- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple asztali gépek
- 3D nyomtatás
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Új hozzászólás Aktív témák
-
tad_ream
csendes tag
Mindkét gépet hétköznapi használatra. A duál AMD-s gépet gyakran használtam video-tömörítéshez, de közben ment a net, mp3-hallgatás és ha kellett cd/dvd írás. Mind egyidőben, akadás nélkül. XP1700+ procikkal megy. Azért keverem a múlt és jelen időt, mert a gépet nem én használom már, de családban maradt és így vagyok napi kapcsolatban vele, részben fileserver-ként használom is. Dual procis (SMP) működést támogató alkalmazások jól kihasználják és a szintetikus benchmark programok (pl. sisoft sandra) szerint is kb. 30-40 %-kal veri a két xp 1700+ a mostani 2.8-as Northwood-ot (HT üzemmódban). Most nyers processzor erőről beszélek. Ugyanakkor az Intel-es konfig esetében a memóriakezelés sokkal gyorsabb, így valamivel fürgébbnek tűnik a P4. A dual-os konfigot eddig nem sikerült belassítani, ugyanez nem mondható el az Intel-es ről. A dual-t nem tudtam tuningolni, de nem is akartam, nem arról szólt. A mostanit tudom, 2.8@3.2GHz, teljesen stabil, de minek??? Mindkét géppel framedrop nélkül megy a video capture úgy, hogy közben más alkalmatzások is futnak. Amúgy a 875P-t csak azért vettem, mert a dual-ban szétment a táp (2 évig bírta napi 24 órában) és amikor ez történt, nem kaptam kellően erős tápot. Azóta megy, de mint mondtam, nem én használom főleg. Ez egy kicsit hosszúra sikeredett, bocs. Visszatérve a 875P-re, bár kényszerből vettem, nem bántam meg. Jelenleg egy 465-ös enermax táppal, 2x512 elixir PC3200-assal megy hibátlanul 3 PATA és 2 SATA merevlemezzel, + DVD. Ennyi. De érdemes más márkákat is megnézni és tényleg fontos a táp és a megbízható memória. Ha van még kérdésed, szívesen válaszolok, és mint írtam, nagyon jó az msi oldalán a support fórum.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- Linux kezdőknek
- Nyugaton is megjelent a Persona 5: The Phantom X
- EA Sports WRC '23
- Milyen notebookot vegyek?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Videó stream letöltése
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest