Új hozzászólás Aktív témák
-
Batmause
tag
Feltettem a gépre a Win7-t és pár drivert nem találtam meg sajnos. A wi-fit és a hangkártyát nem tudtam feltenni. Egy 64 bites 7600 RTM van a gépen.
Drivert nem tudok a netről kerestetni a Win7-nel? Wifi routerrel tudok netre csatlakozni, csak nem tudom hol érem el ezt a funkciót - ha van.
Örök hálám üldözze a segítséget, de én már lassan feladom.
-
Batmause
tag
Nekem is ilyen gondom volt, alaplap hiba. A kijelzőn nincsen kép, VGA kimeneten megint, a gép betölti a winfost. M677x, az alaplapok megegyeznek - ha jól tudom.
Ha bekapcsolod felbutol a rendszer? Mert ha igen, akkor biztos ez lesz a gond. Érdemi segítséget nem tudok adni, mert a szervízben csinálták meg.
-
Batmause
tag
Pont ma van a jótállás utolsó napja, de a 2003. XI. törvény szerint a fő alkatrészre 1 év garancia jár pluszba, ezt megkaptam, iletve a készülék garanciája a szevízben töltött idővel nő meg.
Az esetemben itt 50+ napról van szó. Csesztek kiértesítést küldeni, kérdés, hogy lehet-e ezt érvényesíteni. A szervízlapon a javítás kezdete és vége lett feltűntetve - és nem a laptop leadása és átvétele, ugyebár nem az én hibámból lett átvéve 1.5 hónappal később. Szerintetek?
Javítani akkor is javítják, nem? Gondolom ilyenkor kompletten cserélik a teljes billenytűzetet.
Nem vészes, de akkor is zavaró a shift nyomás pontja, mert igencsak be kell nyomni, hogy vegye a jelet... -
Batmause
tag
Egy technikai kérdésem lenne. Volt-e valakinek olyan hibája a billentyű az egyik napról a másikra nem, vagy alig lehetett benyomni? Megváltozik a nyomás pontja, hátározottról alig érezhetővé? Egy M677X-ről lenne szó - a mostani lenne a 3 vagy 4-ik szervízes körút. Ha kérem szerintetek lehetséges a jóváírás? Már a tököm ki van, hogy fél évente szevízbe kell vinni minden szarért - gyárilag nincsen BT (vagy a gyárban nem tették bele, vagy boltban szedték ki), majd egy alaphiba, illetve kisebb gebaszok.
-
Batmause
tag
A dobozban megtalálod ezt a kis lapkákat. Van rajta néhány darab.
Azon van egy számsor. Nekem pl ilyesmi: M677X038HU-K.....
(.... egy szép számsor)A garancialapomban és a gépen is rajta kell lennie ennek.
-
Batmause
tag
válasz
#33802016 #11733 üzenetére
Boond - Ezzel teljesen egyetértek, első sorban munkára és filmezésre lenne. De ha elmegy rajta a CS.S, vagy a COD 5 zombie mód
, akkor nem sértődök meg.
Nem vagyok az a nagyon igényes emberke, hogy minden játék fullon menjen - ha grafikusan megvan a cod2, source szint akkor már bőven-bőven jó.
derekas11 - köszi szépen a jóváírással kapcsolatos infókat, akkor nem szükséges lerohannaom Kmétre (vácról) a dobozáért és a táskájáért. Nem tudom, hogy mi várható - inkább számolok a legjobb és a legrosszabb esettel is.
Ha jóváírás lesz, akkor elgondolkodok egy asztali gépen is - mivel a laptopot tulajdonképpen arra használom. Bár néha nagyon jó, hogy el tudom vinni apámékhoz, vagy anyóshoz...vagy akár egy könnyed lan-partyra. Ez maradjon a jövő zenéje - de ha új gép lesz, akkor írok róla egy tesztecskét is.
-
Batmause
tag
válasz
ludsimon #11726 üzenetére
Valami brutális lehet az a kártya (még így is, hogy a videó felvétele is elvisz egy kis kraftot). Apámék gépét magam válogattam össze, és ott is meggyőzően teljesített a gép (Gigabyte 9800 GTO van benne). Ahhot képest nagyon szépen megy a laptopon is.
Nagyon elégedett vagyok a laptoppal (M677X). Ha jóváírás lesz, akkor elküldik Hollandiába és utána írják jóvá...
Közben felhívtam a szervizt. Elvileg nem kell elmennem Kmétre a dobozért, tokért. Szerintetek inkább vigyem el azzal együtt?
-
Batmause
tag
válasz
ludsimon #11722 üzenetére
Pff, ez azért nagy ugrás lenne a Go7600 után, de attól még a 9600M Gt is jóval jobban teljesít. Viszont az MSI-vel már többször is szívtam (MSI U100 - gyárilag szar volt az aksi, M677 - most halt meg), bár mellette szól egy két éves garancia, illetve a szervíz tudom hogyan működik - szerintem nagyon rugalmasak és megbízhatóak.
Na majd meglátom mi lesz a szervízben, ha javítják akkor nagy öröm, ha nem javítják és jóváírják még nagyobb...
-
Batmause
tag
válasz
derekas11 #11717 üzenetére
Ezt jó tudni.
Ahogy néztem 245.880 Ft-ért tudok válogatni, (MSI GX620
Viszont én a nagykerben vettem, aki hivatalos importőr is egyben.[MSi GX620-063HU]
[Acer Aspire 6935G32BN - 16"]
Acer Aspire 6930G 644G50NEzt a három gépet néztem ki, az egyik Acer és MSI között vacilálok (mindkettőnek van külön numerikus billentyűzete).
A két Acerben jobb a HDD és az optikai meghajtó. Az egyikben BluRay-es változatban 9600M GT van, a másikban HD4650 van, de csak egy év garancia jár rájuk. Szerintetek?
-
Batmause
tag
Fagyás - nem segített. A héten kénytelen leszek levinni Szfehérvárra, holnap fel is hívom őket - bár nagyon húzósan fér bele a hetirendben.
Burkolat törtés - nekem nem kívül, hanem belül tört el. Valszeg anyaghiba, másra nem tudok gondolni. Amúgyis nagyon passzentos volt a fedlap lecsukása, sok helyen ki is kopott a műanyag...derekas11 - félek én is attól, hogy alaplap és videókártya csere lesz. Viszont tudtommal (ahogy visszaolvastam) már nem lehet beszerezni m677x sorozathoz alaplapot (nem gyártják, pedig nagyon jó kis gép szerintem).
Ha jóváírás lesz, akkor már kinéztem 3 gépet helyette, csak elkéne dönteni. Ugyebár ilyenkor a teljes vételi összeget írják jóva, ugye?
Az az érdekes, hogy maga a gép sokat volt használva, de ugyebár ez nem számít. A gépet csak az első 3 hónapban használtam alap esetben, utána mindíg hűtőpaddal használtam (Zalman ZM-NC1000), és közel egy éve 2 GB memóriával üzemel - sokat könnyített a laptop életén, minden téren.
Távoli asztal mód alapból engedélyezve van XP-n? Hogyan tudom használni, mondjuk hálózatikábellel - tudnátok ebben segíteni, akár egy linkkel is?
-
Batmause
tag
Sziasztok, a segítségetekre lenne szükségem. A mai napon nagyon érdekes dolgot csinált a gépem (677X-038HU).
Tegnap este készenlétre tettem a gépemet, és ma bekapcsolom...viszont nincsen kép. Egyszerűen a monitor nem ad ki semmilyen fényt. Gondoltam valahol valamelyik csatlakozó halt meg, és fogtam az asztali gép minitorát és rákötöttem a gépre...megint nincsen kép. Megnéztem a hűtést és alaphelyzetben (terheletlenül) meglepően magas volt a hőmérséklet. Illetve játék közben furcsa sikító/fémes hangot ad ki...
Ezenfelül azóta eltört a kijelző első panelének vedőborítása, rossz illetsztés; illetve a '-' gomb nyomása is igencsak érdekes...nem beszélve arról, hogy gyárilag hiányzott belőle a BT-modem (azaz szimpla WLAN modemet kaptam, és nem olyat amely mindkettőt tudja).
Szerencsére a gép még ez év szeptemberéig garanciális, csak kérdés, hogy garancia tárgyában javítják-e...
-
Batmause
tag
válasz
B-L-A-C-K #10441 üzenetére
Nekm (M77x-038HU) egy óra CoD 4 után 79-os a CPU, hűtőpaddal 67. Valószínűleg normális lesz. Szerezz be egy hűtőpadot, jót tesz a gépnek. Van egy tesztem a honlapon, ha gondolod nézd meg.
Happy187 - nagyon köszi
kali - úgyszintén nagyon köszönömMég egy valamit, nekem a komplett szett tetszik, amit kali ajánlott, de még egy kérdésem lenne...
(Bandridge 1xS-Video 3,5mm+1xS-Video+RCA-Scart (BVL6805) 5m kábel)
Azt látom, hogy van egy S-Videó, egy 3,5-es jack és egy RCA vég. Az RCA vég mire kell?
-
Batmause
tag
Hali!
Szeretnélek titeket megkérdezni, hogy MSI M677X-038Hu típ. notit hogyan tudnék tv-re rákötni. Hátha valaki már megtette előttem.
A notin van S-Videó, DVI, és hang kimenet. A TV-n pedig SCART van csak.
Szimpla S-Videó továbbitja a hangot?Ha megvan a megfelelő SCART átalakító, akkor hogyan viszem át a képet? Mit kell átálítani? Gépnek árthatok akármit is - pl. elfüstölné a VGA-t? (Régebben egy Gf 4 MX460-at sikerült elfüstölni...)
-
Batmause
tag
Lenne egy kérdésem M677X-038HU tulajokhoz:
- Milyen memóriát tegyek a gépbe, hogy Dual Channelben múködjön a mostanival?
Tudnátok ajánlani ilyen memóriát - lehetőleg priviben -, amiről tudjátok is, hogy biztosan működik.Köszönöm a segítséget
Batmause -
Batmause
tag
Sziasztok!
Akinek MSI M677X-038Hu noteszgépe van az legyen szíves írjon egy privi üzit. Fontosat szeretnék tőlük kérdezni.
A garancialapom - a szép kék - eddíg nem volt lepecsételve - Ramarisnél vettem. Most lepecsételtettem, de cseszték kitölteni. Erről szeretnék kérdezni.
A szervíznél hogyan működik a dolog? A garancialapon található cégnek számlázzák a szervizelés költségeit, vagy az MSI állja rögtön?
Azért kérdem, mert úgy vettem a noteszgépet, hogy nem volt benne bluetooth. Persze a Ramirisben basztak foglalkozni az üggyel - inkább kivárták a 3 napot, hogy ne kelljen becserélni a noteszgépet...úgy az egész cégre jellemző ez a viselkedés...
Köszi a helpet
-
Batmause
tag
Nem is mondtam, hogy a memória miatt van. Az Xp is simán lefoglalja a memória 54%-át alapból - igaz az XP "kicsit" megpiszkáltam és emiatt gyanítom, hogy a Vista gyorsabb is lenne.
Egyedül a programokkal lenne a problémám Vista alatt - sok régi játékot játszok még most is és sok régi programot használok...
-
Batmause
tag
Ezek a fagyás dolgok érdekesek és a hangkártya mizéria is. Én még ilyenekkel még életemben nem találkoztam - pedig volt, hogy a BT-hiba miatt a 677-esem egymás után újratelepítettem. 3xVista és 3xXP és minden szar drivert/programot feltettem, és nem voltak kék halálok - hehe, de az asztalin gyakrabban fordul elő.
Most már erősen gondolkozom azon, hogy átáljak Vista-ra.
Egy telepített Vista mekkora helyet foglal el a winyón?Remélhetőleg most már nincsenek driver gondok a Vista-val...
A régebbi/újabb játékok futnak Vista-n? Halo 1, Sim City 4, The Movies, S.T.A.L.K.E.R., C&C Generals, Civ 3, Civ 4, Empire Earth 1???
Vannak ilyen tapasztalatok?
-
Batmause
tag
Az MSI szervizelését az Albacomp végzi itthon. Egy kék papírkát találtok a dobozban, az a garanciapapír - remélhetőleg lepecsételték/kitöltötték.
Megfogjátok a noteszgépet, a szervízpapírokat és elballagtok a legközelebbi szervízbe. Ott átveszik a noteszgépet, leküldik Székesfehérvárba és ott megnézik a probléma.
http://www.albacomp.hu/index.php?pg=menu_8331 [link] - itt a szervízkirendeltségek címei
-
-
Batmause
tag
Sziasztok!
A honlapom kicsit felújítottam. Átírtam egy-két tesztet, illetve kibővítettem.
Írtam egy cikket notebook-tartozékokról, Logitech VX Nano típusú egérkéről, MSI M677X-038Hu típusú notiról és jónéhány programról.
Mit tudtok M677X-es vista driverekről? Frankón működnek?
-
Batmause
tag
válasz
Scoobyka #5378 üzenetére
Én próbáltam. Nekem annyira nem jött be. Persze nem FPS-teszttel néztem a drivert, de nekem lassabnak tűnt. Általában jól érzem az FPS-sebességeket szemmel is - amin haverok is csodálkoznak.
biol - nekem 78 fokos a GPU-m másfél óra CoD4 max grafik 800x600on után. Hűtőpaddal viszont minimum 10 fokkal alacsonyabb. Tényleg nem normális ez a hőmérséklet.
Biztos, hogy működik a ventilátor? Pörög egyántalán? Nem lehetséges, hogy a hőpasztázással van probléma?
Más magyarázat nem jut eszembe... -
Batmause
tag
válasz
gr.bence #5343 üzenetére
Csinálj tesztet CoD4-el, plz.
Mesterlövészes pálya - sok növény és effekt együtt nagyon megterhelő.Hívd elő a konfigot és kérj FPS-t, cg_draw fps 1, vagy használj Fraps-et. Bár szerintem a Fraps kicsit lassítja a gépet - gyengébb gépnél sokkal rosszabbul ment a játék...
-
Batmause
tag
Miért? A régi gépen teljesen megszoktam, hogy alacsony FPS-en játszok. Egy idő után már automatikan előredolgozok - kicsit előrébb löni, hamarabb nyomkondi a gombokat, stb...
A felbontás sem tartom annyira egetverő fontosságúnak. Kicsit szebb a magasabb felbontás, és kicsivel nagyobb a látszószög. Szerintem túl lehet élni a hiányát...
-
Batmause
tag
válasz
Rellind #5326 üzenetére
M673-ban hogy van 7600?
Cseréltetted a VGA-t?
Nekem 677X-em van. Szinte max grafikon, 800x600ason nyomom.
Mesterlövészes pályán 12-16 FPS-t hoz, de ha lentebb veszed akkor nincs gond.A bónusz pályán 24-60 FPS között teljesít.
Szerintem nem vészes a 7600, főleg ha megfelelően beállítod a játék grafikai beállításait. Sokat tud a kártya, pl. FarCry-t élveztem vele. Az asztali gépben egy FX5200es van - amely minimumon is szaggat -, és ahhoz képest a 7600 ultra high és 4xAA-val nyomultam...
-
Batmause
tag
Az M677X-en belül sok változat létezik. Még a kristályos változaton belül is több féle van.
Nekem 038Hu-m van, ami annyiban különbözik a 002HU-tól és a 015HU-tól, hogy mindkét bővítő kártya belekerült - PCMCIA és ExpressCard is.
A 002HU-n pedig nincsenek kristályok, hogyha jól emléxem, de nyugodtan javítsatok ki - hogyha bármit rosszul mondtam volna...
Amúgy a dobozásra ráírták, melyik változatról van szó.
CS.S-t nem lehet vhogy letölteni a netről - telepítő cd nélkül? Mert fejből két nicket is tudok, csak fel kéne tenni a gépre és újból nyomulhatnék...privibe írj, mert már így is off téma - bocs srácok
-
Batmause
tag
Öröm tudni, hogy rendben van a géped...milyen típusod van? Nekem 038HU.
Régebben kölcsön kaptam havertól a CS.S-t, de újratelepítés miatt már nem nyomulok. Ez az egyik indok, a másik a szolgáltató...1 óránként megszakad a kapcsolat és nagyon is kellemes dolog...
A Steam adta ki a statisztikát, mikor játszani akartam menni, és igencsak meglepődtem...
Nem vágod, hogy hogyan lehetne lekérni a statisztikát?
Azért kérdezem, mert baromira részletes statisztika volt...A kipróbálással azért csak csínján!
-
Batmause
tag
válasz
Scoobyka #5182 üzenetére
Megerősítem.
Én 7600-tal -M677x-038HU- 800x600on minden közepes konfiggal mentem és sajnáltam a gépen játszani.
Igaz vitte, de gyakran megszaggatott és az FPS is igen alacsony volt, főleg a tengerparton.Töredezettség nincs a winyón - hetente egyszer megcsinálom-, és hűtőpadot sem használtam akkor még.
A játék szerintem meg iszonytatóan unalmas. Láthatatlanság lelösz vkit, elbújsz, láthatatlanság lelösz vki, elbújsz és így tovább...túl nagy előnyt kapsz a felszereléssel. Inkább maradok Halo-nál.
Persze ez a vélemény rám vonatkozik, szeretem ha harctéri taktika is alkalmazandó egy játékban.
Ja és persze közepes nehézségen mentem, Halo meg csak Legendaryn jó!
Asztali gépnél én 8600-al láttam a gémet, és két monitorra kötve jól futatt, igaz 800 jobb vétel. Jobban tartja az árát, és erősebb is.
Az új 9-es sorozathoz mit szóltok? Volt a Prohardver.hu-n...
-
Batmause
tag
válasz
házimozis #5172 üzenetére
A Dx-témával kapcsolatban én is egyetértek. Csak annyit, hogy a DX10-et tekinthetjük egy kijavított DX9-nek és tegyünk hozzá egy nag adag marketinget - és azt, hogy a Microsoft monopólimban van.
Az én gépemben is Go7600 van és nagyon jó teljesítménnyel bír - a megfizethető árról nem is beszélve.Egy érdekesség - amikor néztem a CS.Source által készített grafikont - ahol mutatják a használ videókártyák típusait -, rengeteg volt a 7600-os. Igaz ez asztali gépekre vonatkozik, de akkor is számít valamit. A leggyakorabbi kártyatípus...és azután jön a 8800 - amin csodálkoztam...ezek szerint sok a gazdag gamer a világon?
- persze nem sajnálom tőlük...
A Vista vs XP dologról meg annyit, hogy még az SP is nehezen segít a Vistán...maximum az, hogy szerződés alapján a gyártók nem adnak XP-t és XP-s drivert a gépekhez/alkatrészekhez...
...nem bírom azt, amikor a félkész dolgot erőltetik...minek erőltetni azt az oprendszert, amely még nincs is elkészítve/befejezve teljesen... - de ez már kicsit off
-
Batmause
tag
válasz
Polcrendszer #5092 üzenetére
Amikor elindítod a gépet, a bootolás közben nyomsz egy Tab-ot - ekkor kiírja az ellenőrzés közbeni információkat. Majd nézd meg a ramot...667et fog írni a RAM-ra.
Más MSI-tulaj is leellenőrizheti, tényleg azt írja ki. HIába Everest, és társai ők valóban csak 333-at látnak.
Mást részt a 670 egyértelműen alsó kategóriás irodai gép. Internetezésre, szövegszerkesztésre való. Ha magasabb pontokra vágysz akkor inkább vettél volna 673at...
Viszont, hogy most akarsz váltani új gépre sokat buksz az árán.
[link] EX610X-011HU 162.036 Ft-ért.
Talán ez jó lesz, de a többiek jobban el tudnak igazítani. -
Batmause
tag
Székesfehérváron szervizelik, szerintem biztosan is.
Amikor nekem volt (és sajnos még mindíg van) egy "kis" problémám a Bluetooth-szal akkor személyesen vittem be a szervízbe a gépet. Kértem, hogy lehetőleg másnapra nézzék meg a problémát. A szervízlapra fel is írták, hogy "sürgős". Másnap reggel felhívott a szervízbeli kolega és közölte, hogy a gépben nincs BT-modem (csak szimpla wi-fi mondemem van), és alkatrészt kell hozzá rendelni.
Mivel a garancia-papírt még nem sikerült lepecsételtetni, ezért nem rendeltettem alkatrészt - ami amúgy 9100Ft lett volna -, visszamehettem érte délután. De ha kértem volna alkatrészt, akkor megrendelték volna és utólag szóltak volna, hogy vihetem vissza a notit. Igaz magam rohangászok a probléma miatt, de viszont nem tart sokáig a szervizelés.Más részt szerintem is túl drága lenne kiküldeni a notikat Csehbe, és amúgyis az Albacompnak szép nagy szervíz központja...szép nagy csarnok telis-tele mindenféle kütyüvel...és ahogy említed az alkatrész-ellátás is kérdéses így is...
Szurkolunk a gyors gyógyuláshoz!
-
Batmause
tag
válasz
gr.bence #5009 üzenetére
Én is írtam régebben 1-2 tesztet.
MSI M677X-038HU
Zalman ZM-NC1000
iAudio X5L
Notebook-tartozékok - nincs befejezve
Logitech VX NanoHonlapomon megtaláljátok! [link]
Tetszett a teszt, de hiányoltam az összeépítésről és az anyagminőségről szóló leírást. Kíváncsi lennék, hogy a M6XX-sorozatok után is gyengusz anyagoknól építi-e össze a gépeit az MSI - külsőre nem látok változást.
Egy másik tipikus MSI-problémára még kíváncsi lennék - mennyire hajlamos felmelegedni? -
Batmause
tag
Heyhó!
Elkészült a Zalman ZM-NC1000 hűtőpad tesztje! Egy MSi M677X-038HU-val teszteltem.
Honlapomon megtaláljátok! batmause.extra.hu [link]
-
Batmause
tag
válasz
Batmause #4981 üzenetére
Lehet, hogy a mostanában sokat emlegetett hűtőpasztás dolog van nálad is G@abi? Eh, akkor gyanus, hogy engem is érint majd a dolog...
Mihamarabbi jobbulást a notidnak! ;)
A hűtőpad tesztet este nem tudtam megcsinálni, kicsivel többet kellett tanulnom mint ahogyan gondoltam...szombaton megcsinálom!
Hali
-
Batmause
tag
Akkor, akit érdekel.
Tegnap este végeztem egy hűtőpad teszetet. Az eredményeket feltölöttem honlapomra, leírással együtt. Más teszteket is találtok rajta. [link]
Saját tapasztalataimat írom le, elsősorban munkára használom a notit. A filmnézés gyakorabbi tevékenységem, mint a játék - arra vegyél inkább asztalit, szerintem.
[link] Még egyszer betettem a linket. Hejhó
-
Batmause
tag
A mérések során a HDD-t figyelem a legjobban, ugyanis a HDD Sentinel folyamatos méréseket végez és grafikonon is megmutatja a folyamatos hőmérséklet változást.
Mostanában jóval kevesebbet játszom, ezért is jobb az eredmény. Mostanában inkább dolgozom a gépen, noteszgép akkor is munkára való - szerintem.
CPU, GPU? Nem is volt arról szó...végig csak HDD-ről beszéltem. Nekem azzal volt a problémám,
"HDD gyakran átugrotta az 50 fokot, a GPU-ról meg ne is beszéljek..."
Logikus, hogy 50 nem is CPU és nem is GPU lehet. Nekem a tavalyi évben (2007) 3 winyóm mult ki a magas hőmérséklet miatt, a GPU/CPU tervezésébe eleve a magas hőmérsékletet tervezik be - hiába a Maxtor köztudottan magas hőfokon működik, időnként olyan forró volt hogy égette a kezem - és ez az asztali gépre vonatkozik. Asztali gépben könnyen cserélek winyót, de notiban?"(csak megemelve)" - most mit akar jelenteni? Húzod a GPU-t? Vagy az egyszerűbb megoldást - radírt a gép alá?
-
Batmause
tag
válasz
házimozis #4900 üzenetére
Hali, megvettem. Zalman ZM-NC1000. Abszolút nem hangos, szinte észre sem venni. Illetve tetszik, hogy nem vesz el egyetlen USB-portot sem - van rajta egy plusz port.
Hűtő nélkül is hamar elérte a 30-35 fokot teljes alapjáraton, most meg minimális használat után 31 fokos - 1 óra folyamatos bekapcsolás után...
Este tényleg megnyúzom, kíváncsi leszek a napi maximális hőfokra. HDD gyakran átugrotta az 50 fokot, a GPU-ról meg ne is beszéljek...
Remélem jól teljesít majd.
-
Batmause
tag
válasz
házimozis #4883 üzenetére
Eldöntöttem, pénteken megyek és veszek egy hűtőpadot.
Tudtok ajánlani néhányat? M677X-hez kellene.
Már néztem jónéhányat (Zalman, Coolermaster, Gigabyte, stb), de eddig elfogadható 15"os hűtőt nem igazán találtam...mindegyikkel voltak fenntartásaim, ki mit ajánl?Esetleg képet tudtok feltenni a noti+hűtőpárosról?
-
Batmause
tag
Hali,
egy gyors kérdés...Ki benchmarkolt M677X noteszt?
Hadd kérdezzem meg milyen eredményeket hozott ki a progi (PcMark05, 3DMark05, más verziók/programok)... -
Batmause
tag
válasz
GSRrider #4550 üzenetére
Most kaptam egy Hama notebook tisztító szettet. Eléggé jó, taszítja a port a hozzáadott folyadék.
A dobozban kell lennie egy kék MSI logós törlőkendőnek, de ha nincs; akkor merem javasolni azt, hogy ugorj le az első optikushoz és vegyél egy szemüvegtörlőt (meg ha gondolod akkor szemüveg tisztítót).
-
Batmause
tag
Nem rossz módszer, erre nem gondoltam...
Én inkább személyesen adtam le a szervízben. Ekkor másnapra megnézik, ha úgy kéred és ha alkatrész megrendeled. Ha van a szervízben abból a bizonyos alkatrészből (amin úgy őszintén csodálkoznék) megcsinálják gyorsan, ha nincs akkor meg hazaviszed és amint megjön az új alaktrész visszaviszed. Nálam ez a módszer működött volna...ha nem lenne gond a szervíz papírral. A nagykerbe még vissza kéne vinnem pecsételtetni a garanciapapírt...
-
Batmause
tag
Bizonyos helyeken valóban szaggat, de ez azt hiszem egyértelmű. A Go 7600 erős kártya, de nem egy erőmű.
Másrészt tényleg mondta, hogy megnézem.
86.02 volt a legstabilabb eddíg.
A pálya elején 55 FPS a kiinduló. A szárazföld elérésekor leesik 35-20 közé. Az RPG-zés után a nagyfüstös részen lemegy 20-15 közé. Mikor kiugrunk a heliból 15-17 közé megy. Aztán stabilan 25 fölött marad.86.38 már jóval rosszabb volt. Már az elején szagattot kicsit. Nekem nem vált be.
Amit most ajánlott házimozis azt még nem próbáltam ki.
Amit kiemeltem arra értettem - ez volt amit te kiemeltél. Lehet, hogy szűkszavúan mondtam...de nem jogosít fel attól az ilyen beszédre... pofázni én is tudok, majd meglátod.
És nem találtam semmilyen bátorító hozzászólást, hogy kíváncsi lennél az eredményre. Másrészt 100 FPS alatt nem áll meg az élet. Általában 30 FPS körül játszok, és nekem nem gond...
Más részt, amire te hivatkozol, hogy teszek fel képet...
Azt mondtam hogy majd hétvégén teszek fel képet.[link] De nem azt mondtam, hogy egész hétvégén játszok és majd töltök fel minden egyes percben képet! Van azért hétvégén jobb dolgom is!De mind1...nem tud érdekelni a dolog
Én csak jószándékú voltam, és látom neked ezt pont jól jött. Ha ennyire kötözködni akarsz, akkor tedd azt...majd én is ezt teszem...
-
Batmause
tag
"Tisztelt" G@bi!
Én sp-módban játszok főleg, de amúgy mp-módban kicsit lentebb veszem a gépigényt. Nálam úgy megy a dolog, hogy minden játékot szépen egy üres szerveren beállítok (hogyha neten játszok)...lehet, hogy félre értettél, de én nem azt mondom, hogy húzz mindent maxra aztán szagass végig egy játékot...
...a lényeg, hogy élvezhetően a lehető legszebben állítsa be az ember a gammát...
...másrészt arról volt szó, hogy vga-driver és hogy melyik mennyivel tud többet...bár ezt nem írtam le konkrétan...de a környezetből lehetett volna logikázni...végig ezzel kapcsolatban szóltam hozzá és mások is...hogy melyik driver a jobb...
...légyszíves olvasd vissza még egyszer...nem azt mondtam, hogy húzz mindent maxra és úgy játsz...azt mondtam, hogyha szeretsz tesztelni akkor ne tesztprogramot, ne más programot használj (pl.:fraps)
...köszönöm a hangnemet, megjegyeztem egy kisidőre, ezért is írtam a szöveg végére, hogy bocs (ha nem értesz egyett akkor is, ha úgyérzed hogy hülyének nézlek akkor is)...végülis a hozzászólást a jószándék vezérelte...
Végülis szeressük egymást
Batmause
-
Batmause
tag
Akkor most mondok egy újat...aminek személyszerint nagyon örülök...
Vettem egy új egeret!Logitech VX Nano [link]
A csomag tartalma:
-egér
-vevő egység (USB-csonk és még 0,8 cm hosszú "antenna")
-egérhez tartozó tok
-két AAA elem (Duracell)
-USB hosszabító-kábel (asztali géphez lett kialakítva, nagyon frankó)
-telepítő cd
-használati
-garanciával kapcsolatos tudni valókEddigi tapasztalatok:
-az egér érzékenysége nagyon tetszik
-kevés gomb van rajta, de cserébe kicsi
.bal gomb
.jobb gomb
.görgő - balra és jobbra is lehet nyomni
.baloldalt felül van két funkció gomb - most hangerőszabályzóként működik
."nagyítós gomb" középen - most éppen Play/Pause gombként működik-a görgő nagyon tetszik - ha megpörgeted pörög magától tovább
-az egér fogási jó, kicsit izzad a kéz alatt (inkább saját magam problémája)
-az egér nagyon jól néz ki
-két éves garanciát kapni az egérreAzt hiszem egy notebookosnak nagyon jól jön egy ilyen egerecske. Bár ezért a sok extráért - meg kell hagyni néztem, hogy mennyiminden van a dobozban - jó pénzt meg kell fizetni. A legolcsóbb hely az iPON, 14.820 Ft netes rendelés esetén...
Most csinálom az új honlapom, majd teszek fel egy cikket az egérről...
-
Batmause
tag
[KGR], én is kipróbáltam a Crysis demot. Bár nekem 677X-038-am van azon teljesen közepes grafikán magasabb felbontáson jól ment...de szerintem a Far Cry kisebb gépigénye miatti magasabb grafikai beállítások melett szebb a játék...
...bár hozzáteszem, hogy ízlések és pofonok...
Jah és hogy nehogy megsértődj...
...jó szórakozást...
-
Batmause
tag
Azonak mondom, akik szeretik tesztelgetni a gép GPU-ját...vagy köztudotabban a grafikus kártyáját...
Olvastam, hogy volt aki CoD4-el teszteli a gépet...
...ha elfogadtok egy jótanácsot:
.kapcsoljátok be a konzolt a beállításoknál
.töltsétek be a játékot
.nyissátok meg a konzolt a 0-val
.írjátok be, hogy cg_draw fps 1
.ez után kiírja az fps-t(én advanced modban az 1. fejezem 2. pályáját szoktam betölteni - amikor először keresik a terrorista vezért - tenger, sok heli, sok rakéta, sok npc...szal van gép gyilok)
Remélem nem veszitek sem okoskodásnak, sem bosszantó dirigáló tanácsnak...jah, és aki ezt tudta attól is elnézést kérek...;)
Majd nézek FPS-t, bár előbb a grafikai beállításokat kell majd megnéznem...
Üdv
B.a.t. -
Batmause
tag
Van vkinek MSI M677X és Zalman ZM-NC1000-es párosa?
Küldjön egy fényképet, ha lehetne...korsoskristof@gmail.com
-
Batmause
tag
Hali,
este a tv-t rá akartam kötni a gépre. S-video kábellel és külön hangkábellel próbáltam megcsinálni, de nem sikerült...Hol tudom ezt beállítani? 86.02es driverrel nyomulok...
-
Batmause
tag
-
Batmause
tag
Hali!
Visszatérve a driver-cseréhez. Megnéztem a drivert, amit ajánlottál házimozis. Nekem nagyon lassú volt azzal a gép. CoD4 full grafikon szaggatot, míg a régebbi driverrel laggolás nélkül futott.
Egy kérdés...
Milyen hűtőpadok vannak notebook-hoz?
Már néztem néhányat...Coolermaster, Zalman, stb...Egy kérés, akinek van tegyen fel egy-két képet a hűtőpadról és írja le mellé a tapasztalatai...
A válaszokat előre is köszönöm...
-
Batmause
tag
A gyárit tettem fel. 86.02. Eddíg tökéletesen működött még az újabb játékkal is.
A sata-s winyóval meg úgy vagyok, hogy jó volt eddíg is. Majd, ha Vistára cserélek akkor sata-modban használom a winyót. Kösz a tippeket.Házimozis
Annyira nem akarom huzatni a VGA-t, így is jól teljesít (amit meg is jegyeztél), csak egy stabilabb meghajtót kerestem és lehet, hogy fel is nyomom.
Többieknek is köszönöm a tippeket.
-
Batmause
tag
Áh, tegnap újratelepítettem az XP-t. Eltartott egy ideig és még nincs teljesen kész. Stopperral mértem a telepítés idejét...eddig pontosan 5 órát szarakodtam a géppel. Hozzáteszem, hogy sok programot szoktam egyszerre használni, ezért is ilyen hosszú ez az idő.
Windows XP Sp1-et tettem fel, szóval nem SATA módban működik a winyó. A SATA csatlakozás elvileg jóval gyorsabb, nem? Bár most már teljesen mindegy, majd jövőre újrarakom egyszer...de akkor már Sp3at...
Házimozis...az xp telepítő cd-n volt egy Nero. 6.6.03-as változatban. Az az üzemmód kell nekem, hogy merevlemez lementése? Vagy mit keressek?
nVidia Go 7600-hoz ki milyen drivert használ? Melyik a legmegbízhatóbb, kicsivel jobb driver?
A telepítő cd-n is van egy driver, de azért megkérdem, hogy van annál jóval vagy kicsit jobb meghajtóprogram...Köszi a választ...
-
Batmause
tag
válasz
házimozis #4184 üzenetére
Hali,
Nero nincs fennt. Sok helyet foglal. Amúgy a gépen a Cybrelink DVD Soution van fennt, amit gyárilag adtak hozzá. Nekem tetszett az a program. Amúgy melyik Nero-ban van benne ez a funkció?Olvasgattam a fórumon (volt idő, mire bepótoltam a lemaradást) és volt egy hozzászólás amiben arról volt szó, hogy az XP nem kezeli le a SATA winyókat?
Még nem néztem meg, de a 677X Crystal nem SATA-s? Hogyan lehet ezt kiküszöbölni? XP SP1et szoktam feltenni a gépre, és amint betöltöm az Xp-t rögtön teszem fel az SP2öt...Előre is köszi a választ...
-
Batmause
tag
válasz
házimozis #4184 üzenetére
Hali,
Nero nincs fennt. Sok helyet foglal. Amúgy a gépen a Cybrelink DVD Soution van fennt, amit gyárilag adtak hozzá. Nekem tetszett az a program. Amúgy melyik Nero-ban van benne ez a funkció?Olvasgattam a fórumon (volt idő, mire bepótoltam a lemaradást) és volt egy hozzászólás amiben arról volt szó, hogy az XP nem kezeli le a SATA winyókat?
Még nem néztem meg, de a 677X Crystal nem SATA-s? Hogyan lehet ezt kiküszöbölni? XP SP1et szoktam feltenni a gépre, és amint betöltöm az Xp-t rögtön teszem fel az SP2öt...Előre is köszi a választ...
-
Batmause
tag
Halihó,
már eléggé régen voltam fennt a fórumon...van mit visszaolvasnom...Lenne egy nagy kérdésem...
Milyen programot tudtak ajánlani, amellyel komplett winyót le tudok menteni DVD-re, hogy azzal egy későbbi újratelepítést megoldassak?
Vettem erre a célra kétrétegű DVD-t (8.5GB) csak még nem nagyon csináltam ilyesmit...(amúgy azért, kell újratelepíteni, mert egy XP Mod-os progi szétbaszta az oprendszert
letörölt egy-két fájlt - pl.: explorer, és a társai...... szal nagy gázt csinált)
THX a segítséget előre is
-
Batmause
tag
Sziasztok!
Válaszolt az Albacomp-szervíz. Nagyon rendes volt aki foglalkozott a gépemmel.
Közölte, hogy egy szimpla WLAN-modul van most a gépben (leírta az MSI cikkszámát), illetve azt is hogy megnézhetem, ha leszedem a System Door-t akkor nem ugrik a gari.
Tájékoztatott a számomra szükséges alkatrész pontos áráról, illetve arról, hogy hogyan kellene kinézni egy rendesen. Három antennának kellene lennie a kettő helyett.
Bosszantó, majd meglátom holnap, hogy mit válaszol a nagyker...
Minden jót
Batmause -
Batmause
tag
Sziasztok!
Talán emlékeztek arra, hogy még régebben kérdezgettem benneteket a BT problémám miatt, miszerint a nem tudtam a BT-t üzemne helyezni.
Tegnap elvittem a gépet a központi szervízbe (Székesfehérvárra) és sürgős szervizeltetést vettem igénybe.
Ma reggel fél kilenckor felhívotak a szervízből.
Kérdezték, hogy valóban a BT a problémám? Mondtam, hogy igen.
Utána megkérdezte, hogy gyári tartozék-e a BT? Mondom igen, a 038as a legfullosabb kristály gép. Abban kellene lennie.Közli a srác, hogy nincs benne BT-modem!
Azt hittem dobok egy hátast! Mondta a srác, hogy elvileg úgy megy a dolog, hogy a wi-fi modemmel együtt kellene lennie a BT-nak is, illetve hogy akkor 3 antennának kéne lennie. El nem hiszem!!!Most akkor a gyárban felejtették el betenni? Vagy van olyan 677es amiben nincs BT és azt sózták rám drágábban?
Kérdezem a többi 677X-038HU tulajt, hogy nekik van-e BT-uk? Mert elvileg kötelezőn, hogy legyen benne!
Köszi a válaszokat
Batmause -
Batmause
tag
Mik ezek a programok?
MSI LockBox
MSI i-Speeder
MSI SecureDoc
MSI InfoView XP
MSI DMI Browser
MSI WMI Info
MSI PasswordKeeper -
Batmause
tag
Hali, egy kérdés...
1. Elvileg van LAN-kártya a notiban (M677X-038Hu)?
Mert fura, hogy amikor az asztaligépem és a notit összekötöm nem jön létre a kapcsolat. Addig megy a dolog, hogy hálózati cím lekérése...tudok valamit tenni?2. Gondolkoztam azon, hogy veszek egy Wi-Fi kártyát az asztaliba. De!
Nekem olyan Wi-Fi kellene, amit könnyen magammal tudok vinni. Vagyis egy USB-s.Találtam egy frankót. D-Link DWL-G122
[link]Valaki nem ismeri az eszközt, érdemes megvennem?
Biztos, hogy ezzel képes vagyok LAN-hálózatot létrehozni, internetet megosztani?Melyiket vegyem meg? 54 megabiteset, vagy a 108 megabiteset?
Köszi a segítséget
Batmause -
Batmause
tag
Megkerestem a WindowBlinds-ot. Itt a link egy torrentes honlapra.
[link]Megkerestem a témámat, amit most használok.
[link]A letöltött WB-t crack-eled. Kicsit kacifántos, de nem nagy kunsz. Megnyitod, van magyar nyelv is, és betöltöd a témát. Kis ablakban mutatja, hogy hogyan nézne ki. Alkalmazod.
Figyelem!!!
A próbálgatás előtt készítsd rendszervisszaállítási pontot!
Tapasztalatból mondom...Elvileg megcsinálom holnapon is...
Pacs macs
Bat -
Batmause
tag
válasz
Scoobyka #3210 üzenetére
Szia Scoobyka, otthon sajnos nincs netem, de majd próbálom pénteken elküldeni.
Ha esetleg nem tudsz addíg várni akkor ajánlhatom a stardock honlapját?
Bizonyos méretig szabadon tölthetsz le...
WindowBlink nevű programnál keresd. Jó, ha keresel hozzá crack-et. A skin pedig Black, valamilyen Black...pontosan nem tudom.Hétvégén csinálok wgy Win XP Modding honlapot arra felteszem, és onnan letölthetitek, oks?
Megpróbálom pénteken feltenni. Elvileg úgyis netközelbe juttatom a notimat, mert Win Vista Ultimate Hu oprendszert szeretnék feltelepíteni. Szóval valamilyen módon eljuttatom nektek.
házimozis
Este megnézetem a dolgot. Az történt ami eddíg is. A bekapcs gomb után semmiféle változás nem történt. Az eszközkezelő nem töltődött be. Hidd el, hogy nem jó. BlueSoliel előtt is próbáltam manuálisan feltenni, és nem sikerült.
Minimális szenten én is értek hozzá valalmit.Ahogy már mondtam, megy a szervízbe. Október 28-29 körül viszem be. Személyesen.
Üdv
Batmause -
Batmause
tag
Nah, szerintetek ez milyen oprendszer?
http://batweb.fw.hu/asztal.JPGNah jó, lelövöm a poént...Windows XP SP2. Keresgéltem pár progit...
-
Batmause
tag
Ha alkatrész-probléma van, akkor sem kötelező bennthagyni a notit.
Én megkérdeztem, mert nem szívesen nélkülözöm a notimat 10 vagy kitudja hány napig. Szóval, nekem azt írták, hogy szólnak ha alkatrész kell...elvihetem a gépet, és ha megérkezett az alkatrész rám szólnak, hogy vigyem be...
Hozzáteszem, hogy én a személyes leadást választottam Székesfehérváron...
-
Batmause
tag
válasz
házimozis #3161 üzenetére
Én is úgy értelmeztem a gombokat, mint ahogy te lertad...max körülményesen írtam le.
Amúgy feltettem, a MSI Live 3-at és hagytam, hogy szedjen le minden drivert, frissítse azokat. Magától tette fel, most ha nem jó, nem jó...Otthon megpróbálom úgy feltenni, ahogyan te mondtad. Remélhetőleg működni fog...
Amúgy normális, hogy második nyomásra semmit sem csinál? Se kék led, se hardverkereső...
Mindegy, majd ma este kiderül...ha nem akkor megy szervízbe...
-
Batmause
tag
válasz
BluEyes #3147 üzenetére
Hali,
most gyorsan megnéztem. Nem nem látja, nincs fenn az eszközlistában. Rákerestettem, de nem találta meg.A BlueSoliel használatakor viszont látta a BT-modemet, de azzal a progival nem tudtam bekapcsolni. Esetleg el tudjátok mondani hogyan használjam a progit?
Más tippetek van?
Plz, S.O.S.!
-
Batmause
tag
válasz
BluEyes #3147 üzenetére
Hali,
most gyorsan megnéztem. Nem nem látja, nincs fenn az eszközlistában. Rákerestettem, de nem találta meg.A BlueSoliel használatakor viszont látta a BT-modemet, de azzal a progival nem tudtam bekapcsolni. Esetleg el tudjátok mondani hogyan használjam a progit?
Más tippetek van?
Plz, S.O.S.!
-
Batmause
tag
Hali,
tegnap este újratelepítettem a Windows. Természetesen teljes formatálást végeztem. Ugyebár már panaszkodtam, hogy a BlueSoliel nevű progi miatt telepítettem újra, mert így nem működött a BT. /MSI M677X-038HU/Na már most, mindent fel tudtam rakni, de a BT még mindíg nincs feltelepítve. A gyári telepítő cd-n van egy BT mappa. Abban két fájl van. Egy inf és még egy valami...
Hogyan tegyem fel a BT-t? XP SP2 oprendszerem van...
PLZ Help, már nagyon bosszant ez a BT-hiba...vagy én vagyok hozzá láma?
-
Batmause
tag
Üdv,
visszatérve a bluetooth-problémámra...Ez a BlueSoliel nevű progi a hardware-n nem változtat semmit ugye? Csak a Windows-ban szarakodik, ugye?
Ezt azért kérdezem, mert akkor frankón csinálok egy formatálást és kész.
Csak az a baj, hogy én olyan "telepítgetős" vagyok.
Office, 5féle lejátszó, videószerkesztők, 5-6féle képszerkesztő program, weblapszerkesztő programok, windows modding és 8-9 játék...Egy csomó programom van fennt, és azokat újra feltenni...kész agyrém...az biztos, hogy nálam a Norton Ghost majd felcuppan a gépre, és csinálok egy biztonsági mentést.
Szerintetek megoldja a bluetooth-problémámat egy újratelepítés?
-
Batmause
tag
Feltettem a BlueSolier-t de nem igazodok ki rajta.
Sehol sem enged semmilyen csatlakozást, semmit. Hogy tudom bekapcsolni a BT-t? -
Batmause
tag
Sikerült reggel kiszedni.
Csipesz+csavarhúzó
Egy kérdés:
1. Bluetooth-ot hogy használjam feltettem a progit, de nem nagyon tudtam mit kezdeni.
Elvileg nem úgy van, hogy a wi-fi-gomb nyomkodásával tudom bekapcsolni?
M677X-038HU gépem van, XP SzervízPack 2-t most teszem fel, hátha jó lesz... -
Batmause
tag
Merre van MSI-hivatalos szervíz?
Hol tudok utána nézni? Tudtok mondani 1-2-t?
Sikerült egy memória kártyát beszorítanom... -
Batmause
tag
Hali,
több driver nem akar felmenni. Vista Ultimate oprendszerem van.
nVidia Chipset
Bluetooth
stb -
Batmause
tag
Az M677-hez problémás a BIOS-frissítés? Mennyire bonyolult?
Holnap, 9:30kor megveszem a gépet! Szurkoljatok, hogy minden rendben legyen! -
Batmause
tag
Helló,
lenne pár kérdése:
1. Mi a különbség az MSI M677X-015 és 038 között?
Én a 038-at rendeltem meg, mondván hogy az a drágább és újabb és aszerint biztosan többet is tud. Jól választottam? (most már úgysem vonhatom vissza)
2. Elbírja a Windows Vista-t? Ultimate Edition.
3. Egy giga ram van benne, az elég lesz? Úgy terveztem, hogy később kibővítem...de ha nem feltétlen szükséges, akkor még várok vele.
4. A videókarihoz hol találok valami jó drivert?
5. Elvileg bőven jó még játékra is a gép, nem?
6. Mennyire melegszik fel? Hallottam ezt-azt az MSI notikról, hogy azért hajlamosak felmelegni...hűtőpad mennyit segít ezen a problémán?
7. Valaki használt már Logitech notebook-egeret? VX Nano, vagy VX Revolution?
8. Amikor kicsomagolom a gépet fel lesz töltve az aksija?
Mert útközben telepíteném fel az oprendszert...
Mit mondjak, volt pár kérdésem, és megköszönöm azoknak akik a megválaszolásukra fárad...
Tök frankó! Hétfőn megkapom a notit!!!Én is MSI-tag leszek.
-
Batmause
tag
válasz
Scoobyka #2765 üzenetére
Erre én is kíváncsi vagyok.
Az iPon azt írja, hogy 208e Ft a 677X-038HU. 2 év nemz. gari és 1 év az akura. Akkor ezt is a Rikvest-nél tudom szervizeltetni? Mert lenne vétel után egy memória bővítés...
Én is kíváncsi lennék a kijelzőjére, az az egy amiben nem bízok.
Ha minden stimmel akkor 25-én megveszem... -
Batmause
tag
Hali,
pár gyors kérdésem lenne.
1. Nagyon gondolkozom egy noti vételén...M677X-sorozatból.
Most azon gondolkoztam, hogy a 015 és a 038 között mi a különbség, mert én mindenféleképp Crystal Collection-t akarok venni.
2. A gépre Vista Home Premium Hun 64 bit-es verziója kerülne.
Elbírja, még egy giga rammal is, mert később tuty bővítem, de addíg 1 gb-vel érdemes felrakni?
3. Ha veszem a gépet, milyen hibák lehetségesek? (elsősorban gyártási hibák)
pl.: tipikus sérülés, vagy hibás alkatrész
Milyen jellegű problémával találkoztatok a vételnél? Mindenféle probléma érdekel; meg az is, hogy hogyan lehet ezt észre venni...
4. M677X-038, 246.000Ft-ért jó vétel, nem?Vagy ugyanennyiért a 015?
Kérlek írjátok le a választ, mert munka miatt nincs időm végigolvasni a teljes fórumot (pedig azt tenném, de mindennap 12 óra munka mellett nincs időm netcaffe-ba menni).
Például, ha vki összegyűjti az összes előfordulható gyártásihibát, meg hasonlókat; az küldje az e-mail címemre.
Ezer köszönöt az MSI-imádók közösségének! -
Batmause
tag
Lenne egy kérdésem....
Gondolkoztam, hogy veszek egy laptopot (MSI M677x-015Hu) és mivel ez a noti a Crystal Collection tagja...félek, hogy könnyen megkarcolhatom a fedlapját.
Kérdés 1 - találok-e hozzá védőfóliát, milyen megoldást próbáljak meg, hogy megvédjem azt
Kérdés 2 - monitorhoz sem ártana védőfólia, hol nézzek?
Kérdés 3 - érdemes egyántalán ilyeneket venni, hajlamos karcolódni?
Az ár nem igazán számít...de inkább legyen másodlagos tényező...
Kösz a helpet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest