Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jenne
őstag
Sziasztok!
Hátha van valakinek észszerű magyarázta a következőre.
Nem vagyok egy nagy informatikus, inkább csak egy alap user.
Ma kora délelőtt azzal kezdődött, hogy FF-ban a gmail-be csak úgy tudtam belépni ha beírtam a jelszót, pedig meg volt jegyeztetve. Mentett Jelszavaknál mind ott volt az összes mentett Jelszó. Soha ddig nem volt ilyen hogy üres a jelszó ablaka és kéri a beírást. Beírtam, és hibás jelszó ...
Hiába próbálkoztam újra ---Hibás jelszó. Kiléptem a FF-ból hátha csak pillanatnyi "elmezavara van" majd újra megnyitottam, de ekkor már a gmail a felhasználó nevet is és a jelszót is kérte. De Hibás jelszó...
Újra kiléptem a FF-ból majd vissza, ekkor már egy Könyvjelzőm sem és egy Könyvjelző menüm sem volt, Menü sáv is eltűnt, és alapértelmezett Témára váltott.
Legújabb FF van fent. Volt mentésem a MozBackup kis segédprogrammal, de hiába a Restore tiszta üres maradt a FF.
Van erre valami értelmes magyarázat? Végül már megpróbáltam azt is, hogy letöltöttem a Mozilla oldaláról a FF-ot és rátelepítettem. Helyzet változatlan.
---
Egy oldotta meg a dolgot, hogy vissza-állítottam a rendszert egy korábbi (10.02 ) időpontra. Így most jó lett.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Autós topik
- Alkoholista nevelde
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-Z87X-UD4H Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 268 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285HX, RTX 5060
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V INTEL Arc 140V 32GB 1TB SSD 16QHD+
- Apple MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro 16GB/500GB használt, szép állapot 87% akku (323 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hiába próbálkoztam újra ---Hibás jelszó. Kiléptem a FF-ból hátha csak pillanatnyi "elmezavara van" majd újra megnyitottam, de ekkor már a gmail a felhasználó nevet is és a jelszót is kérte. De Hibás jelszó...
KAMI911