnézni, mert az ugye le van tiltva a partnernél, úgy működnek, hogy egy másik címről nézik meg, hogy a partner be van-e lépve. De ugye a mostani rendszerben már az a másik cím is 'le van tiltva', mivel nem szerepel az engedélyezett partnerek között.
Mostanában már nem igen jönnek rá, ha letiltassz valakit... -
Most hirtelem nem találom a gugliban a weboldalt, de valami MSN logós kamu oldal. De tény, hogy működött, és szerintem MSN verziótól független, mert nem a te gépeden lép be, hanem gondolom van erre egy szerver.
Ha megtalálom, belinkelem.mod: Itt egy, de nem tudom, hogy működik-e... az opera "Fraud Warning"-ot jelez, szóval adathalász oldal.
Amit én korábban próbáltam, az is ilyen volt, de mellesleg működött is.
Mindenesetre aki nem akarja, hogy az összes ismerőse folyton reklmokat, meg trójaikat kapjon, az ne adja meg a jelszavát.
A jelszó változtatás sem megoldás, mert a rendszer sok esetben (konkrétan ennél nem tudom) megjegyzi, hogy kik az ismerőseid, és máshonnan is ír nekik, ha ez engedéylezve van náluk. -
Furky
őstag
Régen ez működött is. A 8.1-es msn-ig voltak scriptek is(vagy akkor még pluginek a plushoz, nem scriptek, vagy az msn-hez voltak pluginok? hmm már nem is emlékszem. 7.5-höz volt minden földi jó, ott midnent lehetett tudni
), de már nem működik valamiért, sokan azt mondják, hogy az msn-t üzemeltetők tiltották ezt le valahogy... Most is van 1-2 lehetséges út, de valahogy sohasem működtek, próbálgattam én is 1-2őt, de nem jött össze semmi értelmes. Te miről tudsz, milyen weboldalakról? Mondjuk nemhiszem, hogy kipróbálom, mert spamekkel nem akarom zargatni a jónépet, az utólagos belépegetés meg könnyen orvosolható egy jelszócserével.
Minden ismerősömet a jelszócserére búzdítottam, miután regisztráltak például msnclub-ban... Nem volt sok szerencsére. Mondjuk nyár végén váltottam msncímet, és jelentősen leszűkítettem a társaságot, és részben pont aki miatt váltottam(kb 30%ban miatta), a végén ide is felkérdzkedett, viszont már törölve/tiltva lett ismételten... Lényegtelen. Szerintem ma már nem nagyon lehet biztosra kideríteni, hogy ki tiltott le. Csak nagy valószínűséggel sejteni lehet
-
Hát, a jelszó kitalálás nem fog menni, és nem is akarok ilyennel vesződni.
Bonyolultabb a helyzet, mint ahogy látszik, most felesleges lenne magyarázni, de lényeg, hogy vagy új MSN, vagy letiltás, de egyik sem jó megoldás.
Mindegy, azért, köszi!(#5028) pete_21: Vannak olyan weboldalak, ahol meg lehet nézni, hogy ki tiltott le. Úgy műxik, hogy megadod a belépő adataidat, a rendszer belép a nevedben, és kideríti valahogy. Kipróbáltam két fiktív MSN címmel, és működik, persze sok-sok SPAM az ára, mert szétküldi az ismerősednek magát, és akkor is belépeget, amikor nem akarod, de ha technikailag lehetséges, akkor lehet SPAM nélküli módon is, bár ilyenről még nem hallottam.
-
Hahó!
Van valami módja annak, hogy leszedjem magam valakinek a listájáról?
Letiltani nem akarom, mert az látszik a megfelelő eszközökkel, viszont hallani sem szeretnék róla többet.Köszi!
-
Hi mindenki!
Az lenne a problematika, h. az msn hogyan jelzi ki a winamp-al hallgatott zene címét?
Előre is köszi!
Sanyi! -
C4mp3r
addikt
Windows reinstall volt, azóta nem enged fel 80048439-es kóddal. Igen, és rendben van a dátum és idő.
-
Nemesys
tag
válasz
Krystal_s #5019 üzenetére
A legidegesítőbb az egészben, hogy ha már veszi a fáradtságot, hogy tönkremenjen, ráfordítok 30-60-120 percet vagy akár több napot intenzív fórumozással és minden lehetőséget amit tudok kipróbálok és amit tanácsolnak és úgy se megy az idegesít. ilyenkor elkapnám azt a fejlesztőt aki ezért felel és jól él amikor szart adott ki... XD jó persze nem az én problémám miatt izguljon mert ezek lehetnek elég egyéni esetek is...
-
Krystal_s
addikt
válasz
Nemesys #5018 üzenetére
ok semmi gond
, olvastam a te problémádat...sok x akta van a számítástechnikában (is). este ideges voltam, én ilyen vagyok, nehezen viselem el ha valaminek nem jövök rá az okára...nem az zavart ,hogy a program hibázott, csak szerettem volna megbizonyosodni ,hogy tényleg az okozta-e a hibát...egy újraindítás nem érdekel, de ha tönkremegy vmi, akkor már igen...
-
Nemesys
tag
-
Krystal_s
addikt
"Egyébként ahhoz is kell bátorság, hogy valaki MSN-en akarjon átküldeni egy pár megánál nagyobb file-t.
"
írtam h csak próba volt és nem akartam átküldeni az egészet ,egy idő után leállítottam volna...
"Sosem fogsz akkora hálózati átviteli sebességet elérni, ami akárcsak megközelítené a RAM sebességét."a rendszermemóriát meg nem a sebesség terhelte túl
ekkora hülyeséget én nem írtam , a programra gondoltam...vmi miatt besokallt ezért fagyott le.
-
Mr X
veterán
-
Krystal_s
addikt
írtam ,hogy a valóságban nem töltötte olyan gyorsan...
szerintem ez nem nevetséges...kösz, de engem idegesít ,hogy nem tudom a hiba pontos okát és h mi sérült ,mert ez nagyon nem normális dolog...és nem szeretnék rendszert rakni.
a hülye dump file-t meg nem tudom megnyitni ,amiben elvileg szerepel a hiba oka.., a windows létrehozza magának ,de megnyitni nem képes alapon és érthető nyelven közölni...
külön egy kis progit kéne letölteni + symbol file-okat...és akkor is csak ilyen-olyan kódokat látnék, amihez nem értek.
sztem a rendszermemóriát túlterhelte...de ez csak tippui: örülök h ilyen jó kedvetek van , de azért kíváncsi lennék ha veletek történik hasonló ,akkor mennyire nevettek rajta
-
Krystal_s
addikt
üdvi
gondoltam leírom mi történt velem tegnap ,mert évek óta használom az msn-t ,de azt vettem észre ,hogy egyre több a hiba és sok hülyeséget csinál...haverommal már megszoktuk ,h néha csak úgy nem látni ha vmi-t akarunk küldeni egymásnak,vagy h elnyeli az üziket,de ez már megszokott...
jelenleg a 8.5 van fent a 4.80..plus-al.Ismerősnek szerettem volna küldeni egy file-t,érdekelt volna mennyi a max feltöltési sebesség...köztudott a legtöbb esetben msn-nél nem a legjobb...2Mbit/192kbit-es netem van. Elkezdtem küldeni egy 100Mb-os mp3-at , azt veszem észre h a sebesség értéke egyre magasabb már 3,5Mbit-et írt ki ( ami persze valótlan volt ,netlimiterrel néztem) de az érték csak emelkedett,aztán megállt minden, lefagyott az msn és az egész rendszer...majd jött egy "szép" évek óta általam nem látott kékhalál...system error nagyon mérges lettem, de még most sem tudom h mi okozta pontosan.(rendsz. xp sp3) Ismerős is mérte a sebességet nála a valós értéket mutatta a fagyásig 15kbyte/s-t és 300kb-nál állt le.Újraindításnál kiírta ,hogy visszaállította a rendszerfájlokat stb...Történt vkivel már hasonló eset ? -
Sziasztok!
Ma szólt az MSN, hogy van újabb verzió, tőccsem le, de rögtön.
Fel is raktam, mer' biztos jó, de azóta, ha egy képet behúzok a gépelős részre, akkor képként megosztja, ahelyett, hogy file-ként elküldené. Ezt én így nagyon nem csípem. Van valami beállítás, amivel a régi állapotot lehet visszahozni? Én kerestem, de nem találtam.
Nem a régi MSN verziót akarom visszarakni, hanem a mostanin átállítani, hogy file-ként küldjön mindent, amit behúzok abba a mezőbe.
Ja, és mit lehet tenni, hogy zip fájlokat el tudjak küldeni? Nem akarom ellenőriztetni semmivel, csak küldeni.Még guglizok mindkét ügyben, de ha valaki tudja amegoldást, akkor ne kíméljen.
Köszi!
-
Crystalheart
őstag
Próbálnám föltelepíteni a legújabb verziót, de ezt a hibaüzenetet dobálja. A telepítés elmegy a végéig, aztán mégis kidob így. Ötlet? Nekem nincs, hiába néztem a webet a hibakód után.
Más múltkor is ezt csinálta, akkor egy huszárvágással megoldottam, és lelőttem a telepítőt, mikor elkezdett visszapörgetni.
Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Nők, nőügyek (18+)
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kuponkunyeráló
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" A1709 64GB
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest