Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS ROG Ally
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED monitor topic
- ZIDOO médialejátszók
Aktív témák
-
Topiccsendőr
addikt
Jólvan , a teljesség igénye nélkül soroltam fel... egy dolgot
No mindegy, azért a katalógusokban inkább azt lehet olvasni, hogy 1977 ben előjött a szokásos japán tárgyfétis-zászlóshajó-mánia, amikoris majdők megmutatják, hogy kétszerannyi ütemmel agyonvágnak mindenkit, aztán megcsinálták az NR 500-at, amit agyonvágtak a kétütemű motorok. ooops.
Na így nem ment, mert mégiscsak mission impossible volt a dolog, akkor lett belőle 750-es, amit Bol d'Oron vágtak agyon. Mindegy, hogy a gumik miatt, de agyonvágtákSzóval respekt az NR-nek, meg minden, de néha kicsit felbosszant a japánok előbb említett tárgyfétis zászlóshajók mögé felvonulása, bálványimádata. Ez olyan, mint amikor a 2. világháborúban egy óóóóriási nagy hajót csináltak, amit beraktak a vitrinbe (egyet nem lőttek vele) , hogyaz milyen jól jelképezi a hatalmat, az erőt, aztán az amcsik meg jóóól lebombázták egy perc alatt.
vissza az NR-hez. 92-ben volt 100 000 DM
235kg hetvenakármennyi newtonméter, meg százhuszonakármennyi lóerő...
akkor inkább 900 RR, 205kg-al és 129 lóerővel, bár nem egzotikum. És nem lehet egy lapon említeni az NR-el. De az NR-t sem kezelhetőségben és teljesítményben az RR-hez.De nagyon szép az NR és jól kifejezi a japán hatalmat, erőt, és hihetetlen makacsságot, illetve vaskalaposságot is. Nekem ez ad egy kis fanyar utóízt ebben.
-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr #4597 üzenetére
elektromos gázkar? az miért is extra? no lehet félreértem, és most ha a fene fenét eszik se mondom meg, hogy az enyém hogy is van, de az tuti hogy a karomat is már egy program vezérli, hogy egyesben nem bohóckodjon alattam a gép...most akkor ez hogy van?
ha itt tartunk, akkor a fém fékcső kb. mennyibe kerül átszereléssel? Nekem megérné?
-
válasz
Topiccsendőr #4588 üzenetére
Jah.
Meg hengerenként 8 celep, meg két injektor, és két gyertya (tehát 8 mindegyikből), V4 technológia, fogaskerék vezérléssel, karbon idomzat, ülés alatti kipuff, karos lengő, showa USD full állítható villa, full állítható hátsó tag, digitális műszerfal, ködlámpa, stb..
Ja és a lényeg. 4ütem, 1992ből, és LeMans-ban 500as 2T-kel tartotta a versenyt.Disznó nagy böszme dög, elveszel rajta. Körbeölel. Elveszel a motoron, és azonnal otthonossan érzed magad. Sose ültem az előtt, és azóta sem olyan motoron. Legalábbis ezt mondta egy Honda bolt tulaj, aki annó kinnt volt Tokyo-ban a kiállításon.
lovelovelovelove
-
Topiccsendőr
addikt
Van egy pár...
elektromos gázkar, nem holmiféle gagyi bóvdenesváltozó szívótorok a nagyobb nyomaték érdekében, nameg a legalább a második sebességfokozatig (vagy 4.-ig? vagy az a GSXR? mindegy ...valami ilyesmi) fossáfojtás a környezetvédelmi előírások érdekében...
Asszem Pilot Power 2 CT vel szerelik, de nem vagyok biztos benne -
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr #4578 üzenetére
gondoltam ne ez tört össze, de hogy ilyen szar legyen a memóriám. mind1, mostmár egy kis fájlban benne vagy
és a 06-oson van vmi extra? Milyen gumival szerelik gyárilag azokat egyébként? -
Flashback
addikt
válasz
Topiccsendőr #4591 üzenetére
Nem az enyém, de őszintén megértelek...
-
Flashback
addikt
válasz
Topiccsendőr #4591 üzenetére
DUPLIKÁCIÓ!
-
Flashback
addikt
válasz
Topiccsendőr #4587 üzenetére
A gép a suliban egyik srácé. De igen ezek a gumik már életveszélyesek 60 felett
[link]
Szerintem úgy volt vele hogy ezt a szezont még húzzak ki. Azóta (10.21.) mondjuk nem is láttam a suliban, sztem már téli álmát alussza a moci. -
Topiccsendőr
addikt
válasz
Flashback #4585 üzenetére
Ennél kisebb már.
Viszont ez az első gumi az életveszélyes kategória. Ez a kormánycsapkodós gumi. Teteje lekopva, oldalán bőven hús, és már régi is. Ez aztán úgy kirántja a kezedből a vasat, főleg egy R1-nél... Pfúú, kanyarban kigyorsításnál vége lesz az embernek, ha nem cseréli le. Nekem jóval 100 felett szitált be, miután leért az első gumi, akkor jött az első frász, aztán a második amikor húztam a féket, de nem fogott, mert kirázta a kormánycsapkodás a főfékhengerből az olajat. Háát mit mondjak két rázós helyzetet túlélni egy percen belül... Egy szar gumi miatt. Pfff -
Flashback
addikt
válasz
Topiccsendőr #4582 üzenetére
Igazából túl sok összehasonlítási alapom nincs, csak egy komolyabb gép, a szomszéd 929-es CBR-je és ahhoz képest mondtam.
Erről az R1-ről beszéltem, de gondolom az R6 is hasonló nagyságú. -
Flashback
addikt
válasz
Topiccsendőr #4573 üzenetére
Cs*ssz* m*g. Ez iszonyatosan gyönyörű....
Bár élőben nekem valahogy kicsinek tűnt. "De kicsi bors és erős..." -
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr #4574 üzenetére
most hétvégén? marha jó időt mondanak hétvégére.
Én is megyek haza, kipröbáljuk asszonnyal az új kabátját.látod, mondom, h elfelejtem mint a huzat. És mit tört össze a furgon?
nekünk is csak egy sima utánfutó van, no meg békés megyétől messze lakik mindenki.
az a világ vége, én modnom.
-
ALI_G
veterán
lol [link]
ezen a képen akár én is lehetnék:erre el fogok menni. Kár, hogy nem jutott idén a fülembe. Minden ilyenre el akarok menni jövőre, rámférne az oktatás. Kakucsra is ki akarunk menni, oda akár közösen is kimehetnénk tavasszal.
elvileg idén is mennénk, de nem nagyon szerveződik a dolog.
-
ALI_G
veterán
válasz
Flashback #4569 üzenetére
index helyett az origora gondoltam. annak van motoros oldala.
meg is van: motorsuli az origón, így volt anno hirdetve az oldalon: [link]
ajánlom mindenkinek aki nem látta őket. Pár órás téli elfoglatság után látván ezek, csak úgy spontán mehetnéke támad az embernek a videók láttán -
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr #4565 üzenetére
hogy ha valaki idetéved, aki érdeklődik, láthatja milyen motorral kihez fordulhat segítségért. Meg én nem felejtem el kinek milye van
Neked van egy ETZ 250, egy jog robogó (vagy másmilyen), meg CBR600 vagy mi? látod nem tudom.
de nem kötelező. -
ALI_G
veterán
válasz
Flashback #4566 üzenetére
asszem az index motorózós oldalán van fent, de lehet máshol, egy kb 10 részből álló tavaszi bemelegítős videó sorozat, ott sokmindent elmondak, a vezetéstechnikától kezdődően a vásárlásig bezárólag (igaz fordított sorrendben). Én megnéztem őket párszor, csak egy pár nincs belinkelve ott, meg nincs írás, de a videók fent vannak a serveren. A linkből ki lehet találni a többit, de így sincs befejezve.
-
ALI_G
veterán
köszi, gyűjtöm. Majd Zsolteekával meg beiratom első hsz-be
-
ALI_G
veterán
válasz
SzalaiG #4556 üzenetére
sajnos ez nem ütközik törvénybe.
de kit kéne tökön rúgni, hogy a biztosítók normálisabbak legyenek? most menjek a pholitikás topicba? Írni se merek már odagyökér banda.
Flashback csak lelkes
inkább gyűlytené kinek milyen mocija van.
de most komolyan, aki szeretné,h ogy megcsináljam, és nem fél elárulni, hogy milyen motorja van, az kérem büfögje be pls.
ne kelljen uppoljak -
rebel56
tag
válasz
Flashback #4552 üzenetére
Nagy vonalakban: A0 az alap, ahonnan indulsz új szerződőként. Évente 1 osztályt léphetsz előre (B1->B10), ha nem okozol kárt. Ha kárt okozol, 2 osztályt visszalépsz (M1->M4). A besorolásod csak az adott járműkategóriára érvényes (motornál szerzett bónusz autóra nem érvényes), és csak 1 járműre. Ha eladod a motort és X ideig nem veszel másikat, ugrik a bónuszfokozat.
Őstag fél óra után up-ol egy népszerű témában? -
Geryson
addikt
Sziasztok!
Tud valaki segíteni nekem egy 2006-os CBR600RR teljes regadóztatásában, rendszámoztatásában minden egyéb utánajárással? Természetesen nem ingyen, de nekem sajnos nincs időm erre. Ha ajánlani tudtok valakit, az is szuper!
Köszi és várom az esetleges jelentkezőket priviben!
-
Flashback
addikt
-
Flashback
addikt
Tényleg ha most veszek mocit írassam a nevemre? 22éves vagyok, 2003-óta van jogsim (B kat.). Ha elérek egy bónuszt akkor az meg is marad és továbbvihetem? Vagy legyek gazdaságos és akkor fater nevére ezt is?
-
stargazer
senior tag
válasz
SzalaiG #4535 üzenetére
jó nem kell azért annyira elszállni, nekem 500.000 kárt okoztak, és 3havi 2000-rel lett neki több a visszasorolás miatt, és ha kiszámolod, nyilván nem fogja 250 negyedévig így fizetni. tehát sztem a téged károkozásért érő büntetés messze meg sem közelíti összegben a kárt amit okoztál.
-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr #4541 üzenetére
fogyasztóvédőknél lehet ilyenkor talán reklamálni.
Ha az ügyvezető igazgató nem segít neked, csak ezt az egy lehetőséget látom.ui.: uzit adjak?
-
válasz
Topiccsendőr #4541 üzenetére
jóhát...
-
ALI_G
veterán
válasz
#25954560 #4532 üzenetére
arról nem tehetek, hogy a másik minél van. De lásd persu példáját, a másik fél "értelmes" (pf) biztosítónál van és így is alig akar fizetni.
Ha az én mocimat lezúzza a kötsög a parkolóban, és nem megy el és még be is ismeri, akkor miért az én biztosítóm fizetne?
ps: egyébként amikor csak lehet nem állok autó mellé, inkább valahol a járdára, ahol ember se jár, de én rálátok mindig. Féltem én azt a mocit eléggé.
-
SzalaiG
addikt
10 évig fizeted nem történik káresemény B10be vagy eladod a mocit, mert kell a zs. Ha egy éven belül nem tudsz másikat venni. Kezdheted előről A0ból.
Ha kárt okozol -2 a bonusz, de felfelé, miért csak egyesével lép?
Ha végigvezeted úgy az életed, h nem okozol kárt akkor az a 30-40 évi díj hova lesz?
Ellenben miután kárt okozol mondjuk 20 év után, amikor már 10 éve B10 vagy akkor vissza kettő és kifizeted pluszba amit kifizettek helyetted... DE akkor előtte minek fizetted?Szemét egy dolog ez...
Kezdő vagy. Csinálsz két apró koccanást mindjárt az elején, -4es bonusz. Jármű átmegy asszony nevére egy évre+egy pici és A0val kezded újra...
-
törölt tag
-
feca81
aktív tag
válasz
jasszer #4515 üzenetére
ket allianz sor van
amugy en is naluk voltam. eddig fizettem 7200-at,most 8400-at B1-ben. de ha ujrakototm,marpedig ujrakotottem a netrisknel, valami 6900-at fogok fizetni.ezt is feleves kiszerelesben.egyszer nem megyek el inni,es mar ki is van fizetve.na ezert eri meg a 250-es -
törölt tag
válasz
Topiccsendőr #4496 üzenetére
dehogy tenned le
kaptal mar eleg horroros fenykepet meg estel is, szoval tudod azert h mirol is lehet szo. a nagy esesem utan en is azt hittem h nem ulok vissza. de fajos hattal es zugo fullel mar rajta ultem megint, igaz nagyon lajtosan vittem
es amikor az esztergomi rendorsegre a baratom vitt at mocival dobogoko fele mentunk, komolyan feltem mogotte, pedig azt mondta mindig igy szoktunk itt jonni
meg hogy ez turatempo. akkor minden kanyar elott izgultam.
-
ALI_G
veterán
válasz
SzalaiG #4509 üzenetére
Erről az jutott eszembe, hogy folyton elfelejtem kinek milyen gépe van.
Össze kellene gyűlyteni kinek milye van, hogy ha valaki új idetéved, tudja kihez fordulhat ha választás előtt áll és véletlen a kinézett kétkerekű még ráadásul valamelyikünk birtokában van (hülye mondat, de értitekna jó, ittam is picit), meg nem utolsó sorban én se felejteném el ezek után.
Vállalom, hogyha leírja mindenki kinek milyen vasa van, én betetetem Zsoltival az első hsz-be a motoros topicba (természetesen ez lehet valakinek ütközik az elképzeléseivel, akkor annak nem kerül be).
Még ha nem is fog működni akkor is:
SzalaiG: Honda CBF250
Persuader: verseny ETZ 250, meg talán CBR600, rövid az eszem, meg van egy robogója is, talán jog?
valakinek van itt GS500-a is,
másik valakinek volt, vagy van Suzuki SV650ha hagyjuk, akkor szóljatok, ne erőltessem magam.
-
stargazer
senior tag
az új Honda Forza láttátok? nagyon klassz dolgokat írnak róla, nekem tetszik!
-
Stalker-2572
veterán
Most néztem meg a Long Way Down legújabb (4.) részét. Eddig két hátsó rugó halt be a BMW GS1200-kön.
ehhh
-
Zolee_70
senior tag
Ha jár erre valaki, aki tagja a CBF Klub-nak, elmondhatná (ha tudja
) mi van a klub honlappal, péntek óta halott. [link]
Pedig most jött össze a 25 fő a CBF Egyesület megalakításához -
stargazer
senior tag
ezt sose hittem volna!
elmentem ma egy üzletbe ahol reményeim szerint lehet rendelni ICON cuccokat, legvadabb álmaimban sem gondoltam hogy csak úgy odamegyek és veszek egy Chassis kesztyűt. pedig ez történt.
állat kis kesztyű. L-es. érdekes, hogy hüvelykujjnál kissé kicsinek tűnik de az összes másik ujjamnál meg pont jó. meg úgy egészében véve jó a méret, és nagyon igényesen meg van csinálva. a mutatóujjnál meg a középső ujjnál van egy lángnyelv alakú, színtelen csúszásmentes réteg. megadták a módját.ezzel megvettem az igazi komoly nagymotoros életem első kellékét
majdnem elvesztettem a józan ítélőlképességemet és majdnem otthagytam 200ezret (nem mintha lenne annyim...
) egy ICON Strongarm farosért, egy ICON Skull bőrdzsekiért, nameg persze egy ICON Skull bukósisakért... olyan szinten jól néznek ki ezek a cuccok hogy hú!
-
válasz
Topiccsendőr #4503 üzenetére
ok =)
-
válasz
Topiccsendőr #4500 üzenetére
Tavasszal össze kell hozni egy Visegrádi kirándulást, mostmán' kezdek kíváncsi lenni az itteni arcokra
Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Külpolitika
- Milyen videókártyát?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elden Ring
- Kedvenc zene a mai napra
- BestBuy ruhás topik
- Megújult a PROHARDVER!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Playstation 5 Pro 2027.12.30. Media Markt vásárlás
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA A2000 Ada -8GB-, 64GB , 1TB NVMe, Magyar vil bill
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest