Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Stalker-2572 #3681 üzenetére
ha egy akksit forditott polaritassal toltesz, akkor ott minden fustol. tovabba lehetetlenseg forditottra feltolteni. az elektronok nem hulyek, nem fognak a te kedvedert ellenkezo iranyba vandorolni.
ertelmesebb toltok nem toltenek egy grammot sem, ha forditva teszik az akksira. meg ertelmesebbek meg mondjuk vilagitanak kicsi piros lampicskuval ilyenkor.
polaritas-ellenorzes meg vagy megkeresed az akksin a jelzeseket v a tipus alapjan a neten megnezed vagy szerzel kolcson feszmerot es raakasztod.
keves akksi kerul 20k-ba. az itthon gyartott bosch matricasok olyan 4-6k korul vannak es kb ket idenyt birnak. -
Flashback
addikt
-
válasz
Topiccsendőr #3695 üzenetére
hmmm... utána kell olvasnom
/me hülyül
-
Stalker-2572
veterán
válasz
Topiccsendőr #3689 üzenetére
Miért vágtam volna tönkre vele? Amikor forítva visszakötöttem, hogy lemerítsem a világítás simán ment órákon keresztül... nem akartam így használni menet közben, mert akkor a töltéssel gond lett volna.
Egyébként meg azért nem tudtam megnézni műszerrel, mert nem volt otthon. És én sem értem, hogy hogy lett forítva feltöltve ha + a +hoz - a hoz ment. -
válasz
Topiccsendőr #3691 üzenetére
nincs az -9 ló... 3-5 max a veszteség hátsó kerékre.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Stalker-2572 #3681 üzenetére
azt már hazavágtad azzal, hogy egyszer fordítva kötve töltötted fel. Még a fordított töltés előtt kellet volna megnézni ezt az egészet.
Amúgy ilyen polaritásfordítás nincs is... Ahol a + az a + ahol a - az a -. -
ALI_G
veterán
múltkor eszembe jutott egy kérdés. hány fok alatt nem szabad motorozni, ha a gumik tapadását nézzük? Meddig ne parázzak?
jó, nyilván nem tudom kihasználni kanyarban, meg nem is merem, mert poros, mert szarak az utak, de egy vészhelyzetben azért jó tudni mennyi lehet még hátra a tapadásban...? -
ALI_G
veterán
125 ccm az M1-en! nézzétek
hajrá Talma (tudom reggel volt, de én fel nem keltem) -
tildy
nagyúr
Ezt most találtam motorozz.hu egyik fórumában.
Csiripelik a madarak, hogy hamarosan (nem tudom mikor) várható, hogy szigorítani fog a jogalkotó a motoros jogosítvány(ok) megszerzésének feltételein. Honnan, hol lehet erről megtudni többet?
Ha ez így van, akkor minél előbb érdemes beiratkozni iskolába annak, akinek nincs A-s jogsija. Tél közeledtével mekkora esély lesz arra, hogy találjon az ember fia, vagy lánya olyan iskolát, ahol lesz is oktatás?
---------------------------------------------------
a sikerült beszélnem az oktató ismerősömmel.
A helyzet a következő: a közeljövőben beterjesztendő törvényjavaslat szerint bevezetik a lépcsősen mgeszerezhető motorkerékpár-jogosítványt. Ez azt fogja jelenteni, hogy hiába töltötted be a 21 évet, csak A1 kategóriára (125cm) szerezhetsz engedélyt. Egy évvel később tehetsz különbözeti vizsgát A korlátozott kategóriára (34 kW, vagy valami ilyesmi), és csak újabb egy év elteltével a korlátlan A-ra. A különbözeti vizsgák elméletet már nem tartalmaznak, csak rutin- és forgalmi vizsgát.
DE!
Aki a jogszabály törvényre emelkedése előtt (ennek időpontja kiszámíthatatlan) sikeresen teljesíti a korlátlan A kategóriás elméleti vizsgáját, az tavasszal biztosan megszerezheti a korlátlan vezetői engedélyt.
Ha ez így van, akkor nagyon megsz.pom , mert korlátlant akarok csinálni. Tavasszal.Degu most már tényleg hagyd abba , undorító amit itt művelsz. . Eddig nem szóltam. És igen sis sokasodnak, egyre több a motor az utakon, jövőre már én is felülök egy paripára, tehát 1el többen lesznek/leszünk
-
válasz
Stalker-2572 #3627 üzenetére
vegyel uj akksit...
-
Kasza08
őstag
Ti melyiket választanátok?
Jó néni, jó moci!
-
Stalker-2572
veterán
válasz
Stalker-2572 #3627 üzenetére
up az elektronikai kérdésnek
-
zsoltee10
addikt
válasz
Flashback #3615 üzenetére
Én is most olvastam, és hmm, milyen aranyosak a Hyo-nál, hogy a valódi teljesítményhez hozzáraktak még 9 virtuális lovat, és papíron övék a legerösebb 650-es két hengeres. Kicsit lol, kicsit szánalmas.
Suzuki SV650: 72 paci
Kawa ER-6: 72 paci
Hyo GT650: 79 paci, amiböl 9 kamu.Mondták volna azt, hogy az övék 73 paci, és ha csak 70 lett volna, akkor azt mondaná az ember, hogy na bumm, csaltak 3 lóeröt, lehet, hogy a többi is csak 70, de így. pff.
-
Kasza08
őstag
Hogy csinálják a szpídesek, amikor elmennek egy 10 pontos szőke mellett, hogy felpörgetik a motort mint állat és utána simán tovább megy? Behúzzák a kuplungot és kövérgáz?
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr #3653 üzenetére
az tuti,
monggyon le! -
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr #3650 üzenetére
ja, lehet jövőre megint új arc lesz a VB,
remélem nem aza nyalókás kecseg -
válasz
Levi123 #3578 üzenetére
Lakatokrol meg annyit, hogy nekunk az autoban a valtozarat ugy hatastalanitottak, hogy folyekony (nitrogen ,oxigen) rafolyat, 10 sec, kalapacs, es viszik. Ennyit a motorzarrol. Ha meg akarjak, felemelik, es elviszik. Mint a regebben belinkelt (sportmotor.hu-n fennt van) videon
-
-
válasz
qpakcovboy #3566 üzenetére
Nemetben vagyok, nem irok, es nincs min vitatkozni
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr #3640 üzenetére
ez csak alkalmi botlás volt,
jövőre visszafordul a kocka, csak várd ki a végét -
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr #3638 üzenetére
nemmondod
-
Topiccsendőr
addikt
Na, látom be van dögölve a topic, gondoltam olyan sok itt a Honda fanatikus... akikre lehet építeni...
khm.. Ducati lett a gépé csapat világbajnok... -
[lAyCsI]
addikt
az új CBF 1000
és a LOL: "A 2006-os CBR1000RR superbike motorból átvett soros négyhengeres blokk erejéből kicsit visszavettek, de az így megmaradt 98 lóerő is bőven elegendő bármire"
csak egy pöttyet vettek vissza belőle -
törölt tag
válasz
Topiccsendőr #3634 üzenetére
tenyleg. 1999-ben meg volt ezres (thunder ace) es 2002-ben 600-as (thundercat)
-
feca81
aktív tag
válasz
Kasza08 #3607 üzenetére
rendor segedmotornal altalaban a matricat es a biztositasi csekket keri.mindketto legyen nalad.+ erdemes egy masolat az adas-vetelirol,de ezt ritkan kerik.irass anyukaddal egy tetszoelges osszegrol,es kesz. nyoma nem lesz
en pl anno regen a simsonomat ugy szereztem, h apam megkaptam nagyapamtol,aztan en apamtol. 3 generaciot szolgalt ki. semmi adasveteli nem volt rajta. aztan eladtam,mert vettem egy Golfot -
feca81
aktív tag
válasz
Kasza08 #3604 üzenetére
sehogy. pont ez a lenyeg. hivatalosan sehol nincs bejegyezve az 50ccm-es motorok. ezert ha van egy kamu adasvetelid,akkor teged mar nem piszkalhatnak.tudod,nagy naivan rajuknezni,mint a macska a shrek-ben,h te azt ne mtudtad,h o lopta. amugy erre iranyul az a torekves,h a segedmotorok is kapjanak rendszamot.
olajat en autoolajat tettem bele,nagyon szeresse. v mol,v OMV. igaz simson, igenytelen motor
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Flashback #3623 üzenetére
egy sok évvel ezelőtti superbike-ban volt egy teszt róla,
de nem ígérem hogy megkeresem neked, mert kizárt dolog
hogy nem tudom hogy hol lehet... lényegalényeg: emlékszem
hogy jókat írtak róla, amúgy a régi karbis Fazer-ek blokkja van benne,
az meg köztudottan patent kis szerkezet, kérdezd csak Integrát, ha erre
eszi a fene -
[lAyCsI]
addikt
válasz
Stalker-2572 #3621 üzenetére
amerikaiak... állatok
-
Stalker-2572
veterán
Aksi probléma
Múltkor terepezés (pálya) közben rajtahagytam a világítást a motoron és lemerült az aksi... feltettem tölteni, de amikor visszaraktam kivágta a biztosítékothu mondom ok, ezt biztos benéztem és sikerült fordítva feltöltenem... bekötöttem fordítva és hagytam, hogy lemerüljön. Feltöltöttem újra és megint kivágta
Mitől töltődhet fordítva egy aksi? Mi lehet a probélma?
-
Flashback
addikt
válasz
Stalker-2572 #3621 üzenetére
Ezek komplett hülyék
-
Stalker-2572
veterán
Hillclimb ennél nagyobb állattságot...
-
stargazer
senior tag
láttátok már az aprilia virtuális múzeum-ot? tök jó!
-
tildy
nagyúr
válasz
Flashback #3615 üzenetére
Hyo GT650S fekete plexivel , hamarosan átépítve túrakormányosra
Valószínűleg a mindenmotorban lehetett.
Uhh basszus narancsban de jól néz ki. -
stargazer
senior tag
hihi
ilyen dolgok nagyon jól esnek a technofil énemnek! állat!
tök véletlenül akadtam rá, miközben az MP3 (ülés alatti csomagtartójának mérte) után nyomoztam. lehet hogy még jobban is tetszik az MP3 mint a marconább Fuoco... elsőre kicsit otrombának tűnik, de sokkal többet lehet bele pakolni és sötétkékben egész tetszetős!
-
Flashback
addikt
-
Topiccsendőr
addikt
Vasárnap egy gurulás?
Jó időt mond -
-
Kasza08
őstag
De azt hogy igazolják, hogy az eladó a jogostulajdonos?
Vagy ezt nem szokás? Mert akkor a kismotorral eljátszom ezt, hogy a szomszéd a volt tulajköszi, nem bizony, olyan 80-90-es lehet. igen, 2T.
Jah és egy kérdés: milyen váltóolajat javasoltok bele? (megfizethető, max. 2000Ft). Mit kell nézni egy ilyen olajnál?
Előre is köszi -
stargazer
senior tag
válasz
Kasza08 #3594 üzenetére
nagyon állat!
sztem a legjobb, mozgásérzékelős riasztó. az riaszt ha valaki bemegy az adott helységbe, az riaszt ha babrálják, és azért az meg már lehet hogy tényleg nem is olyan egyszerű, meg nem ér annyit az illetőnek. de az is jó amit a mocira lehet szerelni. na ahhoz is már ügyesnek kell lenni hogy valaki kipiszkálja anélkül hogy megszólalna...
Aktív témák
Hirdetés
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest