Új hozzászólás Aktív témák
-
Asusfan
őstag
Nemsokára már quad A64ek lesznek.
Amúgy én bőven kiegyeznék egy dual Xeonnal.
Persze csak ha röhögve a pofámhoz vágnák.
Amúgy azért lehetett vmennyire egyszerűbb, mert a két proci ugye ''egyben, de mégis külön'' dolgozik - gondolom nem kell neked magyaráznom, de vmiért egy 1700+ dualban nem látok annyi erőt.Ugye elméleti max. teljesítőképessége a két procinak max. kétszeres, de van amikor ez alatt teljesítenek. Javíts ki ha hülyeséget beszélek.
Elég fáradt vok.
-
Lajbi
csendes tag
Arra lennék kíváncsi hogy videótömörítésben melyik a gyorsabb és mennyivel mondjuk aviból dvd-t mert én legtöbbet erre használnám.
A mostani kinfigom max 2h alatt megcsinálja ulead dvd movie factory 3-al egy 699mb-os avit dvd-re.
Egyébként nagyon tanulságos Asusfan-nal folytatott eszmecserétek.
[Szerkesztve] -
-
Asusfan
őstag
Hogyha már ennyire szeretsz kötöszködni és okoskodni akkor én ebbe nem megyek bele.
Viszont a gépnek nincs lelke mert ha nincs proci nem megy nincs ram nem megy ha hiányzik vmi nem megy.Az egész úgy ahogy van fontos.Nézd az én rendszeremet egy Azona 400ass táp hajtja hiba nélkül(ennyit a tápokrop persze fontos a jó táp).Mostanában napi 16órát
Amúgy én is csak tanácsokat adok meg te is vki ezt a lapot bírja vki azt én nem mondtam hogy ne vegyen MSIt de attól hogy te még azt mondod nem az az űbermegakirálycsászár.
Megoszlanak a vélemények azért mert nem azt ajnálom nem kell belémkötnöd.
BTW azért nem hiszem hogy annyira erős lett volna az a Dual 1700+
[Szerkesztve] -
Asusfan
őstag
Add1.: Olvastad a második mondatot is?
Add2.:Lehet neked bejönnek az MSI cuccok de nekem nem
Az utolsó mondatodon lenne mit javítani
Ja és az MSI-re nem mnodtam hogy nincs rendben csak érted minek nekem msi meg a sok szar amiért fizetek rajta ha a felét nem használom.Tunigra meg IC7bőven jó, most őszintén ha tunnigot vesszük figyelembe melyik a híresebb ilyen szempontból
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged