Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Pánik a memóriapiacon
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
devians
tag
Fn + F11 gomb megnyomása egyszerre
Egyszer: zöld led világít = wifi
Mégegyszer ez a kombináció:
zöld és kék led világít =wifi+blutooth
Mégegyszer megnyom:
kéken világít = bluetooth
Mégegyszer megnyom
kikapcsol mindkettő és nem világít.Ez van u100-on, gondolom a 120-nál is ez a helyzet.

Egyébként használati útmutatóban benne vagyon:
„Nyomja meg és tartsa lenyomva az Fn gombot, majd nyomja meg az
F11 gombot többször a Vezeték nélküli LAN vagy Bluetooth-funkció
engedélyezéséhez, illetve letiltásához.” -
devians
tag
a 4. kérdésedhez tudok érdemben hozzászólni.
Többen is raktunk rá osx-et.
Driver gondjai vannak, de ez is le volt írva a fórumban.
Konkrétan pl. fejhallgató nem megy, + a wifi sem.
Más wifis kártyát kell beleoperálni. Akkor megy.
Egyébiránt gyors. Ibook G4-hez tudom mérni. Olyanom volt.
Annál gyorsabb.Keresőt használd szerintem a fórumban. Bal felül van.
Van amit már leírtak.
Pl. ezt is. -
-
devians
tag
válasz
Imibácsi
üzenetére
Gondoltam eddig nem szólok, de kezd egyre unalmasabbá válni Imibácsi a „pr”-kampányod.
A szó átvitt és valós értelmében is.Tisztázzunk előre valamit.
Nincs semmi bajom veled, és nem is akarlak megsérteni.
Viszont.
Ez egy Msi Wind fórum.
Nagyjából ugyebár erről kéne szólnia, ezért ez a neve, címe miegymása.
Jó dolog és kell is, hogy összehasonlítsa az ember fia,
s lánya más termékekkel is mielőtt vásárlása adja a fejét, hogy milyen notebook-ot, vagy netbook-ot vegyen. Ugyebár.
Jó dolog, hogy sokan ezt meg is osztják ezt itt. Ebben a fórumban.Jómagamnak is volt más notija. Volt Msi-m. Volt pr-om. 200-as.
Sokkal többet tudott, nagyobb volt, erősebb. (Melegebb.)
Mégsem hype-oltam szét, hogy ez igen. Ez már valami.Mert nem ugyanaz a kategória. Mert nem netbook, nem erre tervezték.
Eladtam a pr-om mert teljesen felesleges volt a teljesítménye.
2., vagy 3. gépként. (Az asztalit azért még az sem váltja ki.)Ezért választottam a wind-et.
S ezért is szeretem mert arra való amire.
És azt csinálom rajta amit lehetőségként tudok. Jól.Nem értem egyszerűen, hogy miért reklámozod szét a saját géped.
Nem értem, hogy miért itt.
De te biztosan tudod.
Egyébiránt nem én vagyok az első akinek ez feltűnt...Ezt írtad korábban:
„Sőt, már most is sokan lepasszolják a windet mert elmúlik a varázs és az instant get érzés.”
Tudnál neveket említeni?
Itt a fórumban. Vagy máshol? Hmm?
Ki az a sokan?
Csak úgy kíváncsiságból.Minden jót!
ui.: még egyszer leírom: nem szándékozom megsérteni, csak leírtam az észrevételeim.
-
devians
tag
Realtek honlap:
HOME > Downloads > Communications Network ICs > Wireless LAN ICs > WLAN NIC > IEEE 802.11b/g Single-Chip > SoftwareRTL8187SE
| Windows |szóval szerintem ez a wifi

-
devians
tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
a hangkártya megy osx alatt, csak a fejhallgatóval nem.
De most már elbizonytalanítottál.
A lényeg, hogy nem megy alatta a wifi.„And litte problems I have with USB WLAN card: RTL 8187”.
Szerintem ez elég egyértelmű. -
devians
tag
válasz
phpmoli
üzenetére
phpmoli:
tudtommal nem csináltak hozzá,
és RatSon is leírta, mivel lelevelezte a realtek-kel,
hogy ők sem kívánnak csinálni drivert hozzá osx alá.
Ez is ebben a fórumban volt olvasható.
1604-es hozzászólás.Linux alá viszont a hivatalos msi oldalon is már letölthető a driver.
Egyszóval az osx-et nem favorizálják a gyártók.
De ha valaki akar csinálni hozzá, az ne fogja vissza magát. ;)
-
devians
tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
kelzsoca:
szerintem meg nem ismeri az osx a wind wifi kártyáját.
Ezt már többen leírták, többek között Paul is, aki az egész installációt is leírja külföldi fórumon, videóval prezentálva.Ezért kell hozzá venni másik kártyát, mint az ajánlják is.
De ez már le volt írva ebben a fórumban is.
-
devians
tag
válasz
spirit007
üzenetére
spirit007:
a lekerekítéseknél kopik felülről. Bár attól függ ugyebár, hogy a tokban miként van beletéve a wind. Nekem az első kettőnél ahol felnyílik, de elkezdte már hátul is, bár ott csak egy karc van. Most már viszont egy fejkendőbe van csomagolva. Tehát nem kopik tovább.
Másoknál a gyári nejlonzacskó vált be.Ha odajutok akkor megpróbálom lefotózni.
-
devians
tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
ennyi volt, s tovább adod?
-
devians
tag
zezoka:
Atom proci van benne, azzal szállították. Nem tudom, hogy mire gondoltál a jobb chippel kapcsolatban.
Csak a fehérről tudok nyilatkozni karc terén.
Szürke. A karc. Mintha szikével belekarcoltak volna.
Nagyon nem zavaró, csak ha úgy esik rá a fény.
De ez elkerülhető ha visszaolvasol. -
devians
tag
válasz
Alukard
üzenetére
utólag könnyű okosnak lenni, de a táskához nem adtak használati utasítást, hogy ugyan már karcolok, húzz már a gépedre még egy nejlont...
ez kábé olyan mint az óvszer, az is elszakadhat, de senki nem gondolja, hogy kettőt húz magára... Pedig biztonságosabb...

Mert hiszi, hogy egy is véd...jozf: először elöl kezdi el csíkozni, aztán már hátul is...
Szépen el is fogom tenni a dobozába ezt a gyönyörűséges műbőr tokot. -
devians
tag
Hedwignek, és mindenkinek akit érint: biztos, hogy a belső borítás a műbőr tokon a vétkes. Nem ejtettem le, nem értem hozzá smirglivel, nem csináltam semmit és egyszer csak ott lettek a karcok.
Másnak is vannak ilyen problémái.
Ezért nyomatékosítva, mindenki okulására:
A WINDHEZ KAPOTT VÉDŐTOK NEM AJÁNLOTT A GÉP HORDOZÁSÁRA,
MERT A LEKEREKÍTÉSKET ÖSSZEKARCOLJA!
Ok: rossz anyagválasztás, és durva varrás.Súroló eszközök nem tudták leszedni.
Alternatív megoldásként amíg nem lesz egy normális notebook táskám hozzá,
egy kopott fejkendőbe van becsomagolva és úgy rá a műbőr tok.
Nem egy tökéletes és esztétikus megoldás, de legalább nem karcolódik tovább.
A cél szentesíti az eszközt ugyebár. -
devians
tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
stefanitsr: így most már jobb az aláírás?

klassz a kép különben, az mi a pohárban, csak nem borocska?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
devians
tag
A mobilx-esek mondták telefonon, hogy az adatokat folyamatosan frissítik.
Amit a gyártótól kapnak infót előzetesben azt rakják fel az adatlapra.
Így volt a megjelenés előtt a windnél is.
Tehát nem mindig pontos.
Példa: a wind-re is azt írják, hogy 1,2 kg.
Holott mindenhol pl. az van, hogy 1 kg. S ha új infót nem kapnak nem is frissítenek.
Hacsak nem a gyártó újra küldi az adatlapot.Amit szétszednek, és tesztelnek az a releváns forrás szerintem.
-
devians
tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Nem egyértelműen fogalmaztam.
Én meg csak azt írtam hozzáfűzve ehhez, hogy a tápkábel is kell a teljes írási sebesség eléréséhez. Láttam, hogy azt írta, hogy másik kábel van hozzá. Hogy hosszabb.
És így már teljes a kép is.
Összefoglalva:
A lényeg, hogy hosszabb kábel nagyobb feszültség esés, ahogy írtad.
Tápkábel nélkül meg kisebb írási sebesség. -
devians
tag
válasz
fishbone973
üzenetére
„USB-s, notebookos alapokra épülő meghajtóról lévén szó, maximális DVD-írási és -olvasási sebessége nyolcszoros. Ezt csak akkor éri el, ha az USB-s tápcsatlakozót is használjuk, egyébként a felére veszi vissza a tempót. A kétrétegű DVD-ket hatszorosan, a DVD-RAM-ot eggyel lassabban kezeli. CD-ben a 24-szeres pörgetés a csúcs.”
http://prohardver.hu/teszt/mini_dvd-iro_az_lg-tol/lg_gsa-e50n.html
volt már különben linkelve itt a fórumon.
Igaz, hogy ez e50n-re vonatkozik, de a lightscribe-on kívül ugyanaz. Szvsz. -
devians
tag
válasz
fishbone973
üzenetére
Azért van a power kábel is mellékelve, mert értelemszerűen a sima kábelen nem megy át annyi cucc. Valahol olvastam, hogy kisebb az írási sebesség is akkor, ha csak simán megy a szufla. A linket már nem tudom. Majd valamelyik kollega tán csak beírja.

-
devians
tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
ediginél:
vx revolution: 12.900
vx nano: 13.400 -
devians
tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Én 14.800-ért vettem a vx-t. Az a 20 az sok érte.
, jah most olvasom, hogy revolution. bocsi. Mondjuk olyat is láttam 15 körül. -
devians
tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
stefanitsr:
a VX nagyon állat, mondjuk nekem fekete, és fehér a windem, de nem zavar.
Isteni profi egér. Főleg az szimpatikus, hogy ha a hasába belerakod a vevő egységet még be sem tudod kapcsolni. Ha előveszed akkor meg igen. Nekem nagyon bevált, és csak jót tudok mondani róla. A dvd írót, meg csak usb csatival használom, nem rakom még bele a másik kábelt is. Szóval nálam még mindig marad egy usb port szabadon... -
devians
tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Elég jó felszerelés. Gratula hozzá.

-
devians
tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Hát most már én is erősen elgondolkoztam egy tatyón. Mondjuk nekem szimpi amit Hedwig vett a Logitech Kinetik BackPack. De szétnézek én is. Csak az a kérdés addig miben hordjam..

Ha látsz, vagy veszel valami fáin löwepro-t megírhatnád a típusnevét.
Egyébként milyen fényképzővel kattingacc? -
-
devians
tag
első negatív tapasztalat:
fehér wind, a tetején két oldalt, a lekerekítésnél apró szürke csíkok keletkeztek.
Végig tokban volt tárolva, hátizsákban hordva.
Olyan mintha mindkét oldalon szikével valaki vagy 5 helyen végig húzta volna
kb. 4 cm hosszan. Egymástól pár milliméterre.Néztem belül a tokot, hát elég szar a varrása, ha neki csúszódik akkor lehet, hogy
megkaristolja, bár, hogy pont a két szélén ez elég érdekes.Ha valaki hasonlót tapasztalt akkor megírhatná.
Mert ha ennyire sérülékeny, akkor a jövőre nézve nem sok jóval kecsegtet. -
devians
tag
Ezt neked kell tudni, hogy visszaviszed-e.
Mindenesetre nem árt felhívni őket, hogy most akkor ez hogy van.De ismétlem, hogy hivatalosan nem lehet rajta egy pro verzió.
Lévén home-al szállítják.Mondjuk én alapból leszedtem mindent róla, és magam kénye kedve szerint installáltam fel.
De kinek szíve joga, hogy mit tesz vele.
-
devians
tag
Helló,
az gáz, ha egy előretelepített cucc van rajta, mert beindítás után, automatikusan el kellett volna indulnia a felajánlott xp home telepítőnek, ahol bekapcs után a nyelv választás következik, majd szép színes képekkel illusztrálva folytatódik..
Ha nem így történt, akkor ott buheráltak bele.
Valószínű a reg is emiatt van.Melegedés passz. Én nem tapasztaltam.
WLAN driver-t jól mondod, onnan kell letölteni. Azzal kifogástalanul fog majd működni.
Van rá telepítve egy visszaállító partíció. Nem xp cd. Hanem visszaállító.
Ez az én tapasztalatom vele. Legalábbis az enyém így indult, és így voltak rajta a cuccok.
Recovery meg annyi van hozzá. Lehet mindenféle nyelvezettel feltolni.
) -
devians
tag
válasz
karantÉN
üzenetére
Kérdéseidre nincsen válasz. Ezek a specifikációk még a jövő zenéjét képezik.
Ejh, de szépen írtam.
Szóval találgatások vannak. Létezik 6 cellás. Csak nem nálunk.
Nem lehet tudni, hogy külön lesz-e. De valószínüsíthető, hogy igen.
Nem 3 szín van, hanem 4. Van egy csinos mintás is.
)
Olvass vissza. -
devians
tag
Szvsz sokat jelent. Azonkívül az asus billentyűzete használhatatlan. Ez szubjektív vélemény. Többen is írtak erről a fórumban. Visszaolvasva láthatod te is.
Kvázi ha a dell is kisebb lesz mint a wind, hasonlóan az eee900-hoz, akkor nem sok jót jósolok a bill.-nek. Bár ha kézzelfogható lenne az megint más. Ott kiderül. Erre viszont még várni kell. De olybá tűnik egyelőre. -
devians
tag
Emberek, ez egy hír volt, én nem mondtam, hogy 70 dollárért fog majd valaki is kapni egy új aksit. Mint ahogy az is logikus, hogy ha kint 499 dollár a sima gép akkor nálunk nem annyi.
Lévén 100 eFt körül mozog az ára nem pedig nyolcvan pár körül.
Kvázi az aksi ára is magasabb lesz csak magában. Majd ha idejut.
Sőt a gép is drágább lesz mint 570 dollár. Itthon.
Mit kell ezen vitatkozni?Ugyanúgy ráteszik majd a kereskedők a hasznot mint minden másra.
A hír arra vonatkozott, hogy van ilyen, lesz ilyen, és kint ennyibe kerül.
Nem itthon. És a teljes konfigra vonatkozik, nem magában értendő. -
devians
tag
nah új infó aksi ügyben:
Gizmodo
http://gizmodo.com/index.php?refId=5029506MSI Wind With 6-Cell Battery Now Available
The $570 asking price is $70 more than what MSI had originally promised. -
devians
tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Bár nem nekem szólt, de azért leírom:

LG GSA-E50N (sima) 18.480 Ft
LG GSA-E50L (Lightscribe) 20.460 Ft
ezek az Alien árai, lehet más cégeknél olcsóbban kapni valamivel
az árgép szerint. Csak viszonyításként írtam.Értelemszerűen az L jelenti a Lightscribe-ot.
És ha jól tudom akkor a színben is, legalábbis az enyém fehér tetejű
és az alja fekete. L-esben még nem láttam fehéret, már a tetejére gondolok, de az is lehet, hogy van. -
devians
tag
Felraktam a wind-ra az osx-et. Hát mit mondjak. Teljesen meglepett a sebessége. Nagyon szépen dolgozik a hiányosságai ellenére is. Viszonyítási alapom volt a korábbi ibook-omhoz képest és simán veri azt... Logitech mikimauzt telepítés nélkül vitte a bluetoothon keresztül már az install közben.
Az egész gép teljesen rendben van, és nagyon tetszik.
Egész napos használat mellett is alig melegedett.A külső lg írót meg mindenkinek csak ajánlani tudom. Akár lightscribe-os, akár sima kivitelben is. Bár csak az utóbbiról van tapasztalatom.
-
devians
tag
Asus 1000 H:
„Egyedül a melegedéssel nem voltunk elégedettek, ezen a téren nem sikerült utolérni az MSI Windet, de minden másban nagyon közel van egymáshoz a két gép...
Tömeg: 1,45 kg (6 cellás akkumulátorral)Az Asus tartani fogja az MSI és az Acer árszintjét. Az előbbi jelenleg százezer forint környékén kínálja a Windet, melyből már érkezett néhány darab a hazai piacra, de azonnal elkapkodták őket. Iskolakezdésre talán az Eee PC 1000H is 80 000 forint környékén száll majd harcba konkurenseivel...”
http://prohardver.hu/teszt/felnott_asus_eee_pc/kulso.html
-
devians
tag
index hír:
Év végén jön a kétmagos Atom
„Késve, de olcsón jön az első kétmagos Atom, a 330-as, ami már lesz olyan gyors, mint egy kisebb Core 2-es.”
http://index.hu/tech/hardver/evvat080725/
-
devians
tag
na meggyütt a wind...
) indul az install... juhééé -
devians
tag
Ezenkívül még, amit már leírtak:
Home: - hardware-hez van kötve. Nem adhatod el magába, a géphez tartozik. Ha a gépet eladod, adod vele a home-ot is.
Prof. Azt csinálsz vele amit akarsz.
-
devians
tag
válasz
C.I.M.B.I
üzenetére
google keresés (xp pro xp home különbség - kulcsszavakkal) első találat:
Mi a különbség a Microsoft XP Professional és Home verziója között?
Backup – Biztonsági másolatok készítése. A Professional a Windows 2000 backup programját örökölte, a Home nem tartalmaz backup programot.
Csoportházirend – A Professional támogatja a csoportházirendet, a Home nem.
Dynamic Disks – A Professional-ben elérhető a dinamikus lemeztámogatás, a Home-ban nincs ilyen szolgáltatás.
EFS - A Professional képes az Encrypted File System kezelésére, a Home nem.
Hálózati támogatások – Csak a Professional tartalmazza a következőket: IP biztonság, Network Monitor, SNMP, Netware kliens szolgáltatások.
IIS – A Professional tartalmazza az Internet Information Services programjait, a Home nem.
IntelliMirror – A Professional támogatja a távtelepítés és rendszer menedzselés szolgáltatást, a Home nem.
Itanium processzor támogatás (64 bit) – Csak a Professional-ben van jelen.
Operációs rendszerek frissítése – Windows 2000/NT-ről csak a Professional-re frissíthetünk, Windows Me/98-ról mindkét verzióra.
System Management Server ügyfélprogram – A Professional-hez elérhető, a Home-hoz nem
Tartományok – A Professional képes tartományok tagjává válni és az ottani előírásoknak megfelelően működni, a Home nem - de elérhet tartományi erőforrásokat.
Terminálszolgáltatások – Szintén csak a Professional-ben van.
Több monitor támogatás – A Professional-ben kilenc monitor kezelésére is van lehetőség, a Home-ban csak egyre.
Több processzor támogatás – A Professional kettő, a Home egy processzor kezelésére képes.http://www.softwareonline.hu/Article/View.aspx?id=2599
-
devians
tag
válasz
Zola007
üzenetére
Zola007: mobilx-el még csak telefonon beszéltem, de nagyon korrektnek tűntek. Mondjuk nem igazán a legolcsóbb, ha azt vesszük, hogy postaköltséggel 110.000 körül van a wind... Ugyebár... A fekete megjelenése meg csúszik szépen, nyugodtan. Állítólag van már aki hozzájutott (valahol olvastam), bár azt meg nem értem, hogy hogyan, mikor még egyik kereskedőnél sem lehet kapni... Mobilx honlapján most jelen pillanat júli 25 az érkezési dátum. Várni kell, egyszer csak megérkezik hamarost...
-
devians
tag
válasz
C.I.M.B.I
üzenetére
Hát nálad akkor vmi nagyon el lehet állítva, mert a nod32 elég gyors alapból. Egyébiránt volt valahol egy videó, ahol a wind jelentkezett be az xp-vel, és pont a nod32 jött be utána...

És sebes volt a drága.Router tűzfala bőven elég. Windozerból ki is lehet kapcsolni alapból.
Vírusírtó meg tényleg ajánlott. -
devians
tag
-
devians
tag
róland: Bestbyte-nak van Egerben partnere, viszont a Bestbyte még nem forgalmazza... Honlapon fent van, csak árukészletük nincs... Elég röhejes...
Az is, hogy pont a "legnagyobb" láncok, és webáruházaknál még nincsen... lásd extremedigital, vagy notebook.huMár megrendeltem az Alien-től. Volt még egy darabjuk, GLS-el küldik le... Úgyhogy nemsokára meglesz...
de köszi a tippet...
-
devians
tag
válasz
Imibácsi
üzenetére
Imibácsi: nem lehet, hogy azért nem tudtál róla bootolni már az xp cd-ről, mert vistára volt optimalizálva a laptopod?
Én a pr200-assal úgy jártam, hogy biost kellett visszafelé frissíteni, és utána ette az xp cd-t...
Merhogy a drága alapból vista optimalizációs volt...
Ez csak egy tipp volt... -
devians
tag
Megrendeltem egy fehéret az alienéknél volt még egyetlen darab, plusz az lg külső írót, ami fehér lesz szintén...
Keddre meggyün...
Majd utána írok tesztet az osx-ről is, mert az is rá fog kerülni...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A fehérről meg annyit, hogy az ibook-om fényes fehér volt, koszt én nem nagyon láttam rajta, bár ez is felhasználó függő ugyebár.
Sárgulni sárgult, de több éves volt... -
devians
tag
válasz
fishbone973
üzenetére
ha már eddig vártam, akkor még tudok várni egy kicsit, hogy legyen készleten... Aztán rendelés...

Ilyen dolgokkal meg nem fárasztanám a barátaim...
Meg már megint ott tartok, hogy az a fránya fekete... -
devians
tag
válasz
fishbone973
üzenetére
fishbone973:
köszi az infókat, a Saturn tök jó, csak a gond az, hogy én egri vagyok...
Kvázi nekem mindenféleképp neten kell rendelnem. -
devians
tag
Hedwig: úgy látom többen is kinézték az lg írót... Többek között én is...
)Edigital-nál tegnap egy darabig ki volt írva, hogy várható érkezés júli 23. Aztán átrakták nemes egyszerűséggel rendelésre... Már az írót.
A wind-ról meg több helyen azt az infót kaptam (telefonos megkeresés), hogy jövőhét kedden
érkezik egy nagyobb szállítmány újra... S állítólag lesz benne fekete és fehér is...
Ezt több bolt is megerősítette... -
devians
tag
nah, úgy döntöttem fehér lesz...
Valaki tud-e a mobilx-en kívül olyan helyet, ahol van fehér jelen pillanatban?
Megköszönném, ha tudna vki vmi infót adni...
-
devians
tag
Fekete wind kicsomagolása:
http://www.adamia.com/blog/msi-wind-u100-unboxing-in-hd
-
devians
tag
válasz
Imibácsi
üzenetére
Voltam hétvégén mm-ben Pécsett.
Az asus 900-as eee egy kalap trágya...
A billentyűzet kezelhetetlen, mert olyan kicsi.
Vakon gépelés nem igazán ment rajta...
Bár ha zongorista ujjaim lennének akkor talán.
Azonkívül a gép nem kicsit melegszik... Tűzforró volt.az aksi témában meg maximálisan egyetértek...
-
devians
tag
A fekete wind várható érkezési dátumát átírták két helyen is július 18-ra.
mobilx, és expansys.Hátha...
-
devians
tag
ez meg egy érdekes cikk az ssd-kről:
„Az ssd még több sebből vérzik”
http://index.hu/tech/hardver/ssdtb080709/Néhány mondat a cikkből:
„Noha sokat ígérnek ezek a meghajtók, ezekből az ígéretekből nem sok teljesül a benchmarkokon kívül, valós környezetben”„Fontos szempont az ssd-k megbízhatósága is. Ma még a technológia annyira új, hogy nem lehet pontosan megmondani, meddig bírják a meghajtók. A merevlemezekről tudjuk, hogy tányérok egy adott pontjára több milliószor lehet adatot írni. A gyártói specifikációk szerint az egy memóriacellában egy bitet tárolni képes ssd-k esetében ez az érték 100 000, az MLC (multi-level cell) megoldásoknál viszont már csak 10 000 vagy még annál is kevesebb.”
„Ma még nagyobb a füstje, mint a lángja a technológiának, óriási a felhajtás, de kevés az eredmény.”
-
devians
tag
válasz
Imibácsi
üzenetére
Imibácsi, hát akkor subnotit kell venni. Nehezebb is, sokkal jobban melegszik, viszont jóval erősebb. De amire a wind való, arra az elég. Az aksi tényleg gáz, hogy 3 cellás.
Nemrég adtam el egy msi pr200 ya kéket. Na azt ölben hosszútávon nem lehetett elviselni, mert konkrétan szétégette a tojásait az ember fiának...
és 1,8 kg volt, meg 12". -
devians
tag
Az aksik miatt csúszik, több külföldi oldalon is leírták. (Engadget, Gizmodo.)
A strpabíróságról meg annyit, hogy idővel a fehér sárgulni kezd.
Akármilyen műanyagból is készül. Az ár alapján ez nem pont a prémium minőség lesz.
Ibook G4-em volt. Az is sárgult.
Bár lehet, hogy ameddig besárgulna, már leváltod vmi másra...
Új hozzászólás Aktív témák
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- World of Tanks - MMO
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- -40% ÚJ DOBOZOS Lenovo Thinkpad T14 Gen 5: Ultra 7 165U/32GB DDR5/512GB/400nit/5MP/vil.MAGYAR bill.
- ÚJ HP Victus Gaming Laptop Ryzen 7 8845HS / RTX 4060 16GB RAM 1TB SSD Gari
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- HP Zbook 15 G8 Fury i7/32GB/500+1TB SS/ Quadro 4GB
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
) De látom, hogy nem szőke... ;)