- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- VR topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
udv,
olyat kerdeznek, h a par honappal ezelott erdeklodott "szinatmenetes LED", amit vegul sikerult talalni, most tudom beszerezni es installalni, viszont nem csak a leendo PC-mbe, hanem az iroasztalom szegelye kore is szeretnek.
mivel a gepvasarlast most eltoltam par honappal, de a LED csikot addig is hasznalnam, kellene valami olyan megoldas, mint ezek a klasszikus taviranyitos, adapteres, kontrolleres termekek, amit tudok PC nelkul is hasznalni hangulatvilagitasnak, amig meg nem epitem a gepet.
Olyat keresek, amin van ilyen "breathe", "fade", stb funkciok. 5 m-es kiszerelesben, de ilyen "tejuveg" jellegu a boritasuk, igy a szinatmenet biztositott.probalok keresgelni, egyelore nem sok sikerrel.
tudnatok javasolni termeket? vagy hogy hogy/mire keressek?
a 5 m LEDstrip lights with milk-transparent cover es hasonlo keresoszavak csak sima LED szalagokat hoznak fel, nem ezt a szinatmeneteset.
Új hozzászólás Aktív témák
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest