Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tad_ream
csendes tag
''Megvannak annak a saját okai''...Na ez aztán a konstruktív vélemény! Kifejtenéd?
Jelenleg egy MSI 875P Neo-FIS2R (MS-6758) lapot használok, teljesen rendben van. Nem a legolcsóbb, de nem bántam meg, hogy erre szavaztam. Ezelőtt egy MSI K7D Master-t használtam 2 évig xp 1700+ procikkal, ugyancsak remek, csak már nem én használom, de napi kapcsolatban vagyok vele : ) Szóval eddig csak jó véleményem van az MSI lapokról. De ez vonatkozik a régebbi ASUS p2b-f, p3b-f és ABIT bh-s alaplapokról, ezek közül kettő - nálam - továbbra is kifogástalanul működik, az egyik file-server-ként, a másikat a barátnőm használja (mahjjong, net). A lelke mindennek a jó táp és a jó memória.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3079, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest