- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen TV-t vegyek?
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
adam320
üzenetére
Szia!
Őszintén megvallom, én nem teljesen értettem a kérdést, de bíztam benne, hogy majd valaki fogja és válaszol.
Szóval, ha jól értem, akkor az S5 gyári dolgai mellé teszel be még egy ilyen 3db-os Thermaltake szettet, és szeretnéd, ha ezek szinkronban lennének?
Több fórumon ill. értékelésben olvastam az S5 saját vezérlőjéről, amiről azt írják, hogy "semmivel sem kompatibilis". Ez persze valószínűleg inkább azt jelenti, hogy a gyári csatlakozók nem azok. Sajnos a kezemben kéne legyen, hogy megmondjam, de szinte biztos, hogy valami szabvány címezhető LED-ek vannak benne.
A célodat szerintem úgy valahogy fogod elérni, hogy csinálsz egy Y kábelt, amit beiktatsz valamelyik gyári RGB cumó elé. Az Y egyik kimenő ága mehet direktben tovább a gyári irányba, a másik ágról meg le tudod emelni az RGB adatjelet, és elvinni az új ventiknek.
Ahogy nézem, olyan gyári eszköz nem nagyon lesz, amibe mindkettőt be tudod kötni, szóval egy picit be kell piszkolnod a kezed.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kapható a strapamobil, aminek kikapcsolása nélkül lehet kicserélni az aksiját
- Banggood
- Autós topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hobby elektronika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Chieftec CTG-500-80P 500W ATX tápegység
- APC Smart SU700INET 700VA valódi szinuszos szünetmentes,új akkukkal,2 év akku gari,számla
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők SZÁMLÁVAL! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!!!
- Seasonic VERTEX PX-1000 1000W 80 PLUS Platinum - Alza 12 év garancia 2036.12.21.
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Parkside 10000 mAh powerbank 3 év garanciával.
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest