Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Gaming notebook topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fcc
aktív tag
Helló!
Látom van frissítés a Thunderbird-höz, 52.4 van telepítve. Ez a frissítés is olyan mint az FF 57, hogy letiltja a kiegészítőket?
-
Darkness
aktív tag
Üdv!
Keresek olyan kiegészítőt, ami ha egy mappában megjelölök egy üzenetet fontosnak (olvasás után) pl. vörösnek, akkor a mappa színét is megváltoztatja vörösre, hogy jelezze, hogy ott van egy üzenet későbbiekre.
-
Kékes525
félisten
Elsőnek hogy lett beállítva, ha nem értesz hozzá?
1. Az Outgoing Server: smtp.gmail.com Nálad?
2. Helyi könyvtár rendesen van konfigurálva?
3. G-mail kiszolgálónál mi van beállítva? Nálam: imap.gmail.com.
4. Gmail postafióknál a tied be van állítva (postafiók neve, e-mail cím)?
-
tipuka
addikt
válasz
Kékes525
üzenetére
Semmi baj.

Mindent elmentettem, amit engedett kijelölni, és minden e-mailt visszaállított, ami kellett korábbról, a törölteket meg nem, ami jó, mert csak plusz munka lett volna vele újra törölgetni.

Nem tudom és nem ismerem mit kellene beállítani, konfigurálni a thunderbirden és a postafiókon belül, én csak 1:1-ben visszaállítottam a profilom telepítés után. Sejthettem volna, hogy ez nem elég...

-
Kékes525
félisten
Ja, hogy a tied, bocs.

Mi volt a mentés és a visszaállítás konfigurációja? Ellenőrizted, hogy a visszaállítás után a Thunderbird beállításai rendben vannak e? A levelek visszaállítása rendben lezajlott? Lehet, hogy nem mindent mentettél és/vagy nem mindent állítottál vissza.
Nem ismerem a Windows 10-t, de elképzelhetőnek tartom, hogy alapból egy kicsit másképp engedi konfigurálni a levelező klienst. Elsőnek tehát ellenőrizd, hogy megfelelően van e konfigurálva a Thunderbird.
A fontosabb postafiók beállításokat ismered? -
tipuka
addikt
nagyon kihalt a topik srácok.

-
tipuka
addikt
Sziasztok!
Kicsit elrontottam a dolgokat, remélem utólag tudtok segíteni.

Win8.1-ről Win10-re váltottam tegnapelőtt.
Lementettem még az újrarakás előtt egy az egyben Mozbackuppal a profilom. Feltettem a friss Wint, telepítettem a legújabb Mozilla Thunderbirdet. Ezután 1:1 visszaállítottam Mozbackuppal a profilom. Minden e-mail is a mentés előttről megjelent, ami eddig oké, de az új leveleket azóta nem tölti le. Letöröltem, majd újraraktam a programot, de semmi... Gmail fiókomban a 2 lépcsős belépés van, és az IMAP is engedélyezve van. Viszont az M. Thunderbird nem is kért jelszót meg semmit se, amit kicsit furcsáltama is.
Mi a megoldás? Köszi előre is!
-
pbujna
aktív tag
még jó, hogy fut a topik.

Sajnos ismét problémába ütköztem a Thunderbirdben. Adott egy fiók, amit a szolgáltató törölt. A leveleim természetesen megvannak a Thunderbirdben. Mindegyiket meg is tudom nyitni. Viszont átmásolni már nem tudom őket, hogy a helyi mappában benne legyenek. Amikor másolnám vagy áthelyezném, akkor kiírja a Thunderbird, hogy nem lehet kapcsolódni a kiszolgálóhoz. Nem is akarok, de a másolás mégsem megy. Mi a teendő? -
pbujna
aktív tag
Sziasztok. A Thunderbird mostanában visszadobál küldés közben olyan email címeket, ahol biztosan létező emailre írok. Kolléganőm gépén ugyanilyen beállításokkal elmennek a levelek. Az idegesítő, hogy címlistára írunk, ahol ha egy email nem létezik, nem megy el a többi sem. Hol lehet esetleg beállítani, hogy küldés közben ne ellenőrizze az emailek létezését, helyességét? Illetve mi lehet a probléma, ha nála megy, nálam nem? Köszönöm
-
Kékes525
félisten
A Nod32 figyeli a levelezést, ha ott valami nincs rendben szól. Viszont nem úgy mint régebben, nem írja be a levélbe, hogy ellenőrzött. Egyszer reklamáltam, akkor mondták. Pontosan megírták, hogy hogyan, de azt már elfelejtettem.
Megtaláltam, ezt írták: "A kártevőket ellenőrzi a program, mert azt már a levelező protokollon keresztül megteszi" Az alapbeállítás ehhez elegendő. Nem kell buherálni semmit. -
Pilács
senior tag
Üdv, biztos örök téma, de nem jutok előrébb: TB + IMAP fiók + SSL. Milyen víruskereső fogja meg a beeső vírusokat? A jelenlegi Nod32, hiába van engedélyezve az IMAPS, rá se figyel semmire.

-
egonca
csendes tag
válasz
Beró Szilárd
üzenetére
Ha eddig is TB-öt használtál, nem lesz semmi gond. A szolgáltató váltásnál át kell írni a postafiók kiszolgáló adatait és ennyi. Ha T-online-os levélcímeid voltak, akkor azok megszűnnek.
(Tavasszal álltam át T-online-ről Digire) -
egonca
csendes tag
Nekem így van beállítva több szőrű. Van másmilyen is.

Ha levelet írok Csabának vagy kapok Csabától, akkor küldés, illetve beérkezés után után archiválja és cimkével látja el a levelet.
A pirossal bekarikázott opció fontos, ha neked nem így van, akkor próbáld ki így.
Én nem használnám a tartalom/levéltörzs lehetőséget. -
Beró Szilárd
csendes tag
Előre is köszönöm a segíséget, az ötleteket.
Fel fogom mondani a T-online-os előfizetésemet, de szükségem lenne az eddigi bejövő kimenő leveleimre.
A kimentőt ki se írta a Webmailra, úgyhogy az gondolom meg fog maradni, mikor kikapcsolja a Telecom a szolgáltatást.
A bejövő leveleimet hogy tudom megőrizni? Arhiváltam, de nem látom, hogy hová mentette.
A Thunderbird levelező program meg fogja így tartani a bejövő leveleimet?
Szilárd -
Tobaja
tag
Sziasztok!
Nem tudom a Thunderbird levélszűrű beállításaiban van valakinek tapasztalata, mert a segítségét kérném!
Össze-vissza keveri a leveleimet, jobban mondva nem rendezi a szűrűk alapján!
Minden egyes postafiókomban külön-külön szűrőket hoztam létre a leveleimnek! Pl. szeretném külön válogatni a különböző hírleveleket, magán leveleket, Facebook, stb. Hiába állítom be a szűrűket, nem hajtja végre a levél szűrését. Először levéltörzsre szűrtem, gondolva mennyivel könnyebb így a hasonló tartalmat "összehozni" egy mappába, de nem! Majd próbálkoztam magával a feladóval beállítani, akkor sem volt hajlandó megcsinálni!
Segítsetek, mit lehet tenni?! Amúgy a Thunderbird 53.4.0 verzióját használom Win 10 alatt!
Álljak át másik programra? -
Másnak is van olyan,hogy amikor meg nyitom a thunderbirdet alul a töltő csík jó ideig tölt aztán meg nyitom a tevékenység kezelőt és dolgozik van,hogy egy percig is.Ez mitől lehet?
-
gyulank
addikt
Jött egy frissítés, most jó. 52.4.0
-
jackal79
aktív tag
Még annyi, hogy a billentyűparancsokat hol tudom megváltoztatni?
-
jackal79
aktív tag
Sziasztok!
Az megoldható, hogy a leveleket az Microsoft outlook-al szinkronizálja a naptárat meg a Gmail-es naptárral?
Köszi! -
cekkk
veterán
Sziasztok!
Hol lehet beállítani úgy ezt a programot, hogy ne töltse le csak X nap levelezéseit. A beállításokban amit találtam ott ezt kipipáltam és már le is töltötte az összeset.
Tudtok segíteni ennek a beállításában, mert így viszont alig marad tárhelyem a gépen, ha 4 emailcímmel is használnám.
-
gyulank
addikt
Ubuntu 16.04-től újabb rendszereken használhatatlan. Mikor beírom az e-mail címem, és a jelszót, felugrik az ablak, amibe szintén be kéne, de hiába nyomok a következőre, nem reagál. Ezt csinálja 17.04-en, és 17.10-en is. Ez a program, vagy az oprendszer hibája? És valahogy használatra lehet bírni?
-
Mozbackup-os .pcv file-ból szeretnék leveleket szelektíven importálni, majd megfelelő Inbox almappákba mappákba tenni, hogyan lehetséges ez?
-
válasz
Vizes Tomi
üzenetére
Az az alapértelmezett levelező?
-
Vizes Tomi
tag
Sziasztok !
A windowsban (W7) jobb gomb küldés levélként gombra kattintva elindult a TB és a fájlt berakta egy új levélbe mellékletként, csak címezni kellett. Most is elindul a Tb , de nem dobja fel az új levél ablakot.
Hol a bibi?
Köszönöm -
escsé
tag
válasz
TigerCat
üzenetére
Szeva
Egyedleg!? Ezt hogy érted?Egy géméles akkontal műxik a calendar és abban vannak létrehozva a naptárak. Szinkronizálja a thdrb. Igaz én a szolgáltatónál próbálkoztam eddig a naptárak beállításával ilyen megjelenítéshez. -Ez most, miközben írok jutott eszembe.- Azt gondolom ez nem is thdrb kérdés így, mert a G szolgáltatónál kellene ezt állítani. Az egyik gépen beállítom , aztán a másikon is (persze thndrb), de a telón és a webes felületen nem fogja tudni csak, ha a thndbr-ön hoztam létre.
Akkor ez most egy nagy OFF, azt hiszem
Köszi

-
escsé
tag
Beleht azt állítani, hogy csak bizonyos naptárakban pl.: az 10 napig tartó esemény csak munkanapokra kerüljön. (Pl.: melós naptár kontra családi naptár)
-
Winner_hun
félisten
Azt valahogy be lehet állítani hogy keresésnél MINDIG a legfrissebb e-mailek legyenek a lista tetején automatikusan? A dátumra mindig rá kell nyomni 2x hogy ez megvalósuljon.
-
gg72
veterán
Sziasztok! Apósom valamit véletlenül elállított a Thunderbird-ben és azóta az egy témában érkező levelei egyben, csoportosítva jelennek meg, ami nagyon zavarja. Aztán ha ráklikkelek az adott levélre (témára), az összes levelet megnyitja külön-külön. Ma próbálgattam mindenféle beállítást, de nem jöttem rá a megoldásra, hogyan tudnánk ezt visszacsinálni az eredeti állapotra...
-
Met
nagyúr
Sziasztok!
Windows Live Mail-ből hogy tudok a legegyszerűbben átköltözni TB-be?
Céges levelezés, sok ügyfél mappával és levéllel, valamint jó lenne ha a jelszavakat is átvinné. -
old-dog
aktív tag
Sziasztok!
Email küldésnél egy Google fiókba szeretnék nagy méretű csatolmányt küldeni kb 21.3Mb. Van valamilyen határ, hogy mekkora file csatolmányt lehet küldeni? -
user112
senior tag
Sziasztok!
Nekem már működik az új gépemen a mail, de mégis csak szükségem lenne a korábbi (másik gépen lévő leveleimre, névjegyzékre is.
Hozzá lehet valahogy adni a régi leveleket az újhoz?
Másik mappa is jó lehet.Köszönöm
-
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Vagy IMAP, vagy kicsit visszaolvasva leírtam a menetét.
-
Sziasztok!
T-onlineos e-mail címet használok Thunderbirddel. Fel szeretném költöztetni ezt a fiókot telefonra is, és megoldani azt, hogy ha telefonon olvasok el egy e-mailt, az utána letöltődjék az asztali gépen a Thunderbirdbe is. Hogyan lehet ezt megoldani?
Köszönöm!
-
kezdosql
tag
Tudna valaki segiteni, hogyan lehet a levelhez csatolt fajlokat letoltes utan toroltetni a levelezobol?
-
ace05
senior tag
Üdv segítséget kérnék.
Betelt az inbox, nem tudok levelet fogadni. Kb 2012-ig visszamenőleg vannak leveleim, ami 11 gb-ot emésztenek fel. Azt csináltam, hogy a 2016.ig az összes levelet az archívumba helyeztem, de ezeket nem akarom törölni, mert fontosak. Mit tudnék csinálni, hogy nem akadjon ki foglalt tárhely miatt a thunderbird ? Hozzak létre egy másik profilt, ahova beállítom a postafiókot, a mostani meg maradjon archívumnak ? Összesen csak 10 gb lehet az inbox, vagy profilonként is lehet annyi?
-
melan
senior tag
Sziasztok!
Mióta frissítettem a TB-t, ha csatolt fájlt akarok letölteni, vagy akár csak egy levélben átküldött linkre kattintok, a mozilla összetojja magát, és újraindul. Sima doc stb fájlokról van szó. Nálam van hiba, vagy van valami gubanc?Újratelepíteném, de a szűrőket stb nem tudom, hogyan lehet menteni... vagy megoldható újrarakás nélkül a probléma?
-
válasz
keresovandor
üzenetére
-
keresovandor
csendes újonc
válasz
TigerCat
üzenetére
Üdv! Az a baj,hogy ez egy régen felállított rendszer (iskola) és bizonyos dolgokhoz ragaszkodnak én meg keveset vagyok itt. A másik profil.amit mondtam,csak mondásra volt és nem egyezik a két felhasználó. volt egy régebbi xp-n a profil,de nem volt változás,mert valamiért nem kezeli a nagyobb fájlokat,azt hol lehet beállítani?
és én csak ennyit szeretnék látni
,mert így átláthatóbb tudnál ebben segíteni. köszönöm -
válasz
keresovandor
üzenetére
Az mindegy.
Bezárod a TB-öt, elnavigálsz a profil mappa tartalmába, kimásolod ami ott van (összefoglalóban, képernyőmentés is van róla), ezután törlöd és a helyére beteszed a másik gépen levőt. Így nem kell küzdeni a profil azonosítóval, hiszen nem változik. Ha kész vagy, csak visszamásolod a mentést és kész.
És ez nem csak két Windows között működik, de még Linuxra, vagy Mac-re is átrakhatod. Szóval nem probléma a W7 vs. W10.
De persze ez csak egy ötlet, hogy kiderítsük, mi a hiba.
Azt is megnézheted, mi történik, ha kitörlöd a profil mappa tartalmát és újra beállítod tisztán.
Ha félted, tölts le Portable TB-öt, azzal is kísérletezhetsz...
-
válasz
keresovandor
üzenetére
Hm. Ha azt a profilt átrakod (előtte lemented, összefoglalóban leírtam), akkor innen kimegy?
-
válasz
keresovandor
üzenetére
Próbáld fájlmegosztóval és belinkelni. Hátha nagy a mérete.
-
keresovandor
csendes újonc
Üdv! Tudna valaki segíteni.Tudok levelet küldeni,de ha van hozzá melléklet akkor nem megy át. Gondoltam esetleg arra,hogy a szerver jelszóval lehet probléma,de akkor egyáltalán nem megy át. Arra is gondoltam,mert hogy több e-mail cím van hozzá,hogy csak azt az egy e-mailt törlöm ki és csatolóm újra. Köszönettel.
-
teo77
őstag
Sziasztok!
Be lehet azt állítani valahol Thunderbird - ben, hogy az aláírásom ott legyen válaszkor is és továbbításkor is?
Köszönöm szépen! -
Megoldható...
IMAP és kész. Ha csak POP3 van, rejtett másolatként hozzáadod magad, majd a másik gépen ahol megkapod, beállítasz egy szabályt, hogy a tőled érkezett leveleket mozgassa át az elküldöttek közé. Ugyanezt ezen is csináld meg. Fapad, de szerintem mennie kell.
Vagy, fellősz egy Google fiókot, beállítod a más címről küldést és ezen keresztül szinkronizálod. A Thunderbirdben is beállítod, de nem kéred le. Viszont az elküldötteket egy szabállyal szintén átmozgatod a Google elküldött mappába.
Egyik sem vészes, szimpla logikai sorrend.
-
San398
őstag
válasz
TigerCat
üzenetére
Bocs ha nem volt pontos a kérdésem, hogy mit is szeretnék, de az összefoglalóban csak azt találtam, hogy hogyan tegyük fel több gépre ugyanazokat a leveleket, amit lementettünk(ki és bejövő) Én ezt úgy szeretném , hogy ha az egyik gépen megírok egy levelet majd elküldöm azt a másik gépre automatikusan áttöltse.(egyik gép itthoni, a másik meg céges) pl. levelező szerverre feltölteni majd onnan automatikusan át a másik gépre vagy felhőbe és másik gépre stb.
-
San398
őstag
válasz
ottobacsi
üzenetére
Sziasztok!
Van mód arra, hogy ha egyik gépen elküldök egy levelet akkor egy másik gépen is megjelenjen az elküldött üzenetek között? Tehát két gép mindegyiken ugyanaz a thunderbird és ne csak a beérkezett levelek legyenek azonosak hanem az elküldöttek is. T-online levelezésről lenne szó -
ottobacsi
tag
Sziasztok!
Ma megbolondult a thunder:

Portable, vinyón van, hely van, tömörítés megvolt, piszkozatok törlése megvolt, router gép minden újraindítása megvolt.
Nem nagyon akarja letölteni a leveleket, amelyiket mégis letölti (mármint a fejlécet), hiába kattintok rá, magát a levelet akkor sem tölti be.
Ma frissített, előtte és utána is ugyan ez volt.
Másik gépen ugyan így van azon működik rendesen.
Mi lehet a baj? -
melan
senior tag
Sziasztok! Win10 alatt szeretnék új postafiókot beállítani, de a jelszó megadását követően a felugró ablakban hiába kattintok a tovább gombra, vagy bármire, nem reagál (egy gmail címet akarok beállítani, és a hitelesítésnél nem működik a tovább gomb). Mi lehet a probléma? A kód jó, kipróbáltam a böngészőn keresztül...
-
zambozoli
aktív tag
Sziasztok!
Valaki legyen kedves megnézni hogy Ubuntu vagy Linux Mint alatt a tálcára tett Thunderbird ikon képfájlának mi az útvonala.
Köszönöm!
-
Zola007
veterán
mitől olyan iszonyat lassú a keresés Thunderbird alatt?

1db kulcsszóra akarok keresni 1 fiókban, de 10 perce csak a zöld csíkot látomaz online fiókkezelő 2mp alatt kidobja a találatot
-
AstraCDX
senior tag
Sziasztok !
Beállítottam a programot, a levelek érkezésével nincs gond, de küldeni nem tudok .
Küldés indítása után ez a hibaüzenet :
"Az üzenet küldése sikertelen .
Az üzenet küldése sikertelen, mert a levélküldő (SMTP) kiszolgálóval (smtp.externet.hu) való
kapcsolat időtúllépés miatt megszakadt . Próbálja újra ."A levélszolgáltató az externet .
Kiszolgáló : imap.externet.hu port : 143
Levélküldő (SMTP) kiszolgáló : smtp.externet.hu port : 25
Biztonság, és hitelesítésnél nem tudom mit kellene választani .
Hol, milyen adatokat kellene még megadni, hogy működjön a levélküldés ?
Üdv.
Astra
-
kezdosql
tag
válasz
peter889
üzenetére
Olyan hivatalokról beszélek, amik szeretik az ügyeket szőnyeg alá söpörni.
Ezt mi anno ugy oldottuk meg, hogy csinaltunk egy papagaj emil cimet, aminek csak az volt a funkcioja, hogy amint kapott egy emilt, automatikus replyt kuldott, hogy megkapta.
Termeszetesen mas serveren volt, mint a mienk, a kuldoe, igy bizonyitva volt, hogy az emil elhagyta a mi, kuldo server es weben keresztul megerkezett egy masik serverre.
Pontos idopont volt a kuldesrol es visszajelzesrol, igy a hivatalok ne tudtak a levegobe beszelni, percre pontosan bizonyitva volt az akcio.
Amikor volt egy kemenykedo, akkor egy ugyved segitett, akinek szinten elkuldtuk az ilyen leveleket es o mar hivatalosan igazolta a teljes folyamatot. Ettol kezdve a hivatalnak azt kellett bizonyitania, hogy adott idoben elerhetetlen volt a servefre, amire jot a trompf, hogy akkor viszont a kuldonel ott kell lennie a logban, hogy kezbesites sikertelen, par perc mulva ismet megprobalja, stb.
Szoval, vannak lehetosegek.
-
tamas1985
tag
Sziasztok!
A következőben kérném a segítségeteket:
A goggle naptár alkalmazását szeretném használni egyrészt webes felülten, telefonon, és Thunderbirdben is , az első kettő szép szinkronizál, megy simán, a gépen viszont hiába állítottam be letölteni letudja az eseményeket viszont ha szerkeszteni akarok egyet vagy újat hozzáadni akkor modification failed hiba üzentet kapok.
Mi lehet a gond???
előre is köszi -
sz.j
nagyúr
Srácok, a Thunderbirde-nek van okostelefonra telepíthető verziója?
-
user112
senior tag
Sziasztok!
Egy ideje a Thunderbird duplán indul el. A 2.-ban feljön egy üzenetablak is, hogy "a ... fiók feldolgozás alatt áll. Új üzenethez a feldolgozás befejezése után juthat hozzá.". Az értesítési területen is kétszer van. Ha az egyiket bezárom, eltűnik a másik is. Ha jól rémlik utoljára az egyik fület külön ablakba tettem; lehet emiatt?
Hogyan tüntethető el az egyik példány? -
gborisz
tag
Sziasztok, én nem használom, de most felraktam TB-t (hivatalos oldalról, magyar, win7-re), hogy barátnőm tudjon min gyakorolni, mert ezzel került most szembe melóban. Elvileg ott is ugyanez a 52-es magyar verzió van, de mégis hiányzik belőle az Események és feladatok menü, ami nálam megvan. Valaki rábökne, mit nézek el?
-
kispx
addikt
válasz
peter889
üzenetére
> "Megnéztem, és nálam a Thunderbird-ből a Gmail-re küldve, sőt a Vipmailre és Freemailre küldve is működik az olvasási visszajelzés."
Ez hogyan? A Gmail eleve nem támogatja a visszajelzést. Max ha egy kliens alól nézed.Az email visszajelzés nem túl hatékony dolog. A felhasználó dönt arról, hogy akar-e visszajelezni neked. Így a válasz az majdnem mindig az, hogy nem. Vannak webes szolgáltatások, akik által egy 1x1 pixeles fehér képet belerakhatsz az emailbe, és ha megnyitják az emailt akkor az 1x1 képet lékéri a szerverről a kliens. (Kivéve ha tiltva van a képek megjelenítése). Így egy harmadik fél auditálja a megnézést. Megbízható szolgáltatót nem tudok, valószínűleg a do-it-yourself szerver a legjobb ebben az esetben.
Egyébként szerintem akkor jársz a legjobban ha egy harmadik embernek is be CC-zed.
-
Tamy
őstag
válasz
peter889
üzenetére
A hiba nem a Te "készülékedben" van, ez ilyen sajnos. Nekem úgy van beállítva, hogy mindenkitől kér, de csak elvétve kapok. Amit a gmail-ről írtál, az külön érdekes, gondolom nem webes felületen olvastad, mert ott nem kérdez rá, hogy küldesz-e visszajelzést, és az onnan elküldött levelekre be sem lehet állítani, hogy kérjen. Szóval hiába kérsz, az semmire nem garancia, vagy küld, vagy nem, törődj bele, mást úgysem tehetsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Egy napot állítok az eseménynek és ismétlésre veszm a hatidő végéig. Csak hétköznap meg választható.
és én csak ennyit szeretnék látni
,mert így átláthatóbb tudnál ebben segíteni. köszönöm