- OLED monitor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asztali PC-s teljesítményt ígér az AYANEO közelgő kézikonzolja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Kvazár
üzenetére
1 - Ezt próbálom elkerülni. Sima szekvenciális üzemmódban automatikus a kuplungolás, és két sebességfokozat tényleges kapcsolása közt akár 2-3mp is eltelhet, míg ejti a fordulatot. Ez veszteség, melyet azért raktak a játékba, hogy a valódi H-váltó okozta késést (míg fizikailag sebességet váltasz) kompenzálják.
2 - Az eredeti elképzelésben is benne van a kijelző, meg még pár egyéb dolog is, de nem akartam fölöslegesen bonyolítani a leírást. Én konkrétan a teljes kapcsolás egy részletére próbáltam megoldást kérni, mert a többi már megvan, csak a fickó, akivel ezt eredetileg el kezdtem tervezni, eltűnt.
Szóval én nem komplett megoldást keresek, hanem egy részét. Egy áramkört, ami 5V-ról megy, és ezt a tápfeszt tudja kapcsolgatni 8 vagy 9 csatorna közt. Ennyi.
Lehetőleg minél egyszerűbben.
A helyzet meg az, hogy nem "nem akarok programozni", hanem nem tudok programozni...

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- 4 x 100.000 ft RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest