Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
Ennyire jó szín ez a fehér hogy egy csomóan ezt veszik? Vagy csak így olyan mintha egy fél apple gépetek lenne?
Úgytudom ezen nagyon meglátszik minden szösz és karcolás. -
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok.
Nézegetem ezt a notit meg az Acer Aspire one-t. Melyiket érdemesebb venni? Nagyjából ugyanaz a két noti. Designre nagyon nehéz eldönteni melyik legyen a nyerő számomra.
Mit javasoltok? Előre is köszi
-
Mr.Grincs
veterán
-
Mr.Grincs
veterán
Mikor érkezik a 160as verzió és sacc mennyi lesz az ára? Előre is egy BIG TH
NX -
Mr.Grincs
veterán
Szép noti és egér párosítás! Mennyi pénzbe fáj? Van belőle fekete ízű is?
Ennek mi a pontos típusa? 
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Zola007
üzenetére
A media marktba dolgoznak a szakemberek, semmit nemtudnak az árakon kívül
Csak azt tudják ami a dobozn van és kész. PS3 meg XBOX 360 között vacilálok és semmit újat vagy több infót nem tudott mondani a forma mint amit én tudok. Csak süketelt
Az egyikhez ezért jó mert van ilyen joy a másikhoz mert ilyen billentyűzet van
Azért vanak hogy eldaják a terméket és hogy lukatbeszéljenek a fejekben. -
Mr.Grincs
veterán
Bőven elég bele ez a 80 gigás vincsi szerintem. És ott van az usbs megoldás amiből venni egy 500gigásat és az egy ideig kitart
Tud valaki nagykert ahol van fekete wind? -
Mr.Grincs
veterán
A héten én is megtaperoltam egy rózsaszínű windot budapesten az árkádban lévő media marktba. Nagyon könnyű az egész noti és meglepően gyors, habár ez a rózsaszín kivitel hatalmas gagyi számomra. Változatlanul, még mindig szeretnék ilyen notit venni az asztali pc mellé.
Ki volt még állítva feket és fehér linuxos és xp-s alap asus eee pc meg a 900as is szintén fehérből meg feketéből. Nem gagyik, annyira, de nagyon drgágák. Neteleésre jó, hely annyi van benne, mint egy jobb telefonba. Vennék asus 701est is meg 900asat is de csak xp vel de az a baj hogy nagyon kevés az a 4 vagy 8 giga ami így sem teljesen annyi. -
Mr.Grincs
veterán
Az Advent az egy nagyon ratyi márka, az Electro World áruháznak a fantáziadús márkája

EW ben dolgoztam és nagyon sok gond volt ezekkel a gépekkel, egy csomó el sem indult és voltak bőven amit vissza is hoztak mert pixelhibás volt, és a billentyűzet sem működött.
Óva intek mindenkit ettől a márkától. -
Mr.Grincs
veterán
Én meg csak úgy vennék hitelre műszaki cuccot hogy 0%thm mel. Mert akkor ugyanannyiért veszem mint amennyiért k van rakva kamat nélkül. Azért az meg nem mondegy hogy 100ba kerül 100at is fizetsz, vagy 100ba kerül és 120at fizetsz vissza.
-
Mr.Grincs
veterán
Én a budaörsi EW ben láttam még az alap asus eee pc-t 79990ért elég súlyos az ár, főleg hogy már 60 körül meg lehet vennei jobbhelyeken, a nagykerektől meg mégolcsóbban.
-
Mr.Grincs
veterán
Rakott már föl valaki Új oprendszert a Windra? Esetleg XP professionalt vagy mást. várom a tapsztalatokat..
Kíváncsiságból mielőtt megveszem. -
Mr.Grincs
veterán
Mennyiben tud kevesebbet a Home mint a professional? Észrevehetően hiányosabb, vagy ezt azt kiszedtek belőle hogy a homeboy felhasználónak gyorsabb legyen?

-
Mr.Grincs
veterán
Linuxot nem szívesen használok, nagyon idegen nekem. A MAC dolog azért érdekel, mert a nyáron londonban voltam keresztanyámnál és ott ütöttem vágtam az ő mac book ját. Igaz angol billentyűzet volt de nagyon kényelmes volt és gyors volt. MOndjuk csak netelésre használtam meg emailezésre, de akkor is nagyon duda volt.
Itt van egy link hogy mibe fáj egy MAC OSX leopard [link] Kicsit sokallom érte ezt az összeget. -
Mr.Grincs
veterán
Tényleg lehet MAC OSX et rá rakni? Vagy az csak vicc? Ha igen azt hol lehet beszerezni? Van belőle magyar verzió? Az jólenne mert akkor nemigen lenne vírusos egy darabig a gép

-
Mr.Grincs
veterán
Ma jött az email, hogy lehet a boltban kapni ahol szoktam shoppingolni, az ASUS EEE PC1000
MSI WIND-még nincsen
:'(
Asus alaplapom van az asztali gépbe de azért asusből is megárt a sok
-
Mr.Grincs
veterán
Szerintem így is csoda hogy ennyi pénzért ilyen gépet lehet kapni. Ennyi pénzért ezt kell várni. Ha többet akar az ember nyilván nem ezt veszi és többet áldoz egy nagyobb tudású gépre. De lehet hogy 250ezer ft ért is talál benne valami olyat ami nem jó...Szerintem a kategóriájában a legjobb vétel.
-
Mr.Grincs
veterán
Jó ötlet lenne, ez a BD dolog de nem ilyen áron. Amennyiért megveszi az ember a nyersanyagot meg magát az írót, az egy kész vagyon. Maga a BD filmek az nem egy elveszett ötlet mert ki ne szeretne jó filmekete nézni szupibubui minőségben, de annak is az ára sok, persze van akinek csak aprópénz, kétszer megnézi és berkaja a polcra. Még nem kell a piacon a BD, kivéve a PS3 lemezeket, amik alapból arra jönnek ki. Azt ugye meg írni egyáltalán nem lehet így rá van fanyarodva a ps3 tulaj mint zsidó húgyos körtére.
Iso dolog jó dolog de nem lehet boltban isot venni, isot lejátszani csak a gép tud. Asztali lejátszó egyenlőre nem, meg akkor az már kalózkodásnak minősül szóval ez egy ördögi kör. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
stefanitsr
üzenetére
Én is mgenéztem a képeket, és hasonló megállapításra jöttem rá. De azért egy csini slim dvd rw nagyon pofásan nézni ki mellette

-
Mr.Grincs
veterán
válasz
C.I.M.B.I
üzenetére
Az egészet át kéne rendezni, mondjuk a jobb oldalára lehet egyet valahogy de akkor a usb-t, jack aljzatot máshova átrakni, kártyaolvasót át kéne csoportosítani valahova máshova és a vga kimenetet is.
Sok notinál elöl van a kártyaolvasó. De tény, vastagítani kéne és akkor egészenbiztos variálni kéne a belős kialakítást is. -
Mr.Grincs
veterán
Persze, talán ez lesz a jövöő ezen nics mit szépítgetni, de egynlőre még nagyon is aktív tagja a pc-s társadalmonak a dvd író, én nagyon szeretem, és rendkívül hasznos. Meg még ott van a BD is ami még nagyon kiaknázatlan terület. Szintén optikai és óráisi tárhellyel tud bírni, igaz annyiért amennyiért egy írót vesz az ember marhanagy vagy sok kicsi vinyót vesz belőle...
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
kelzsoca
üzenetére
ÉS? Akkor is igényeljük bele

Oldják meg és megvesszük. Egyébként viccet félretéve ez az egy negatívumot látom benne. Tudom lehet usbset venni.C.I.M.B.I:
Én az alsórészre tenném mindenképp, ott vastagítani sem kéne.Közben megalkudtam magammal, hogy nem adom el az asztali konfigomat, de így is úgyis veszek windot augusztus végén. Számolgattam előre hátra, és jobban járok, ha megtartom. Usb meghajtót sem kell így akkor azonnal vennem hanem lanba kötöm és akkor gányolom át a cuccokat oda vissza itthon.
-
Mr.Grincs
veterán
Ennek nagyon nagy keletje van most, jövedelmezőbb szerintem mint ha drága gépet csinálnak

-
Mr.Grincs
veterán
Én még várok egy kicsit vele addigra lehet egy újjabb széria jön ki. Meg talán egy pár ezressel olcsóbb is lesz. Augusztus végére magamévá teszek egy ilyet.
-
Mr.Grincs
veterán
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
C.I.M.B.I
üzenetére
Ugyanez volt a probléma a hugom asztali gépével, az övé totál vírusos volt. Nem engedett egy laopt sem megynitni, a google bejött de keresni nem lehetett firefoxxal ie vel sem.. Addig fajult a dolog hogy be sem bootolt az xp hanem resetelt mindig. Úgyhogy egy format segített. És minden tökéletes.
-
Mr.Grincs
veterán
Próbáld meg a winamppal lejátszani. Nállam olyan volt hogy egy db mp3at nem játszotta le a media player 11, de a winamp vitte azt az egy db zenét. Windows media plyer szerintem a legjobb, de csak akkor, ha kodekek fent vannak, ha nem jó kodekekt raksz föl vagy régi akkor még ilyen elmosódott színe is lehet, vagy egyáltalán nem játsza le. Az elmosódás nekem vistán volt megfigyelhető.
-
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
kelzsoca
üzenetére
Láttam és okos ötlet ez a fedlapcsere.
Jó ötlet ez az "olcsó" noti projekt a gyártóknak, mert jövőre úgyis le kell cserélni, vagy max két év múlva, és akkor már úgyis fejlettebb technológiát pakolnak bele a 100K-s laptopokba.
Azért egy benyelős dvd rw maga lenne a tökéletesség ezekbe a gépekbe ennyi pénzért.
Mondjuk nem szakad le a kezem hogy rá kell dugni az usb-s írót de azért mégis jobb lenne, ha nem kellene cipelni. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
kelzsoca
üzenetére
Én is rosszabbra számítottam, de azért ennek sem lehet örülni. Arra gondoltam, hogy egy airbrush festő természetesen ugyanolyan fehér vagy fekete színnel lehet hogy el tudná tüntetni, vagy ha későbbiekben súlyosabb lenne a karcolás, vagy a festékkopás.
Vagy bármilyen mintát is rá lehet festeni a notira...kelzsoca: Nem is tudtam, hogy a FS is csinál mininotit. Ha így haladunk, akkor teljes lesz a paletta. Magán viseli a FS vonásokat az már egyből látszik a kis képen is.
Régen nagyon bejött a FS 1520as 2gb rammal C2D procival a maga 12" coljával, de sokkaltam érte 300K-t kiadni. Volt benne még azt hiszem 160as vincsi meg dvd rw is, wifi, meg kékfog is. -
Mr.Grincs
veterán
Nagyon ügyesen dolgoznak a munkások, és biztos hogy hajtaniuk is kell, hogy hamar hozzá tudjunk jutni a gépekhez

Yoshida:
Ezek a karcok hogy keletkeztek? Mennyi idő után vetted észre a karcokat? -
Mr.Grincs
veterán
Vistával biztos hogy nagy memóriazabálás lenne.
-
Mr.Grincs
veterán
Ketrecharc!!!

-
Mr.Grincs
veterán
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
C.I.M.B.I
üzenetére
Az 10 ftal olcsóbb, mint amit én találtam a notebook.hu-n
Már megéri lecsapni rá, míg el nem viszik az összeset.exy: Én is körbejárom ezt a Wind témaságot mielőtt rárepülök, nehogy árnyékra mozduljak. Nincs kedvem fölös pénzt kiadni, egy "rosz" termékre, amit megveszek tudatlanul és utánna megbánom.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
fanthomee
üzenetére
Nézegettem, tegnap egy csomó oldalt és a fehér majdnem 5ezer ft vel drágább helyenként. De van ahol a sima fekete, wind 100K és van ahol 99900 ft.
De láttam olyan 106 ezer ft körül is. Nekem a fekete a nyerő szín....És ami nagyon nagy pozitívum az a két soros enter...Sokszor melléütök egy haverom billentyűzetén, mert egysoros enter van neki. Szerintem az egysorossal nem lehet dolgozni, meg játszani sem. -
Mr.Grincs
veterán
Én a windra szavazok. Az asustól elment a kedvem olyan formán hogy 8 giga memória van benne. ( giga memóriát akarok annyi lehet egy pspbe is
nem kell ahhoz minilaptopot venni. Az Acert nem láttam, meg nem tudok róla semmit sajnos
Faternak volt acer laptopja de a dvd tálca kétszer is beszart gariba nem cserélték...Azóta óva int mindenkit az acer laptopoktól. -
Mr.Grincs
veterán
fanthomee:
Atomot a népnek....Én figyelembe venném, hogy mekkora a windnak, és mekkora lesz majd a 901esnek a vinyója meg a bővítés meg hsaonló finomságok. Mert nehogy már a lekvár tegye el a nagymamát.
Hasonlítsd össze a két vagy három gépet. Fogj egy lapot felezd meg egy vonallal, balra pozitív jobbra nagtív tulajdonsgok amiért megveszed vagy amiért nem veszed meg az asus-t vagy az msi gépet. Amelyik a több amellett döntesz.
írdd föl az összes pozitívumot vagy negatívumot amit tudsz
-
Mr.Grincs
veterán
-
Mr.Grincs
veterán
Első ránézésre egy kicsit apple noti beütése van. Eredetileg, asus eeepc 900at akartam de annyi hely nem elég semmire ez a 80 giga meg "bőségesen" 8 gigház képest, elég nah meg nagyobb memória is meg bővíthető is szóval sokezerszer jobb a wind.
Holnap megyek simogatni a mammutba, aztán a héten elugrok a notiboltba az oktogonhoz, de előtte felhívom a nagykert hogy mennyiért tudják bírni hozni, most néztem de nekik még nem volt a honlapjukon.
De ha 100K alatt van akkor mégjobban megéri. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
Alukard
üzenetére
Köszi a választ. Mennyivel lassúbb az usb-s dvd író az idéshez vagy a satáshoz képest? Elképzelhető hogy esetleg nagyobb vincsivel is kijön a gyárból a wind? Mindenki fehéret akar venni vagy csak így jön le hogy a kolega írta hogy hiánycikk.? Vagy csak én akarok ennyire feketét....Vagy valami gond van a fekete festéssel?
[link] -
Mr.Grincs
veterán
válasz
Alukard
üzenetére
Feltehetőleg akkor van hozzá külön xp cd is meg drivereket tartalmazó cd vagy dvd is
Amó jó hír lenne. Bolt válogatja vagy ez gyárilag van így, hogy adnak hozzá xp-t..?
Engem a vinyócsere miatt érdekel. Ha új nagyobb vinyót rakatok bele akkor fel tudjam rá rakni az eredeti xp-t amit adnak hozzá. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
JamesHun
üzenetére
Clown: Láttam, a notebook.hu-n hogy kerek 100ezer pénzért árulják a fekete windot, esetleg ha ott megvenném lés egyből viném a vinyót hogy megveszem és hegesszék be. Én is betudnám rakni csak ugye a garivesztés.
JamesHun: Nem olyan nagy vinyó de ebbe a gépbe nem nagyon kell nagyobb. Jobb mint az alap 80GB, vagy Az asus esetében a 4 vagy 8gb ami fikalínó.

Ez windows xp home cd-n van rajta, vagy alapból a gépen van oridzsin rejtett partícióban?? driver cd-k ?stb stb...
-
Mr.Grincs
veterán
Ezt találtam, a géphez, elég nagy vinyó. A home lekezeli a 320as vincsit? Ha megveszem és odaviszem, akkor át tudják rá varázsolni az xp homet vagy az cd-n van a dobozban?
Samsung HDD 320 GB SAMSUNG 5400 RPM 2,5" SATA 8MB 3 ÉV GAR Net:14.850Ft
Br:17.820Ft
-
Mr.Grincs
veterán
Köszi, szépen. Régen nagyon bejött a Sony nak Vaio laptopja az olyan 11", kiprobáltam és jól szerepelt de nem volt rajta magya rbillentyűzet és 700ezer ft ba került így lemondtam róla mondvan megvan a határ hogy mi mennyit ért és mennyit szabad érte kiadni. Ez az MSI bőven jobbb szerintem, minden értelemben, nah annyi hogy nincs optikai meghajtó, de azt lehet külsővel orvosolni, és egyébként sem használom mindig. Ebben vinnyót is lehet cserélni?

-
Mr.Grincs
veterán
Milyen oprendszert adnak hozzá? Professional vagy HOME? Amúgy a kütyüke vista kompatibilis?
-
Mr.Grincs
veterán
Magyar billentyűs verzióst vásároltok? Vagy ez még anglikán kiosztású?

-
Mr.Grincs
veterán
Jóbuli ez a wind, annyi szent hogy erősebb mint az asus. De már lehet kapni? Mert én még nem találtam sajna

Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- ASUS routerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Battlefield 6
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Azért vanak hogy eldaják a terméket és hogy lukatbeszéljenek a fejekben.
Tud valaki nagykert ahol van fekete wind?
:'(