- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fujifilm X
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- Computex 2025: apró AI szuperszámítógép az ASUS-nál
- Hobby elektronika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
Új hozzászólás Aktív témák
-
benvolio
őstag
válasz
Topanka #1356 üzenetére
FreeVideoConverter-t próbáld ki.
-
Topanka
aktív tag
Sziasztok!
Légyszi segítsetek az alábbiakban:
Filmeket konvertálok, mert pendrive-re másolva nézzük a tévén.
A TV nem ismeri a DTS hangfájlokat, ezért AC3 hangsávot használok.
De vannak olyan filmek, ahol kellene a felirat is, pl. forced, vagy teljes idegen nyelvűnél.
Az mkv-és filmben benne van az SRT, de konvertálás után eltűnik, nem írja ki.
Format factory-t használok, és a feliratnál bejelölöm a másolást, vágás/szerkesztés-nél beviszem, mégsincs meg. Miért?
Vagy más módszert javasoltok?
Így is vergődöm, mert a windows 64 ultimate op. rendszer néha kidob a konvertáló progiból.
(Vagy valami más) -
salapp
addikt
Szervusztok!
Jó hosszú ez a topik, és képtelen vagyok végignyálazni. Mit csináltok, amikor adva van egy avi, amit az asztali nem akar lejátszani?
Fogom a format factory-t, berakom feladatba? Kell valamit beállítani rajta, vagy csak indítsam el, "mindent avi-ba" beállítással a feladatot, aztán már jó is?
Vagy honnan tudom meg, hogy mi a baja egy adott fájlnak? -
-
lupu500
tag
-
Dragon27
senior tag
Mit lehetne kezdeni mkv fájl hibás . A mérete 8.3 GB a videót kb. 3:45 percig folyamatosan tudom nézni aztán megakad . Ha 3:48 percre ugrasztom a lejátszót VLC,MPC HC,.. probléma nélkül a hátralevőrész lejátszható ..
megpróbáltam torrent újraellenőrzését pár százaléknál megakadt ,. Handbrake , egy másik merevlemezre másolni de megakad ..
nem hiszem hogy az eredeti verzió is hibás lenne
-
Locsi
senior tag
Próbáld meg szétszedni, az mkv extract progival, és újra összerakni a mergéve, de elvileg be kell pipálni az disable header removal részt, ahogy a #1343-ban írtam. Nekem egy mkv fájlal nincs problémám, de lehet hogy azért, mert hálózaton keresztül van megosztva a bd-d 6900-el.
-
-
ProdyG
őstag
"Csinálsz egy txt fájlt ebben a formában.
# timecode format v1
assume 24.000
Ezt behívod az mkv fájl videó részénél a general track option fülnél, a timecodes részbe. Az audio sávnál a formats specific options résznél a stretch by részbe beírod ezt 23976/24000."eddig megcsináltam és a kép és a hangok is teljesen jók. a további mondatokat nem teljesen értettem, de úgy tűnik nincs is rá szükségem
"file fülnél az options beállításnál a disable header compression removal legyen bepipálva"
- ilyet nem találtam.továbbá az lenne még a kérdésem, hogy az mkv-ban levő feliratokat is hozzá lehet igazítani a fenti beállításokhoz? mert a feliratok csúsznak így. köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB, akku: 100% (35 ciklus), garancia: 2026.10.12.
- Lenovo Legion Go 512/16 ,19 hónap garancia, szép állapotban eladó!
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar - Garancia - 0 ciklus
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Deep Max - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest