- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Intel találgatós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD FX
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv ismét!
Még mindig küzdök ezekkel az e-mailekkel. A cél továbbra is az, hogy van összesen 4 címem, és ha az első 3 cím valamelyikére jön üzenet, akkor arra válaszolva a 4. címről menjen ki, tehát ha én küldök egy üzenetet pl a 2-esre, és arra válaszolnak nekem, akkor ne a 2-es e-mail címét lássam, mint feladó, hanem a 4-est, de ugyanúgy a többi címre érkezőre is kizárólag a 4-esről válaszoljanak.
A gyakorlatban: van egy info@valami.hu, egy megredeles@valami.hu és egy panasz@valami.hu, ezekre lehet üzenni, de bármelyikre is küldök üzenetet, én a valasz@valami.hu-ról kapjam meg a választ.
Thunderbirben beadtam mind a 4 címet (regisztráltam gmail-es címeket próbaképp), és ha válaszolok, akkor ki is tudom választani a legördülőben, hogy melyikről menjen ki a mail, működik is, de mindig ki kell választani, alapból nem a valasz@valami.hu-t kínálja fel. Az üzenetküldőknél beállítottam alapértelmezettre a kívánt címet, de semmi változás. Valahogy be lehet ezt egyáltalán állítani a Thunderbird-be? Nem nagy dolog kiválasztani, de a kérés az, hogy ezt ne kelljen mindig legördíteni, kiválasztani...
Valami alias-okkal hallottam, hogy variálni kellene, de nem találtam ilyen beállítást.
Valakinek van ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyrobogósok baráti topikja
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Viccrovat
- Xbox Series X|S
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Crimson Desert
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- További aktív témák...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Dell Optiplex 3020 SFF,i3-4150,4GB RAM,250GB HDD,DVD+RW,WIN10
- S22 Ultra 512/12
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest