Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tad_ream

csendes tag

válasz Asusfan #37 üzenetére

Asusfan barátom:
    Ref Add1 : ) elolvastam, de semmire sem jutottam vele :(
    Ref Add2 : ) ilyen van, de próbáltál egyáltalán MSI cuccost? Ha nem jött be, miért?

Az utolsó mondatomat pont annak szántam, ami...Vagy a browserem hülye és én nem látok benne semmi furcsát...vagy én vagyok az és csak azért nem látom.

Nem flame-elni akartam, csak a véleményemet írtam le. Tapasztalat áll mögötte.

Ami viszont fontosabb, Lajbi kérdése, maga a topic témája. Elolvastad? Annyira nem ideillő a topic más post-jaiban található miért nem inkább ezt, vagy miért nem inkább azt veszed felvetés! Nem ez volt a kérdés. Amiben egyébként szó sem volt tuningról. Na mindegy.

Lajbinak: Csak a 875P-vel van intel platformos MSI tapasztalatom. A plussz 10000 Ft jelentős, tényleg inkább jó tápba, vagy memóriába öljed. Szerintem. Ha tudsz angolul, az MSI-nek nagyon jó a support oldala, sok véleményt olvashatsz, dicséretet és bírálatot is. Biztosan jól fogsz választani.

Máshol olvasott idevágó vívódás: http://forum.msi.com.tw/thread.php?threadid=58540&sid=a7887eda2a83a26eea5432cf7d5fa1d6

Új hozzászólás Aktív témák