Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- IFA 2024: Erős, bár drága NAS-ok a Ugreentől
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
[lAyCsI]
addikt
-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr #4291 üzenetére
én fém szemcsékre emléxem, de full mind1
a homokfúvás szó mostmár rémlik -
[lAyCsI]
addikt
válasz
Geryson #4278 üzenetére
Az egy dolog, hogy te úgy érzed hogy tudsz ésszel menni,
de ha még nem volt a feneked alatt bő 100 pacis gép, akkor
én a helyedben nem jelenteném ki ilyen kategórikusan
600F meg az RR is nagyon fasza gépek, egyértelmű hogy a
2 közül melyik a jobb... ha tényleg ilyesmiben gondolkozol és
van rá keret egyértelmű melyik a jobb választás...
Viszont ha ez lesz az első motorod én nem javasolnám teljes
lelki nyugalommal a 600-as sportgépet, inkább sztem vegyél
az első 1-2 szezonra valami használt csupasz 600-ast és tanuld
meg azon az alapokat... aztán jöhet a 600RR -
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr #4276 üzenetére
na akkor legközelebb végigküldheted a lepencei szerpit
-
feca81
aktív tag
fogsz par apro kavicsot(nem homokot!!!), beledobod a tankba.ontesz bele asszem petroleumot, v jelen esetben onthetsz rozsdamarot is,de sztem ennek kisebb a hatasfoka, lezarod a ket veget,majd jol osszerazod vagy 10 percig. fontos,h apro kavics legyen,mert az leszedi a nagyobb rozsdadarabokat.ha tul nagy a kavics,kart tehet a tankban.miutan ezt megcsinaltad,kioblited meg parszor,persze nem feltetlenul vizzel
es kb ennyit tehetsz.ja meg millio szurot bepakolni utana
volt egy hely,ahol ezt ecseteltek,majd megprobalom elokeresni.
-
Ja, és utánérdeklődtem tegnap a Kushi ruháknak.
Most írják a szerződést a céggel, December közepétől lehet érdeklődni. (Érd-i Honda szalon. honda.hu-n fenntvan a telefon.) -
-
Boci_83
őstag
válasz
Topiccsendőr #4291 üzenetére
Valami olyasmi mint a homok szórás, csak annyi különbséggel hogy nem homokot hanem apró kemény fém szemcséket. A homok nagyon apró szemű, ez a szemcse nagyobb méretű, és erőssebb szerkezetű. Valamint a homokot csak egyszer használják, ezt a szemcsét viszont újra lehet használni mindaddig amig egész apróra nem "törik."
Nállunk a cégnél is ilyennel szórják a tábla lemezeket, meg a kész termékeket festés előtt... -
Topiccsendőr
addikt
Kavicsok.
A legjobb rozsdamaró.
Belerakod, és megprópálod egy egész álló nap rázni, vagy betonkeverőbe berakni, persze ruhába csomagolva, utána olyan lesz a belseje, mintha polírozták volna. Én így javítottam meg két tankomat is.
Most a harmadikat meg lesz*rom. jó az rozsdásan is, csak szűrőt rakok a benzincsőre. -
ALI_G
veterán
biztos láttátok már annak az ürgének a műsorát, aki mindig ilyen veszélyes melókat próbál ki. Ez most hétvégén volt, az előtt meg alagútfúrósat játszott
Talán az 5. sebesség előtt vagy után szokott lenni, de inkább előtt. Csak a mocskok vasárnap ismétlik a szombatit az 5. sebességből.
Múlt héten abban meg egy lamborghini-t akartak asszem 340 km/h-ra gyorsítani? talán. Elsőre szétnyírták a váltót meg a turbótKicserélték a turbót, chip tuning meg még valami, ez +100 LE volt
Elvitték megnézni szélcsatornában, levették a tökröket meg a gyári spoilert
leültették még egy kicsit. Megint teszt, 300 közelében már füstölt a motor mint az állat
kemény fehér füstöt eregetett, aztán megint megáltak, hogy kicseréljék megint a váltót. A végét nem láttam
valaki látta?
-
ALI_G
veterán
Ez a rázós módszer jó. Nem akartam leírni, de leírom
a harci tankokat úgy tisztítják meg mindentől felújítás előtt, hogy egy kamrába rakják fejjel lefelé a kasznit és forgatják szép lassan, közben meg minden oldalról marha nagy sebességgel nekilőnek kis fém golyókat, kb. homok méretűeket vagy kicsit nagyobbat. 45 perc után csak a fém marad. Nationalon vagy melyiken láttam. -
rebel56
tag
Az Evipas-t nem ismerem, én RO55-tel tisztítottam tankot a nyáron. Éles kavicsokat raktam bele, rozsdamarót és kitartóan rázogattam. Ezt a műveletet többször, majd benzinnel kiöblítettem. Azóta mindig teletankolom, szerintem nem rozsdásodott be újra. Jó hogy szólsz, meg is nézem.
Lehet egyébként erre a célra tankfelújító szettet venni ezen az oldalon: [link], de borsos ára van, mérlegelj.
szerk.: látom megtaláltad ugyanezeket.. -
Kris91
csendes tag
Googleban utánanéztem és találtam 1-2 megoldást a tank kitisztítására. Az első kicsit vandál módszernek tűnik, a második meg drága.
Első: [link]
Második: [link] Ehhez találtam motoros tisztító "szettet" is. [link]
Az első megoldáshoz mit szóltok? Már több helyen is olvastam róla. A második megoldás (azon kívül, hogy drága...) lehet hogy jó, de ha nem válik be akkor ugrott a pénz.U.i.: Remélem működnek a linkek...
-
ALI_G
veterán
nekem nem jön be a link rendesen, de ha az összes festéktől meg mindentől meg akarsz szabadulni és le akarod aztán festeni akkor használj dörzsikét. 1-2 óra munka és lejön minden, majd finomabb dörzspapírral végig kell menni még párszor.
A festéshez már fogalmam sincs mit kell előtte csinálni vele, hogy alapozni lehessen.egyébként ez a paraszt módszer
-
Kris91
csendes tag
Sziasztok!
Keresgéltem a topikban, de nem találtam nagyon választ. Szerintetek milyen rozsdamarót lehetne használni a tank rozsdásodása ellen? Van egy régi 350ccm-es motorunk/om, ami kb 10 évig állt és eléggé rozsdás a tank. Találtam két terméket: Evipas és Ro 55 a nevük. Ezek közül szerintetek használható valamelyik? Illetve ezeket hogy célszerű használni? Gondolom egyszer-kétszer ki kell öblögetni, de ezek után mit kell még csinálni a tankkal?
Előre is köszi és boccs a hülyeségekért... -
Geryson
addikt
Sziasztok Hölgyek/Urak!
Csúcs ez a hely, pont ilyen fórumot kerestem!
Segítsetek nekem egy pár szakmai tippel, légyszíves! Letettem az A-t igazából nulla rutinnal, hibátlanul és nagyon meg is tetszett ez a fajta közlekedés. Valószínüleg segített azért a sok éves B-kategória tapasztalat, de mindenképpen meg akartam várni a kb. 30. életévemet, hogy valóban úgy üljek egy motorra, hogy ne versenyeszköznek lássam. Egy 400 cm3-as Hondával kezdtem, majd a második rutin órán ráraktak egy 55 LE-s VFR-re. Hát iszonyatosan szenvedtem vele a rutinpályán az számomra "erős" motorfék és húzóerő miatt. A forgalomban már semmi gond nem volt, nagyon élveztem sőt rengetegszer mentem csak úgy vezetni, mert be tudott rakni az oktató.
A bevezető után a lényeg a lényeg, hogy megvan és elkezdtem nézegetni. Chopper nem lesz, mert ami tetszik, az brutálisan drága, ellenben CBR 600 F vagy RR most a legesélyesebb. Kérdezgettem már a boltban is, és igaz valóban, hogy az RR a valóban komoly teljesítmény ellenére nagyon kezelhető (beszélhetünk itt GSX-R-ről, bármiről ebben a kategóriában)? Azt hallottam róla, hogy a motor nagyon stabil, fordulékony és ő nem fog hibázni, csak én? Szerintetek általánosan lehetséges, hogy közel 120 LE-t nyugodtan adagolj, ne lőjjön ki, ne szálljon el? Hangsúlyozom, hogy én úgy érzem képes vagyok ésszel menni (legfőképpen az elején), de a motor képes rá ekkora erővel?
Hát egyenlőre ennyi, köszi előre is!
-
Boci_83
őstag
válasz
Flashback #4268 üzenetére
Nekem tetszenek ezek. Nem gyengén érzik a motrot akik több km-en keresztül mennek egykeréken.
Az nem tatszik amikor már egyáltalán nem tisztelik a motrot a tehetős kis buzik, akiknek van több millió forintjuk minden hónapba összetörni egy ilyen sport gépet, vagy éppen van pofályuk ellopni hogy másnap összezúzzák. Nem egy-két kisfilmet láttam aminek a végén össze-vissza törték poénból, vagy ráugráltak, esetleg összeverték kalapáccsal... -
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr #4269 üzenetére
ha tudnál gurítani egy míves wheelie-t biztos másképp vélekednél
-
Flashback
addikt
-
Flashback
addikt
válasz
Topiccsendőr #4269 üzenetére
Tény hogy ezek a srácok őrültek, és teljes mértékben én sem értek ezzel a dologgal együtt. De van egy pár szép trükk amit meg tudnak csinálni, de hogy milyen áron tanulták meg az egy más tészta. Nem utolsó sorban sztem elég látványos.
-
Flashback
addikt
Csak kár hogy sok helyen fel van gyorsítva: [link]
-
ALI_G
veterán
válasz
dabadab #4261 üzenetére
döntsd el te
a bal oldali szőkét kell nézni -
ALI_G
veterán
persze, tudom hogy kicseréli, így is volt megbeszélve.
először úgy volt, hogy nem kell bukó, odaállunk a starthoz, modnják kell bukó mégis. Mondom vvazze, mindenki zsörtölődött, majd indulás előtt 2 perccel már megint nem kellett sisak
Meg is döglöttem volna. 2esben végig 5 km, víz hamar felkúszott 106-108-ra. Volt akinek majdnem meghalt a masinája. Egy csajnak a 250-es túrájából csak úgy fojt ki orrán száján szegénynek.
-
ALI_G
veterán
válasz
stargazer #4257 üzenetére
köszi
én 178 vagyok, Jelenleg az új model 2M alatt van egy hajszállal ha jól tudom. Ez még 1,6Misi volt újonnan. Kifutó model volt.
Használtan 1M-ért lehet kapni elég jót 2000-es évjáratban, de ki is kell fogni, hogy ne verjenek át. Az akkori tapasztalatom szerint a felét törik élete első pár évében.Szeliden is találtam egy ürgét akinek pont ilyen volt, még az árba belekalkulálta a mittomén milyen magyar dobot aminek van már hangja, de ő 1,9M-ért vette dobozzal. Hozzátartozik, hogy tavasszal is vett egyet, amit rommátört.
-
válasz
Flashback #4245 üzenetére
Kushitani az egyik legrégebbi japán ruhagyártó. Ezzel szerintem mindent elmondtam.
Elég magas követelményekkel dolgoznak, és ugye a japánok nem nagyon gyártanak szart. Ill, nem nagyon gyártottak... mostanában kezd hígulni a körkép, de ez nem ide tartozik.Szal, a Kushi az jó ruha
-
Kris91
csendes tag
Leesett az első hó. Mit szóltok?
Holnap lesz az utolsó forgalmi órám és szerdán meg a vizsga. Remélem megúszom hó nélkül.Egyébként, hogy minden rosszra felkészüljek.
Ha neadjisten szerdán meghúz a vizsgáztató, akkor van olyan hogy már csak jövő tavasszal tudom megpróbálni mégegyszer? (Mondjuk 2hétig folyamatosan esik a hó és nem lehet motorozni)
-
jiiiiiii!!!! Találtam Kushitani ruhááááát
megvan mit veszek magamnak Karira -
itthon nem tud valaki Kushitani ruhát?
-
ALI_G
veterán
Szemét szegedi louis átbaszott. Rendeltem nála ajándékba bnőmnek kabátot, M-eset, 1 hét múlva meg megjön, akarom mondani megjönne, de késett 4 napot, nem baj, viszont nem tudott rendelni M-eset, csak L-eset, vagy más színben hozatott még M-eset.
Elhoztam az S-eset, hátha. Mutter felpróbálta, és egyből látszott, hogy a cicinél nem fog elférni
Visszacserélem majd, de most hogy néz ki holnap, hogy megyek ebédre, ajándékosztás és mondom hogy ja, majd vissza kell cserélnünk és nézni egy másikat. -
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr #4233 üzenetére
egye kutya, benne vagyok. Kocsival mennék, ilyen hidegben bőr ruhába termo nélkül megfagyok 200 km után.
Bár futóra nem tudom hogy lehet rendesen rögzíteni a mocimat. -
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr #4230 üzenetére
jó lenne, benne vagyok
-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr #4233 üzenetére
vonóhorog van, csak kicsit már részén lakom az országnak
szopás, hogy most jön a vizsgaidőszak, dec 15 körül kezdődik.
De kesztyűvel én is így csináltam tavasz elejéncsak könnyen lejön a szikszalag.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
DE, hamár itt tartunk 8-10 fokban nagyon jól lehet menni pályán, én még így is izzadtam a bőrruhában, miután téliesítettem a nyári kesztyűmet (levegőztetők leszigszalagozása),a gumik nagyon jó minőségűek, bemelegednek megfelelő nyomás mellett, úgyhogy előbb is mehetnénk, mint tavasz, ha valaki szerez egy futót, meg vonóhorgos autót.
Na? -
ALI_G
veterán
válasz
az zsír! Úgyis az a legközelebbi nekem, és a 250-es hornet haverom is el akar jönni. Ja, kitalálta, hogy 600-ast vesz tavasszal, szintén hornetet.
Szóval mi menni akarunk tanulni, csak már idén lehet nyitva sincs, meg hideg van mint állat. -
Topiccsendőr
addikt
-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr #4228 üzenetére
nem nem, én voltam aki távolodott, vagyis a rendszámott látták.
de itt azt mondta valaki, hogy a távolodót még nem tudják mérni. -
törölt tag
válasz
Topiccsendőr #4224 üzenetére
najo. akkor te megtanitasz engem fentmaradni motoron a palyan, en meg megtanitalak fentmaradni motoron hosszan
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr #4214 üzenetére
jaja,
sztem is városban az ideális ha 20-30-al csorogsz gyorsabban mint a kocsisor,
kényelmesen el lehet érni bárhova, és ha neaggy valami váratlan jönne közbe még
mindíg több esélyed van hogy tégy ellene valamit... -
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr #4209 üzenetére
émen
-
válasz
Topiccsendőr #4190 üzenetére
Az biztos, hogy akkor bölcső, ha alatta átnyúlik, teháta blokk nem teherviselő.
-
-
uratti
tag
Hali
tud valaki robogó bontót vagy szak üzletet Pesten? -
SzalaiG
addikt
válasz
Topiccsendőr #4214 üzenetére
Csak kiakadt a gázbóvden...
Még jó, h így megúsztad.
-
SzalaiG
addikt
válasz
Topiccsendőr #4202 üzenetére
Kettesbe???
Haver szokta mondani a 954-ére, h városi automata, mert 2es és csak húzni kell, mint a robogót.
-
Kasza08
őstag
Nektek mi a véleményetek róla?
50 pénz... -
Gergello
addikt
válasz
Stalker-2572 #4193 üzenetére
Kössz a tippeket! Ráérek még gondolkodni, azt mondták márciusig nincs gyakorlati vizsga.
-
jasszer
őstag
Mikor eredetiségvizsgálatra vittem a bicajt (és mentem volna tovább az okmányirodába) derült ki h kötelező nélkül nem írják át a nevemre, ezért az eredetiségvizsgálónál egy üzletkötőn keresztül gyorsba kötöttem meg a biztosítást, amit most szeretnék megváltoztatni.
Szerintetek elég ezt leboxolni a biztosítóval, v el kell caplatnom az üzletkötőhöz? -
Topiccsendőr
addikt
Jogerőre lépés után ketyeg az óra, ha az önkorm nem küld neked felszólítást, hogy add le, akkor így jártak. Nekem két hétre vették el, de papírforma szerint 5 hónapra.
Számadatokat nem mondanék, de közel voltam a tiltáshoz, mindenesetre gyerekek, meg nagymamák nem játszadoztak az út szélén, meg inkább lakott területen kifelé, a "border lájnon" éppen belül voltam, gondolom a zsekák is direkt odaálltak. Fizetni meg pont nem tudtam, előtte tankoltam (fakk) tanulság: mindig legyen egy tízes tarcsiban. -
ALI_G
veterán
válasz
ööö, na de akkor most elvették 5 hónapra a jogsit? vagy csak 2 hétre?
És ahhoz mennyivel mentél? Gondolom városban követted el a cselekedetet. És hogy hogy csak 2 hétre vették el? Az semmi. -
[lAyCsI]
addikt
válasz
versenyezhetnétek &rew-val ki a nagyobb pályás bájkerarc
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr #4197 üzenetére
burzsuly
-
Topiccsendőr
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- Külpolitika
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Disney+
- Windows 11
- Viccrovat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Gamer pc konfig
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest