Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Imibácsi

aktív tag

válasz ^Clown #2301 üzenetére

Persze hogy nincs harag :) Csak érvek és ellenérvek, ebben pedig nincsen semmi rossz. A pr210/vr201 alternatíva a winddel szemben, ahogyan a wind is alternatíva a szubnotikkal szemben. Elismerem, hogy 30K sok pénz. Nekem pl ennyi ment el cigire havonta, amíg dohányoztam (már fél éve nem gyújtok rá). Ebből lett új notim :DDD (tényleg)

Néha egyébként kezdek rájönni, hogy még a PR210-et sem használom ki. Mondjuk itthon nyári szünet alatt nem is fogom. Szeptembertől tuti intenzív igénybevételnek lesz kitéve a noti. Szakdogaírás, digitalizálás, tervezés, házi dolgozatok, prezentációk, és minden ilyesmi amit egy egyetemistának szokás. De most egyenlőre csak 2x800MHz-n hajtom a procit meg filmet nézek. Meg persze fórumozok :D Egyébként ami legjobban tetszik ebben a notiban jelenleg, hogy az 1280*800 felbontás 12 colra jut, és így nem olyan pixeles a kép. Persze a 15,4-es sem pixeles, csak azon alig észrevehetően látszanak a kis kockák. Ezen pedig olyan egyben van minden. Nem tudom hogy ez winden mennyire szembetűnő.

Mellesleg nagy szerepet játszott a döntésemben a notivásárlásnál, hogy én kollégista vagyok. Tehát az asztali gépem itthon van, noti meg Sopronban. A DVD írót ritkán használom, de pont akkor nem lenne nálam amikor kéne, ha windet vettem volna. Kiszámoltam amúgy többször is, hogy wind+dvd+6 cellás vagy subnotesz, és sokszor az jött ki hogy inkább Wind, de bevallom féltem az Atomtól, hogy esetleg olyan gyér lesz mint a via C7. Az Athlon X2 pedig csábító volt. Tervezéshez pedig kell a kraft, amit lehet hogy az atom is tudna, de biztosra akartam menni. Viszont nem bántam meg a subot, mert minden igényt kielégít a játékokat leszámítva. Hétfőn is lesz egy útja Sopronba, tisztán akksiról oda is vissza is, és jó tudni hogy bírja akksival. Megérte a pénzét, na :DDD

Tisztaszofverről bővebben itt, de amúgy iskola válogatja. Nálunk pl csak letöltöttem az egyetemi szervezzől és a rendszergazda adta a kódot. Semmi papírmunka.

Új hozzászólás Aktív témák