Hirdetés
- Fujifilm X
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Home server / házi szerver építése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imibácsi
aktív tag
Persze hogy nincs harag
Csak érvek és ellenérvek, ebben pedig nincsen semmi rossz. A pr210/vr201 alternatíva a winddel szemben, ahogyan a wind is alternatíva a szubnotikkal szemben. Elismerem, hogy 30K sok pénz. Nekem pl ennyi ment el cigire havonta, amíg dohányoztam (már fél éve nem gyújtok rá). Ebből lett új notim
(tényleg)Néha egyébként kezdek rájönni, hogy még a PR210-et sem használom ki. Mondjuk itthon nyári szünet alatt nem is fogom. Szeptembertől tuti intenzív igénybevételnek lesz kitéve a noti. Szakdogaírás, digitalizálás, tervezés, házi dolgozatok, prezentációk, és minden ilyesmi amit egy egyetemistának szokás. De most egyenlőre csak 2x800MHz-n hajtom a procit meg filmet nézek. Meg persze fórumozok
Egyébként ami legjobban tetszik ebben a notiban jelenleg, hogy az 1280*800 felbontás 12 colra jut, és így nem olyan pixeles a kép. Persze a 15,4-es sem pixeles, csak azon alig észrevehetően látszanak a kis kockák. Ezen pedig olyan egyben van minden. Nem tudom hogy ez winden mennyire szembetűnő.Mellesleg nagy szerepet játszott a döntésemben a notivásárlásnál, hogy én kollégista vagyok. Tehát az asztali gépem itthon van, noti meg Sopronban. A DVD írót ritkán használom, de pont akkor nem lenne nálam amikor kéne, ha windet vettem volna. Kiszámoltam amúgy többször is, hogy wind+dvd+6 cellás vagy subnotesz, és sokszor az jött ki hogy inkább Wind, de bevallom féltem az Atomtól, hogy esetleg olyan gyér lesz mint a via C7. Az Athlon X2 pedig csábító volt. Tervezéshez pedig kell a kraft, amit lehet hogy az atom is tudna, de biztosra akartam menni. Viszont nem bántam meg a subot, mert minden igényt kielégít a játékokat leszámítva. Hétfőn is lesz egy útja Sopronba, tisztán akksiról oda is vissza is, és jó tudni hogy bírja akksival. Megérte a pénzét, na

Tisztaszofverről bővebben itt, de amúgy iskola válogatja. Nálunk pl csak letöltöttem az egyetemi szervezzől és a rendszergazda adta a kódot. Semmi papírmunka.
Új hozzászólás Aktív témák
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Fujifilm X
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Csak érvek és ellenérvek, ebben pedig nincsen semmi rossz. A pr210/vr201 alternatíva a winddel szemben, ahogyan a wind is alternatíva a szubnotikkal szemben. Elismerem, hogy 30K sok pénz. Nekem pl ennyi ment el cigire havonta, amíg dohányoztam (már fél éve nem gyújtok rá). Ebből lett új notim
(tényleg)
Egyébként ami legjobban tetszik ebben a notiban jelenleg, hogy az 1280*800 felbontás 12 colra jut, és így nem olyan pixeles a kép. Persze a 15,4-es sem pixeles, csak azon alig észrevehetően látszanak a kis kockák. Ezen pedig olyan egyben van minden. Nem tudom hogy ez winden mennyire szembetűnő.