Hirdetés
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS ROG Ally
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED monitor topic
- ZIDOO médialejátszók
Aktív témák
-
zsoltee10
addikt
válasz
runner 125 #42899 üzenetére
3,75 lityi a negatív rekordom, amikor még nem alkottam forgalmi akadályt.
Olyan minimum fogyasztásnak nem látom értelmét, amikor az átlagos utazó sebesség 90 alatt van. 6,33L volt a max két tankolás között, 200km autópálya, ebből Bp.-Siófok 33 perc...
-
Integra
titán
szoktatok ti örömből is motorozni?
-
runner 125
nagyúr
válasz
alvaro #42894 üzenetére
Jaja, persze, ez automata.
Váltósnál akkor mi a spóri titka?!
..de nehéz elképzelni, h ez ne működne ott is. Hiszen, logikusan gondolkodva, ha autónál is odataposol neki, eleve több üzemanyagot fecskendez be.
Magyarán, ha motornál is szépen egyenletesen gyorsítasz, nem tiltásnál váltod el, s nyomatékcsúcson tartod az utazótempót, elvileg meg kell mutatkoznia a fogyasztáscsökkenésnek...vagy, ez Te h gondolod?
mod.
Zsolte, hm, tényleg lehet benne valami, mivel ha tényleg egyenletesen gyorsítasz sokáig minden bizonnyal több üzemanyag elmegy, mint, ha odacsapod neki és tartod
Igaz.
-
zsoltee10
addikt
válasz
runner 125 #42893 üzenetére
benzintakarékosabb az, ha minél gyorsabban eléred a kívánt sebességet (nyilván normális keretek között), és utána csak tartani kell a tempót.
-
alvaro
senior tag
válasz
runner 125 #42893 üzenetére
Kényszerből én is csináltam ilyen egyperces gyorsításokat Teresával, mikor a szíjtárcsa nekiállt szétesni alattunk. Az eredmény: egy fikarcnyival nem eszik úgy kevesebbet. Nem az a titka
szerk. bár ha automata váltós, akkor lehet, hogy mégis azzal lehet operálni.
-
runner 125
nagyúr
válasz
alvaro #42892 üzenetére
Persze, nyilván vezetési stílus kérdése is.
Nekem is volt a Nexus-szal olyan időszakom, amikor arra hajtottam, h minél kevesebbet egyen. Ugye ez 500ccm, 1 henger, injektoros. 90 fölé nem húztam, s azt a tempót is jó 1 perc alatt értem el vele.Így alig evett többet, mint 3 liter.
-
alvaro
senior tag
válasz
runner 125 #42891 üzenetére
Teljesen attól függ, hogyan vezet...
(Egyébként előző helyünkön a szomszédnak volt 400-as Burgmanja, irigykedett is, hogy nálunk az egyhengeres 650-es, meg a 250-es V2 mennyivel kevesebbet eszik
)
-
dellfanboy
őstag
hátha vkit érdekel:
-
alvaro
senior tag
válasz
zoltanz #42874 üzenetére
Egy hengerrel lehet keveset etetni, hidd el
Igazából az rá a legalkalmasabb.
Keret van, hogy mennyit szánnál rá? Mert pl. a Yamahának van nagyon könnyű, vagány 250-es endurója és supermotója (wr250r, wr250x), amivel xcel átszelte Észak-Amerikát 100mpg fölötti átlaggal (2.35l/100km!), viszont 2 milla fölött van az új ára... annyit meg szerintem nem ér. Meg minden tiszteletem a csókáé, szerintem ezzel az üléssel nem állnék neki ilyen útnakJa, és az se árt, ha elég magas vagy hozzá. És persze egyhengeres.
-
emre
veterán
válasz
zoltanz #42874 üzenetére
Szerintem vázoltad a fából vaskarika alapelvét.
Nem értem miért is lenne ez jó, de nem kívánok kötekedni.Hogy érdemben is hozzászóljak, szerintem Hyosung Gt250, vagy Honda VTR 250
-
.mf
veterán
válasz
Kroni1 #42868 üzenetére
Ilyenen kezdtem a tanulást, tehát akkor még nem sok összehasonlítási alapom volt, és nem is emlékszem már rá olyan tisztán, de mintha kissé darabos lett volna, váltó-fék. Igaz az már biztos elég sokat futott... Aranyos kis berregő volt, de a 250 egy fokkal komolyabb motorral rendelkezik.
-
Kroni1
veterán
TU125-ös suzukiról kinek mi a véleménye tapasztalata? Ilyet akarok munkához venni, mert vérbeli futármotor, és nagyon tetszik.. Ennek vannak tipushibái stb?
-
Gaboman
nagyúr
válasz
zoltanz #42858 üzenetére
Típusfüggő mennyire rezonál egy 1 hengeres enduró vagy SM, a KTM LC4 szériák rezonálnak rendesen ellenben a Husky SM610 minimálisan.
Funbikok közül az FMX650 vagy XT660 sem rezonál, teljesen nyugodt járásuk van.
250 V2 teljesen felesleges ilyen motorokba, oda tényleg egy henger kell.
Alulról érezik az erő nem kell őket pörgetni hogy előzni tudjál.
V2 hangja is gyönyörű de az egy henger nyitott dobbal az az igazi. -
alvaro
senior tag
válasz
zoltanz #42860 üzenetére
Ha rendesen ki van egyensúlyozva, nincs semmi baj az egy hengerrel, én is lenyomtam rajta 600km-t egy nap, és nem a rezgéssel volt sose gondom, csak néha elgémberednek a tagjaim (térd, nyak, jobb csukló).
Persze nem árt kitapasztalni, hol vannak a jobban, illetve kevésbé rezonáns tartományok. Nekem 90 alatt szép sima (legjobb 80 tájékán - 3200rpm ötödikben), meg 120 fölött (4666+ rpm) fogalmam sincs meddig. -
zoltanz
nagyúr
válasz
runner 125 #42859 üzenetére
A formája tetszik, mint mondtam csak hobbi (ritkán) használnám terepen, hosszabb úton nem előny az egy henger.
-
runner 125
nagyúr
válasz
zoltanz #42858 üzenetére
Nem egészen értem a hsz.-od, - pl. mitől lesz egy enduro "hobby-enduro"?
..és miért kell a V2 ekkora mociba?Enduróból az igazi feeling szvsz az 1 henger, van nyomaték alul is, nem beszélve a hangról.
Ha már városi enduro-t vennék lehetőleg jó ér/érték arányban, alternatíva lenne a DRZ-400 SM szettel pl.
-
zoltanz
nagyúr
Nézegettem 50 ccm robogók között van egy-két komoly egész nagydarabok.
Érdemes lenne kiadni hobbi endúrókat autóknál is nagydivat a hobbi terepjáró. Be is neveznék egy kéthengeres 8 szelepes V 250 -es motorra. -
Djuree
félisten
azthittem ez ingyenes
elég szomorú hogy ebben az országban ebből is pénzt akarnak csinálni. még nekem kéne fizetniük hogy felmegyek vidékről, és esetleg veszek is valamit. ez külföldön mindenhol ingyenes. örülnek a gyártók hogy meghívják őket. ez olyan mintha állásbörzén még fizetnem kéne belépőt
az ő érdekük hogy elmenjek, nem az enyém...így kihagyom, azért sem megyek el...
-
SzalaiG
addikt
válasz
SzalaiG #42853 üzenetére
Remélem ez ki lesz állítva: Subaru 2WD
-
shiNIN
tag
válasz
Djuree #42846 üzenetére
Egyszerűen csak 100%-ban tuc-tuccal ismerem ezt az állatfajtát. Érdekes, azt hittem, elég gyakori ahhoz, hogy kb. mindenki képben legyen, miről beszélek, no mindegy.
A többi stílusról nem ejtettem szót, de szerintem a zene minőségétől függetlenül problémás, ha valaki ráerőlteti a fél városra azt, amit hallgat, ő pedig meg sem hall egy dudát vagy szirénát, mert azon a hangerőn az már lehetetlen...Egyébként melodic death metal, ha kérhetem, kedvelem, ha a vokális részben is van dallam
De aki a zenei stílusokon kiismeri magát, az tud valamit, kicsit bonyolult, átfedésekkel. Egyszer az Agathodaimon fórumán megkérdezte valaki, hogy most ez black vagy melodic death, s azt válaszolták, hogy nem mindegy? Ha tetszik, hallgasd, ha nem, nem...
-
Integra
titán
válasz
Djuree #42844 üzenetére
"S azért tuc-tuc, mert tipikusan azt bömböltetik" - tehát tulajdonképpen mindegy mit bömböltetnek, csak "tipikusan" ez jutott eszébe, ezért a tuc-tuc-os autóst húzta most karóba és nem a rokkerest
ez annyit tesz, hogy számára bunkó a hangosan zenét hallgató autós.
ablak alá parkolásról sehol egy szó sem volt az irásában.
na mindegy, én kérek elnézést, megint. -
Djuree
félisten
válasz
Integra #42843 üzenetére
sztem nem így értette ő sem
én is hallgatok hangosan zenét néha, de úgy hogy ezzel másokat ne zavarjak. mondjuk hazafelé úton, azokon a kihalt utakon a kutyát nem zavarja, vagy pesten a hungárián autózva, ott sem zavaró, van ott más ami sokkal jobban zavarja az embereket
...az már tényleg bunkóság, ha odaparkolok valakinek az ablaka alá és úgy tolom, a kocsim ajtaját-ablakát kinyitva, mert ilyen is van sajnos...
-
Djuree
félisten
válasz
shiNIN #42841 üzenetére
húú mikor jöttünk haza a tátrából sötétben, a 2 ökör előttem jött vagy 140-el vaksötétben. mondom ezek meghalnak így rövid úton. mentem 100-al, mindig le is maradtam, aztán megálltak és kérdezték jó-e a tempó? majdnem megcsaptam a gyereket, tényleg. mondom nekem mind1, nem fogok miattatok meghalni, menjetek ahogy jólesik, majd ha akartok megvártok valahol, ha nem azt is leszarom
Integra: nem bunkó az, csak nem szeretik az emberek, mert zavarja őket. én sem csípem mikor bent ülök angol órán, erre odaállít valaki az ablak alá és tolja azt az idegesítő "zenét" egész óra alatt, és nem tudok figyelni
-
shiNIN
tag
válasz
zsoltee10 #42837 üzenetére
Az országkerülő az nem érdekelt volna, a váras és a nemzeti parkos viszont tipikusan érint egy csomó olyan helyet, ahova szívesen megy az ember.
Azt persze nem tudom, hogy mennyire rohanós s hogy az jó lenne-e nekem.
A sötétben haladás biztosan nem. Ha be is állítjuk Cili lámpáját, akkor is gyönge lesz, én pedig ritkán megyek sötétben, ha szembe jönnek kanyarban, akkor gyökkettő és az nem szórakoztató. Vagy valami efféle. Persze kismillió dologtól függ.
Nem vagyunk egyformák, van, akinek jó buli, benne van egy szervezett dologban, belekóstol egy csomó helybe, amit normálisan eszébe sem jutna meglátogatni a következő években, de így lehet, hogy visszamegy, mit tudom én.
Én azt hiszem, meg vagyok ilyenek nélkül, de egyszer lehet, hogy poénos lenne megpróbálni. Én speciel szeretem azt, amikor az ember csak megy és alig áll meg itt-ott. Autóval utasként nem jó, de motorral az út is értékes, sokszor pont az a lényeg, de hát ezt talán nem kell magyaráznom -
shiNIN
tag
válasz
Integra #42839 üzenetére
Szerintem ha helyből nem érted, én nem fogom magyarázni.
S azért tuc-tuc, mert tipikusan azt bömböltetik.Ugye jövő héten már tavasz lesz?
Kérdezhetem azt is, kinek mi a definíciója, az időképes nekem kicsit túl erős feltételeket fogalmaz meg
Nekem akkor van tavasz, amikor sokat süt a nap és szinte minden nap motorozós idő vanEz nálam 10 foknál már mindenképpen teljesül
Ez teljesül itt ősszel is, de hol van az még, nyilván az nem ér -
Integra
titán
válasz
runner 125 #42836 üzenetére
ennyi, a balázs pityu meg a bunyós pisti
csak azt tudnám mitől lesz bunkó aki hangosan hallgat tuc-tuc-ot az autójában. ez számomra érthetetlen.. -
Gaboman
nagyúr
-
zsoltee10
addikt
válasz
alvaro #42833 üzenetére
így is az lesz. Én egy haverommal végig motoroztam a határ mentén a 2000 kilit, de nem a 48 órásat, hanem 2 éve húsvétkor privátban. 3 helyen aludtunk meg, így nem volt olyan vészes, volt idő pihenni, pancsolni a wellnessben a nap végén, kényelmesen kajálni, stb. Semmi értelmét nem láttam akkor a 48 órás országkerülőnek, hisz az égvilágon semmit nem tudsz megnézni, benzinpocsékolás. Szerintem.
-
alvaro
senior tag
válasz
shiNIN #42831 üzenetére
Hát, azt írta Macko, hogy még semmi se fix. De az 1800-2000km-es távval is sokan kihasználták a teljes 60 órát, és én egészen biztosan ezek között lennék éjszakai menetekkel is. Ha tovább emeli a tét, szerintem kiszállok, az nekem már nem lenne élvezet, hanem hajszolt rohanás.
-
shiNIN
tag
válasz
Kroni1 #42829 üzenetére
A városi bömböltetést meghagyom a tuc-tucos autós bunkóknak
Én nagyon bele tudok feledkezni a zenébe, nem nagyon jön össze a motorozással, persze néha, laza vagy unalmas szakaszon jól jöhet. Vagy ha pörgős zene nélkül túl lassan mennék Alvaro mögött... ja ez már nem játszik, azóta szintet léptem.
Más. Nem tudom, mi lesz a 48 órással. Alvaro kiszámolta/megbecsülte, hogy minimum 20 órát kéne motorozni naponta, ami azért annyira nem finom nekünk. Eltévedésben sem vagyunk rosszak, főleg én
Ami nem baj, megfelelő terepen eltévedni és keveregni kellemes, ezek az időre bejárós dolgok nem igazán nekem vannak kitalálva. De azért biztos szép lenne, csak többnyire menjen valaki előttem, nem kívánom a tájékozódással járó extra stresszt
De max kihagyjuk és megyünk máshova, van elég szép hely... -
shiNIN
tag
válasz
DigitXT #42827 üzenetére
Ezt sosem értettem, de azt se, hogy minek... Én hallgattam már zenét motoron (nyilván fülhallgatóval), de csak unalmas autópályán s egyszer egy főúton. Fontos, hogy unalmas, laza legyen az út, ráérjek matatni a kütyün s ne is érezzem, hogy valami veszélyeset csinálok
Szóval ilyet szinte soha (kerülöm is az unalmas utakat, az a helyzet), inkább csak utasként.
Normál körülmények között teljesen jól leköt a motorozás, a táj meg ilyesmikHa pedig nem 5 percenként találkozunk másik járművel, mint én szoktam errefelé, akkor főleg nem árt, ha nem vonja el a figyelmünket és fülünket ilyesmi. Szerintem.
-
DigitXT
félisten
Motoron hogy a fenébe lehet hangszórókkal zenét hallgatni?
(Headsettel el tudom képzelni, de ott is inkább max. az utasnak.) -
shiNIN
tag
válasz
Integra #42823 üzenetére
De csak mert kötődsz egy hosszú távú társhoz, ha az csak egy motor is, nem feltétlenül veszted el a megújulási vágyat... Azonkívül ez kicsit szerepjáték, játékos megszemélyesítés nekem
Bár Cili tényleg nagyon aranyos
S Teresának is remek karaktere van. De nekünk még ezen felül is, valahogy sokkal poénosabb társnak érezni őket, no meg azok is. Gazdagabb az életünk így, valamint mi ilyenek vagyunk, teljesen ostobaság lenne erőszakot tenni a személyiségünkön
Akárcsak zsoltee10-nek/nak (hát tudom én, hogy ejti? lehet, hogy egy-nullának
), nekünk sem lenne értelme eladni őket s különben is meg vagyunk velük elégedve. Szinte 100%, hogy megmaradnak, persze egy ponton veszünk más motort, na és?
Én igazából kezdettől fogva sejtem, hogy nem egy Kissason akarom tölteni motoros életem benzines részét, de azért pár évig elleszek vele mint egyetlen motorral (meg egy dirt bike-kalde az más). Később sem vonatom ki, minek. Benzin még lesz
.mf jókat írt, nem jó, ha az embert rossz értelemben kapja el a gépszíj s elfelejti, miért is csinálja az egészet...
Érzelmi kötődés... az jó, csak nem árt, ha megbízható és velünk kompatibilis a célpont. Mi több időt fogunk tölteni a motorjainkkal, mint mások egy átlagos kapcsolatban, nem tudom, miért ne lehetne szeretni egy kicsit őket. Megérdemlik és nem hagynak minket cserben nagyon nyomós ok nélkül, de eddig még azzal sem.
Emberekhez kötődni, az sokkal veszélyesebb. Mégis elég népszerű. -
Integra
titán
ha te a nyálad verted rá, az már rég rossz
ellenben lehet figyelni, tetszhet és ami olyan, azt meg is szerezheted, semmi rossz nincsen benne. ez nem jelenti, hogy elhajigálsz minden mást mindig. én sem teszem, de van bennem egy egészséges megújulni akarás, mert ez visz előrébb. igyekszem az élvezetre is figyelni, és annak örülök, hogy egyre inkább tudok. a munka nem lesz kevesebb, sokkal inkább több, egyre több felelősséggel, de nem bánom, mert közben egyre jobban megtanulom menedzselni az időmet, magamat, és elválasztani a munkát a magánélettől, így örömködni is marad idő. van ez a work-life balance. ügyes dolog. nem mindig sikerül betartani (úszok most is a munkában), de behozom magam megint, aztán könnyebb lesz
-
Thusor
őstag
Most lett meg nem rég a motoros jogsim. Ennek örömére kinéztem magamnak a városban közlekedésre egy Kawasaki KLX250 motort. Van valakinek ezzel a mocival valamilyen tapasztalata? Főként városban használnám, illetve néha kicsi hosszabb utakra (kb. 100 km). Szerintetek jó választás ezekre?
-
.mf
veterán
válasz
Integra #42803 üzenetére
Mondanivalód egy részével egyetértek, más részével nem teljesen.
Igen, tárgyak, nem szabad semmihez sem túlságosan kötődni, ezek tárgyak amiket mi vettünk magunknak, tehát ezek vannak értünk, és nem mi értük; ha úgy adódik a helyzet, akkor inkább dobjuk el, mint nekünk legyen nagyobb bajunk a mentése közben; vagy ha kiköltözünk hosszú időre és nem vihetjük, akkor még ha fájó szívvel is, de tudjuk eladni.
Másikra pedig egy hasonló helyzet: régen sokat lógtam nagy nemzetközi zenész fórumokon. Eleinte sok technikát, cucc-tanácsot szedtem össze, tehát rendkívül hasznos volt, de pár év után már én is egyre inkább arra vertem a nyálam, hogy milyen új hangszerek, erősítők, effektek jöttek ki, s milyen jó lenne nekem, milyen dolgokat tudnék megcsinálni, milyen hangszíneket tudnék kihozni, amit most nem. Elcsúszott a fókusz. Kijózanító pofon volt más fiatal srácokkal találkozni, akik nem evvel b*ták el az idejüket, hanem tényleges gyakorlással, és sokkal olcsóbb cuccaik ellenére jobban játszottak.
Hajtok én is, igyekszek sokat megtakarítani, félretenni. Vehettem volna sokkal komolyabb gépet is. Viszont van egy józan önmérséklet, hogy még valószínűleg ennek se fogom sose feszegetni a határait. Élvezni már ezt is élvezem, nem hinném, hogy annyival jobban élveznék egy sokkal drágábbat, csak azért, mert az ilyen-olyan szempontból még egy kicsit jobb (viszont másban lehet, hogy rosszabb). Pénz pedig másra is kellhet.
Ahogy mondod, élvezni kell; s vigyázz te is arra, hogy a fókusz az élvezeten legyen, ne pedig egy görcsös "de akkor is megveszem azt a két grammal könnyebb új modellt, még ha belegebedek is az e célból végzett túlórázásba" -
Djuree
félisten
válasz
alvaro #42818 üzenetére
én mindent meg tudok szokni szerencsére. meg mindent gyorsan a saját képemre formálok. berendezem a kütyüjeimmel és már otthon is vagyok. tv, számítógép, játékkonzol meg egy ágy legyen, a többi mindegy, nem vagyok nagy igényű szerencsére
persze ha találnék egy olyan lányt akit nekem teremtettek, és engem neki, akkor más lenne, megállapodnék, de ilyet nem fogok találni, ha eddig nem találtam ezután sem fogok sajnos -
alvaro
senior tag
válasz
Djuree #42817 üzenetére
Mi épp ellenkezőképp vagyunk: évek óta mindig bérlünk helyeket, és sehol nem tudjuk otthon érezni magunkat, minden ideiglenes, minden "majd egyszer". Nekünk szükségünk van egy saját helyre, saját falakkal, saját kerttel, amit a saját képünkre formálhatunk. A bérlemények nekünk olyanok, mint a munkahelyi gépek, egy csomó idegen adottsággal, és mindenféle korláttal, amitől sose lesznek olyanok, hogy élhetőnek érezzük őket.
-
Djuree
félisten
válasz
zsoltee10 #42814 üzenetére
én nem tudnék megállapodni. a lakásomat is mindig bérlem, ez már kb. az 5.-dik, mindig ott vagyok ahol a legjobb meló van
nagy álmom egy szép nagy lakókocsi (mégnagyobb egy jacht, de ez kb. lehetetlen
), mindig máshol lakni
ezért nincs állandó barátnőm sem, hamar otthagyom őket, mert velemjönni meg egyik sem akar
de valahogy ez így is van rendjén nálam, én így szeretem
-
Integra
titán
válasz
alvaro #42815 üzenetére
pont a múlt héten láttam azt az rx400h-t itt budapesten, amit még tavaly augusztus környékén hannover mellett egy toyota márkakereskedésben néztem meg, és majdnem meg is vettem. még a rendszámtábla keret is azonos volt, matricázás, felszereltség, felismertem az autót azonnal pár dologról. megkérdeztem volna a tulajt, hogy hány km-rel vette...
-
alvaro
senior tag
válasz
zsoltee10 #42812 üzenetére
Á, csak a szokásos: import 4.5 éves motor, akkor 21 ezer km
Aztán a pakkban megtaláltam a francia papírokat, azokban még 37 ezer állt. Amúgy tök értelmetlen húzás volt, különösebb problémázás nékül megvettem volna 37-tel is, tudom, hogy sokkal többet elbír. Mindig emlegetem dailyridert az f650.com-ról, nos ő az az amcsi nyugdíjas (tehát olcsó benzinnel és sok idővel rendelkezik), aki 200 ezer mérföldet tekert bele a CS-ébe, nap mint nap mindenhova azzal jár(t? - mostanában nem hallottam felőle), és minden hülyeséget elcipelt rajta. Egyszóval példaképem
Szíj/tárcsa mennyit bír? Nálam a szíj 63 ezernél szakadt el, a tárcsa meg 82-nél kopott szét. Itt már tanultam az előzményekből, és megrendeltem, mikor látszott, hogy nyugdíjazni kéne, csak a vám/posta kettős rátenyerelt az alkatrészre, röviden az összes felmenőjüket. De 3/4 szíjtárcsával is hazahozott kettőnket a Dunántúlra az északkeleti csücsökből, becsületére legyen mondva! A szíjszakadással is megvárta, hogy elintézzük, ami fontos dolgunk volt, és egy derűs, madárcsicsergős májusi délelőtt fogott ott minket Etyeken. Szóval úgy intézte, hogy szinte megkönnyebbülés legyen
A szervizkönyv szerint 10 ezrenként (szervizekkor) vizsgálni kell, hogy nem akar-e lejárni. Remélem, legközelebb dörzsöltebb leszek, és idejekorán lefülelem. Sajnos nem olyan, mint a lánc, amiről tudjuk, hogy ha már gyakran kell állítgatni, akkor cserés. Ez az utolsó pillanatig képes különösebb jelzés nélkül elhúzni, talán az anyagán látszik a fáradás.Integra: szerintem (ha az ember nem viszi túlzásba, persze) meg éppen jó némi kötődés, sokkal jobb mentalitást hoz magával, mint a "modern", fogyasztói szemlélet. Fontos az idézőjel, a pazarlás öngyilkos és idejétmúlt dolog, ideje lenne észhez térnünk...
-
zsoltee10
addikt
válasz
Integra #42813 üzenetére
téged.
engem nem, én már megállapodtam.
ha pénzre lenne hirtelen szükségem, a motorból amúgy se tudnék nagy összeget kivenni. Cserélni meg nem akarom, mint már kifejtettem, és a gazdasági okát erősíti csak az érzelmi kötődés.
A földhöz ragaszkodom, ahol élek, és az rugalmatlanná tesz, tény és való. Ha rugalmasabb lettem volna, most Kaliforniában élnék az előző párommal....de én már csak ilyen röghöz kötött vagyok, és így is megtaláltam a párom is.
-
alvaro
senior tag
válasz
zsoltee10 #42806 üzenetére
Én is így vagyok Teresával. Olyan, mint egy bajtárs, hűséges csataló, akivel összenőttünk a harcokban, ilyesmi
Gyönyörű helyeken jártunk együtt itt és a környező országokban, ráadásul ő visz nap mint nap, ha kell, ha élvezet.
Emiatt olyan dolgokat művelek vele, amit más motorral tuti nem tenne, ma reggel pl. 34 kiló fabrikett hoztam rajta éjszakás műszak után -3 fokbanEgészen Kínában érzem magam, bár a 2 egész disznó még nem volt meg, csak a fél köbméter ruha és pokróc keresztül az országon
Lassan 84 ezer kilométernél jár, bár ebből csak 68-at vall be, és gyűlik, gyűlik... tavaly kapott új szíjat tárcsával, szóval arra nem lesz most gondom, de a gumiknak lassan érik egy csere. -
Djuree
félisten
skacok! valakinek idén nem lenne kedve eljönni brno-ba motogp-re? én már régóta tervezem, most már motorom meg pénzem is van hozzá, természetesen motorral mennénk. még mellé kis túrát is be lehet iktatni, akár több napra is mehetünk. egyedül csak a futamra mennék, de ha többen megyünk akkor akár több napra is mehetünk
majd utánaérdeklődök akik tavaly voltak mennyi pénzbe kerül úgy anblock az egész. forma1-re is akartam, de az nem érdekel annyira, meg az drágább is...
itt vannak infok, vannak valami csomagok is, még nem néztem meg jobban:
[link] -
zsoltee10
addikt
válasz
Integra #42805 üzenetére
így van.
ezért se fogom eladni. érzelmileg is kötődök hozzá, ez nem pálya motor. annyi gyönyörű helyre jutottam el vele, az ember a sok élmény által kötődni kezd a motorjához, árulásnak érezném, ha eladnám. Ha a varára becseréltem volna, azt is nehéz szívvel léptem volna meg, talán jobb is, hogy nem jött össze.
-
zsoltee10
addikt
válasz
Integra #42803 üzenetére
neheeem. cserélni nem fogom semmiképp, ha lesz nagy vas, akkor ez mellé.
már most sincs értelme eladni. Sok a km, nagy a kínálat (igaz abs-es nincs a piacon, csak 2-3db), alacsony az ára. 10 évesen lesz benne 100-120ekm....most 4 éves lesz májusban, és 50ekm felett jár majd. -
Integra
titán
válasz
zsoltee10 #42802 üzenetére
hidd el, az első adandó alkalommal lefogod egy nagy túra vasra cserélni
nem azért mert nem lenne jó a kawa, hanem mert hajtasz te is, és megfogod engedni magadnak, mert jól esik. ugyanez volt nekem is az rr-nél, most már a blade lebeg a szemem előtt, és azt is elfogom érni, mert elakarom. és még jobb érzés lesz. nem felejtem honnan jövök, de ezek csak gépek. élvezni kell -
zsoltee10
addikt
válasz
Integra #42801 üzenetére
jaja, évek óta a GS-ből adnak el legtöbbet a németeknél. ott jól megy a biznisz. kis pénz, kis foci.
majd egyszer. nem tettem le a GS-ről, csak elhalasztottam úgy 10 évvel a vásárlást.
A kawa megmarad, sosem adom el, ha rajtam múlik. Csomó pénzt költöttem rá most a télen, a jövő héten elkezdjük össze rakni. Megjött a Hyperpro progresszív rugószett elöl/hátul, fém fékcső szett, jövő héten elvileg az ülésem is elkészül, felrakjuk a fényszórókat, és találtam hozzá sárvédőt is. (nincs rajta, gyári sincs, Puig 35k, én 17k-ért találtam hozzá a 2009-es modellét, elvileg rámegy....)
Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külpolitika
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA A2000 Ada -8GB-, 64GB , 1TB NVMe, Magyar vil bill
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest