Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fujifilm X
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Akciókamerák
Aktív témák
-
Picco
addikt
válasz
runner 125 #41906 üzenetére
Mi ha minden igaz akkor a Durer kertet celoztuk meg...van egy olyan erzesem h nagy buli lesz, mar cska azert is mert 25-fos barati tarsasaggal erkezunk
-
Picco
addikt
BUEK Mindenkinek!
kinek merre lesz a szilveszteri buli?
-
-
Picco
addikt
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
-
Picco
addikt
válasz
Gaboman #41674 üzenetére
krav-maga nagyon jo lehet, kar h gyongyos kornyeken nincs.
en box-ra jartam, azt is nagyon hasznosnak talalom utcai-onvedelmi szempontbol.
pofon egyszeru, megtanit ra h ne csukott szemmel vard az arcodba a pofont, hanemm nezz bele, elhajosz es egy sorozattal kelloen meg lehet lepni az onjelolt ellenfelet, amitol ha nem is fekszik el, de annyi idot tuti ad h elfuthass ha sz*r van a palacsintaba
3 fele utes, nehany labmozdulat, nem kell gondolkodni stresszhelyzetben, jon magatol.motoros, onvedelmi, gyuros ill, pol.topic
-
Picco
addikt
válasz
TayRol #41322 üzenetére
nem a lovak fognak hanyat vagni, hanem az alatta levo nyomatek, nezd azt a grafikonban es hasonlitsd kissebb kobcentihez, figyeld meg h mennyire erosebb kis fordulatnal. ez jopofa moka, csak kell hozza a te motorod grafikonja is es amikor meglatod h a "csak 125lovas" ezredes 3000-nel tudja azt amit a bandi nyomatekcsucson, akkor pislogsz majd
es ezek meg mindig csak grafikonok....de legalabb valami halovany elmeleti siku kiindulopontot adnak majd
mod: ne erts felre, nem a bandit akarom szapulni veletlenul sem!
-
Picco
addikt
válasz
runner 125 #41307 üzenetére
idei R1 tapasztalataimbol, hatha segit neked/kesobb masoknak:
pro: nincs kisertes nagyobbra, nehezen forogja szet magat, alacsony fordulatrol megindul mint egy harcidiszno, talan picivel jobb fekek mint a 600-on, amikor leforgatsz egy fokozatot mindent megbocsajtasz neki, mindent!
az erzes leirhatatlan
kontra: 3-4000km-t mentem iden R1-el, 2001-es, elso szerias, szerintem az egyik legnagyobb meretre, de nekem a derekamat bekapta, megragcsalta es kikopte! es "csak" 184cm vagyok.
marhara nehez terelgetni egy cbr600f4-hez kepest. ugy kell belekenyszeriteni a kanyarba.
magasabb ado/biztositas mint a 600-ra.roviden: imadom es utalom, barmikor kepes ra h egy hordonyi adrenalin csopogjon a fulemen, jovore lehet h megveszem, de felek h nincs elegendo onkontrollom, tehat megy meg a sakkozas...
en felnek 600-as sportot venni hasznaltan, foleg ha nem ismerem a tipust, felnek h rendeltetesszeruen szetforgattak, mert azt talan meg egy kevesbe profi is meg tudja tenni.mod: figyelmedbe ajanlom meg az er6-n-t, eszmeletlen jo a blokkja es bar katalogusadatok alapjan gyenge amugy tobbnek erzed. (elso lampa lerug rola, z1000 lampaja "felheggeszt"). csak most olvastam h turaznal is a leendo motoroddal.
mod2: ezek szigoruan az en velemenyeim/tapasztalataim.jah es a motorom(XT660R/X, Vaddiszno) "gyaszjelentese", sertesinfluenza.
-
Picco
addikt
válasz
alvaro #40844 üzenetére
miert foglalkoztat annyira a fogyasztas?
engem szinte sohasem erdekelt, a motor kopasa sokkal inkabb, tehat nem azert nem megyek hosszutavon 170-al mert sokat fog enni hanem mert az az egyhengeresemnek mar eleg magas fordulat es feltem. igaz nekem 5 liter az atlag, ha "kitepem a szivet" akkor 6, ezt eddig csak gokartpalyan tudtam felulmulni SM szettel....de ilyeneken sohasem jutott eszembe izgulni, igaz, mindenkinek megvan a sajat heppje, nekem tobb is -
Picco
addikt
válasz
Gaboman #40657 üzenetére
Nekem automata szivatos az XT, de amig nalam vendegeskedett az R1,( karbis, manualis szivatos), soha nem ereztem tehernek behuzni rajta inditaskor. Annyiban talan meg jobb is volt h szivato huzasanak mertekevel en allitottam h mekkora alapjaratot adjon-> milyen sebesseggel melegedjen be.
Mondjuk nem kerdes: ha ugyanazon ar mellett valaszthatnek akkor automatat szeretnek en is, de ha mondjuk 50k felar lenne akkor a manualisat valasztanam es 50k menne a tankba -
Picco
addikt
válasz
Ferdzsoo #40328 üzenetére
nekem a fem fekcso nagyot dobott, pedig eleg gagyi fekrendszer van az XT660R-en, a 2 dugattyus brembo mondjuk foldutra tokeletesen eleg, de a felrakom a supermoto szettet, akkor mar mas a leanyzo fekvese...
fem fekcso nagyon jo, en x-bike-ba vettem. goodridge.
szinteres betet es erezheto de ami sokkal jobban fog az sokkal jobban eszi a tarcsadat is. -
Picco
addikt
válasz
zsoltee10 #40248 üzenetére
tegnap lattam egy ilyen hajot, egybol eszebejutott h nicsak, nem csak a bmw gyart kardanos motort
Elegge jol nez ki az FJR egyebkent -
Picco
addikt
Nem akartam ekkora lavinat inditani, inkabb dobok egy calgont en is a vaddisznoba, de nem kene h itt megint elfajuljon a dolog....
-
Picco
addikt
válasz
Daywalker #40174 üzenetére
Az adalekot pl en toltom hozza es mi OMV-tol vesszuk, telen teljesen mas cumot hoznak.
Igen, az orszagban elegge rossz a kutasok megitelese, nem is csoda, hallok innen-onnan eleg sokmindent...mondjuk ezeket elhinni is eleg nehez...de ez hosszu tema
Node kivancsiva tettel, fogok ket benzinallo flakont, egyikbe most, masikba 2 honap mulva teszek 2-2 littyo benzint. Feldatumozom es meglatjuk h mit hoz a tavasz ^^
Ez szerintem az atlag embernek elerheto "legtudomanyosabb"modszer
(#40178) Integra: szerintem nem vakitas, csak mar idejemult, 2010 van, valtoztak az uzemanyagok az elmult evekben eleg sokat.
Dermedesgatlot gazolajba ugy viszik telen mint a cukrot, pedig mi mindig elmondjuk az embereknek(kiveve amelyik kocsog
) h az uzemanyagban mar benne van!
-
Picco
addikt
-
Picco
addikt
válasz
Silencer83 #39962 üzenetére
Varosi motorozasra en abszolut egy Supermoto-t ajanlanek. Nemhinnem h szukseged lesz a 600-as teljesitmenyere, foleg h azt foleg nagyobb fordulaton erzed majd, de addig nem porgetheted hivatalosan mert mar regen gyorshajtas
-
Picco
addikt
nekem is sportszurom van, meghozza 2 is, meg nyitott dobom, nameg kicsit atvertem az injektort(leghoszenzor poti) es merem allitani hogy igy jobban megy, de nem is ezert szeretem, hanem mert amiota megcsinaltam nem rangat annyira az 1 henger kis fordulaton.
nekem elegge konnyen hozzaferheto a belso szuro, a kulso meg ugye maga a legszurohaz fedele. 5 csavar az egesz. kicsit szutyok melo rendesen kimosni es olajozgatni mindig, de vasarnaponkent melo kozben van idom megcsinalgatni, amugy is szeretek a motorommal foglalkozniha pesten elnek en sem hasznalnam, baratom fel eve vitte fel a hornet-et, elotte szerviznel a legszuro olyan volt mint az uj, most meg 5k kilometer utan(amibol mondjuk 3 volt pesten) olyan mintha odaadtad volna egy gyereknek a homokozoba jatsztani....azt mondta h el sem hiszi ja nem latja es ha nem o cserelte volna az elozot is.
-
Picco
addikt
válasz
Djuree #39821 üzenetére
ejjj, ez igy nagyon kemeny kijelentes volt, egyetertek Gaboval
mondom ezt ugy h nekem is az vanAlkatreszben is igazuk van a tobbieknek, amikor odavertem es a semmitsemtudo(se fordulat, se hofok, se fokozat kijelzes!!!) kilometerorara mondtak egy barati 250k-t, meg kipufogo hovedo MUANYAG-ra 40k-t, akkor kicsit pislogtam...es azt kivantam h vettem volna suzukit....
meg egy durva pelda erre: 1999 R1 index 14k/darab, raadasul barominagy de legalabb jo randa is -
Picco
addikt
válasz
Ferdzsoo #39764 üzenetére
Persze, tudom en ezt
Szerintem azert van mert sok szebbnel szebb kepet nezegettem rola, ez meg jol meglepettBenne van az is h hetvegen voltam Debrecenben baratnomnel, kollegam R1-evel, kb 1000-1500km-t tettem a gepbe de olyan kisertest erzek rajta mindig h csak na, altalaban ellent tudok neki allni, kiveve amikor nem....45perc alatt megvolt a gyongyos-debrecen autopalyan
.....igaz, forgalom szinte elhanyagolhato volt csak. Hazafele tegnap szakado esoben mar mas volt a leanyzo fekvese
Tegnap dontottem ugy h amig nem no be kicsit jobban a fejem lagya addig marad nekem az XT660, max veszek melle szigoruan csak palyahasznalatra valami SM gepet.
-
Picco
addikt
Erdekes cikk. A videoban a gyerek elmebeteg....nem mintha en nem mentem volna mar 250+-al....csak nem a varosban/bevezeton........
-
Picco
addikt
válasz
Djuree #39612 üzenetére
nem, nekem a szerpentin semmilyen formában nem jó veszélyben érzem ott magam, az én motorom könnyen kicsúszik, lehetőleg nem megyek ilyen helyre többet
hmm, fura, en amikor megvettem a motort, mar akkor imadtam a szerpentines reszeket, pedig az enyem enduro volt eredetileg, keskeny kerekekkel, kozel sem palya gumikkal
szerintem ezen gondolkozz el, minden motoros "szerpentinfuggo" rajtad kivul, most vagy veled van baj, vagy mindenki massalamiota megvan az SM szett, azota meg csak a labtarto-kitamaszto szab hatart a mokana, de sajna az igen koran :/ gokart palyan meg mar a bukocso
-
Picco
addikt
hubaz
nemsemmi modon nyomja emberunk, kar szegeny gepert azert.... -
Picco
addikt
csak ugye 100 fele kipuffhoz pont ugyanennyi hangtompito letezik...
-
Picco
addikt
válasz
runner 125 #39226 üzenetére
Őt ajanlom.
Rengeteg XTklubbosnak alakitotta at a gyari dobjat, raadasul tompitot is csinalt hozza. Szerintem a tiedet is megoldja -
Picco
addikt
en is gondolkoztam mar rajtad, de 30j akatt nemigazan talalok olyat ami legalabb 100nm-ig mer...
-
-
Picco
addikt
válasz
Integra #39067 üzenetére
"tudom, magyar átlag fejjel ez magamutogatásnak minősül, másik előtt felvágásnak, meg ésszerűtlen és tök felesleges, de mikor ilyen okos írásokat olvasok, mindig eszembe jut, hogy mennyire felületes is a mai napig az átlag magyar és mindent a saját kis világából próbál meg levezetni mindenkire, ahelyett, hogy gondolkodna egy pillanatra."
Akkor most megkerlek szepen hogy hagyjal beken minket atlag feluletes magyarokat akik mindent a sajat vilagunkbol vezetunk le es nem a reklamszovegekbol esetleg mas emberek megkerdojelezheto tapasztalataibol. Mekkora szar emberek vagyunk...golyot ide.
Ilyenkor mindig eszembejut hogy mekkora nagykepu paraszt tud lenni nehany ember amint kimegy kulfoldre dolgozni es egy kis penz uti a markat.
Persze ez rad nem vonatkozik mert te auto-motorversenyzo, olajmagnas, karatemagus vagy.
Gonosz OFF:
Kerlekszepen vegyel vissza egy kicsit, ha meg nezed akkor te vagy az aki intolerans masokkal, leugat mindenkit, megmondja h ki mire gondolt. Ha valami osszezordules van itt a topicba akkor az esetek 90%ban te vagy az egyik resztvevoje. Sok atlagos, szerintem nagyonis normalis ember kellemes forumozasat rontod el az allando hisztiddel.
Igerem ha ez sem hasznal, tobbet nem irok soha neked, nem fogok reagalni egy hozzaszolasodra. Kerlek higgadt fejjel gondold ezt at es utana reagalj csak.
Kerlekszepen! -
Picco
addikt
válasz
Gaboman #38735 üzenetére
kivancsi vagyok h mennyire fogod gyengenek erezni az SMC utan.
Marhara bejon a 610es Husky, de inkabb a 630asat valasztanam ha most lecserelnem az XT-t.Amugy kapott azota SM szettet es egeszen mas vilag vele mennyi. Hatso teleszkopomat maxra kellett kemenyitenem, elsot is, de azt csak olaj hozzaadassal tudtam es teleszkop elofeszito spacer-el, sajna nem allithato
Kov honapba az enduroszettem kap egy par nagybutykos gumit es tavaszig leteszem az SM szettet, most jott el a dagonyazas ideje ^^Vasarnap indulunk baratnommel erdelybe, nagymami latogatasra
Szászrégen az elsodleges uticel, utana lemegyunk a Bran-i-Dracula kastelyhoz. Lehet h ott is eltoltunk 1-2 ejszakat, vagy fent a hegyekben Bisztra kornyeken, nyaraloban.....medvekkelmod: Djuree: szep-szep a feher R1, de a faszi csak nem kene rola, nemtom te hogy vagy vele
-
Picco
addikt
válasz
runner 125 #38512 üzenetére
raulsz, huzol neki egy kis gazt es egybol osszeall a fejedben a kep, hidd el
-
Picco
addikt
válasz
runner 125 #38500 üzenetére
hat meg a blokknak milyen kellemes a karakterisztikaja, er6-n-el szaladgaltam kicsit, de marhajo volt. sportkipuffal meg valami eszmeletlen gyonyoru a hangja...
-
Picco
addikt
válasz
Daniel Alves #38393 üzenetére
nekem eddig az osszes szerelo azt mondta h ne hagyjam benne telre az olajat ha cseres, hanem tegyeb bele az ujat. igy nem ulepedik le/tapad meg a sok dzsuva a sok allastol.
Feree13: iridiumosnak hosszabb az elettartama. ez biztos. aztan h jobb e valamivel azt nem tudom.
-
Picco
addikt
válasz
Daniel Alves #38185 üzenetére
egyetlen gebasz h nekem egyhengeres endurom van, utassal leszek, tehat lassu menet...
-
Picco
addikt
válasz
Daniel Alves #38182 üzenetére
azert nagy atlagban eleg jo az ut, de ugy van ahogy Djuree mondja: ahol szar, ott viszont nagyon
en szvsz 3 het mulva megyek, Szászrégen-be(Reghin), Marosvásárhely mellett van 30km-el.
Ott lakik nagymami meg nagynenemek, hozzajuk megyunk majd 1 hetre baratnommel. meg tervezunk egy Bran-i kastelylatogatast is(Dracula kastely) -
Picco
addikt
gyilkos tonal tavaly minosithetetlen volt az ut...tenyernyi lyukak rajta, mindig, mindenhol.
Nem vagyok finnyas az utra, raadasul turaendurom van, de siman kockas lett a felnim, utassal voltam, auto moge beragadva, es az auto alol csak jottek es jottek a katyuk....
ha hallgatsz ram, nem mesz oda, amugy hangulatos a hely, picit remiszto. tetszett, de meg1szer nem mennek.... -
Picco
addikt
ott vigyorog a kezedben a liquid
nekem is ilyen van, imadompont tegnap mentem cbr600f-el, nekem tetszett, eleg kenyelmes volt es meglepoen eros a hornethez kepest, amibe elvileg ugyanez a cbr blokk van, katalogus adatok szerint csak 10le kulonbseg van, hat en sokkal tobbnek ereztem. valtohiba necces dolog, habar eleg gyakori tipusu a blokk tehat lehet h tudsz hozza normalis aron valtot
-
Picco
addikt
válasz
Gaboman #37813 üzenetére
ebbol a fox protektoring hamis, csak ovatosan!
djuree: nekem ilyen van, van UFO es markajelzesu is, altalaban 15k korul mozog, en becsapodtam 80 korul az arokba es karcolas nelkul keltem ki ugy h eppenhogy a bokam huzodott meg egy kicsit, de az adrenalin miaa csak masnap ereztem....
valami OEM gyarto tolja, UFO matricaval horror, de shox-nal is ugyan ez van, kispenzert, nezd meg ottInti: jobbulast a labadnak, nameg a gepnek
-
Picco
addikt
válasz
yodamastah #37725 üzenetére
bazz....nagyon durvan tolod
-
Picco
addikt
válasz
yodamastah #37202 üzenetére
ezt jo tudni, a vagosat benyaltam volna...a masik ketto gagyibbra sikerult
-
Picco
addikt
válasz
Ferdzsoo #37063 üzenetére
alszent: OFF
hmm, en is "szaguldoztam" 240+ tempoban(no nem ugy mint ezek, hanem kihalt, jol belathato utszakaszon odarantottam haverom ezredesenek), hajtott a kivancsisag, az adrenalin, de rajottem nekem sem okoz kulonosebb oromet.
ellenben kanyarogni szeretek az XT-vel nagyonis. akkor is amikor mar leer a tamaszto
nem kell mindig igy menni, de neha azert eleg jo, biztos neked is el fog gurulni a gyogyszered idonkent. foleg ha nincs mogotted utas es picit jobb minosegu utszakaszhoz ersz. persze mindig tudni kell h mit vallalsz, en megszivtam egyszer olaj miatt, de azt nem is lattam...az a sav mindig fekete volt a matraban, igaz ha lassan megyek, lehet h eszreveszem h akkor egy fokkal sotetebb volt. -
Picco
addikt
vasarnap felszaladtam ismeroshoz matrafuredre fagyizni(~6km). meg csak 1 eves a jogsim, utassal voltam, nameg zarovonalon elcsorogtam egy idegesen mocorgo, lassitos-gyorsitos auto mellett) 65-el, pont fured vege elott rendorok, na mondom szupi.
meglepodtem h a 15-20 autobol egy sem villogottmotoros rendorok voltak, nem trafiztak de kapok egy szabalysertesit a fent leirtak miatt...
sikerult kifogni a legnagyobb paraszt rendort....o volt az aki tavasszal a locspocsba a full gyari aprilia SR50 ala majdnem befekudt h "biztos h 50-es?" mert 120-ig van irva a gyari oraja....meg a kollegainak a nagyresze is kop a neve hallatan....ez van, szabalytalanul mentem az teny, kivancsi vok mekkora lesz a bunti
-
-
Picco
addikt
castrol es mol-os lancspray-t hasznaltam eddig, mind2 tokeletesen jo.(feher)
emvy: kar h a scottoiler marha draga, pedig jo lenne egy nekem is....
-
Picco
addikt
válasz
Ferdzsoo #36614 üzenetére
igen es sosem tudhatod h mikor kerul alad egy bananhely, mikor esik a fejedbe egy cserep, mikor tortenik egy olyan baleset amikor a jardan allsz, elsodornak...stb...
aki ennyit aggodik az ne uljon motorral, sokkal veszelyesebb mint az autozas, ez teny.
en meg varosba igyekszem figyelni es ha(kb 2-3szor fordult elo) neadj isten varosba vedofelszereles nelkul valami miatt sietnem kell, akkor inkabb az utvonalat tervezem meg gondosan es max 70-el megyek, ahol meg tudom h veszelyes, ott mind1 a tabla, akkor is lassabban fogok menni a megengedettnel ha ledudalnak, sot akkor plane lassitokjozan paraszti esz es a tobbi kozlekedo(es foleg a tekintetuk) figyelese legalabb annyit er mint barmilyen vedocucc(talan sisakot es gerincprotit leszamitva
)
-
Picco
addikt
latom mindenki fel van hordulve ha valaki nem oltozik be, ez addig (talan) oke amig a motor neked hobby es nem az egyetlen kozlekedesi eszkozod, mint pl nekem.
es nem fogok mindig felvenni csimmat, terdvedot, kabatot, gerinc protit, ha elugrok 1.8km-re dolgozni, inkabb visszafogom magam es defenziven motorozok, majd ha tudom h nyakig be vagyok oltozve, akkor megrangatom a bajszat.ezzel csak azt akarom mondani h sokszor hallom mas motorosoktol h: nezd mar, nincs a paraszton semmi, csak a polo. kerdem en: lehet h csak a boltba megy, illetve a garazsba pont a vedo cuccert...de mar megszoktam h a fikazas a meno mostansag.
zarojelbe: hogy jon itt barki is ahhoz h a masikat a ruhazata alapjan itelje meg? lehet! h akin ott virit a felmillas vedocumo lopta a penzt egy felszereles nelkuli akit latunk, meg csak 3 utcanyit megy...soha nem tudhatod amig nem ismered.
hameg valaki versenypalyara megy vedocucc nelkul es adja neki, hat az tenyleg egy marha. -
Picco
addikt
Teljesen egyetertek veled
Integra: nem akarlak megbantani, de erosen reszrehajlo vagy(akar beismered magadnak, akar nem), a hangnem amiben megszolalsz meg kritikan aluli. Nem arto szandekkal mondom ezt neked, epito kritika!
TayRol: nekem is olyan meretu gumma kell ezekszerint a supermoto szettre mint neked (120/70, 160/60), en diablot vettem, XTclubba majd' mindenki ezt hasznalja utcara. Ha varsz meg par napot amig megerkezik akkor szivesen megosztom veled a sajat velemenyemet is
-
Picco
addikt
válasz
Ferdzsoo #36349 üzenetére
amitota sportdob van a motoromon(1 henger), azota egyetlen ember lepett le elem, agybadugos fulhallgato...
a masik: menj kozelebb a felezovonalhoz es akkor nem lesz ilyen problema a gyalogosokkal. en varosban vagy a savom kozepen megyek vagy pedig a felezohoz kozeli oldalan.
-
Picco
addikt
Hatha valakinek jol jon, ph tagoknak 5k engedmeny
Szupermoto szett+fék -
Picco
addikt
válasz
Steven #35930 üzenetére
hali
baratom R1-enel vettem eszre hasonlot. lenyeg h ott 1.ben ha megporgeted tiltaskozeli allapotba, amellett frocskol ki a fuledbol az adrenalin, csak akkor tudod normalisan berakni 2.be ha csimma van rajtad, cipovel akkor sem akart rendesen beugrani amikor teljes erobol huztam...csimmaval mint a kisangyal
forumokon utananeztel mar amugy?masik: jovore le akarom cserelni a malacot (XT660R) es mivel nem vagyok kogazdag, rendesen meg akarom fontolni a dontest es ki akarok probalni annyi motort amennyit csak lehet.
parszaz kilometer az R1-el mar megtanitott arra h kurvajo meg minden, de nekem nem a csutkakormany lesz az igazi...ez mar biztos.
V2-t szeretnek, de felek az apriliatol h szethullik mondjuk ropke 50-60k kilometer alatt.
amugy tuono 1000r bizgeti folyamatosan a fantaziamat -
Picco
addikt
Tegnap melo elott lementem kicsit a terkeprol
a bonuszkepen szereplo srac leintett es kerdezte h merre van xy utca, amikor mondtam neki h: "Ember, nezz mar korbe, egy erdoben vagy" nem igazan akarta elhinni" -
Picco
addikt
ez jofajta, nekem is ilyen van, csak UFO matrica van rajta es ezert boltban 45k
gerincproti nekem is aktualis, szvsz dzsekibe epitheto forcefield lesz, ha valaha is eljutok olyan helyre ahol lehet kapni....amikor pesten jarok valahogy mindig kimarad, de majd most csutortokon megejtjuk
-
Picco
addikt
válasz
Bling95 #35129 üzenetére
szerintem ezeket "folosleges" megvenned.
95-os szuletesu lehetsz(nickbol) es marhasokat fog valtozni az alkatod, tehat nadragot es kabatot(amit amugy is ritkan fogsz hordani) szerintem ne vegyel....
gerincvedo tenyleg az egyik legfontosabb...azt dontsd el te hogy fogod e hordani vagy sem....felre ne erts, meg veletlenul sem akarlak lebeszelni a megfelelo vedelemrol, de nem fogod hasznalni es kinovod seperc alatt, ha meg nagyobbat veszel mint a mereted akkor meg folosleges az egesz
-
-
Picco
addikt
válasz
Integra #35053 üzenetére
ez most miert ide? miert nem privi ha mar nagyon kikivankozik?
ennyire kell ebbe a topicba a flame?Bling: HJC-hez tenyleg vegyel plexit is ha kesobb akarsz, azzal szivtam be en is...HJC CL-XS, konkretan csak feher plexit lehet hozza kapni....kar h a katalogusban szerepel hozza vagy 8 fele masik....
belese nekem is makulatlan, jol tart, kenyelmes stb...
multkor felvettem egy zart sisakot, annyira megszoktam a sajatomat hogy alig tudtam vezetni benne, kisebb volt a latoter a megszokottnal....
Aktív témák
Hirdetés
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Filmvilág
- Vicces képek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Gamer pc konfig
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest