Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- DUNE médialejátszók topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED monitor topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
Mawyx
őstag
válasz
csukszik16 #25718 üzenetére
Keresztanyám 80as években tépetett Babettával lakott területen kívül. Igyekezett az útszéli postaládához (tanyavilág), katona szerelmétől várt szerelmetes levelet.
Rendőr lemeszelte gyorsahajtásért.
Babetta max sebessége lehet vagy 20km/h.
Rendőr: túl gyorsan hajtott
Keresztanyám: megszeppenve pislog-pislog
Rendőr: biztosan túllépte a sebességhatárt, láttam, hogy gyorsan hajtott, mert lobogott a haja -
Mawyx
őstag
válasz
szatocs #22756 üzenetére
Volt ott mindenféle, volt akinek nem volt még jogsija, volt aki saját géppel jött...
Rutinpályán macerás szerintem, mert nem lehetett nálunk irányjelzőt használni, kézzel kellett "indexelni" mindenképp icipici sebességgel haladva, bazinagy nehéz motorral, 8asokat írogatni...
-
-
Mawyx
őstag
válasz
bajnokpityu #5949 üzenetére
Egy 600as már túl nagy lenne, a 125ösök meg kis darálók. A teljesen burkolt sportos gépek tetszenek. Nem hajtanám szét, a sebességet nem nagyon birom, autóval se vadulok.
-
Mawyx
őstag
-
Mawyx
őstag
Tudja vki, hogy a bukósisakok mérete hogy van? Úgy értem, hogy van egy adott héjméret és szivaccsal alakul ki a végleges méret, vagy a különböző sisakméretekhez különböző héjméret társul?
Csak mert van egy Caberg J1 felnyitható sisakom, nagyon tetszik és kellemes emlék kötődik hozzá, de nagyon nagy rám, de nem szeretném eladni. 55-ös S-es fejem van, ez meg L-es 59-60-as. Gondoltam kaphatna plussz szivacsozást vagy vmi -
Mawyx
őstag
válasz
#25954560 #3904 üzenetére
ELső elektronikai ténykedésem az volt, hogy amikor mondták,hogy kössek be vmit, akkor mivel a déli vonzza az északit, azaz a kék a pirosat, ezért a drótokkal is így voltam, a kéket összekötöttem a pirossal és rohamos melegedésnek indult a zsebtelep, majd elkezdett a műanyag tartója füstölni és szépen megolvadt én meg nem értettem mi van
Szerencsére ezt már kinőttem
-
Mawyx
őstag
válasz
Topiccsendőr #3881 üzenetére
Az RGV-ket győzi az ember tankolni?
-
Mawyx
őstag
Én kb 30-cal estem, de azt fejre sikerült
Fejem legalul, motor a fejemen, a lábam meg a motor tetején. Kész szerencse, hogy nem tört ki a nyakam. Volt rajtam bukó, de sikerült leharapnom az alsó ajkam felét, 2mm-es rész tartotta, de így legalább nem kézbe kellett vinni a műtősnek. Nagyon fájt, ahogy visszavarrták, hiába érzéstelenítették
De a párom örült, mert le volt ragasztva a szám gézzel, így nem beszéltem annyit
Szívószállal ettem bébiételt
Így utólag vicces
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Autós topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Háztartási gépek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Eredeti játékok OFF topik
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Noctua NH-D15 chromax.black processzor hűtő,Intel és AMD foglalatra,gyári tartozékaival!
- KERESEK! iPhone 16 Pro Max 512 GB - 1 TB, fekete titán, nem szolgáltatós, 3 év garis, 100% akksi
- lga 115x és lga 1200 gyári hütések több darab
- Airpods 4 (ANC) - Garanciás 2026.02.12.-ig
- AMD Ryzen 7 5800X 8-Core 3.8GHz AM4 processzor,hibátlan működéssel!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest