Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
PROHARDVER!
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ponti_ak
addikt
Az S9-nek szerintem a gombokkal együtt, kiegészítve jó az irányítása. Persze ha az érintős vezérlés részben sem OK, azt megértem, a döntés a Tiéd/Tiétek.
Én mindenesetre megfontolnám, mert a betűméret pl. tetszés szerint változtatható rajta. (Semmilyen más lejátszó nem tud ilyet - amennyire én tudom..!)
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Intel Core i7-13700K Processzor
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest