Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Hamarosan érkezhet a Western Digital kis híján 15 GB/s-os SSD-je
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Aktív témák
-
Vaze
őstag
Udv All....
Azlenne a kerdesem hogy akit mar kitoroltem az msn embol,anak ugyebar meg megvan az msn-be az email cime!Az a kerdes hogy ezeket nem e lehetne vegleg kitorolni az msn menujeben levo Privacy fulbol?Koszike eloreis... -
manutdzoli
senior tag
válasz
manutdzoli #2197 üzenetére
Nem kell már,megtaláltam
-
manutdzoli
senior tag
Melyik a legújabb messenger live plus?
-
Lexi55
csendes tag
Figyi ha tudja valaki akkor írja már meg nekem !!!!!!!!LÉCi!
-
Bencom ™
őstag
-
04ahgy
nagyúr
Hello!
Szükségem lenne egy normális MSN azonosítóra, de ez a ..... mindig a windowslive címet akarja rám erőszakolni. Én t-online-os címmel szeretnék fenn lenni. Régebben volt olyan opció, hogy a saját címemet használom. Most ezt nem találom, hova tűnhetett?
Vagy csak én keresem rossz helyen?
Köszi: HGyu
-
szandra0323
csendes tag
windows live messengerem van és nem tudom megváltoztatni a jelszavam?ez miért van?vagy hol tudnám megváltoztatni?
-
Gyomman
aktív tag
válasz
joe-ker #2183 üzenetére
Hát, próbálj ki minél több írtót! Na csak spywareírtót, hanem vírusírtót is! Ajánlom: AVG, Avira.
Az más kérdés, hogy keresés előtt kikapcsoltad-e a rendszervisszaállítást, mert azzal újraindításkor visszajöhet a féreg!!!
Ha mindne rendben, kerestél, és megmaradt, akkor egy uccsó lehetőségként:[link]
-
V.Kinga
csendes tag
Sziasztok!
Van egy aprócska problémám nekem is, amire nem találom napok óta a megoldást. Remélem, ti okosabbak vagytok és tudtok segíteni. Az a baj, hogy a profilomban töltök fel képeket, amivel eddig semmi gond nem volt. Most azonban nem tudok sem új képeket feltölteni, illetve van két album, amit meg sem tudok nyitni.
Bármilyen ötletet szívesen fogadok!
Előre is köszönöm,
Kinga
UI: nem a havi limit a probléma!
-
qdak
addikt
vki tudja esetelg ha az msn be beirt jelszavakat hol le7 megtudni ? hova menti el a gép ? (meg van jegyeztetve) de nem tudja h mi
remélem érthető -
Jonatán
tag
Sziasztok!
Windows Live Messengerem 2008-am van, email címet cseréltem úgy ahogy itt a fórumban le van írva, az email címem meg is változott és a partnereim is megmaradtak de sajna senki nem lát engem aktívnak illetve én sem látok senkit aktívnak, pedig páran fenn vannak !
A kérdésem az lenne , hogy az email cím csere csak nálam történt meg a partnereimnél nem, én azt gondoltam hogy mivel a profilomnál változtatok így a partnereimnél is érvénybe lép a változtatás, rosszul gondoltam volna?
Szeretném megkérdezni még, hogy Vista alá lehet telepíteni az MSN GigaPack-ot vagy esetleg hogy tudnék manuálisan berakni animaciókat ?
-
joe-ker
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám,pár haverom MSN-je image021.zip file-t akar állandóan küldeni.De nemtudják hogy miaz,én vírusra gyanakszom mert már énis jártam így és XP reinstall lett a vége.
Vélemények? Ha mégis hogy lehet leírtani vagy valami megoldás rá.
Thx! -
Bencom ™
őstag
nem kapja meg tudtommal, de nem is dobja vissza az üzeneteket... csak úgy elvesznek az éterben. Ha nem tiltott le csak simán nem elérhető akkor 90%-ban megkapja, a maradék tíz százalék felében egyből visszadobja ha nem kézbesíthető, a másik felében pedig szintén elvész anélkül hogy tudnád...
-
Bibby
addikt
Hello!
Az új msn-ekben ugyebár lehet írni annak is aki nem elérhető. Viszont mi történik akkor ha le vagyok tiltva? Akkor nem kapja meg, gondolom, de én ezt látom?
-
rii
nagyúr
hello
8.1-es windows live meeenger-em van
valakivel beszéltem
de egyszercsak " XXXX appears to be offline. Messages you send will be delivered when they sign in. E-mail this contact instead" ezt írta ki a abalk fejlécébe, és a főablakon is OFFLINE, de az ablakba, ha írok neki, akkor nem dobja vissza az MSN, mondván, hogy nem bírja már elküldeni.szóval olyan minta Appeart offline-ra rakta volna magát, ezért tudok írni neki úgymond
de nem válaszol semmit a tag.
akkor most block-olva lettem, vagy offline lett?csak akkor miért nem dobja vissza az MSN ablak, amiket írok neki még most is, 20 perccel a történtek után?
-
Bullet_
tag
már nekem is müxik végre...
-
lorcsi
veterán
biztos szerver krepált be
-
Norbi14
senior tag
nekem még mindig nem megy
-
B-L-A-C-K
titán
Na megjavult......
-
bocX
tag
nos, amit kaptam linket...hát minden rendbe volt nálam, .dll stb, a dátum helyes, és nem ehhez a hibakódhoz tartozik.
a poén az hogy reggel 8kor jó volt, mert addig futott msn, kiléptem, gépet kikapcsoltam. fél 9kor visszaakartam lépni, hát nem ment. ez a hibakód jött. látom tömeges problémával állunk szemben. ellenben....a hotmail rendszer működik, ugyanis másik kliensel (aMSN, Mercury) betudok lépni win és linux alatt is ugyanazon a gépen a saját accommal. ez az egész Live MsgR, meg Live rendszer sz*rcsi, le is töröltem. más kliensel megy....
-
-
04ahgy
nagyúr
Hello!
A következő hibát tapasztalom, mikor belépnék a Messengerbe: [link]. A tartomány összes gépén jelentkezik, a tartományvezérlőn is. A dll-ek regisztrációja megcsinálva, IE beállításai is rendben vannak.
A kapcsolódási hibaelhárító (a vezeték nélküli kapcsolat kivételével értelemszerűen) mindenhol zölden pipál!
Nagyon megköszönnék mindenféle segítséget...
Üdv, HGyu
Szerk: #2154: Most vettem észre, hogy te is írtad... Látom akkor megint valami gond van MS háza táján, és nem lokális a probléma. Reméljük mihamarabb megoldják.
-
B-L-A-C-K
titán
Sziazstok nem tudok belépni az msn-emre ezt az üzenetet irja...
Több gépen is próbáltam belépni de ugyan ezt kapom...
Valami ötlet?
-
Muréna
őstag
Sziasztok!
hazajöttem, indítanám az msn-t, erre a pofámba vág egy olyan üzit, hogy nem tudja elérni a partnerlistámat, mit csináljak?
B-L-A-C-K: látom nekedis sikerült kierőszakolnod belőle ezt a hibát.. -
PoLizei
aktív tag
Huhh, kicsit megnyugtattatok. Tegnap buherálgattam a programot, azt hittem már, vmit elb***tam, ill. sikerült vmi "rosszindulatú" cuccot is telepítenem.
Szal a jelenség uaz, nekem sikerült a regsvr32 initpki.dll is, de a többihez képest sokáig tartott neki. ...és továbbra sem megy. -
Chris21
csendes tag
Sziasztok! Múltkor csináltam egy új msn címet magamnak, de az email címemre nem akar megjönni a megerösítő msn-es mail! Hogyan lehet e nélkül a címet megerősíteni?
-
Bullet_
tag
Na úgy látom ez tömeges probléma...tuti nem szolgáltató hiba és tuti nem router probléma, amit a súgó ajánlott ie beállitásokat megléptem, dlleket elinditottam ,bár jópárra azt irta nem megnyitható
[súgó] -
Bullet_
tag
Sziasztok
vettem egy uj gépet, fel is raktam msn-t de egy "80048816" fantasztikus és örömteli hibaüzenettel várt, megcsináltam amit már másnak is javasoltatok, regsvr32 softpub.dll futtattam ezt, stb. Aztán megszünt ez a hibaüzi és mostmár 81000378-cal vár, hogy nem elérhető a partner listám...felraktam 8.5-öt is,de ugyanez sajnos a helyzet, már napok óta szenvedek vele...
mit csináljak? -
bocX
tag
MSN hibakód: 8100378 partnerlistája nem elérhető.
ezzel a wtf-ot lehet csinálni?
mert olvasom a magyar és nagol fórumokat és semmi értelmes. aMSN-nel betudok lépni linux alól, szal hotmail rendszer müxik. valami a saját gépemen a win live msg-erel történt. de hogyan?! azt nemtudom.
reinstall nem segít, programok tucatja nem segít.
valakinek 5lete? járt már igy valaki? -
Norbi14
senior tag
alap windows messenger-el is próbáltam bejelntkezni, ott azt írja a varázsló nem tudott kapcsolódni az internethez, vagy a webszolgáltatás érvénytelen varázslóoldalt adott vissza.
meg azt sem értém h bizonyos microsoftos oldalakat besem tölt a böngésző
nem lehet h a net szolgáltatómnál nem jó valami? -
DeFranco
nagyúr
Sziasztok!
Még mindig nem tudok bejelentkezni az MSN-re, illetve https oldalakat sem tudok megnyitni.
Egyedül az UPC oldalán (nem ő a ISP-m) kaptam értelmezhető hibaüzentetet, mégpedig azt, hogy régi SSL protokollt használ a gépem. Van ssl 2.0 3.0 és tls 1.0 ilyenkor mi a teendő?
Mivel ez már nem 100% MSN téma, ha tudtok olyan fórumot mondani, ami foglalkozhat ilyennel, azt is megköszönném.
-
Norbi14
senior tag
túzfalat kikapcsoltam de akkor se lett jó.
Tegnap este még fenn voltam msn-en tudtam is használni aztán gép kikapcs, ma reggel bekapcs és már nem tudtam bejelentkezni, nem állítottam semmit. Most unstáltam de nem engedi újra telepíteni se:S:S meg nekem most a www.microsoft.hu se tölt be valamiért meg a http://get.live.com/messenger/overview se tölt be...nem tom mi van
másik gépről se tudok bejelentkezni, ebuddyról meg be tudok
-
-
Norbi14
senior tag
ma reggel óta nem tudok bejelentkezni, windows live 8.5 van a gépen
kép ha rányomok a javításra akkor se lesz jó:S
valami ötlet? -
-
Sátán44
addikt
Ezt az üzenetet kapom! Távsegítség hiba
-
Csedit
aktív tag
válasz
Sátán44 #2119 üzenetére
Bocs , hogy kötözködöm, de én a windows messengerről beszélek és nem a windows live messengerről. Ahhoz, hogy működjön a távsegítséged általában kéri, hogy frissítsd a windows messengert, ami alapból a winbe van beépülve. Abból pedig most, ha jól tudom az 5.1 a legfrissebb verzió.
-
Van esetleg valami mód arra, hogy az MSN alján a hirdetést, illetve a bal oldalon lévő csikot eltüntethessem? Lassan már akkorára hizik szegényke, kitakarja a fél képernyőt
-
Shodan
őstag
most elindítom és megy
-
m0h0senator
őstag
Sziasztok! Nekem az a problémám h eddig switch-en keresztül kapcsolódtam 1 routerhez majd úgy az internetre..Pár napja rákötöttem magam a routerrre és azóta ha bekapcsolás után először jelentkezek be akor jön 1 hiba üzenet aminek a kódja.: 80048820
Ha lefutattom a hibakeresőt akor mindenhova pipát kapok és bejlentkezik. Ki lehet küszöbölni ezt a hibát vhogy..? -
Shodan
őstag
Valaki tudna mondani msn klienst win98 alá?
amiket eddig próbáltam trillian, gaim, msn 4,5.
Első kettő nem megy.Az msn 5 menne de frissíteni akarja magát miután elindítom.
Nem hiszem hogy nincs valami egyszerű sz@r, már vagy 2 órája ezzel szenvedek.A régi symbianos telómra előbb találok működőképes verziót,mint erre a fostaligára. -
illinois
csendes tag
Sziasztok!
Van 2 msn fiókom. Egyszerre is tudom használni. Viszont kipróbáltam, ha az egyikről törlöm a másikat (törlöm a partner listáról) akkor a másik fiókon hiába nézem meg milyen állapotba van az adott partner (amelyikről töröltem) azt írja ki, hogy fenn vagy ezen partnered listáján. Ez hogy van? Úgy tudom ha valaki törli a másikat a partnerlistáról, az tud róla.
-
Sátán44
addikt
válasz
sziada5925 #2108 üzenetére
Azonos verziójú az msn-ünk mivel én raktam fel neki is.Ott sincs router,sima kábeles netjük van.
-
Sátán44
addikt
Nekem a távsegítséggel lenne gondom.Én akarok segíteni valakinek,akkor neki kell elküldenie a távsegíség kérése parancsot és nekem elfogadnom,de az msn-em automatikusan elutasítja
Azt az üzenetet kapom,hogy frissítsem fel,de nekem a legfrissebb van. Nincs routerem,vagy olyan tűzfalam ami blokkolná.Most az msn központban van a hiba?
-
Csapi007
veterán
Hello
Meg lehet nézni valahol hogy egy partner mkor vett fel? -
cocka
veterán
Sallangmentesítés 3.
Ezt a neten találtam, de nagyon hasznos, mert ellentétben a patcherekkel ez garantáltan nem tartalmaz vírust vagy trójait.
A téma: Hogyan távolítsuk el az alsó hirdetési sávot? (a művelet végrehajtása előtt ki kell lépni a Live Messengerből!)
[link]
1. Töltsük le innen a Resource Hacker nevezetű progit. Ezzel a már kész futtatható exéket, dlleket és egyebeket lehet izlésünknek megfelelően módosítani.2. Kicsomagolás után indítsuk el a programot, majd a File Opennél nyissuk meg az msgsres.dll-t mely általában a C:\Program Files\Windows Live\Messenger mappában foglal helyet.
3. A megnyitást követően kattintsunk a View menü Find Text menüpontjára.
4. A megjelenő mezőbe gépeljük be ezt: <Constrainer layoutpos=top ID=Atom(SSConstrainer) Layout=FillLayout()
5. Csak egyetlen egy helyen fogunk erre rábukkanni, ha megvan írjuk át a layoutpos= utáni topot none-ra. Minden mást hagyjunk változatlanul.
6. Felül nyomjuk meg a Compile Script gombot, majd File -> Save és kész is vagyunk.
-
cocka
veterán
válasz
NoOne1976 #2100 üzenetére
Hát erre az a válasz, hogy kerítened kell egy BartPE live cdt. Ez a windóz XP PE egy nem hivatalos átdolgozása, aminek az a lényege, hogy CD-ről bebootolsz egy alapwindózt, ami ugyebár a vinyódról semmit nem tölt be, így ami fájlok a saját windózodban hozzáférhetetlenek, itt felszabadulnak. Pl. így írhatod felül a regisztrációs adatbázis fájljait (<wines partíció>:\Windows\system32\config), vagy akár windózon kívülről is szerkesztheted a bejegyzéseket. Az NTFS sajátossága ugye az is, hogy hajlamos a jogokat önkényesen értelmezni, lásd: System Volume Information mappa. Ha esetleg valami gáz lenne, a BartPE úgy van összeállítva, hogy Total commander is van benne, annak segítségével saját tulajdonba vehető az ominózus letörölhetetlen fájl, és ezután letörölheted. Előfordulhat az is, amikor valami miatt továbbra is ott marad krixkrax karakterekkel a fájl vagy mappa, ezt egy scandisk javítással meg lehet oldani, utána töredezettségmentesíted valami erre alkalmas progival, ha ezek sem használnak, akkor sajnos, csak a formázás segít az eltűntetésben.
-
cocka
veterán
válasz
sziada5925 #2099 üzenetére
Kipróbáltam, számolja.
Na viszont amit most írok az nem kifejezetten neked válasz, hanem úgy mindenkinek szól.
Aki nem akarja, hogy ez a fantasztikus Live Messenger automatikusan teleszemetelje a gépet különböző hátterekkel, animációkkal, dinamikus hátterekkel és egyedi smileykkal, annak a következő a teendője:
1. Kilépsz a Live Messengerből. Ha esetleg a futó folyamatokba is belekerül, kinyírod task managerrel.
2. Megkeresed az alábbi elérési útvonalat:
<windózos partíció>:\Documents & Settings\<a userneved>\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger\<az msnes mail címed>\ObjectStore\A Backgrounds, CustomEmoticons, DynamicBackgrounds és Winks3 mappa teljes tartalmát kitörlöd. Ha avatarokat sem szeretnél beállítani, akkor a UserTile mappa tartalmát is.
3. Miután kitörölted a tartalmukat (remélve hogy NTFS fájlrendszert használsz) beállítod a fenti 4 mappa megfelelő jogait
, vagyis jobb klikk a mappán, tulajdonságok, Biztonság fül (ha nincs ilyen, akkor vedd ki a pipát az "egyszerű fájlmegosztás használata" elől a mappa beállításoknál), ott Speciális gomb, majd a Mindenki csoportra kattintva szerkesztés. Fájlok létrehozása, adatok írása illetve a Mappák létrehozása, adatok hozzáfűzése opcióknál a megtagadáshoz pipa. Utána leokzod, a megjelenő kérdésre igen, majd amikor ismét a biztonság fülön vagy, még a biztonság kedvéért mindhárom csoporttól megtagadod az írást. (Mindenki, SYSTEM, Rendszergazdák)
4. Ha ez megvan, akkor visszalépsz a messengerbe és sajna nem fogja tudni letölteni azt a sok sallangot.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest