- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Okos konnektor: tényleg spórol az áramon, vagy csak pénzkidobás?
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Házimozi belépő szinten
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
adam320 #20911 üzenetére
Szia!
Őszintén megvallom, én nem teljesen értettem a kérdést, de bíztam benne, hogy majd valaki fogja és válaszol.
Szóval, ha jól értem, akkor az S5 gyári dolgai mellé teszel be még egy ilyen 3db-os Thermaltake szettet, és szeretnéd, ha ezek szinkronban lennének?
Több fórumon ill. értékelésben olvastam az S5 saját vezérlőjéről, amiről azt írják, hogy "semmivel sem kompatibilis". Ez persze valószínűleg inkább azt jelenti, hogy a gyári csatlakozók nem azok. Sajnos a kezemben kéne legyen, hogy megmondjam, de szinte biztos, hogy valami szabvány címezhető LED-ek vannak benne.
A célodat szerintem úgy valahogy fogod elérni, hogy csinálsz egy Y kábelt, amit beiktatsz valamelyik gyári RGB cumó elé. Az Y egyik kimenő ága mehet direktben tovább a gyári irányba, a másik ágról meg le tudod emelni az RGB adatjelet, és elvinni az új ventiknek.
Ahogy nézem, olyan gyári eszköz nem nagyon lesz, amibe mindkettőt be tudod kötni, szóval egy picit be kell piszkolnod a kezed.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lexus, Toyota topik
- Hyundai, Kia topik
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Sorozatok
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3422
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2147
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest