Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajbi
csendes tag
Arra lennék kíváncsi hogy videótömörítésben melyik a gyorsabb és mennyivel mondjuk aviból dvd-t mert én legtöbbet erre használnám.
A mostani kinfigom max 2h alatt megcsinálja ulead dvd movie factory 3-al egy 699mb-os avit dvd-re.
Egyébként nagyon tanulságos Asusfan-nal folytatott eszmecserétek.
[Szerkesztve] -
Lajbi
csendes tag
Hé valaki, meg tudná nekem mondani nekem hogy megéri e a 875-ös chip a plusz 10000forintot!

-
Lajbi
csendes tag
-
Lajbi
csendes tag
Melyiket éri megvenni megéri a 875-ös a 10000ft pluszt?
-
Lajbi
csendes tag
a kérdésem már olvasható a topic címében. a jelenlegi alaplapomat és procimat le szeretném cserélni egy intel 3000gh-es nortwoodra csak nem tudok dönteni a két alaplap között. úgy tudom hogy a 875-ös csipszett nincs annyival gyorsabb mint amennyivel többe kerül. És a közeljövőben megjelenő újabb intel procik már más tokozást használnak majd, így az ujjabb procik úgysem fognak belemenni a 478-as lapokba. arra lennék kiváncsi hogy jól gondiolom e amit gondolok. és a véleményeteket szeretném kérni az msi ezen két lapjáról. mert nem túl sok topicban szerepelnek. segítségetekért előre is köszi
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte GA-H110M-S2H (rev: 1.0 LGA 1151 alaplap, + i5-6600 CPU, + Garancia!
- Alkatrészt BESZÁMITOK! / ASUS TUF GAMING B550M-E alaplap Garancia: 2026.07.11
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest