Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autóhifi
- Pánik a memóriapiacon
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
olbaidhun
őstag
Sziasztok!
Pár hónapja álltam át kényszerből a thunderbird használatára.
Meló helyen a telepített változat. Nyilván a saját címeim miatt portable változatban (otthon és többnyire mindenhol) a portable 32-bites. 52.0.1Legutóbbi frissítés óta, levélíráskor halvány a küldés gombom.
Próbáltam több gépen is, w7, 10, x86, x64 rendszereken, de első levél küldésre mindig halvány, nem "megnyomható".Offline módra váltok, majd vissza, így működik.
Pluginokat már elkezdtem letiltani, van esetleg tippetek mi okozza / vagy mi a megoldás?
Köszönet

:::::::::::::
megoldva:
shift-et kell nyomni indításkor és a következőt választani:Eszköztárak és vezérlőelemek alaphelyzetbe
Változtatások végrehalytása -
net84
őstag
-
net84
őstag
válasz
TigerCat
üzenetére
Sajnos az Outlook nekem is csak a egy kósza kitérő volt.
Ahogy utána olvastam, meg is szívtam. Elvileg az MS nagyon megnehezítette az import műveletet más levelezőbe. Egyelőre nem jutottam előrébb.
A levelek importálásának kísérlete közben létrehoztam egy "fiókot". Ezt viszont törölném, de nem engedi.
Ezt dobja fel... Ötlete valakinek?
Az Arhívum nevű mappát szeretném eltűntetni. E-mail nincs hozzárendelve, csak én adtam meg kézzel az üzenettároló könyvtár helyét. -
net84
őstag
válasz
TigerCat
üzenetére
Köszönöm!
Az exportálással még küzdök. Valahogy csak összehozom.
Sikerült megtalálnom az üzenetszabályt és el is kezdtem feltöltögetni a különféle tértivevény szűréseket.
A naptáras ötletet is köszönöm. addonba találtam google calendar-t, így csak a naptárba vagyok bejelentkezve és látok egyből mindent, amit kell.A Törölt elemeket viszont nem tudom összehozni. A Helyi mappa - Törölt elemek nem választható ki. Lehet, hogy az IMAP beállítás miatt nem engedi kívülre küldeni a törölt leveleket?
-
Ha ki tudod exportálni a leveleket .eml formátumba, azokat be tudod húzni. Csak előtte hozd létre a lokális mappákat.
Térítvényeket nem használok, de gondolom valamilyen szabállyal (tárgy, levél tartalma, vagy feladó, stb) megadhatod, hogy miként kezelje.
A fiók beállításainál add meg, hol legyen a törölt elemek mappa. Tallózd a helyi mappák alatt levőt.
Igen, naptár addonnal (összefoglalóban) behívhatod a feed-et a levelezés nélkül is.
-
net84
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Bő 1 év kihagyás után visszatértem a Thunderbird (korábban több mint 3 évig használtam gond nélkül) levelezőhöz (a vállalati MS Outlook-ban valami meghasalt és nem hajlandó levelet küldeni, így végleg szakítottunk).Pár apróságot nem bírok beállítani (az sem biztos, hogy lehet), illetve az átköltöztetésben is fennakadtam:
IMAP beállítást használok név@vállalat.hu mail címmel. Azonban az elküldött leveleket csak lokálisan tárolom. Ezt beállítottam most is, azonban Outlook-ból nem tudom hogyan tudnám áthúzni az elküldött elemek mappa (több almappával) tartalmát. Exporttal próbálkoztam, de a Thunderbird nem enged Outlook-ból importálni. A Helyi mappák - Elküldött elemek részbe szeretném beköltöztetni. Erre valami "egyszerű" megoldás nincs?
Ha tértivevényt kérek, beállítottam, hogy az Elküldött elemek mappába tegye. Ha létrehozok egy tértivevény mappát a Helyi mappák-on belül, akkor egy szabállyal vagy beállítással nem kergethetem oda a bejövő tértivevényeket, visszaigazolásokat?
Olyat tud-e (én nem találtam), ha egy IMAP mappából törlök egy levelet, azt ne IMAP törölt mappába tegye vagy véglegesen törölje, hanem mozgassa át a Helyi mappa - Törölt elemek-be?
Visszaolvastam, láttam, hogy más is szeretett volna valami hasonlót a naptárral, mint most én:
Adott egy gmail privát fiók. Itt használom a naptárat. Egy mobil és egy TAB szinkronizálgat egymással. Több naptártípus/kategória van beállítva (telefonos, személyes, munkahelyi, egyéb, születésnap, ünnepnap). Azt meg lehet valahogy oldani, hogy a privát gmail leveleimet ne szinkronizálja a TB, de a naptárat és esetleg azon belül csak egy adott kategóriát viszont szinkronizáljon a beépített naptárjával?Előre is köszönöm a segítségeket!
-
válasz
Oly-Service
üzenetére
Mobilról vagyok, de ez vagy bug, vagy valami félresikerült új fícsör. Szerintem az előbbi... Ha egy prtable verzióba beteszed a profilt, akkor is így viselkedik?
-
Met
nagyúr
Sziasztok!
Új levélnél hol kell beállítani hogy a szöveg bekezdésformátuma mindig szövegtörzs legyen?
Bekezdésen van alapból és agyfaszt kapok a dupla sorköztől. végignéztem mindent de nem találtam ilyen beállítást. -
Oly-Service
tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék!
A munkahelyi és otthoni gépem is frissítette a levelezőt (ver. 52.0), de mióta frissült a "Válasz" és a Válasz mindenkinek" gombra kattintva a címzettek sor tök üres. Minden mélcímet be kell másolgatnom
Van valami megoldás??? -
kisho
senior tag
Sziasztok!
Mióta frissült a Thunderbird 52.0-ra, azóta a felugró értesítés a jobb alsó sarokban megváltozott, a szöveghez valami világosszürke (vagy áttetsző?) színt használ, szóval alig olvasható. Van valakinek ötlete mit lehet vele tenni? Bővítmény nincs telepítve, skin se, a gyárit használom.
-
fcc
aktív tag
Helló!
A thunderbird frissítése után a levelező eszköztár menü átkerült a jobb oldalra. Hogy lehet visszatenni balra?(TB 52) -
Kékes525
félisten
Van stabil 64bites verziója Thunderbirdnek?
-
válasz
Dexter-2000
üzenetére
Igen, összefoglalóban leírtam a mentés menetét.
-
Dexter-2000
őstag
sziasztok,
szeretném a leveleimet archiválni egy pendrive-on ahol szükség esetén egyből elérem őket.
ez kivitelezhető? -
pdave
aktív tag
Sziasztok!
A következő problémám van. Ha Thunderbirdben cc-ben több címzett is van (jellemzően 8-10, vagy több), néha előfordul, hogy a címzettek nem látják az utolsó két címzettet. Tehát ha cc-ben van mondjuk 10 címzett, akkor van akinél csak 8 címzett látszik, de ugyanakkor mindenki megkapja a levelet. Találkoztatok már ilyennel?
-
Chiller
őstag
Oke, feladtam.
Szoval nem birom betoltetni a kepeket ezzel a vacak (legfrissebb) Thunderbirddel.
Amit probaltam:
- Address bookba felvettem a feladót, és adatlapon bekapcsoltam a "prefer to receive messages as HTML"
- Options / Advanced / Allow remote content bekapcsolva
- Show all body parts (ez ugye egy addon) nem segitett
- run as administrator nem segitett
- View > Message Body As > Original HTML bekapcsolva
- View > Folders > All bekapcsolva
- mailnews.message_display.disable_remote_image; Value = true bekapcsolva
- mar a kivetelekhez is hozzadtam a tavoli weboldalt, nulla eredmenyMost ott tartok mar egy ideje, hogy levelnel fel se jon a kis csik, hogy letoltse-e a remote contentet.
Vagy ajanljatok mas levelezot, mert ez egy rakas szar.
-
lgacs
újonc
válasz
Dexter1024
üzenetére
Valószínüleg segített, hogy írtam nekik. :-)
-
válasz
Dexter1024
üzenetére
Megesik az ilyen. Mondjuk a Freemail-re nem mernék tenni. Sok a gond velük.
-
válasz
Dexter1024
üzenetére
Szerintem a Freemail oldalán kellene keresni a hibát. Esetleg kérjétek le Gmail-ben is POP-ként. Akkor kiderül, hogy hol a hiba.
-
lgacs
újonc
válasz
Dexter1024
üzenetére
Nekem is ez történt. Az eset úgy látszik nem egyedi.
A megoldás engem is érdekel. -
Dexter1024
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Olyan problémám akadt, hogy Péntek (Március 24) óta a Freemail-es letöltött leveleim úgy jelennek meg mintha a forrás-szöveget nézném. Dátumhoz a letöltés ideje kerül, üres a feladó és a tárgy, a szöveget is úgy kell kibogarászni, csak sokszor az sem sikerül. A gmail-es fiókomról normálisan tölti le a leveleket. Online, vagy droidos telefon beépített kliensével letöltve normálisan jelennek meg a freemail-es levelek is. Win10 / Thunderbird 45.8.0. Kb 1 éves telepítés, a Thunderbirdben beállítom az 1db freemail-es fiókomat meg az 1db gmail-es fiókomat, máshoz nem nyúlok mert nem is tudom miket lehetne még beállítani. Ha valamelyik frissíteni akarja magát, azt ráhagyom. Amúgy egy felhasználós gép, senki nem piszkálja. Elvileg vírusmentes.
Minden segítséget előre is megköszönök!
-
Kékes525
félisten
Rossz mappaszerkezettel tudok olyan kavart okozni, hogy nem kapok meg egy e-mailt? Gondolok például arra, ha valami nem létező mappába irányítaná a szűrő a levelemet, akkor automatikusan az alapértelmezettbe, a beérkezettek közé teszi a program? Másrészt én az elküldött elemeknél is csináltam almappákat. Itt tudok esetleg valamilyen galibát okozni?
Van valami amire különösen ügyelni kell a mappaszerkezetek létrehozásánál? -
nandow
aktív tag
Sziasztok!
A munkahelyen Thunderbird-öt használunk, a személyes email fiókom pedig gmail.
Azt szeretném valahogy elérni, hogy a munkahelyi Thunderbird-ös eseményeim megjelenjenek a Google naptárban, viszont fordítva ne, tehát a személyes eseményeim a Thunderbird-ben ne legyenek láthatók.Megoldható ez valahogy?
A Lighting és a Provider for Google Calendar kiegészítőket feltelepítettem, de ekkor megjelennek a személyes eseményeim a Thunderbird-ben.Vagy ezt valamiképp úgy lehetne megoldani, hogy a Google naptárhoz kéne valahogy hozzáadnom a Thunderbird naptárat?
-
Fisha
őstag
Köszi. Jó lett volna olyan megoldás, ami nem igényel semmilyen beavatkozást a többiék részérről, de ez se rossz ötlet, megpróbálom keresztülverni.

Az mennyire perverz ötlet, hogy én pop3-mal használnám a fiókot, míg ők imappal? Persze nem a server oldali törlést ki kell kapcsolni. Működik ez így? -
Bohus
aktív tag
Két dolgot kell tenned:
1. Egyeztetni a többiekkel, hogy a régi levelek kerüljenek egy külön mappába (arhívum).
2. Postafiók beállításai - Szinkronizálás és tárhely - Speciális - és itt kiveszed a pipát az adott mappából.Másik: a lokálisan törölteket ismét le fogja húzni, ez a Tb.-nek kutya kötelessége. Ha beállítod a törlést, hogy a szerverről is törölje, akkor nem lesz ilyen gond (persze a többiek elől is el fog tűnni).
-
Fisha
őstag
válasz
ErikSon
üzenetére
Sziasztok!
Imap/thunderbird szakértőre lenne szükségem.

Adott egy postafiók, amiben rengeteg levél van visszamenőleg és elég sok érkezik is rá naponta. Ezt a postafiókot több gépről is nézzük, így imapként használjuk mindenhonnan. Viszont én a saját gépemen szeretném, ha nem lennének meg a levelek 4-5 évre visszamenőleg, mert nagyon meghülyíti a thunderbirdöt. Hogy tudom ezt úgy elérni, hogy közben a serveren megmaradjanak, a többiek lássák őket? Illetve, hogy nekem ne akarja minden letöltésnél újra lehúzni a lokálisan törölteket a thunderbird?
(nem gmailes fiók, de ez talán mindegy)Előre is köszi a segítséget.
-
ErikSon
tag
Köszönöm, pont ezt kerestem. Tökre idegesített

-
default.
őstag
Szervusztok!
Hogyan tudok képet beilleszteni az aláírásomba?
Olyan opciót látok, hogy az egész aláírást képből vagy html-ből vegye, de én úgy gondoltam, hogy normál aláírás, csak egy cég logo-t tennék bele pluszba... Megoldható valahogy?Köszönöm!
-
rudob
újonc
Sziasztok !
Köszönöm a segítségeket. Az összes levél mappában volt a levelek ami teljesen elfoglalták a tárhelyet.
Köszönöm. Üdv. -
default.
őstag
Sziasztok!
Ha valamit megjelölök levélszemétnek, sőt, már úgy érkezik a fiókomba, hogy a Thunderbird jelöli meg levélszemétnek, akkor azok miért a Beérkezett üzenetek közé jönnek, miért nem törlődnek automatikusan?
És ezt hol tudnám beállítani?Köszönöm szépen!
Üdv -
Bohus
aktív tag
Amit írtál az némileg zavaros, így nem tudok lépésről-lépésre útmutatót nyújtani. De leírom mit kellett volna csinálnod, vagyis mi a teendő ha megtelik a gmail fiók és már selejtezéssel sem lehet helyet felszabadítani, (mert az a 17GB az mind nagyon fontos). Ilyenkor nagyon jól jön a Thunderbird, helyben (vagy akár felhőben) is lehet tárolni a régi dolgokat:
Menü: - Eszközök - Postafiók beállításai - (...@gmail.com) Másolatok és Mappák
Panel jobb oldalán: - Üzenetarchívumok tárolója - Máshol...... ahol beállítasz egy mappát. Innentől kezdve amit a Tb.-ben archiválsz az a gépeden ebbe a mappába fog kerülni és nem terheli a gmail tárhelyed. Persze ha már csak a géped tárolóján van meg ez az archívum, az nem nyújtja ugyanazt az adatbiztonságot, mint a gmail szervere, de erről néha készíthetsz biztonsági másolatot, szinkronizálhatod NAS-ra vagy akár a felhőbe is nyomhatod. Ezt az archívumot a Tb-ön belül továbbra is elérheted a bal oldalt Helyi mappák-ra kattintva.
Ha eljutsz oda, hogy megtelt a merevlemezed, betelt a felhő stb., akkor marad az archiválás, de onnantól Tb.-ön keresztül közvetlenül már nem láthatod a régi levelezésed. -
rudob
újonc
Sziasztok !
Gmail.com-os fiókom van ami 99%-on van a tárhely telítettsége. Ezért létre hoztam egy másik gmail.com-os fiókot amibe áthelyeztem a leveleket. Az áthelyezés a thunderbirdben csináltam. A levelek áthelyeződtek, de viszont a telítettség még mindig 99%-on áll. Ha a gmail kiszolgáló oldalán lépek be a fiókomba ott sem látszódnak már a levelek, de ott is kiírja, hogy nemsokára elfogy a tárhely. Hogyan tehetem üressé így a fiókom tárhelyét? Mi lehet a gond? Köszönöm előre is a választ ha valaki tud segíteni.
-
default.
őstag
Sziasztok!
Be lehet állítani valahogy az azonos feladótól (vagy azonos tárggyal) érkező levelek összefűzését? Arra gondolok, ami a Gmail-ben is van, hogy nem külön levélként jelennek meg ezek, hanem jelöli, ha van olvasatlan levél, rákattintok, és az adott személlyel történt teljes levelezést látom..
Köszönöm előre is!
Üdv -
atala
addikt
Megtudná valaki mondani, hogy ha kapok egy emailt amiben beágyazott képek vannak, akkor azok miért nem jelennek meg? Csak mellékletként lehet őket látni a lap alján. Nem minősül spam-nek, és becsapós oldalnak.
-
Tamy
őstag
Sziasztok!
Akadt egy elég zavaró problémám: A Thunderbird elfelejtett alapértelmezett levelezőkliensnek lenni, hiába van mindenhol beállítva. Minden induláskor rákérdez, hogy beállítom-e, ennek ellenére nem lesz az, mert legközelebb megint megkérdezi. Illetve ha egy e-mail címre kattintok a böngészőben (Chrome), akkor is átirányít a webes alapértelmezett e-mail fiókomra (amit nem is értem honnan vesz), ahelyett, hogy a Thunderbirdben nyitna egy új e-mail írás ablakot.
A vezérlőpult-Alapértelmezett programok alatt a kiterjesztéseknél az "*.eml", és a protokolloknál a "MAILTO" résznél is a Thunderbird szerepel (Windows 7 x64). Van valakinek ötlete?
-
kalif
csendes tag
Sziasztok, bocs a kérdésért, lehet, hogy volt már, bár én nem találtam:
Tehát : Nekem automatikusan menti a leveleket egy archivum mappába, amiben van már vagy 30 ezer levél.
Sehol nem találtam, hogy hol tudom kikapcsolni, hogy automatikusan minden levelet elmentsen ebbe a mappába.Törölni is szeretném,de egyben nem engedi.Tehát hol tudom azt beállítani, hogy ne mentse automatikusan ? Szeretném én kezelni. Köszönöm. -
steele80
senior tag
Sziasztok! Most ismerkedem a Thunderbirddel és arra lennék kíváncsi, hogy a beérkező levelek mappából tényleg csak egyesével lehet törölni a leveleket? Ha esetleg létezik olyan két kattintásos módszer mint az Outlookban azt hol találom?
-
Bohus
aktív tag
válasz
jasonka
üzenetére
Elvileg nincs akadálya ugyanazon profil használatának két op.rendszeren. Nálam Linux és Windows 10 - nem feltétlenül azonos verziójú - thunderbird-je fut egyazon PC-n gond nélkül. Maga a profil fájl egy harmadik (NTFS) partíción van, hol az egyik, hol a másik rendszer használja. Kb. négy éve használom így és soha nem volt gond. Persze néha készítek backup-ot, az ördög nem alszik.
-
kispx
addikt
válasz
jasonka
üzenetére
Nem hiszem, nálam már megélt egy xp -> 7 -> ubuntu váltást a profil.1)
A c:\Users\<felhasználóo_név>\AppData\Roaming\Thunderbird\profiles.ini tartalma mi?2)
Ha a mentésből kimásolod a profil mappa tartalmát máshova, majd Total Commanderben (vagy parancssorban) elnavigálsz a TB telepítési mappájához ésthunderbird.exe -pparancsot kiadod akkor feljön egy ablak.Ott kattints a profil létrehozására, majd add meg neki az előbb létrehozott mappát. (Azt a mappát, amiben olyan fájlok vannak, hogy prefs.js vagy key3.db), majd indítsd el az új profillal.=================
Szerk.:Igen egy TB futhat egyszerre.
De a következő paranccsal elvben lehet két különböző profillal ellátott TB-t futtatni:
thunderbird.exe -P "My Profile" -no-remoteMindkét példányt így kell futtatni, csak más profillal.
-
jasonka
aktív tag
válasz
jasonka
üzenetére
A probléma tulajdonképpen az, hogy a (külön partíción lévő) WIN7-re feltelepítve a Th-et nem lehet megnyitni, mert : "A program már fut, de nem válaszol. Zárja be a programot, vagy indítsa újra a számítógépet..." felirat fogad, és nem is lehet megnyitni.
Eszerint hiába a két partíció - összesen csak egy Th. futhat egy PC-n ?
(A Win7 nem látja az XP partícióját, de fordítva igen.) -
jasonka
aktív tag
Üdvözletem !
Van egy működő Thunderbird-em (XP alatt), ezt most WIN7 alá szeretném telepíteni - de mivel több mailfiókom van rengeteg beállítással, ezért az összefoglalóban leírtak szerint elmentettem a működő profilt, és arra cseréltem a telepítés utánit - ám sajnos nem működik...

(A verzió természetesen ugyanaz).Kérdés: : lehetséges, hogy az XP alól elmentett profil nem jó WIN7 alá ?
-
törölt tag
Norton security spam szűrője nem működik e levelezőkliens alatt, ha jól tudom. Sziasztok. A kérdésem az lenne, hogy ez valóban használható arra, hogy működjön ?
választ

-
old-dog
aktív tag
Sziasztok!
Létezik 64bites új magyar verzió? Igaz települt a x86 is 64 bites op rendszerre. -
jasonka
aktív tag
Üdv !
Itt is megkérdezem - szeretnék megoldást találni - kérem, segítsetek...
Mi lehet az (XP-beli) oka annak, hogy - a korábbiaktól eltérően - újratelepítés után a Mozilla Thunderbird rendben "hozza-viszi" az e-mail-eket, de ha pl. egy hivatkozás van egy mail-ben, arra rákattintva nem indul el, nem történik semmi...

Frissítettem, újratelepítettem de semmi sem változik.
Vírusirtó és router van ugyan, de a böngészés (Google Chrome) megy simán, ezért nem értem a dolgot...
Vmi le van tiltva ? (Nem tudok róla...) : -
kispx
addikt
Sziasztok,
Akadt egy kis gond a Thunderbird és a Gmail között. A Gmailen be van állítva, hogy ha X címről jön egy levél akkor archiválja és lása el "Értesítők" címkével.
A Thunderbird tökéletes látszatot keltette, hogy minden rendben van. Az ilyen leveleket ő is az "értesítők" címke alatt jelenítette meg. Ezért kapnak külön címkét ezek a levelek, mert <1 nap alatt törlöm őket. Amit a Thunderbird látszólag meg is tesz. A webes felületen is üresnek látom az értesítők mappát.
Viszont az összes levél mappában ott vannak. Szóval a Thunderbird nem törölte a leveleket, hanem csak a címkéket vette le róla.
Ez másnál is előfordul? Esetleg megoldás van rá? Google szerint másnál is előjön, hogy nem tud a összes levél mappában törölni de a megoldások nem sokat segítettek.
-
Zolik
senior tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy egy ideje a TB nem kér tértivevényt az elküldött levelekhez (így nem is kapunk) Leteszteltem saját magamnak ill. privát emailemre küldött levélben is és a TB nem kér visszaigazolást.
Megnéztem mind a globális beállítást ill külön a postafiókra vonatkozót és be van állítva a tértivevény kérése.
Mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Ingatlanos topic!
- Elektromos autók - motorok
- Mikrotik routerek
- Házimozi belépő szinten
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Steam topic
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Bestbuy játékok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fél napom ment rá, mire beállítottam mindent...

Persze én hibáztam.

)