Új hozzászólás Aktív témák
-
MrDerekas
addikt
Jól sejted.
Az opál fényt és főleg, hogy szinte polarizáltnak tűnjék, kevesebből nem igazán lehet létrehozni. Esetleg nézhetsz sima 5050 rgb led szalagot és opál búrás led sínbe építve megkapod azt a fényhatást, amit szeretnél. Vastagságra ott lesz, de ha sürgős, azt hazai forrásból is be tudod szerezni.
-
MrDerekas
addikt
Szia!
Ilyesmit keresel? Mondjuk ehhez még kell egy rgb vezérlő, de tudja, amit szeretnél.
-
MrDerekas
addikt
e-bay-en érdemes szétnézni, vagy alin. Vannak modding cuccok. Ha megvan a ház, akkor esetleg ismerős, aki fémiparban dolgozik le is tudja gyártani. Ha barkácsolós vagy, lehet te is meg tudod oldani. Vagy tudsz vágatni belülre oda egy fekete plexit és azon se lehet átlátni és festeni sem kell. Én régi pc házakból szoktam moddolni ilyesmiket. Mondjuk a nem túl precíz, de felhasználható kategóriában.
-
Ha ARGB-t szeretnél, szerintem ne ragaszkodj a Mystic Lighthoz. Még a sima RGB-re is buta egyes userek szerint:
Mystic light needs some serious reworking. Ok so the program interface is meh, but that's ok. What I don't like is how limited it is. You cannot control the speed of for example ,the rainbow effect, cannot apply your own colour shift effects etc etc. I hope MSI look to improve this app in the future.
3rd party ARGB vezérlő ügyében még nézelődök (én terveztem egyet egyszer itt egy kollégának, de végül nem gyártattuk le - nagyon sokszor felmerült már rá az igény, lehet, hogy egyszer tényleg nekiállok és csinálok vagy 10 darabot eladásra)
-
A link alatt rengeteg típus van, többek között a kép is onnan van. De ahogy nézem, az alternatíváid flexibilisek, ezek pedig szimpla blokkok, így ez tárgytalan.
Az alaplapot elnézve valóban fog kelleni doboz, ha címezhető RGB-t szeretnél, mert a Mystic Light Sync valóban csak egy sima 12V-os common anode RGB gyárilag előprogramozott színekkel.
Azt a Phanteks vezérlőt nem ismerem, de első ránézésre két módja van, ebből az alaplapodból kifolyólag a vezetékes(!) távirányítós verziót tudod használni.
A másik módhoz ARGB alaplap kell. -
-
Yeffy
veterán
illetve meg egy, bocsi
jol ertelmezem, most, h kicsit beleastam magam RGB ugybe, h ha olyan deszkam van, ami tamogatja a szoftveres RGB vezerlest (pl MSI Mystic Light), de nincs rajta ARGB csati, csak sima, egy ilyen dobozkaval "ARGB-sse" teheto?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest