- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autóhifi
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- 14,2”-es táblagépet mutatott be a Huawei
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tad_ream
csendes tag
Asusfan barátom:
Ref Add1 : ) elolvastam, de semmire sem jutottam vele
Ref Add2 : ) ilyen van, de próbáltál egyáltalán MSI cuccost? Ha nem jött be, miért?
Az utolsó mondatomat pont annak szántam, ami...Vagy a browserem hülye és én nem látok benne semmi furcsát...vagy én vagyok az és csak azért nem látom.
Nem flame-elni akartam, csak a véleményemet írtam le. Tapasztalat áll mögötte.
Ami viszont fontosabb, Lajbi kérdése, maga a topic témája. Elolvastad? Annyira nem ideillő a topic más post-jaiban található miért nem inkább ezt, vagy miért nem inkább azt veszed felvetés! Nem ez volt a kérdés. Amiben egyébként szó sem volt tuningról. Na mindegy.
Lajbinak: Csak a 875P-vel van intel platformos MSI tapasztalatom. A plussz 10000 Ft jelentős, tényleg inkább jó tápba, vagy memóriába öljed. Szerintem. Ha tudsz angolul, az MSI-nek nagyon jó a support oldala, sok véleményt olvashatsz, dicséretet és bírálatot is. Biztosan jól fogsz választani.
Máshol olvasott idevágó vívódás: http://forum.msi.com.tw/thread.php?threadid=58540&sid=a7887eda2a83a26eea5432cf7d5fa1d6
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- Battlefield 6
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- VGA kibeszélő offtopik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Robogó, kismotor
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB FSP CMT510 Cooler Master 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest