- Részesedést vásárolhat az USA az Intelben
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dav123
tag
Szevasztok!
Delux BMW ( kék ) házról lenne szó, ma nap folyamán szépen leszedtem az elejét és megnéztem miért nem égnek a külső kék ledek. ( Belső kettő fehér leddel nincs gond ) Miután leerőszakoltam az elejét láttam hogy a kettő külső led nincs bekötve, bekötöttem elindítottam a gépet és csak a jobb szélső kék led égett meg a belső kettő fehér, tehát a bal szélső kék led nem. Próbáltam mozgatni hátha érintkezési hiba de semmi. Kettő power led kábel jön ki előröl, kettő tűs és három tűs, a kettő tűset rákötöttem a lapra viszont a háromtűset már nem tudtam, de egy kábelen van a két csatlakozó ( gondolom egyik alaplapon ilyen másikon meg olyan csatlakozó van ) vagy lehet hogy ha azt betudnám kötni égne a bal szélső led is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó RM750x tápegység !
- Thermaltake Commander MS-1 Snow Edition
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest